Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα ομορφες μου!χαρουμενη Παρασκευη!μα που ειστε ολες σημερα??????

Νινακι και Τζεινακι αναμενουμε νεα απο τους γιατρους και τις εξετασεις!

Τονακι μου καλα περασατε?επιτελους Παρασκευη να ξεκουραστει η κοιλιτσα!

καλημερα σε ολες τις μανουλες...τα λουλουδακια τους!

καλημερα στις φρεσκοεγκυουλες και στις φουσκωμενες κοιλιτσες!

καλημερα και στις μελλουσες!σμουτς!

Καλημερα Μουτζουριτσα μου. Εγώ ακόμα προσπαθώ να ζωντανεψω.  Τι νύστα είναι αυτή ρε κορίτσια? ? Και δεν άργησα καθόλου να κοιμηθώ.  Ωραία περάσαμε.  Ήρεμα οικογενειακά.  Εσείς πως περάσατε? 

2 minutes ago, vikib είπε:

Καλημερα.τι κανετε;πως περασατε χθες;

Σανγκρε μηπως μιλας με την elenakith κ την ντεκ;τι να κανουν τα κοριτσια;

Δ θυμαμαι την πητ της εβελινας

Νινι τι σου ειπε ο γιατρος;

Καλημέρα Βικακυ μου!! 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα τσουπριτσες μου!!!!! ειστε ολες βιμπερ????? κι εγω με ποια θα μιλησω?????

περασατε καλα εχτες???? ρενακι μου.... ωραιο το μαγαζι???? καλο φαγητο???? δεν το ξερω!!!!! οσο για την σαγκρε..... χαχα διπλα της ειναι εντελως!!!!!

σαμμερακι καλυτερα σημερα???? σου εφυγε η κουραση????

ιοιο μου θα δουμε τι θα γινει μετα τον χρονο!!!! εμενα εκει που πηγαιναν να στρωσουν νυχτερινο σερι ειδικα ο ενας.... δυο φορες

18 hours ago, chrysa1982 είπε:

κοριτσακια τι κανετε??ευχομαι να περασετε καλα σημερα...εμεις ειχαμε κλεισει μαγαζι αλλα τελικα το ακυρωσα γιατι δεν εχω να αφησω το μικρο σημερα θα γινετε χαμος απο κοσμο κ απο καπνα κ δεν θελω για το μικρο οποτε θα ψησουμε στο σπιτι εγω κ ο αντρας μου τα δυο μας θα τσικνισουμε...εμενα χαλασε τελειως ο κυκλος μου κ παιρνω ντουφαστον για να με ερθει..εκανα βεβαια κ τεστ για να μαι σιγουρη κ ειχε βγει αρνητικο..μαλον θα αργησει να ρθει το αδερφακι ...

κουραγιο κοριτσακι μου.... πρεπει να φτιαξει ο κυκλος σου!!!!! παντως και με χαλια κυκλο βαραμε... γιατι ερχονται μπεμπε!!!!

σαγκρε μου.......η κουταλα του μαγειρα κανει και για οπλο για μπαμπουνια!!!!!!!!χχαχα. τελεια!!!!!!!

ο καθενας παλι την νυχτα στο κρεββατι για θηλασμο!!!!!! αντε να δουμε!!!!! εχω καικτ νευρα βρε κοριτσια τελευταια με την μεγαλη!!!!! οοολο κοντρα μου παει!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

3 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλημερα τσουπριτσες μου!!!!! ειστε ολες βιμπερ????? κι εγω με ποια θα μιλησω?????

περασατε καλα εχτες???? ρενακι μου.... ωραιο το μαγαζι???? καλο φαγητο???? δεν το ξερω!!!!! οσο για την σαγκρε..... χαχα διπλα της ειναι εντελως!!!!!

ιοιο μου θα δουμε τι θα γινει μετα τον χρονο!!!! εμενα εκει που πηγαιναν να στρωσουν νυχτερινο σερι ειδικα ο ενας.... δυο φορες

κουραγιο κοριτσακι μου.... πρεπει να φτιαξει ο κυκλος σου!!!!! παντως και με χαλια κυκλο βαραμε... γιατι ερχονται μπεμπε!!!!

σαγκρε μου.......η κουταλα του μαγειρα κανει και για οπλο για μπαμπουνια!!!!!!!!χχαχα. τελεια!!!!!!!

ο καθενας παλι την νυχτα στο κρεββατι για θηλασμο!!!!!! αντε να δουμε!!!!! εχω καικτ νευρα βρε κοριτσια τελευταια με την μεγαλη!!!!! οοολο κοντρα μου παει!!!!!

Καλημέρα Μάρτη μου.  Δυστυχώς με τα παιδιά σε αυτή την ηλικία που είναι η κόρη σου τα πράγματα είναι δύσκολα.  Νομίζουν κι ότι επειδή κοντεύουν να κλείσουν τα 18 μπορούν ξαφνικά να ανατραπουν όλα.  Είναι πολύ δύσκολοι οι έφηβοι. Το ζω από κοντά.  Ο,τι και να κάνεις νομίζω ότι αν δεν κάνει τον κύκλο της δεν θα ηρεμήσει.  Αλλά προς θεού μην την αφήσεις να κάνει ό,τι της έρθει. Εγώ τουλάχιστον είμαι κατά αυτής της λογικής.  Κουράγιο. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

19 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημερα Μουτζουριτσα μου. Εγώ ακόμα προσπαθώ να ζωντανεψω.  Τι νύστα είναι αυτή ρε κορίτσια? ? Και δεν άργησα καθόλου να κοιμηθώ.  Ωραία περάσαμε.  Ήρεμα οικογενειακά.  Εσείς πως περάσατε? 

Καλημέρα Βικακυ μου!! 

ηρεμα και οικογενειακα κ εμεις Τονακι μου!εκει η γιαγια κολλημενη με τον εγγονο της και αντρα μου!χαχαχα!του εχει τρελη αδυναμια η καλη μου!αλλα κ μενα σαν εγγονη της  δνε μπορω να πω!

14 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

Μαρτακο καλημεραααα!!!βαιμπερ λυσσαμε!!!οσο για την μεγαλη ειναι η ηλικια...η φαση...η πιεση με το διαβασμα...ολες ειχαμε κοντρες με τη μαμα...υπομονη κ ψυχραιμια!

RyZa.png

τονακι μου κι εγω αυτης της νοοτροπιας ειμαι..... την εχουμε μαθει αλλιως.... και στοσχολειο κανει οοολα τα "απαγορευμενα" ........και επειδη δεν την αφηνω..... να σηκωθουν τα ποδια να κανουν κουμαντο.....γι αυτο τα νευρα μου ειναι τσαταλια!!! αντε να τελειωσει το λυκειο να φυγει απο αυτη την .........σκατονοοτροπια!!!!!!! μεχρι τον ιουνιο πιατευω τα δυσκολα!!!!!

εσυ καλα κοριτσι μου μετα πονακια????? μην φοβασαι να περνεις μπουσκοπαν ειναι για τις εγκυουλες αθωο!!!!

μουτζουρακι μου ανεκτιμητη αξια η αγαπη της γιαγιας!!!!!!!!! τι ωραια που σου δειχνει την ιδια αγαπη!!! ναι οοολες ειχαμε κοντρες.... αλλα προσπαθουσαμε να ειμαστε μεσα στα πλαισια!!!!! και..... ειχαμε σεβασμο!!!!!!! νιωθω ωρες ωρες ποοοσο την διαβρωνει το συστημα του σχολειου.... που μοιαζει να ξεχνα τι της εχουμε μαθει τοοσα χρονια... σαν να θελει να πεταξει ολες τις αρχες της οικογενειας..... και να ζησει τελειως επαναστατικα!!!! και λεω οκ ναι να φυγεις... ναι να ζησεις μονη σου.....ναι να μην σε ελεγχει κανεις.....αλλα σιγα σιγα να πατησεις στα ποδια σου..... να μην φυγεις κτυπωντας την πορτα πισω σου..... πιστευω οτι ο τροπος εχει μεγαλη σημασια!!!!! αλλα το σχολειο σαν τροπος ζωης.......τους διαβρωνει..... τους χανει τον σεβασμο και εκτιμηση...... οταν οι καθηγητες ανεχονται βρισιες...ανωμαλιες...ναρκωτικα.... τσιγαριλικια μαζι με τους "ιν " μαθητες!!!!!!! μετα ερχεται η απαξιωσει γιατους γονεις και η ελλειψη σεβασμου και για τους εαυτους τους!!!!! θεεελω να ερθει ο ιουνιος.... τοοοοοσο πολυ!!!!! με τα δοντια την κραταω..... κανω υπερβολικη υπομονη!!!!! αλλα ερχεται στιγμη που της τα χωνω αφου τις εχω πει εκατο φορες με μαλακο τροπο... και εγω και οι τεσσερεις υπεροχοι ανθρωποι φροντιστες της!!!!!! ξερω οτι τιποτα δεν παει χαμενο..... απλα σε αυτη την φαση μαζοποιειται..... παει οπου πανε......μιλαει οπως μιλανε...... στο μυαλουδακι της ομως εχει παλη!!!!!!!!

βαιμπερ τελικα δεν μπορω γιατι δεν εχουμε συσκευη με adroid......καντε υπομονη!!!! μετα τις πανελληνιες θα ερθω κι εγω!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

13 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

τονακι μου κι εγω αυτης της νοοτροπιας ειμαι..... την εχουμε μαθει αλλιως.... και στοσχολειο κανει οοολα τα "απαγορευμενα" ........και επειδη δεν την αφηνω..... να σηκωθουν τα ποδια να κανουν κουμαντο.....γι αυτο τα νευρα μου ειναι τσαταλια!!! αντε να τελειωσει το λυκειο να φυγει απο αυτη την .........σκατονοοτροπια!!!!!!! μεχρι τον ιουνιο πιατευω τα δυσκολα!!!!!

εσυ καλα κοριτσι μου μετα πονακια????? μην φοβασαι να περνεις μπουσκοπαν ειναι για τις εγκυουλες αθωο!!!!

μουτζουρακι μου ανεκτιμητη αξια η αγαπη της γιαγιας!!!!!!!!! τι ωραια που σου δειχνει την ιδια αγαπη!!! ναι οοολες ειχαμε κοντρες.... αλλα προσπαθουσαμε να ειμαστε μεσα στα πλαισια!!!!! και..... ειχαμε σεβασμο!!!!!!! νιωθω ωρες ωρες ποοοσο την διαβρωνει το συστημα του σχολειου.... που μοιαζει να ξεχνα τι της εχουμε μαθει τοοσα χρονια... σαν να θελει να πεταξει ολες τις αρχες της οικογενειας..... και να ζησει τελειως επαναστατικα!!!! και λεω οκ ναι να φυγεις... ναι να ζησεις μονη σου.....ναι να μην σε ελεγχει κανεις.....αλλα σιγα σιγα να πατησεις στα ποδια σου..... να μην φυγεις κτυπωντας την πορτα πισω σου..... πιστευω οτι ο τροπος εχει μεγαλη σημασια!!!!! αλλα το σχολειο σαν τροπος ζωης.......τους διαβρωνει..... τους χανει τον σεβασμο και εκτιμηση...... οταν οι καθηγητες ανεχονται βρισιες...ανωμαλιες...ναρκωτικα.... τσιγαριλικια μαζι με τους "ιν " μαθητες!!!!!!! μετα ερχεται η απαξιωσει γιατους γονεις και η ελλειψη σεβασμου και για τους εαυτους τους!!!!! θεεελω να ερθει ο ιουνιος.... τοοοοοσο πολυ!!!!! με τα δοντια την κραταω..... κανω υπερβολικη υπομονη!!!!! αλλα ερχεται στιγμη που της τα χωνω αφου τις εχω πει εκατο φορες με μαλακο τροπο... και εγω και οι τεσσερεις υπεροχοι ανθρωποι φροντιστες της!!!!!! ξερω οτι τιποτα δεν παει χαμενο..... απλα σε αυτη την φαση μαζοποιειται..... παει οπου πανε......μιλαει οπως μιλανε...... στο μυαλουδακι της ομως εχει παλη!!!!!!!!

βαιμπερ τελικα δεν μπορω γιατι δεν εχουμε συσκευη με adroid......καντε υπομονη!!!! μετα τις πανελληνιες θα ερθω κι εγω!!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα και κυρίως για την μαζοποιηση του σχολείου.  Είναι απογοητευτικη η κατάσταση.  Όσο για την έλλειψη σεβασμού είναι το χειρότερο όλων. Ελπίζω η κόρη σου να συνέλθει και να τα αφήσει πίσω της όλα αυτά. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!! χαθηκα γιατι πραγματικα ετρεχα...

δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας θα το κανω το βραδακι,αλλα θελω να σας γραψω τα δικα μου!

Πήρα τις αιματος-ουρων-κολπικες και το γενικο συμπερασμα ειναι πως ειναι ολα καλα....!μονο που (πιθανον οπως αναμενοταν)δεν εχω αντισωματα για τοξοπλασμα-κυτταρομαγαλοιο και καποια άλλα...απ ολα τα επικινδυνα εχω αντισωματα για την ερυθρα που ειναι πολύ σημαντικο....γι αυτο και με τιε μηνιαιες εξετασεις θα το παρακολουθουμε και μου ειπε πολύ προσοχη με το κρεας και λαχανικα...το κρεας μου ειπε πρωτα καταψυξη οπωςδηποτε και μετα ξεπαγωμα και μαγειρεμα...

κατα τάλλα αυτο που λιγο με σταναχωρησε ειναι πως εχω ΠΑΛΙ ουρεοπλασμα παροτι τον οκτωβρη το ειχα ξεφορτωθει με αντιβιωση και τωρα εδειξε ξανα θετικο....εχω λιγο ξενερωσει....4η φορα το περναω.. ο γιατρος μου ειπε πως πλεον εχει χασει την παθογονο αξια του και να μην ανησυχω καθολου,αλλα όσο και να χει ειναι ασχημο καθε τρεις και λιγο να εχω αυτο το μικροβιο...γενικα πρεπει να ταλαιπωρει πολύ κοσμο.

κατα τάλλα χτες εκανα την κυστικη ινωση στο 100% των γονιδιων για να ειμαι σιγουρη...ακριβουτσικη εξεταση αλλα ειπα να την κανω μιας και την κανεις μια φορα απαξ για ολες τιε εγκυμοσυνες....τωρα πρεπει να εξεταστουμε και για στιγμα και μετα παμε για την αυχενικη...ουφ!!!

κοριτσια μου ελπίζω να ειστε καλα!!!

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

Καλημερα....νινι τι εγινε???για ον παοκ τα μαθα.μαρτη παρε κινητο..υπομονη με την κορη δυσκολη ειναι η εφηβεια....janε ολα καλα τα βλεπω.κ εγω δεν εχω για τοξοπλ.αλλα δεν πειραζει απλα προσοχη...χτες βγηκαμε φαγαμε χαλια κ το ενα κοριτσακι ξερνουσε σημερα....ωραια τσικνοπεμπτη...κατα τα αλλα περιμενουμε να τελειωσει η σιχαμενη...φιλια σε ολες.

• Μου αρέσει 3

Κορἰτσια μου γεια σας!!! Τι κάνετε;;;;

Δεν έχω διαβάσει καθόλου τα νέα σας, ΄σε λίγο θα πάω δουλειά το βραδυ όμως θα σας διαβάσω.

Λοιπόν, πολύ καλός ο γιατρός μου φάνηκε. Άνετος, ομιλητικός, προσιτός. Εγώ ήμουν λίγο αγχωμένη.

Με εξέτασε. Ειδε τις κύστεις είδε και ένα πολυποδάκι μάλλον. Θα κάνω λαπαροσκόπηση και υστρεοσκόπηση μαζί. Μου είπε οτι το αφηνει σε μενα το πότε απλά να μην καθυστερήσω πολύ. Για την ενδομητρίωση μου είπε να μην ανησυχώ μάλλον δεν θα είναι πολύ προχωρημένη. Αλλά η λαπαροσκόπηση θα τα δείξει όλα και μετά ανάλογα θα δούμε αν θα μου κόψει την περιοδο για ένα δαστημα ή οχι. Αυτά τα δικά μου.

Αααααα είδε και κάτι ορμονικές που είχα κάνει πριν κάτι χρόνια και μου πήραν αίμα για να δει μηπως εχω χασιμοτο.Μια ορμόνη ηταν λίγο ανεβασμενη γιαυτο.

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια , εχω δυο απορίες και θα ήθελα τα φώτα σας :)

Επειδή χρησιμοποιώ πρώτη φορα τεστ ωορρηξίας έχω μπερδευτεί λίγο ...αυτο τον μήνα είχα θετικό αποτέλεσμα στις 6 και στις 7 του μηνα . Για να μετρήσω 14 μέρες μετα για να βρώ την μερα περιόδου πρεπει να παρώ σαν αφετηρία τις 6 ή τις 7? ή τις 8 μήπως; 

Επίσης...ενα τέστ εγκυμοσύνης (ουρων) με ευαισθησία 10mlu πόσες μέρες μετα την ωορρηξία θα μπορούσε να δείξει ενα έγκυρο αποτέλεσμα

Έχετε γίνει ενα πολύ γλυκο  παρεάκι...διαβάζω διαβάζω και δεν σας προλαβαίνω ...:)θα ολοκληρώσω το διάβασμα λοιπον και θα κάνω τα σχολια μου:)

• Μου αρέσει 3

6bZGp3.png

4 hours ago, 17μαρτη2015 είπε:

Μαρτη μου κανε υπομονη με την κορουλα σου και σιγα σιγα θα ηρεμησει κ αυτη κ πιστεψε με καλυτερα που την περναει τωρα αυτη την φαση αποτι να ηταν ποιο μεγαλη.. Προσωπικα πιστευω ουτε οταν ερθει ο ιουνιος και τελειωσει το σχολειο θα αλλαξει πολυ γιατι τοτε ξεκινανε αλλα πραγματα θελει χρονο υπομονη ΟΧΙ Καταπιεση βοηθησετην να πατησει στα ποδια της και να ανοιξει τα φτερα της... Βασικα δε ξερω μηπως τωρα που ηρθαν τα αδερφακια της νιωθει οτι σε χανει και τα κανει αυτα για να σου τραβηξει την προσοχη κ να ασχολησε κ μαζι της γιατι θα μου πεις ειναι μεγαλη ποια 18 χρονων πλεον... Αλλα δε παυει να ειναι ενα παιδι που τοσα χρονια ειχε μαθει να εχει ολη την αγαπη η ειχε περισσοτερο χρονο να συζηταει μαζι σου που τωρα δε τονεχει..

Jane μου μην αγχονεσε για το τοξοπλασμα ουτε εγω ειχα αντισωματα λιγη προσοχη στο κρεας να ειναι καλα ψυμενο κ στα λαχανικα καλα πλημενα και ολα θα πανε μια χαρα...

• Μου αρέσει 3

em82p2.png QGcTp2.png

28 minutes ago, Knock Knock είπε:

Γεια σας κορίτσια , εχω δυο απορίες και θα ήθελα τα φώτα σας :)

Επειδή χρησιμοποιώ πρώτη φορα τεστ ωορρηξίας έχω μπερδευτεί λίγο ...αυτο τον μήνα είχα θετικό αποτέλεσμα στις 6 και στις 7 του μηνα . Για να μετρήσω 14 μέρες μετα για να βρώ την μερα περιόδου πρεπει να παρώ σαν αφετηρία τις 6 ή τις 7? ή τις 8 μήπως; 

Επίσης...ενα τέστ εγκυμοσύνης (ουρων) με ευαισθησία 10mlu πόσες μέρες μετα την ωορρηξία θα μπορούσε να δείξει ενα έγκυρο αποτέλεσμα

Έχετε γίνει ενα πολύ γλυκο  παρεάκι...διαβάζω διαβάζω και δεν σας προλαβαίνω ...:)θα ολοκληρώσω το διάβασμα λοιπον και θα κάνω τα σχολια μου:)

Καλως την!κοριτσαρα απο την 8η θα.μετρήσεις 14-15 ή 16!!μέχρι τόσο μπορεί να είναι η δεύτερη ωχρινικη μας φαση!εμένα ας πούμε είναι 15 οποτε ενα.τεστ.πριν απο αυτό δεν θα το θεωρήσω αξιόπιστο!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...