Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

21 hours ago, jane.austen είπε:

καλησπερα κοριτσια μου!

εγω εδω με το σπορακι μου παρεα...σε λιγο ξεκιναω για βιοιατρικη για να παρω τα αποτελεσματα!

Πιστευω να πανε ολα καλα...αυριο εχω και την κυστικη ινωση! εχουμε μπει σε χορο εξετασεων για τα καλα...

Γενικα μια χαρα αισθανομαι απλα εχω τα πρωινα ελαφριες ναυτιες...

τονια μου προσεχε,υπαρχουν πολλοί ασχετοι  εκει εξω στους δρομους...!

μουτζουριτσα εσυ καλα?σε τι φαση ειμαστε?

Μαμι μου πως αισθανεσαι?εισαι πιο χαλαρη?

ρενακι,σαμμερακι καλα?

κοριτσια εγω τρεχω γενικα......παροτι η ενεργεια μου εχει πιασει κοκκινο υπαρχουν τοσα που πρεπει να γινονται καθημερινα που απλα οτνα εχω χρονο κοιμαμαι...χαχα

αποφασισαμε να φερνουμε και μια γυναικα αυτην την περιοδο να μας βοηθαει μια φορα στις 15 γιατι κι ο αντρας μου δουλευει πολλές ωρες κι ειναι δυσκολο να τα κανει ολα...τον καταλαβαινω...

Τζειν μου καλυτερα ειμαι ναι απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου.Απο συμπτωμα εχω τις απογευματινες ωρες αραια και που καμια αναγουλα και ταχυπαλμιες εχω πολλες! Απο 95-108. Μετα το φαγητο φτανουν και 120.

Καλα αποτελεσματα σου ευχομαι και ολα καλα να πανε!!!!

Η κιστικη ινωση τι ειναι;τι ειδος εξεταση;;

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 15/2/2017 at 11:17 ΠΜ, Mairouli2807 είπε:

ΜΑΜΜΥ μου μια χαρα ειναι αυτο που είδες... εγω στον πρωτο υπερηχο υπολογιζα οτι ειμαι 6εβδομαδων αλλα ημουν 5w3d και ειδαμε μονο σάκο κ καθομουν κ εκλεγα σαν την χαζη... ενταξει μετα ειχα τρομερη αγωνια να περασουν 10μερες για το επομενο ραντεβου... αλλα όλα καλα!!! τον αφησε τον αντρα σου να μπει μεσα? αν οχι επειδη ειναι διακολπικος στον επομενο να ζητησεις να μπειτε μαζι.... ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!

Μαιρουλα μου ειδαμε σακο και λεκιθικο σακο και απλα η επιβεβαιωση οτι ειναι ενδομητριο.

Επομενο ραντεβου τελος του μηνα!Πως θα περασουν οι μερες μου λες;;;;

Θα ειμαι 7+4 περιπου.Απλα εχω αγωνια πολυ!

Εσυ ποσο εισαι τωρα;;;Βαλε κανενα τικερακι.χαχα!

Ποτε το επομενο σου ραντεβου;;;

gc6Ip2.png

γεια σας κοριτσακια λοιπον μιλωντας για θηλασμο αρχισα τον αυγουστο του 2013 εξαμηνο αποκλειστικο και επειτα κατ απαιτηση ως το φλεβαρη του 2015 επειτα απο τον ιουνιο του 2015ως τον οκτωβριο του 2016 και τωρα απο το γεναρη του 2017μεχρι...

αυτο που στερηθηκα ειναι τα πολλα ασκοπα φαρμακα... Στον πρωτο τη σοκολατα και στον τριτο τα πολλα μπαχαρικα...αχχχχ και το αλκοολ σνιφ σνιφ αλλα αξιζε τον κοπο τον πολυ κοπο ομως γιατι ειναι αρκετα δυσκολο...

μαρτακο μου φιλια στην κορακλα σου τις ευχες μου καιαπο μενα πες της

ηρθε το βουρλισμενο το πα στον αντρα μου και με ρωταει συνεχεια ποτε θα της πεις να ρθουνε; χιχιχι

μας χαρισαν μια στολη πειρατη για τον μεγαλο και εχουμε μια μαγειρα για το μ2

μαρτη φανταζεσαι το μ2μαγειρα με σκουφο και ποδια και μια κουταλα να λεει μπαμπαμπουμ μπαμπαμπουμ

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κοριτσια μου πως ειστε ολα καλα;; πολυ τρεξιμο ειχα σημερα πριν λιγο κοιμηθικε και ο μικρος μου και εκατσα και εγω λιγο να χαλαρωσωω.. Φιλακια πολλα σε ολες...!!!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

14 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Γεια σας κοριτσια μου πως ειστε ολα καλα;; πολυ τρεξιμο ειχα σημερα πριν λιγο κοιμηθικε και ο μικρος μου και εκατσα και εγω λιγο να χαλαρωσωω.. Φιλακια πολλα σε ολες...!!!!!

Χαρουμενη μανουλα μια χαρουλα!!!ξεκουρασου τωρα και πεσε και νωρις για υπνο.

Τωρα ξαπλωσα και γω!Σε λιγο νανακια!

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

3 hours ago, sangreluna είπε:

μαρτη κλεισε το τήλ ακομα πιτογυρα παραγγελνετε;

Χαχαχα  με εμένα μιλούσε σαγκρε 2 ώρες.. δεν κατάφερα να πάω σήμερα... είχα το μαρξουλι μου με εμετους από το βράδυ κ είμασταν όλο το πρωί στον κτηνίατρο με ορο... ασε..ταλαιπωρία.  τώρα είναι καλά..ροχαλιζει!

Τι μου κανετε αγαπες μου!  Τσικνιζετε; εγώ τώρα σχολασα κ πάμε έξω...

Σας φιλώ όλες γλυκά! 

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

19 minutes ago, Mammy2 είπε:

Χαρουμενη μανουλα μια χαρουλα!!!ξεκουρασου τωρα και πεσε και νωρις για υπνο.

Τωρα ξαπλωσα και γω!Σε λιγο νανακια!

Δε τσικνισατε εσεις μαμυ;; ουτε και εμεις... Καλο βραδυ και καλη ξεκουραση....

11 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχαχα  με εμένα μιλούσε σαγκρε 2 ώρες.. δεν κατάφερα να πάω σήμερα... είχα το μαρξουλι μου με εμετους από το βράδυ κ είμασταν όλο το πρωί στον κτηνίατρο με ορο... ασε..ταλαιπωρία.  τώρα είναι καλά..ροχαλιζει!

Τι μου κανετε αγαπες μου!  Τσικνιζετε; εγώ τώρα σχολασα κ πάμε έξω...

Σας φιλώ όλες γλυκά! 

Καλα να περασετε φιλιαα....!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Καλη Τσικνοπέμπτη κορίτσια!  

Μάρτη μου, η αλήθεια είναι ότι αν αφήσεις το παιδί να αποθηλάσει μόνο του θα αποθηλάσει το νωρίτερο στα 2,5 χρόνια,  οπότε το παιδί μου φαίνεται λογικό να θηλάζει και κοντά στα 3. 

Σάμμερ,  είναι τόσοι πολλοί οι παιδίατροι που είναι άσχετοι με τη διατροφή και το θηλασμό, που μου φαίνεται λογικό να μην τον ακούει. Βέβαια, στη θέση της θα έβλεπα κπ άλλον. Γενικά, στο θέμα φαγητό, αν το παιδί μπει στη λογική να αρχίσει τα πείσματα, είναι πολύ δύσκολο να φύγεις από εκεί.

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες μου!χαρουμενη Παρασκευη!μα που ειστε ολες σημερα??????

Νινακι και Τζεινακι αναμενουμε νεα απο τους γιατρους και τις εξετασεις!

Τονακι μου καλα περασατε?επιτελους Παρασκευη να ξεκουραστει η κοιλιτσα!

καλημερα σε ολες τις μανουλες...τα λουλουδακια τους!

καλημερα στις φρεσκοεγκυουλες και στις φουσκωμενες κοιλιτσες!

καλημερα και στις μελλουσες!σμουτς!

RyZa.png

On 12/2/2017 at 6:10 ΜΜ, vikib είπε:

τυχερο πινακακι

στην αναμονη:

abbot          21/2

rena87

moutzoura2016         

nini84

elektragr

marakif1990

eirinaki1981

city

chryssa1982

σαμμερ         

εγκυουλες:

loverbird        9/6/17

Τονι@          6/8/17

εβελινακι

Marinagz

Jane.austen          24/9/17

Mairouli2807          25/9/17

Mammy2             12/10/17

Καλημερα.τι κανετε;πως περασατε χθες;

Σανγκρε μηπως μιλας με την elenakith κ την ντεκ;τι να κανουν τα κοριτσια;

Δ θυμαμαι την πητ της εβελινας

Νινι τι σου ειπε ο γιατρος;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...