Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι κορίτσια μου!!!!

Σας διαβασα!!!! 

Ιοιο τι ωραία;;; Μακαρι να εχουμε ευχαριστα!!

Νοκ νοκ ποιο τεστ ωορρηξιας χρησιμοποιησες;;;;

Οι εγκυουλες μας ειναι καλα;;;; Σας φιλω ολες!!!

Εγώ κορίτσια μου λεω να προχωρησω αμεσα στις επεμβασεις. Ενταξει ηρεμησα καπως γιατι ο γιατρος με καθησυχασε αλλα εγω ως ανησυχο πνευμα δεν ησυχαζω ευκολα. Θα ησυχασω οταν πρωτα ο Θεος τελειωσει η λαπαροσκοπηση και μου τι ειδε. Πιστευω θα πανε ολα καλα. Θα το περασουμε κι αυτο και μετα θα βαραμε κι εμεις!!!!

• Μου αρέσει 4

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γλυκά... 

Ιοιο μου βγάζουμε δοντακι; surprise μας κάνεις με την καθυστέρηση.. θα κάνεις τεστ;;;

Τονακι μου πως εισαι; εφαγες; αντέ έρχεται σ/κ αγάπη μου..

Νοκ νοκ  συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου είπε το μουτζουρακι μου το βικακι... αχ μακάρι να έχουμε +++++  στις 24..

Νινακι μου σε διαβαζω αρκετά χαλαρή κ χαίρομαι πολύ πολύ... αντέ  βήμα βήμα κορίτσι μου για το στόχο μας!

Μαρτακο μου όντως επίθεση η μικρη σου!! Ελπίζω να της περάσει σύντομα αυτό ! Έχεις δίκιο για τα σχολεία το πως έχουν καταντήσει...  ηταν πολυ ωραια σε αυτό το μαγαζί.η σαγκρε λογικά θα το ξέρει.. ζωντανή μουσική είχε..

Τζεινακι μου αν δεν το κρίνει απαραίτητο για την αντιβιωση .αντιμετώπισε το μετά.  Αλλά ότι σου πει θα κάνεις! Από αναγουλες πως πας;

Εβελινακι εσυ; μαρινακι; Μαμυ μου;;

Αμποτακι σε τι φαση εισαι; πότε τεστακι;

Χαρούμενη μανούλα μου ... Σε είπε πρώτη φορά μαμά κ έγινες ακόμα πιο χαρουμενη; σωστά διάβασα;

Σιτακι τι κανεις; το μάρακί που χαθηκε; ζαμιακι; τζο; Χρύσα μου όλα καλα; 

Οι υπολοιπες τά λέμε όλημερις στο βαιμπερ. .

Εγώ καλά... δε νιώθω ακόμα ωορρηξια...δεν κάνω τεστ...κανω όμως σεξ!!

Σας φιλώ όλες!

3 minutes ago, nini84 είπε:

Σας διαβασα!!!! 

Εγώ κορίτσια μου λεω να προχωρησω αμεσα στις επεμβασεις. Ενταξει ηρεμησα καπως γιατι ο γιατρος με καθησυχασε αλλα εγω ως ανησυχο πνευμα δεν ησυχαζω ευκολα. Θα ησυχασω οταν πρωτα ο Θεος τελειωσει η λαπαροσκοπηση και μου τι ειδε. Πιστευω θα πανε ολα καλα. Θα το περασουμε κι αυτο και μετα θα βαραμε κι εμεις!!!!

Για πότε λες τις επεμβάσεις αγαπη; καντο καλό μου....κ όλα θα πάνε καλά!!!! Θα δεις... κ η σκέψη μας δίπλα σου..❤ 

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

13 minutes ago, nini84 είπε:

Σας διαβασα!!!! 

Νινι μου καλα κανεις που προχωρας αμεσα στις επεμβασεις να ηρεμισεις σου ευχομαι πραγνατικα να πανε ολα τελεια που ειμαι συγουρη πως θα πανε .....!!!!?

Ρενα καλα διαβασες με ειπε μαμα τρεις τεσσερης φορες προχθες και με κοιτουσε μεσα στα ματια αλα απο τοτε το εχει ξεχασει δε με εχει ξαναπει κλαψ κλαψ.. Του λεω μαμα και λεει μπαμπα..

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

2 hours ago, Ioio είπε:

κρίμα.  Σε εμένα έτυχε πριν την προσπάθεια της εγκυμοσύνης να πάρω δύο αντιβίωσεις για το ουρεοπλασμα. Μοτ βγήκε η καλλιέργεια θετική. Ο γυναικολόγος μου είπε δεν θα σε ταράξω στις αντιβιώσεις. Έκανα καλλιέργεια ξανά μετά από ςνα χρόνο και ήταν καθαρή.  

ομολογώ θα προτιμούσα λίγο πιο μετά.  Λέω να περιμένω το ΣΚ,  γιατί με το θηλασμό μπορεί να έχουμε ταραχές στον κύκλο.  Η μόνη μέρα που δεν προσςξαμε ήταν του αγ. Βαλεντίνου.  οποτε αν συμβαίνει κτ είναι νωρίς ακόμα. 

Ιοιο μου αντεεεε με το καλο να εχουμε ευχαριστα!!!αυτες οι καθυστερησεις που δεν τις πολυπαιρνεις χαμπαρι...αυτες φερνουν μωρακιααα!!!

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Κορίτσια μου γύρισα επιτέλους! !! 

Τζεινακι μου να κάνεις όπως νιώθεις και όπως σε συμβουλέψει ο γιατρός σου. 

Ioio μου μας βάζεις σε νέες αγωνίες! !μακάρι! !

Μουτζουριτσα μου..❤

επιτελους καρδουλα μου!ξεκουραση και υπνακος και αγκαλιτσες το σ/κ παρακαλω!!!

48 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Αχ κοριτσια μου επιτελους εφτιαξε και το ιντερνετ στο κινητο μου και μπορω να ξαναμπω απο εδω ηθελε αναβαθμιση γιατι το ταμπλετ κολαγε και εκνευριζομουνα.. Τονια τωρα επιτελους θα χαλαρωσεις και εσυ και θα ξεκουραστεις απολαυσε το σαββατοκυριακο με τον αντρα σου και το σπορακι σου... Σαμμερ εσυ πως εισαι τι κανει ο μικρο σου..;; 

αααχχχ τι καλα χαρουμενομανουλα!θα μας γραφεις πιο συχνα τωρα!

45 minutes ago, nini84 είπε:

Σας διαβασα!!!! 

Νινακι μου γενναιο ετσι μπραβο!!!προχωραμε να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε..που ολα καλα θα ναι ειμαι σιγουρη!και μετα βαραμεεεε για τον ιερο σκοπο!αντε κοριτσι μου με το καλο να σε δουμε στο πινακακι συντομα!κ ακομα πιο συντομα εγκυουλα!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

αγκρε μου δεν μιλαω...... το κατεβαζω γιατι ειμαι μονη σχεδον οοολη μερα!!!!! ποτε ταιζω..... ποτε αλλαζω..... ποτε κοιμιζω..... ποτε κοιμουνται..... ε δεν μπορωοοολο τηλ!!!!! παιρνε στο κιν αναπαντητη και θα σου τηλ οταν μπορω!!!!! φιλια!!!!!!

τονια μου κι ο αγιος φοβερα θελει!!!!!!!! σημεραηταν Κυρια!!! στα μαθηματα... στο διαβασμα..... στην συμπεριφορα!!!!!! πολυ κουραζεσαι κοριτσακι μου...σε εχω εννοια να ξερεις!!!!!

εχεις δικιο χαρουμενομανουλα.... απο εκει που με εχει κατ'αποκλειστικοτητα.... τωρα με ψαχνει!!!!!! μωρε φταινε κι οι ορμονες μου..... μ'εχουν τρελανει!!!!!! προσπαθω παρασκευες να πηγαινουμε για καφε μαζι (και τα κουτσικα)!!! αλλα εχει και το διαβασμα που τρελαινεται να γινεται κτ.....(σουπερ...ψωνια...καφες)) γα να τα φορτωνει στον κοκορα!!!!!ακου εκει σταματησε να λεει μαμα!!!!!!

τζειν μου... ολα καλα.... απλα προσεχε στο κρεας να ειναι καλα ψημενο και στα λαχανικα και στα φρουτα ετσι οως τα πλενεις σε ενα μεγαλο μπωλ με νερο βαζε και λιγο ξυδι και ξεπλυνετε μετα καλα...... ετσι φευγουν τα φυτοφαρμακα!!!!!!

σαμμερακι μου κι εγω τσικνοπεμπτη ειχα παθει δηλητηριαση κι εφτασα νοσοκομειο στο παρελθον!!!! αντε να τελειωσει η σιχαμενη.. ν'αρχισιεις και εσυ το βαρεμα!!!!!

νινακι μου θαραλλεο!!!!!! τι να κανεις.... πρεπει να γινουν!!!!! πολυ καλο που σου εμπνευσε εμπιστοσυνη ο ντοκ!!!!!! προχωρα τα!!!!!

νοκ οπως σου ειπαν τα κοριτσια!!!!! τεστ δεν κανεις πριν τις 23/2!!!!

ιοιο μου...........!!!!!!!!!!!! καλεεεεεεεε!!!!!! λεεεεες???????? μπραβο στο κοριτσι που θα βγαλει δοντακι!!!!!!! και στον παιδιατρο που βαζει την κουκλα στο φαγητο της οικογενειας.....!!!!! εχω αποριες: εχει δοκιμασει αρακα...μπροκολο...κουνουπιδι...κρεμμυδι...πρασο....φασολακια..... της εχεις δωσει ζυμαρικα????? εκτος απο ρυζι???? πορτοκαλι μανταρινι τα πινει????? νερο σου πινει????? ψαρι αρχισατε????? γιαουρτι???? εμενα ο ενας παθαινει αλλεργια....βγαλαμε τα πουπουλα...(μπουφαν και απλωμα) ο γιατρος μου ειπε να κοιταξω μηπως τον ενοχλουν τα μαλλινα... πρεπει να συζητησω μαζι του να κανει αλλεργιοτεστ) επισης με ψωφισαν εχτες βραδυ δυο φορες ο καθενας ξυπνησε την νυχτα.....μεχρι να ξημερωσει!!!!! σημερα σερνομαι!!!!!! πηγαμε και με την κορη να βγαλει φωτο απολυτηριου και εκλεγε μετα!!! την επιασε υστερια γιατι δεν της αρεσαν!!!!!! το τι κοσμητικα στολισε τον εαυτο της!!!!!!

ρενακι που εισαι????? αμποτ????? μαρακι?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημερα στα κοριτσια μου....χαρουμενουλα καλα ειμαστε ζωηρος πολυ...πρωι πρωι ηρθε κ πεταξε ενα κριτσινι μεσα στην κατσαρολα που μαγειρευα.το αμποτακι τι εκανε καλε που ειναι???μαρτη μου κρατα γερα...εισαι η ηρεμη δυναμη μας...νινι εγω μαζι σου.κανε να τελειωνεις κ να ηρεμησεις....ρε κοριτσια που χαθηκατε????δεν πλησιαζουν οι μερες???μαρακι citty???το μαρακι μας μαλλον απεχει για να να ειναι πιο ηρεμη....

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα, κορίτσια! 

Ρένα μου, όσο αφορά το τεστ, επειδή μόνο 14 βαρέσαμε και τις υπόλοιπες προσέχαμε, λέω να περιμένω μέχρι την Τρίτη για το πρώτο τεστ, που είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είναι αρνητικό και θα το επαναλάβω 28.02.  και μετά κάιε μέρα.

Μάρτη μου, τις έχω δώσει από όλα και όσπρια, εκτός από φασόλια και αρακά,  που δεν έτυχε και ξηρούς καρπούς που εκτός από φυστίκι μου τους επιτρέπει από τον δέκατο μήνα. 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου. Εγώ είμαι ακόμη στο κρεβάτι.  Προσπαθώ να αδειάσω το μυαλό μου από την πίεση της εβδομάδας.  

Μάρτη μου σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαινουν ότι στην εγκυμοσύνη δεν είναι όλα το ίδιο εύκολα.  Επίσης χαίρομαι που με την κόρη σου είδες μια διαφορά.  Αυτές οι μέρες βέβαια ξέρεις ότι δεν θα.είναι ίδιες.  Θα έχει διακυμανσεις.  Προσπαθεί να δοκιμάσει τα όρια τα δικά σου και τα δικά της.  Αλλά 4 μήνες είναι.  Θα περάσουν.  .

Ioio μου όντως είναι πολύ νωρίς για τεστ. Τώρα δεν θα δείξει. 

Σάμμερ μου ο.μικρός σου έχει ατελείωτες εκπλήξεις.  Σε νιώθω κουρασμένη. .

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα όμορφες μου! Χαρούμενο σ/κ να εχουμε!τι κάνετε;

Τονακι μου ομορφο ξεκούρασε την κοιλιτσα!❤

Μαρτακο εύχομαι να εχετε ενα ήρεμο σ/κ!φιλια στα διδυμομπουτακια!

Σαμμερ ανεξάντλητη πηγή εκπλήξεων ο μικρός χαχαχα!❤

Αμποτακι;;;;;;πως είμαστε;;;;

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια,στις μανουλες και.στις φουσκωνεμες κοιλιτσες!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Διαφημίσεις

Just now, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα όμορφες μου! Χαρούμενο σ/κ να εχουμε!τι κάνετε;

Τονακι μου ομορφο ξεκούρασε την κοιλιτσα!❤

Μαρτακο εύχομαι να εχετε ενα ήρεμο σ/κ!φιλια στα διδυμομπουτακια!

Σαμμερ ανεξάντλητη πηγή εκπλήξεων ο μικρός χαχαχα!❤

Αμποτακι;;;;;;πως είμαστε;;;;

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια,στις μανουλες και.στις φουσκωνεμες κοιλιτσες!

Καλημέρα Μουτζουριτσα μου!! Τι κάνεις εσύ? 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημερα!!! Καλα ειμαι κοριτσια μου απλα ειχα πολλες δουλειες κ γενικα νιωθω μια απιστευτη εξαντληση...την Τριτη ΔΕΝ περιμενω να μου ερθει... οσο για τεστ Ρενακι μου απο Τεταρτη λεω αν με το καλο εχω καθυστερηση! Απο συμπτωματα τιποτα ιδιαιτερο, ουτε το στηθος μου πρηστηκε, απλα κατι πονακια αραια οπως πριν την περιοδο. Μακαρι Παναγιτσα μου να εχει γινει το θαυμα!!!

• Μου αρέσει 5

12 hours ago, sangreluna είπε:

ποιο μαγαζι ρενακι μου βουρλισμενο;

Στο παλιό μουσικό μεζεδοπωλειο αγάπη!

19 minutes ago, Abbot είπε:

Καλημερα!!! Καλα ειμαι κοριτσια μου απλα ειχα πολλες δουλειες κ γενικα νιωθω μια απιστευτη εξαντληση...την Τριτη ΔΕΝ περιμενω να μου ερθει... οσο για τεστ Ρενακι μου απο Τεταρτη λεω αν με το καλο εχω καθυστερηση! Απο συμπτωματα τιποτα ιδιαιτερο, ουτε το στηθος μου πρηστηκε, απλα κατι πονακια αραια οπως πριν την περιοδο. Μακαρι Παναγιτσα μου να εχει γινει το θαυμα!!!

Μακαρι αμποτακι μου γλυκό! Τελετή λοιπόν περιμένουμε ευχαρισταααα 

1 hour ago, Ioio είπε:

Καλημέρα, κορίτσια! 

Ρένα μου, όσο αφορά το τεστ, επειδή μόνο 14 βαρέσαμε και τις υπόλοιπες προσέχαμε, λέω να περιμένω μέχρι την Τρίτη για το πρώτο τεστ, που είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είναι αρνητικό και θα το επαναλάβω 28.02.  και μετά κάιε μέρα.

Μάρτη μου, τις έχω δώσει από όλα και όσπρια, εκτός από φασόλια και αρακά,  που δεν έτυχε και ξηρούς καρπούς που εκτός από φυστίκι μου τους επιτρέπει από τον δέκατο μήνα. 

Καλημέρα ιοιο μου! Κ μια φορά αρκεί..το ξέρεις!  Τρίτη λοιπόν εσύ... αχ...αντέ να πέφτουν τα ++++ ❤

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Εγώ είμαι ακόμη στο κρεβάτι.  Προσπαθώ να αδειάσω το μυαλό μου από την πίεση της εβδομάδας.  

Μάρτη μου σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι. Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαινουν ότι στην εγκυμοσύνη δεν είναι όλα το ίδιο εύκολα.  Επίσης χαίρομαι που με την κόρη σου είδες μια διαφορά.  Αυτές οι μέρες βέβαια ξέρεις ότι δεν θα.είναι ίδιες.  Θα έχει διακυμανσεις.  Προσπαθεί να δοκιμάσει τα όρια τα δικά σου και τα δικά της.  Αλλά 4 μήνες είναι.  Θα περάσουν.  .

Ioio μου όντως είναι πολύ νωρίς για τεστ. Τώρα δεν θα δείξει. 

Σάμμερ μου ο.μικρός σου έχει ατελείωτες εκπλήξεις.  Σε νιώθω κουρασμένη. .

Αγαπούλα μου θ σου ξανά πω πόσο μαρεσει όταν γράφεις... σκέφτεσαι πολύ ώριμα κ όμορφα για την ηλικία σου!!!  Πως είναι η κοιλιτσα μας;; τι θα κάνεις το σ/κ; ελπίζω ξεκούραση....❤

Γλυκιά καλημέρα σε οοοοολο το παρεακι μου! Εμένα ο άντρας μου εφημερευει κ θα πάρω το ποδήλατο κ θα πάω Τατόι με μια ομάδα! Έχει κ ήλιο! Σας φιλώ γλυκά!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

33 minutes ago, Abbot είπε:

Αμποτακι μου γλυκό μακάρι κοριτσάκι μου να έχει γίνει το θαύμα! ! Θα περιμένουμε μαζί σου την καθυστέρηση! 

17 minutes ago, Rena87 είπε:

Στο παλιό μουσικό μεζεδοπωλειο αγάπη!

Μακαρι αμποτακι μου γλυκό! Τελετή λοιπόν περιμένουμε ευχαρισταααα 

Καλημέρα ιοιο μου! Κ μια φορά αρκεί..το ξέρεις!  Τρίτη λοιπόν εσύ... αχ...αντέ να πέφτουν τα ++++ ❤

Αγαπούλα μου θ σου ξανά πω πόσο μαρεσει όταν γράφεις... σκέφτεσαι πολύ ώριμα κ όμορφα για την ηλικία σου!!!  Πως είναι η κοιλιτσα μας;; τι θα κάνεις το σ/κ; ελπίζω ξεκούραση....❤

Γλυκιά καλημέρα σε οοοοολο το παρεακι μου! Εμένα ο άντρας μου εφημερευει κ θα πάρω το ποδήλατο κ θα πάω Τατόι με μια ομάδα! Έχει κ ήλιο! Σας φιλώ γλυκά!

Ρενακι μου όμορφο μου έλειψες!   Διάβασα εχθές που είπες ότι δεν κάνεις τεστ αλλά κανείς σεξ και γέλαγα μόνη μου.  Η συνταγή της επιτυχίας αγάπη μου! Ήρθε ο πεθερός σου τελικά? Καλή βόλτα!  Να μαζέψεις πολύ ήλιο! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα σπίτι διάβασα μία χαρά όλες χερομαι παρά πολυ.. σαμμερ πολύ γέλιο ο μικρός σου καλά εσύ συγουρη δε γελάς όταν θα έρθει η ώρα η δικιά μου  να δω τι θα κανω για την ωρα πάντως έχει σπάσει το λάπτοπ του μπαμπά του και δύο τρία ποντίκια Άμποτ σου εύχομαι αυτό το μήνα το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα Ρένα μόνο που το διάβασα κουραστικά ουφφ μπράβο καλά το κάνεις... Τόνια επιτέλους Σαββατοκύριακο.... Μουτζουριτσα γλυκό φυλάκικι.. και σε όλα τα αλα κοριτσια που ξεχναωω.... 

• Μου αρέσει 4

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...