Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου.κ μεις τσ τα ιδια τονια.απο το χαραμα στο ποδι...μωρε κοριτσια 3 χρονια πολλα τα νιωθω για θηλασμο...εχω μια γνωστη ετσι.σχεδον 3,6 το παιδι της κ το θηλαζει ενω αυτο δεν τρωει τπ.οταν το εχει η γιαγιΑ τρωει.η γιατρος της ειπε να το κοψει για να αρχισει να τρωει η μικρη αλλα αυτη δεν το κοβει.πιστευω οτι ο θηλασμος πρεπει να γινεται για τα παιδια κ οχι για τη μαμα...αν κ ο αποθηλασμος ειναι κ για τη μαμα δυσκολος....φιλια σε ολες....να χετε μια ομορφη τσικνοπεμπτη

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 hours ago, xaroumenh mama είπε:

Αχ κοριτσια μου σημερα ειναι η πρωτη φορα που ακουσα τον μικρο να με λεει μαμα..δε μπορειτε να φανταστειτε πως εννιωσα.....,.,!!!!!!!

χαρουμενο μανουλα ααααχχχ ποση συγκινηση!!!να τον χαιρεσαι!

10 hours ago, Σαμμερ είπε:

απιστευτη κουραση κ σημερα...πολυ συφκινηση χαρουμενουλα...jane ολα καλα???τονια ξεκουρασου...δεν θα κανω αλλο παιδι??????θελω κ εγω θηλασμο....

Κ κοιλιτσα

Σαμμερακι.....και θα κανεις κ θα ειμαστε και μαζιιιιι!!!!οι τρελες θα βγαζουμε κοιλιτσες και θα μιλαμε ωωωωρες για θηλασμους!

καλημερα στα κοριτσακια μου!

Νινακι σου ευχομαι σημερα να ακουσεις ανακουφιστικα νεα...σκεψου πως πλησιαζεις στο στοχο σου!!!

Τζεινακι να μας πεις τα νεα απο τις εξετασεις!

Τονακι μου γλυκο πως εισαι σημερα?κοιλιτσα μας ομορφη φιλι!

καλημερα Βικακι μου ....μιλας για θηλασμο και χαζευω!

Μαρτακο μουυυυυυ θα γινει αυτη η συναντηση!!επιβαλλεται!!σημερα με το Ρενιω εεε καπως μπορει να σε δουμε και εμεις!πες της δειξει μου το viber!χαχαχαχα!

καλημερα Πουλακι γλυκο....φιλια στα πατουσακια που κλωτσανε!

Εβελινακι πως εισαι?

Ιοιο μου καλημερα!!!για τον θηλασμο τα κοριτσια θα σε κατευθυνουν καλυτερα ...εγω θα σου πω να της δωσεις ενα τεραστιο φιλι!

Ειρηνιωωωωωω μουυυυυ γλυκακι μου!καλημερα στο παιδακι μας το ζουζουνιαρικο!

Μαμακα κ Μελινακιιιιιιι δεν ξυπνησατε ακομα????

Τζο μου,Σανγκρε,,Σιτακι,Μαρακι που εισαι????καλημερες!

φρεσκοεγκυουλες Μαιρουλι και Μαμμυ πως ειμαστε?

Αμποτακιιιιι κανε μας την εκπληξη του Φεβρουαριου!!!!!

φιλια σε ολες!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Καλημερα Σαμμερακι μου!! Τι κάνει το απίστευτο ζουζούνι σου? Κι εγώ τα 3 χρόνια θεωρώ ότι είναι πολλά αν και δεν έχω εμπειρία από θηλασμό ακόμα.  

Μουτζουριτσα μου Καλημέρα! Καλά είμαι.  Δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που ένιωθα αλλά δεν δίνω σημασία.  Εσύ πως είσαι? 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

5 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημερα Σαμμερακι μου!! Τι κάνει το απίστευτο ζουζούνι σου? Κι εγώ τα 3 χρόνια θεωρώ ότι είναι πολλά αν και δεν έχω εμπειρία από θηλασμό ακόμα.  

Μουτζουριτσα μου Καλημέρα! Καλά είμαι.  Δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που ένιωθα αλλά δεν δίνω σημασία.  Εσύ πως είσαι? 

καλημερα καρδουλαααααα!!!καλα ειμαι ...δουλιτσα αλλα μοιαζει ηρεμη μερα λογω τσικνισματος!μαλλον δεν θα δουλεψω και απογευμα!οποτε μια χαρα!το βραδακι στη γιαγια του αντρα μου για το καθιερωμενο ψησιμο!εσεις θα κανετε τιποτα σημερα?

RyZa.png

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα καρδουλαααααα!!!καλα ειμαι ...δουλιτσα αλλα μοιαζει ηρεμη μερα λογω τσικνισματος!μαλλον δεν θα δουλεψω και απογευμα!οποτε μια χαρα!το βραδακι στη γιαγια του αντρα μου για το καθιερωμενο ψησιμο!εσεις θα κανετε τιποτα σημερα?

Αχ ωραία!  Κι αν δεν δουλεψεις ακόμα καλύτερα!  Εμείς  το βράδυ όταν σχολασω θα πάμε στους γονείς μου. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

20 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αχ ωραία!  Κι αν δεν δουλεψεις ακόμα καλύτερα!  Εμείς  το βράδυ όταν σχολασω θα πάμε στους γονείς μου. 

ναι θα ναι καλα!εχει ελευθερο απογευμα και ο αντρας μου και θα παμε και γυμναστηριο μαζι και τον καφε μας και μετα στη γιαγια!ανασα μεσα στην εβδομαδα!

τι καλαααα κ εσυ στους δικους σου θα χαρουν να σας εχουν εκει!

RyZa.png

16 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ναι θα ναι καλα!εχει ελευθερο απογευμα και ο αντρας μου και θα παμε και γυμναστηριο μαζι και τον καφε μας και μετα στη γιαγια!ανασα μεσα στην εβδομαδα!

τι καλαααα κ εσυ στους δικους σου θα χαρουν να σας εχουν εκει!

Ναι χαίρονται. Και γενικά είναι πολύ ευαίσθητοι οι δικοί μου με το ότι δεν βλεπομαστε κάθε μέρα. Εγώ νομίζω ότι είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα και δεν θέλω να την ανοίξουμε τώρα.  

Θα είναι πολύ ωραίο που θα περάσετε το απόγευμα παρεουλα.  Να ξεφύγετε λίγο.  ❤❤

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

καλημερα κορίτσια μου... κ εγω μια χαρα.. το μονο θεμα μου ειναι η τρομερη απεχθεια για το κρεας... εχω απο το προηγουμενο σαββατο να φαω με εξαιρεση την δευτερα που εβαλα λιγο κιμα στα μακαρονια... μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι δεν θα παθω τιποτα και να μην τρωω κρεας για παιρνω το συμπληρωμα... χθες πηγα στην κουμπαρα μου εχει ηδη δυο παιδια... και εφυγα με δυο τελεια δωρα! το ενα ειναι ενα τζιν εγκυμοσύνης που σημερα το εγκαινιασα για τα αγαπαω τα τζιν και δικα μου με πιεζαν και το δευτερο ειναι ενα ντοπλερ!!!! που ακους την καρδια του μωρου!!! βεβαια ειναι ακομα νωρις για να το χρησιμοποιησω γιατι ειναι απο την 12η εβδομαδα!!!! 

1 hour ago, Τονι@ είπε:

τονια μου ας μαζεψει πια κάποιος αυτους του γέρους που οδηγουν σαν χαροι!!! προσοχη με το αυτοκινητο!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα κοριτσια μου.κ μεις τσ τα ιδια τονια.απο το χαραμα στο ποδι...μωρε κοριτσια 3 χρονια πολλα τα νιωθω για θηλασμο...εχω μια γνωστη ετσι.σχεδον 3,6 το παιδι της κ το θηλαζει ενω αυτο δεν τρωει τπ.οταν το εχει η γιαγιΑ τρωει.η γιατρος της ειπε να το κοψει για να αρχισει να τρωει η μικρη αλλα αυτη δεν το κοβει.πιστευω οτι ο θηλασμος πρεπει να γινεται για τα παιδια κ οχι για τη μαμα...αν κ ο αποθηλασμος ειναι κ για τη μαμα δυσκολος....φιλια σε ολες....να χετε μια ομορφη τσικνοπεμπτη

Καλημερα ομορφες

Νινι ευχομαι τα καλυτερα για σημερα

Μουτζουρα ωραια θα περασετε!

Εμεις μαλλον δ θα κανουμε κτ

Σαμμερ μου εφοσον η μικρη τρωει οταν δ ειναι με τη μαμα κανει πεισματα.κ να το κοψει δ σημαινει οτι θα φαει.μετα τα δυο ανετα βαζεις ορια.το παιδι καταλαβαινει.δ το αφηνεις πχ να σε τραβολογαει κ να σε ξεντυνει στη μεση του δρομου

Ο θηλασμος ειναι για τα παιδια.συμφωνω απολυτα

Ο αποθηλασμος ειναι δυσκολος.ακομη κ για μενα που αποθηλασε μονη αν δ σκεφτομουν οτι θα θηλαζω το μικρο σε τρεις μηνες θα μου φαινοταν καπως

Αν πιασει κ αυτος τα δυο θα θηλαζω 4χρονια με μια τριμηνη διακοπη:shock:

Μαρτη ειναι πολυ ιδιαιτερο παρολο που ειναι δυδιμα εχουν τοσες διαφορες.κ η πατσουρου γραφει οτι οι δυδιμες της δ αποθηλασαν ταυτοχρονα

Φιλακια σε ολες κ καλα να περασετε

• Μου αρέσει 2

25 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

καλημερα κορίτσια μου... κ εγω μια χαρα.. το μονο θεμα μου ειναι η τρομερη απεχθεια για το κρεας... εχω απο το προηγουμενο σαββατο να φαω με εξαιρεση την δευτερα που εβαλα λιγο κιμα στα μακαρονια... μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι δεν θα παθω τιποτα και να μην τρωω κρεας για παιρνω το συμπληρωμα... χθες πηγα στην κουμπαρα μου εχει ηδη δυο παιδια... και εφυγα με δυο τελεια δωρα! το ενα ειναι ενα τζιν εγκυμοσύνης που σημερα το εγκαινιασα για τα αγαπαω τα τζιν και δικα μου με πιεζαν και το δευτερο ειναι ενα ντοπλερ!!!! που ακους την καρδια του μωρου!!! βεβαια ειναι ακομα νωρις για να το χρησιμοποιησω γιατι ειναι απο την 12η εβδομαδα!!!! 

τονια μου ας μαζεψει πια κάποιος αυτους του γέρους που οδηγουν σαν χαροι!!! προσοχη με το αυτοκινητο!!!!

Καλημέρα Μαιρουλι . Κι εμένα έχει μειωθεί η όρεξη μου για κρέας αλλά δεν έχει γίνει απέχθεια.  Τρώω αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα.  Όσο για τα τζιν εγκυμοσύνης είναι το καλύτερο για τώρα που είναι χειμώνας και δεν μπορείς να φοράς φορέματα άνετα. 

25 minutes ago, vikib είπε:

Καλημερα ομορφες

Νινι ευχομαι τα καλυτερα για σημερα

Μουτζουρα ωραια θα περασετε!

Εμεις μαλλον δ θα κανουμε κτ

Σαμμερ μου εφοσον η μικρη τρωει οταν δ ειναι με τη μαμα κανει πεισματα.κ να το κοψει δ σημαινει οτι θα φαει.μετα τα δυο ανετα βαζεις ορια.το παιδι καταλαβαινει.δ το αφηνεις πχ να σε τραβολογαει κ να σε ξεντυνει στη μεση του δρομου

Ο θηλασμος ειναι για τα παιδια.συμφωνω απολυτα

Ο αποθηλασμος ειναι δυσκολος.ακομη κ για μενα που αποθηλασε μονη αν δ σκεφτομουν οτι θα θηλαζω το μικρο σε τρεις μηνες θα μου φαινοταν καπως

Αν πιασει κ αυτος τα δυο θα θηλαζω 4χρονια με μια τριμηνη διακοπη:shock:

Μαρτη ειναι πολυ ιδιαιτερο παρολο που ειναι δυδιμα εχουν τοσες διαφορες.κ η πατσουρου γραφει οτι οι δυδιμες της δ αποθηλασαν ταυτοχρονα

Φιλακια σε ολες κ καλα να περασετε

Βικακι μου εσύ με τόσα χρόνια θηλασμό δεν έχεις περιορισμό στη διατροφή σου? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Στη δευτερη εγκυμοσυνη ουτε εγω ηθελα κρεας

Εστω μια φορα την εβδομαδα κοκκινο

Τονια οχι.δ εκοψα τπτ.δ ενοχλουσε την κορη μου

Οσπρια,σοκολατα κανονικα,γαλακτοκομικα

Ευτυχως ουτε τον μικρο

Απλα πινω ενα καφε μαξ νεροζουμι.ποτε δ επινα κ πολυ.αλκοολ σε καμια γιορτη μπυριτσα η μισο ποτηρι κρασι.δ καπνιζω οποτε δ εκανα κτ δυσκολο

Κορίτσια μου πως είστε σήμερα? Ετοιμάζεστε για τσίκνισμα?? Εμείς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα τιμήσουμε την μέρα με φίλους και συγγενείς :):):). Να περάσουμε όλοι όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!

• Μου αρέσει 2

rHkwp3.png

dwWcp3.png

καλημερες κοριτσαρες μου!!!!!

να περασετε καλη τσικνοπεμπτη!!!!!!

edit από το κορίτσι του Μάρτη: Χρόνια πολλά στις σουβλακόφιλες! Εσείς περιμένετε του Αγίου Βαλεντίνου και εμείς την Τσικνοπέμπτη

χαρουμενομανουλα ζω για την στιγμη που θαμε φωναξουν συνειδητα μαμα!!!!! να τον χαιρεσαι τον γιοκαρινο σου!!!!!

τονακι μου οταν βγαινεις να προσεχεις να τους δειχνεις την κοιλιτσακαι να λες σε ολους.... ενα νερακι ειμαι εγκυος... παρακαλω!!! ενα καθισμα ειμαι εγκυος εχω πονακια...παρακαλω!!!! δεν προσεχουν.... κανεναν... ποσο μαλλον οι γεροι που οι ερισσοτεροι δεν βλεπουν και καλα!!!! και απο αντανακλαστικα βραστα..... μια εβδομηνταπενταρα μπηκε στην βιτρινα ενος κααστηματος με παιδικα παιχνιδια στην πλατεια του δημου μου πιν λιγες μερες!!! η απαντηση???? πατησα γκαζι κατα λαθος!!!!

μουτζουρακι μου γλυκο καλα να περασεις στην γιαγια του αντρουλη!!!!!!

2 hours ago, Mairouli2807 είπε:

τελεια πραγματικα τα δωρακια της κουμπαρας!!!!!!! να τα χαρεις και τα δυο!!!!!!

ρενουουουουλι μου!!!!!!!

σαμμερακι μου καλα να περασεις κι εγω δεν θελω να θηλαζω μεχρι τα τρια τους χρονια φυσικα!!!!!!

βικακι μου ζεις για να θηλαζεις!!!!!!! εδικα τεσσερα χρονια!!!!!!! μπραβο σου κοριτσι μου.....δεν ειμαι σιγουρη εαν θα το κανω μεχρι τα τρια!!!!!! χλωμο το βρησκω!!!!! φιλακια σε σενα και στα αγγελουδια σου!!!!!

εμεναη κορη αραγγειλε σουβλακια γα να το γιορτασουμε!!! χιχι!!!! οαντρουλης δεν ξερει ουτεο ιδιος τι ωρα θα φυγει αποτην δουλεια!!!! γιατι πρεπει να τελειωσει το παραδοτεο!!!!!!

σας φιλω οοοολες!!!!!!

σαγκρε μου που εισαι!!!!!! κοπισε για πιτοοοογυροοοοο!!!!!!!

πουλακι μου καλα να περασεις!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλησπερα κοριτσια και καλη συνεχεια της Τσικνοπεμπτης!!!!Μεχρι το βραδυ θα τσικνιζουμε αμε!

Πως τα περνατε καλα βλεπω και οικογενειακα!

Εγω καλα ειμαι φαγαμε αρνακι παιδακια μου ρθε στην αρχη μυρωδια καπως και δεν μπορω να πω οτι τρωω το κρεας με ευχαριστιση.Λιγη ποσοτητα.

Μαιρουλα μια απο τα ιδια με το κρεας...

Κοριτσια ταχυπαλμιες ποσο εχετε;

Εγω απο 95-108.

Μετα το φαγητο χτυπαω και 120!

Παναγια μου!!!!

gc6Ip2.png

41 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλημερες κοριτσαρες μου!!!!!

να περασετε καλη τσικνοπεμπτη!!!!!!

edit από το κορίτσι του Μάρτη: Χρόνια πολλά στις σουβλακόφιλες! Εσείς περιμένετε του Αγίου Βαλεντίνου και εμείς την Τσικνοπέμπτη

χαρουμενομανουλα ζω για την στιγμη που θαμε φωναξουν συνειδητα μαμα!!!!! να τον χαιρεσαι τον γιοκαρινο σου!!!!!

τονακι μου οταν βγαινεις να προσεχεις να τους δειχνεις την κοιλιτσακαι να λες σε ολους.... ενα νερακι ειμαι εγκυος... παρακαλω!!! ενα καθισμα ειμαι εγκυος εχω πονακια...παρακαλω!!!! δεν προσεχουν.... κανεναν... ποσο μαλλον οι γεροι που οι ερισσοτεροι δεν βλεπουν και καλα!!!! και απο αντανακλαστικα βραστα..... μια εβδομηνταπενταρα μπηκε στην βιτρινα ενος κααστηματος με παιδικα παιχνιδια στην πλατεια του δημου μου πιν λιγες μερες!!! η απαντηση???? πατησα γκαζι κατα λαθος!!!!

μουτζουρακι μου γλυκο καλα να περασεις στην γιαγια του αντρουλη!!!!!!

τελεια πραγματικα τα δωρακια της κουμπαρας!!!!!!! να τα χαρεις και τα δυο!!!!!!

ρενουουουουλι μου!!!!!!!

σαμμερακι μου καλα να περασεις κι εγω δεν θελω να θηλαζω μεχρι τα τρια τους χρονια φυσικα!!!!!!

βικακι μου ζεις για να θηλαζεις!!!!!!! εδικα τεσσερα χρονια!!!!!!! μπραβο σου κοριτσι μου.....δεν ειμαι σιγουρη εαν θα το κανω μεχρι τα τρια!!!!!! χλωμο το βρησκω!!!!! φιλακια σε σενα και στα αγγελουδια σου!!!!!

εμεναη κορη αραγγειλε σουβλακια γα να το γιορτασουμε!!! χιχι!!!! οαντρουλης δεν ξερει ουτεο ιδιος τι ωρα θα φυγει αποτην δουλεια!!!! γιατι πρεπει να τελειωσει το παραδοτεο!!!!!!

σας φιλω οοοολες!!!!!!

σαγκρε μου που εισαι!!!!!! κοπισε για πιτοοοογυροοοοο!!!!!!!

πουλακι μου καλα να περασεις!!!!!!!!

κοριτσακια τι κανετε??ευχομαι να περασετε καλα σημερα...εμεις ειχαμε κλεισει μαγαζι αλλα τελικα το ακυρωσα γιατι δεν εχω να αφησω το μικρο σημερα θα γινετε χαμος απο κοσμο κ απο καπνα κ δεν θελω για το μικρο οποτε θα ψησουμε στο σπιτι εγω κ ο αντρας μου τα δυο μας θα τσικνισουμε...εμενα χαλασε τελειως ο κυκλος μου κ παιρνω ντουφαστον για να με ερθει..εκανα βεβαια κ τεστ για να μαι σιγουρη κ ειχε βγει αρνητικο..μαλον θα αργησει να ρθει το αδερφακι ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...