Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Ακριβως οπως τα λεει η μουτζουρα.εφοσον 6-7ηταν θετικο μπορει να εγινε κ 8.γτ γινεται μεχρι 48ωρες μετα.η ωχρινικη ειναι 12-16μερες.την ημερα που περιμενεις καλυτερα να κανεις

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Καλως την!κοριτσαρα απο την 8η θα.μετρήσεις 14-15 ή 16!!μέχρι τόσο μπορεί να είναι η δεύτερη ωχρινικη μας φαση!εμένα ας πούμε είναι 15 οποτε ενα.τεστ.πριν απο αυτό δεν θα το θεωρήσω έγκυρο!

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση . Η αλήθεια είναι εχω μαύρα μεσάνυχτα με τα τέστ ωορρηξιας και συνέπεσε αυτο με τον μήνα που χάλασε ο κύκλος μου. Αρα αν κατάλαβα καλά αφετηρία θα πάρω τις 08/02/17 και αρα ..περίοδο περιμένω 22 ή 23/02?

2 minutes ago, vikib είπε:

Ακριβως οπως τα λεει η μουτζουρα.εφοσον 6-7ηταν θετικο μπορει να εγινε κ 8.γτ γινεται μεχρι 48ωρες μετα.η ωχρινικη ειναι 12-16μερες.την ημερα που περιμενεις καλυτερα να κανεις

Ναι..γιατι η αλήθεια είναι επειδή είχα σπίτι τεστ..εκανα και βγήκε αρνητικό..:)οποτε δεν θα δώσω και πολυ σημασία αφου περιμένω μετα απο τόσες ημέρες τελικα περίοδο

• Μου αρέσει 1

6bZGp3.png

Γεια σας κι απο μενα !!

Νοκ νοκ καλως ηρθες!! Τα κοριτσια σε καλυψαν μια χαρα!! Ελπιζω να σαι εγκυουλα!!

Μαρτη μου τι δυσκολη η εφηβεια!!

Να σου πω τα δικα μου που ημουν πολυ αντιδραστικη 

Το μυαλο μου ηταν πολυ μπερδεμενο και ζαλισμενο αλλα εγω αντιδρουσα για λογους εντος σπιτιου 

Παντως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και συζητηση!!

Τωρα ειναι κι αυτη αγχωμενη και ανυπομονει να ζησει φοιτητικη ζωη κτλ κτλ

Οταν ομως φυγει ποσο θα της λειπεις να ξερες!! 

Πολυ συζητηση και υπομονη αν σου λεει πραγματα που δεν συμφωνεις προσπαθησε να χαλαρωσεις και να την συμβουλευεις ωστε να ξερεις τι γινεται και να την κατευθυνεις με τροπο!! Και παρε ενα κινητο!! Φθηνο κινεζικο!!

Φιλακια!!

Νινι μου λιγο ξεδιαλυνε το τοπιο ευχομαι γρηγορα να ξεδιαλυνει ακομα πιο πολυ! Καλη επιτυχια!!

Τζειν προσοχη σε ωμα λαχανικα προτιμησε βραστες σαλατες επισης κρεας πολυ καλα ψημενο, νομιζω αφου μαγειρευεται καλα ειναι περιττο να το βαζεις καταψυξη αλλα κανε οπως νομιζεις καλυτερα!

Σαμερακι ημαρτον με το χαλια φαγητο! Περστικα καο στον αντρα σου!

Σαγκρε φανταζομαι το μεγαλυτερο θεμα σου ηταν η αποσταση ε;; Χαχαχ

Χαρουμενη μαμα σε ειπε μανουλα τ αγορι σου ε;; Γλυκακι μου!!

Μουτζουριτσα η γιαγια ειναι αδυναμια για τον αντρα σου αλλα κι εκεινη και στους δυο σας!

Τονια μου τι κανεις;; Εισαι εξαντλημενη και λογω δουκειας και εγκυμοσυνης αλλα κι αυτος ο μουντος καιρος δεν βοηθαει!! Αντε να ερθει η ανοιξη!!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου. Τι να κάνω? Τρέχω με την δουλειά.  Μου έχει βγει η πίστη ανάποδα πάλι σήμερα.  Άντε να σχολασω να έρθει το ΣΚ. Δεν αντέχω άλλο τρέξιμο.  Σας φιλώ πολύ πολύ 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

12 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αχ κορίτσια μου. Τι να κάνω? Τρέχω με την δουλειά.  Μου έχει βγει η πίστη ανάποδα πάλι σήμερα.  Άντε να σχολασω να έρθει το ΣΚ. Δεν αντέχω άλλο τρέξιμο.  Σας φιλώ πολύ πολύ 

Τόνια μου, τί ώρα σχολάς; Μετά ξάπλωσε και χαλάρωσε! 

Μάρτη μου, δύσκολη η εφηβεία!  Πόσο έχει αλλάξει το σχολείο από την εποχή μας. Και η πίεση από τις εξετάσεις δεν είναι λίγη. 

Μαμά μου, τί κάνει η Μελίνα; μεγαλώνει; η μικρή μου,  μεγαλώνει,  μάλλον βγάζει το πρώτο δόντι.  Και φυσικά δεν τρώει και μεγάλη ποσότητα. Ο παιδιατρος μας είπε να αρχισουμε να της δίνουμε λίγο από το φαγητό μας χωρίς αλάτι. Για πρωινό τί δίνεις στη Μελίνα;  

• Μου αρέσει 2

5 hours ago, jane.austen είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!! χαθηκα γιατι πραγματικα ετρεχα...

δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας θα το κανω το βραδακι,αλλα θελω να σας γραψω τα δικα μου!

Πήρα τις αιματος-ουρων-κολπικες και το γενικο συμπερασμα ειναι πως ειναι ολα καλα....!μονο που (πιθανον οπως αναμενοταν)δεν εχω αντισωματα για τοξοπλασμα-κυτταρομαγαλοιο και καποια άλλα...απ ολα τα επικινδυνα εχω αντισωματα για την ερυθρα που ειναι πολύ σημαντικο....γι αυτο και με τιε μηνιαιες εξετασεις θα το παρακολουθουμε και μου ειπε πολύ προσοχη με το κρεας και λαχανικα...το κρεας μου ειπε πρωτα καταψυξη οπωςδηποτε και μετα ξεπαγωμα και μαγειρεμα...

κατα τάλλα αυτο που λιγο με σταναχωρησε ειναι πως εχω ΠΑΛΙ ουρεοπλασμα παροτι τον οκτωβρη το ειχα ξεφορτωθει με αντιβιωση και τωρα εδειξε ξανα θετικο....εχω λιγο ξενερωσει....4η φορα το περναω.. ο γιατρος μου ειπε πως πλεον εχει χασει την παθογονο αξια του και να μην ανησυχω καθολου,αλλα όσο και να χει ειναι ασχημο καθε τρεις και λιγο να εχω αυτο το μικροβιο...γενικα πρεπει να ταλαιπωρει πολύ κοσμο.

κατα τάλλα χτες εκανα την κυστικη ινωση στο 100% των γονιδιων για να ειμαι σιγουρη...ακριβουτσικη εξεταση αλλα ειπα να την κανω μιας και την κανεις μια φορα απαξ για ολες τιε εγκυμοσυνες....τωρα πρεπει να εξεταστουμε και για στιγμα και μετα παμε για την αυχενικη...ουφ!!!

κοριτσια μου ελπίζω να ειστε καλα!!!

Κοριτσαρα μου οσον αφορα το τοξοπλασμα νομιζω ειναι συνηθες να μην εχουμε αντισωματα...οποτε προσεχεις κρεατα και λαχανικα 

οσον αφορα το ουρεοπλασμα θα παρεις αντιβιωση?

ολα καλα ομως!απολαυσε το ζουζουνακι σου που μεγαλωνει!ποτε θα το δεις ξανα?

4 hours ago, nini84 είπε:

Κορἰτσια μου γεια σας!!! Τι κάνετε;;;;

Δεν έχω διαβάσει καθόλου τα νέα σας, ΄σε λίγο θα πάω δουλειά το βραδυ όμως θα σας διαβάσω.

Λοιπόν, πολύ καλός ο γιατρός μου φάνηκε. Άνετος, ομιλητικός, προσιτός. Εγώ ήμουν λίγο αγχωμένη.

Με εξέτασε. Ειδε τις κύστεις είδε και ένα πολυποδάκι μάλλον. Θα κάνω λαπαροσκόπηση και υστρεοσκόπηση μαζί. Μου είπε οτι το αφηνει σε μενα το πότε απλά να μην καθυστερήσω πολύ. Για την ενδομητρίωση μου είπε να μην ανησυχώ μάλλον δεν θα είναι πολύ προχωρημένη. Αλλά η λαπαροσκόπηση θα τα δείξει όλα και μετά ανάλογα θα δούμε αν θα μου κόψει την περιοδο για ένα δαστημα ή οχι. Αυτά τα δικά μου.

Αααααα είδε και κάτι ορμονικές που είχα κάνει πριν κάτι χρόνια και μου πήραν αίμα για να δει μηπως εχω χασιμοτο.Μια ορμόνη ηταν λίγο ανεβασμενη γιαυτο.

Νινακι αουγεσαι ικανοποιημενη απο τον ντοκ!νιωθεις πιο ηρεμη?δρομολογησε το για να ερθει το νινακι Νινακι μου!οτι χρειαστει γι αυτα θα το κανουμε!

1 hour ago, Knock Knock είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση . Η αλήθεια είναι εχω μαύρα μεσάνυχτα με τα τέστ ωορρηξιας και συνέπεσε αυτο με τον μήνα που χάλασε ο κύκλος μου. Αρα αν κατάλαβα καλά αφετηρία θα πάρω τις 08/02/17 και αρα ..περίοδο περιμένω 22 ή 23/02?

Ναι..γιατι η αλήθεια είναι επειδή είχα σπίτι τεστ..εκανα και βγήκε αρνητικό..:)οποτε δεν θα δώσω και πολυ σημασία αφου περιμένω μετα απο τόσες ημέρες τελικα περίοδο

Νοκ πολυυυυυ νωρις κοριτσι μου!με καλυψε το Βικακι!θα σε βαλει πινακακι για 24/02 κ ευχομαι να εχουμε παρτυ!!!απο επαφες πιστευω να εκμεταλλευτηκες πληρως το "γονιμο παραθυρο" 

19 minutes ago, Τονι@ είπε:

ωχ καρδουλα μου!υπομονη λιγο εμεινε!!!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

θα το συζητησω μαζι του Δευτερα τι θα κανουμε με το ουρεοπλασαμ...δεν θα ηθελα να παρω αντιβιωση,ειδικα αν μου πει πως δε θα βλαψει το εμβρυο το μικροβιο...τουλαχιστον να την επαιρνα στο 2ο τριμηνο αν ηταν απαραιτητη,ειδαλλως θα το αφησω για να το αντιμετωπισω μετα....γιατι ουτε 4 μ πριν ηταν που πηρα ξανα αντιβιωση....και μ αρεσει που αργησαμε να ξεκινησουμε με τον αντρα μου τις προσπαθειες για να το καταπολεμησουμε κι ολας!χαχαχαχα εδω γελαμε!

φανταζομαι να επαιρνα τωρα και να εμφανιζοταν ΞΑΝΑ και πριν το τελος της εγκυμοσυνης.... αχ δεν ξερω υπουλο και ζορικο μικροβιο!

θα δω το σπορακι την Δευτερα που θα του παω εξετασεις!μου ειπε θα κανουμε ενα γρηγορο υ/η να δουμε πως παμε!

• Μου αρέσει 3

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, jane.austen είπε:

θα το συζητησω μαζι του Δευτερα τι θα κανουμε με το ουρεοπλασαμ...δεν θα ηθελα να παρω αντιβιωση,ειδικα αν μου πει πως δε θα βλαψει το εμβρυο το μικροβιο...τουλαχιστον να την επαιρνα στο 2ο τριμηνο αν ηταν απαραιτητη,ειδαλλως θα το αφησω για να το αντιμετωπισω μετα....γιατι ουτε 4 μ πριν ηταν που πηρα ξανα αντιβιωση....και μ αρεσει που αργησαμε να ξεκινησουμε με τον αντρα μου τις προσπαθειες για να το καταπολεμησουμε κι ολας!χαχαχαχα εδω γελαμε!

φανταζομαι να επαιρνα τωρα και να εμφανιζοταν ΞΑΝΑ και πριν το τελος της εγκυμοσυνης.... αχ δεν ξερω υπουλο και ζορικο μικροβιο!

θα δω το σπορακι την Δευτερα που θα του παω εξετασεις!μου ειπε θα κανουμε ενα γρηγορο υ/η να δουμε πως παμε!

κρίμα.  Σε εμένα έτυχε πριν την προσπάθεια της εγκυμοσύνης να πάρω δύο αντιβίωσεις για το ουρεοπλασμα. Μοτ βγήκε η καλλιέργεια θετική. Ο γυναικολόγος μου είπε δεν θα σε ταράξω στις αντιβιώσεις. Έκανα καλλιέργεια ξανά μετά από ςνα χρόνο και ήταν καθαρή.  

Just now, jane.austen είπε:

αντε ιοιο μου!!!!!!μακαρι να μην ερθει!!!!!!!!!θα κανεις τεστακι???

ομολογώ θα προτιμούσα λίγο πιο μετά.  Λέω να περιμένω το ΣΚ,  γιατί με το θηλασμό μπορεί να έχουμε ταραχές στον κύκλο.  Η μόνη μέρα που δεν προσςξαμε ήταν του αγ. Βαλεντίνου.  οποτε αν συμβαίνει κτ είναι νωρίς ακόμα. 

Κορίτσια μου γύρισα επιτέλους! !! 

Τζεινακι μου να κάνεις όπως νιώθεις και όπως σε συμβουλέψει ο γιατρός σου. 

Ioio μου μας βάζεις σε νέες αγωνίες! !μακάρι! !

Μουτζουριτσα μου..❤

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Ρε ιοιο τι εκπληξη ειναι αυτη?????το τσουξαμε του βαλεντινου το τσουξαμε?μπραβο κοριτσι μου.μακαρι...μακαρι κ σε σενα νοκ.τονια ξεκουρασου κοριτσακι.τζειν ολα μια χαρα ραντεβου τη δευτερα με τον ερωτα σου....οι αλλες τι κανετε???

Αχ κοριτσια μου επιτελους εφτιαξε και το ιντερνετ στο κινητο μου και μπορω να ξαναμπω απο εδω ηθελε αναβαθμιση γιατι το ταμπλετ κολαγε και εκνευριζομουνα.. Τονια τωρα επιτελους θα χαλαρωσεις και εσυ και θα ξεκουραστεις απολαυσε το σαββατοκυριακο με τον αντρα σου και το σπορακι σου... Σαμμερ εσυ πως εισαι τι κανει ο μικρο σου..;; 

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...