Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

43 minutes ago, sangreluna είπε:

θελω θελω μαρτακο θελωωωωωωω θα σας περιμενωωωωω δως της ρενας το κιν μου αν θελει.οκ;

Εννοείται.... πωπω... 5 παιδια; θα γεμίσω μπεμπεδοσκονηηηηη.... θα κανονίσουμε σαγκρε μου

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τονακι μου ομορφο καρδουλα μου....ευτυχως που δεν εγινε τιποτα!προσεχε ομορφια μου!

Τζεινακι μου καλα κανατε με την γυναικα!να σας βοηθαει!περιμενουμε πως και πως τα αποτελεσματα!ολα καλα θα ναι!

εγω αδιαθετησα...οπως αναμενοταν σημερα!ελπιζω να ναι η τελευταια του ετους!!!

χαρουμενομανουλα καμαρωνε το αγορακι σου!!!

Μαρτακοοοοοο αυριο θα γνωρισεις το ομορφο κοριτσι μας!!!!αχ αχ ζηλευουμεεεεε....!!!να περασετε τελεια!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Κορίτσια μου γύρισα σπίτι επιτέλους.  Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!! ❤❤

Μουτζουριτσα μου μακάρι να μην την ξαναδείς την κοκκινομουρα για φέτος! 

Τζέιν μου όταν πάρεις τα αποτελέσματα ενημέρωσε μας! Έτσι είναι αυτές οι βδομάδες!  Γεμάτες εξετάσεις! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

21 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ευτυχως νωρις καρδουλα μου!τα πονακια ?πως εισαι?

Κάποιες στιγμές είναι έντονα και κάποιες δεν νιώθω τίποτα.  Γενικά έρχονται και φεύγουν στιγμιαία διασπαρτα μέσα στη μέρα.  Γενικά καλά νιώθω πάντως.  Ευτυχώς νωρίς γιατί έχω ξυπνήσει και από νωρίς σήμερα.

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! 

Μάρτη μου, τους ίδιους προβληματισμούς έχουμε. Μια άσχετη ερώτηση.  δημ. υπάλληλος δεν είσαι;  γιατί γυρίζεις στο χρόνο, αφού έχεις δίδυμα δεν θα έπρεπε να γυρίσεις πιο αργά;

Όσο για τον αποθηλασμό, από τη μία σκέφτομαι να το προσπαθήσω,  από την άλλη διαβάζω τα οφέλη του μακροχρόνιου θηλασμού.

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!  

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Κάποιες στιγμές είναι έντονα και κάποιες δεν νιώθω τίποτα.  Γενικά έρχονται και φεύγουν στιγμιαία διασπαρτα μέσα στη μέρα.  Γενικά καλά νιώθω πάντως.  Ευτυχώς νωρίς γιατί έχω ξυπνήσει και από νωρίς σήμερα.

μπραβο καρδουλα μου!και αφου πηρες και τη γιατρο ολα καλα!ξεκουρασου νωρις να χορτασεις υπνακοοοοο !!!:)

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Ιοιο μη βιαζεσαι.κατσε να χρονισει,να δεις πως τα παει με φρεσκο κ γενικα με διατροφη που θα ειναι οπως η δικη μας,να μην προσφερεις να δεις ποσο θα ζηταει απο μονη,μπορεις να κοψεις το νυχτερινο γτ σαν φαγητο δ το εχουν πλεον αναγκη κ βλεπεις

απιστευτη κουραση κ σημερα...πολυ συφκινηση χαρουμενουλα...jane ολα καλα???τονια ξεκουρασου...δεν θα κανω αλλο παιδι??????θελω κ εγω θηλασμο....

Κ κοιλιτσα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, vikib είπε:

Ιοιο μη βιαζεσαι.κατσε να χρονισει,να δεις πως τα παει με φρεσκο κ γενικα με διατροφη που θα ειναι οπως η δικη μας,να μην προσφερεις να δεις ποσο θα ζηταει απο μονη,μπορεις να κοψεις το νυχτερινο γτ σαν φαγητο δ το εχουν πλεον αναγκη κ βλεπεις

έχεις δίκιο, είναι νωρίς ακόμα.  Έχω παρατηρήσει ότι προσφέρω μόνο για να την κοιμίσω το βράδυ.  Όλες τις άλλες φορές το ζητάει μόνη της.  Για αυτό αγχώνομαι. Από την αλλη λέω αν αν το έχει ανάγκη,  ας μπω σε διαδικασία αποθηλασμού στους 18 μήνες ή στα δύο χρόνια, δεν θα σκάσω κι όλας

αχ βικακι μου.... τι ωραια που τα λες!!!! ο ενας κανει σαν τρελος μολις του δινω....οταν εχει γκρινιτσα!!!!! αλλα το βραδυ κοιμαται τελευταια 9-11σερι χωρις να ξυπνησει........ δικος μου ειναι αυτος.... του υπνου!!!!! ο αλλος τελευταια δεν πινει και που τον βαζω οταν γκρινιαζει..... εχει στο νου του να περπατησει... να κανει σκανταλιες.... το βραδυ ομως ξυπναει για ζιζι και μιακαι δυο φορες μεχρι να φεξει!!!!!! ναι θα συνεχισω να αφουγκραζομαι τα αγορια μου και θα με οδηγησουν!!!!!

ιοιο μου γυρω στα δυο γυριζω στην δουλεια!!!!! απλα στον χρονο επανω ελεγα να αποφασισω εαν κι αυτα μπορουν..... να αποθηλαζα εστω και μερικως!!!!! αλλα δεν το βλεπω!!!!! επισης καπου καπου μου πετρωνει μια το ενα μια το αλλο.... ισως το πιανουν  και λαθος.... ισως κι απ τα δοντια.....ισως και με σερι υπνου πολλες ωρες......ισως και απο τις πολλες εναλλαγες η υποφυση δινει.....οταν κπ μερες πινουν ασταματητα!!!!! και κπ μερες τεμπελιαζουν!!!!! ο γατρος φυσικα περιμενει να αποθηλασω στον χρονο!!!!! χαχα!!!!

κοριτσια εχω μεγαλη χαρα που αυριο θα γνωριστουμε με την ρενα!!!!!!!!!!!!! την περιμενω πως και πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Τονακι μου ομορφο καρδουλα μου....ευτυχως που δεν εγινε τιποτα!προσεχε ομορφια μου!

Τζεινακι μου καλα κανατε με την γυναικα!να σας βοηθαει!περιμενουμε πως και πως τα αποτελεσματα!ολα καλα θα ναι!

εγω αδιαθετησα...οπως αναμενοταν σημερα!ελπιζω να ναι η τελευταια του ετους!!!

χαρουμενομανουλα καμαρωνε το αγορακι σου!!!

Μαρτακοοοοοο αυριο θα γνωρισεις το ομορφο κοριτσι μας!!!!αχ αχ ζηλευουμεεεεε....!!!να περασετε τελεια!

σε περιμενω υδροχοινα μου σε ενα ταξιδι στην Αθηνα!!!!!!!!

4 hours ago, Ioio είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια! 

Μάρτη μου, τους ίδιους προβληματισμούς έχουμε. Μια άσχετη ερώτηση.  δημ. υπάλληλος δεν είσαι;  γιατί γυρίζεις στο χρόνο, αφού έχεις δίδυμα δεν θα έπρεπε να γυρίσεις πιο αργά;

Όσο για τον αποθηλασμό, από τη μία σκέφτομαι να το προσπαθήσω,  από την άλλη διαβάζω τα οφέλη του μακροχρόνιου θηλασμού.

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!  

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

απιστευτη κουραση κ σημερα...πολυ συφκινηση χαρουμενουλα...jane ολα καλα???τονια ξεκουρασου...δεν θα κανω αλλο παιδι??????θελω κ εγω θηλασμο....

Κ κοιλιτσα

αχ σαμμερακι μου θα θηλασεις!!!!!!!!!!

1 hour ago, vikib είπε:

Θα κανεις θα κανεις

Κ θα χεις τεραστια κοιλια παλι

Κ θα θηλασεις κ θα θες να αποθηλασεις κ δ θα μπορεις

νατα!!!!! αυτα ειναι...... να θες να αποθηλασεις και να μην μπορεις!!!!!!!!

56 minutes ago, Ioio είπε:

έχεις δίκιο, είναι νωρίς ακόμα.  Έχω παρατηρήσει ότι προσφέρω μόνο για να την κοιμίσω το βράδυ.  Όλες τις άλλες φορές το ζητάει μόνη της.  Για αυτό αγχώνομαι. Από την αλλη λέω αν αν το έχει ανάγκη,  ας μπω σε διαδικασία αποθηλασμού στους 18 μήνες ή στα δύο χρόνια, δεν θα σκάσω κι όλας

18......2 χρονια.....μια ξαδερφη του αντρα μου εφτασε τριαο γιος της και θηλαζει ακομα!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...