Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου κ καλο μηνα, να ειναι τυχερος κ να μας φερει σπορακιααα....

σαμμερακι μου σε παρακαλω μην τιμωρεις τον εαυτο σου.. εκανες το καλυτερο για ολους σας κ κανεις δε θα σε κρινει. οπως λεει κ το Ειρηνακι ο θεος συγχωρει,δεν ειναι τιμωρος. εγω νιωθω οτι θα σου στειλει μωρακι,πες οτι θες,εγω το νιωθω....

παντως κ εγω οταν ξαναπηγα στο γιατρο μετα την υστεροσκοπηση για να με δει κ ξαπλωσα στην καρεκλα, σκεφτηκα τα δυο μωρακια που εστειλα στον ουρανο, ειναι καποια πραγματα που βγαινουν αυτοματα απο μεσα μας ψυχουλα μου, αλλα μπορουμε να τα ελέγξουμε με πιστη κ επιμονη..

μουτζουρα μου παρε μια δευτερη γνωμη ,εννοειται...

αμποτ μετρας καθυστερηση?

τζο ποτε πας για χοριακη?

συγνωμη αν ξεχναω καποια, μολις ξυπνησα ,δεν ξερω τι επαθα σημερα τοοοοσο αργα. απο οταν αρχισα απογευματινη δουλεια ,ολο κ πιο αργα σηκωνομαι το πρωι... ειναι κ ο καιρος...πφφφ..

δυο μερες τωρα που κανω τα τεστακια δειχνουν οτι δεν εχω ωορρηξια, ομως απο χθες εχω τοοοοσα υγρα κ τρελη ορεξη, σανγκρε ξερεις, για τρελιτσες. περιεργο.. γιατι πριν 5 μερες το ιδιο ενιωθα. βλεπετε μπερδεμα ρε κοριτσια η παλιοωορρηξια που μας κανει.. για αυτο ας μην τρελαινόμαστε , εμεις θα την τρελανουμε. σεξ κ αγιος ο Θεος.....

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δυστυχως απο εμενα ο Θεουλης μου πηρε ηδη 3 μουτζουριτσα κ ενα που το εστειλα εγω....5 εγκυμοσυνες:3 αποβολες ενα μωρακι κ μια διακοπη...μακαρι ο Θεος να μου συγχωρεσει την αδυναμια μου....πιστευω παντως οτι θα ρθει αλλο μωρακι...

Φυσικά θα έρθει κορίτσι μου. Ο Θεός είναι καλός και δεν ξεχναει αυτούς που δεν ξεχνάνε την παρουσία του. Και μην ξεχνάς ότι έχεις το παιδάκι σου! ! Όλα θα έρθουν. Μην το βάζεις κάτω.

DBTcp3.png7Kksp3.png

Βρε κοριτσακια να σας πω οταν μετα το δευτερο πηγα στο ντοκ για παπ και ειδα στον υπερηχο τη μητρα μου αδεια με χαλασε ειναι το μητρικο ενστικτο τι να γινει...

Διαφημίσεις

Τζοχαθηκες λοιπον αυριο εχει χωριακη κι εγω σημερα ντοκ ειδες αυτος ο κυκλος εχει ντοκ ακομα και στη εγγυμοσυνη χιχιχιχι

χαχαχαχα Σανγκρε ηταν και πρωι δεν ειχα πιει και καφε!ακομα γελαω!αντε να δεις τι θα σου πει σημερα μηπως ερθει το 2016 το παιδακι σου και κανετε Χριστουγεννα παρεουλα!!!:D

RyZa.png

Μακαρι μουτζουριτσα ε δε θελω να κοψοχολιασω τα πιτσιρικια μου μες στις γιορτες ουτε και να τρεχω το γιατρουλη μου με το κουραμπιε στο στομα αντε να δουμε

Μακαρι μουτζουριτσα ε δε θελω να κοψοχολιασω τα πιτσιρικια μου μες στις γιορτες ουτε και να τρεχω το γιατρουλη μου με το κουραμπιε στο στομα αντε να δουμε

θα περιμενουμε τα νεα σουυυυ με ανυπομονησια!!!:D

RyZa.png

Διαφημίσεις

καλημερα ρενακι!και εγω του το δηλωσα απο χθες!!!σεξ σε ολο τον επομενο κυκλο μερα παρα μερα!καθολου δεν χαλαστηκε!χιχιχι!

χαχαχα... σιγα που θα χαλαστουν κιολας.... αλλο που δε θελουν...:P

Lilypie - (Lzpn)

δυστυχως απο εμενα ο Θεουλης μου πηρε ηδη 3 μουτζουριτσα κ ενα που το εστειλα εγω....5 εγκυμοσυνες:3 αποβολες ενα μωρακι κ μια διακοπη...μακαρι ο Θεος να μου συγχωρεσει την αδυναμια μου....πιστευω παντως οτι θα ρθει αλλο μωρακι...

Σάμμερ, κοίτα το αγόρι σου και μπροστά. Ασε το παρελθόν πίσω. Σύντομα θα έρθει το αδερφάκι :)

Έλα, σάνγκρε μου, δεν χάθηκα, έβγαλα έξω το θηριάκι μου να πάρει τον αέρα του! Τον πήρε για τα καλά και τώρα κοιμάται! Έφαγε μεσημεριανό στις 12 και θα ξαναφάει μεσημεριανό νο.2 στις 4 που θα ξυπνήσει, χαχαχα, και διαφορετικό παρακαλώ έτσι για ποικιλία! Αυτό με το γυναικολόγο το έπαθα κι εγώ, όχι μόνο που ήταν άδεια η μήτρα αλλά το ιατρείο του το έχω συνδέσει με το σποράκι μας και μ έπιασε μεγάλη νοσταλγία! Αλλά μετά το 2ο σας το δηλώνω, θα ξεκόψω από εσάς τις κακές παρέες γιατί όπως πάμε θα γίνουμε πολύτεκνοι εδώ μέσα!

Σαμμεράκι μου, εσύ ως μάνα λειτούργησες και τους σκέφτηκες όλους, και το πρώτο σου το αγοράκι, αυτό κάνει μια μάνα. Θα έρθει το παιδάκι που θα είναι το παιδάκι σας και το αδερφάκι του μικρού σας και θα απαλύνει όλους τους πόνους.

Ρένα μου, αύριο πρωί πρωί! Εκμεταλλευτείτε αυτές τις τρελές ορεξούλες :mrgreen:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τζο μου βολτουλα; που το πηγες και μενα τωρα ξαπλωσαν. Θα ξεκοψεις;... Απο ολους; χιχιχι κι εγω αυτο σκεφτομαι γιατι θα καταληξουμε οικογενεια χωραφα.... Ναι κι εμας καπως ετσι λοιπον το θηριακι το περιμενουμε με τους αξιοτιμους γονεις του. Παω να φαω κι εγω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...