Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Γύρισα.  Πήγε να πέσει πάνω  μου ενας γερος την ώρα που παρκαρα.  Απλά δεν με είχε δει ποτέ και σταμάτησε τελευταία στιγμή.  Ευτυχώς δεν ξέρω πως αλλά δεν τρόμαξα. 

Μάρτη μου δεν μου έχει δώσει μαγνήσιο.  Την πήρα αλλά δεν το σήκωσε.  Θα με πάρει εκείνη.  Υπάρχει περίπτωση να είναι έντονες οι ενοχλήσεις επειδή μεγαλώνει η κοιλιά μου?  Μεγαλώνει τώρα μέρα με τη μέρα είναι όλο και πιο στρογγυλή.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ απο  μας

Πηγαμε παιδιατρο κ μετα βολτουλες

Τωρα σπιτι λιγες δουλιτσες

Τονια μου να ξεκουραζεσαι

Μαιρουλι μην αγχωνεσαι

Απο οτι προλαβα κ ειδα ολες καλα κ με ανεβασμενη διαθεση

Μαρτη μου μην αγχωνεσαι με τον αποθηλασμο.μετα το χρονο δ θα προσφερεις θα περιμενεις να δεις ποτε ζητανε.κ αναλογα πρατεις

Παντως για τη διαφορα φυλου μεχρι τα δυο που θηλασα δ με απασχολει,αν αυτος ειναι πιο κολλημενος θα δω

Τονια μου δ χτυπησες ε;

Κυκλοφορουν πολλοι ηλιθιοι

Κ σε σκεφτομαι γτ εισαι πολυ με το αμαξι

Εφοσον εχεις πονους περιοδου να σου δωσει μαγνησιο.γενικα τι πονο νιωθεις;

Αμαν βρε τονια.2 φορες το μαγαζι τωρα αυτο......!!!προσεχε κουκλα κ ξεκουρασου...εεεε πουλακι πως περασες ο καιρος σου...σαν χτες θυμαμαι περιμεναμε τη χοριακη σου.....

• Μου αρέσει 1

Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό επειδή μεγαλώνει η μήτρα να νιώθω έτσι.  Αν θέλω να παίρνω buscopan.  Εγώ βέβαια δεν θέλω να παίρνω χάπια.  Εφόσον είναι φυσιολογικό δεν με νοιάζει να έχω ενοχλήσεις. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Αγαπούλες μου πρωινή σήμερα στη δουλειά... έβαλα φαγητακι κ περιμένω αντρουλη να φάμε κ να αρχίσω σίδερο μετά... χθες βαρεσα για τα καλααα...

Τονακι μου αγαπη μου..δεν έπαθες τίποτα ε; πόσο έννοια σε έχω με το αμάξι συνέχεια... πρόσεχε πολύ πολύ... κ μην τρως βραδιατικα σουβλάκια λιχουδο μου κ σε κάνουν ακόμα πιο βαριά από ότι νιώθεις την κοιλιτσα..την στρογγυλή.. φιλησε τη μου!! ❤

Τζεινακι τα αποτελέσματα;

Πουλάκι μου γλυκό πλησιαζειιιι... αχ θα έχει μεγαλώσει... θ βουρλιστεις! Τι λαχταρααα...!!!

Μαρτακουλινο μου αύριο θα σε ευχαριστηθω ωωωωωω ❤

Μαιρουλι...Μαμυ...εβελινακι...πως είστε;

Μουτζουρακι μου love you too!

Νινακι μου είσαι χαλαρι για αύριο;

Το μάρακί κ το Μαρινακι που ειναι; 

Σιτακι μου γιατδεν ερχεσαι βιμπερ;

Ιοιο μου τι μου κανετε; ζαμιακι;τζο; σαγκρε μου; 

Μανούλιτσα μου..ειρηνακι μου.. αμποτακι μου.. χαρουμενη μανουκα μου..Σε όλες φιλί ζεστό!!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

1 minute ago, Rena87 είπε:

Αγαπούλες μου πρωινή σήμερα στη δουλειά... έβαλα φαγητακι κ περιμένω αντρουλη να φάμε κ να αρχίσω σίδερο μετά... χθες βαρεσα για τα καλααα...

Τονακι μου αγαπη μου..δεν έπαθες τίποτα ε; πόσο έννοια σε έχω με το αμάξι συνέχεια... πρόσεχε πολύ πολύ... κ μην τρως βραδιατικα σουβλάκια λιχουδο μου κ σε κάνουν ακόμα πιο βαριά από ότι νιώθεις την κοιλιτσα..την στρογγυλή.. φιλησε τη μου!! ❤

Τζεινακι τα αποτελέσματα;

Πουλάκι μου γλυκό πλησιαζειιιι... αχ θα έχει μεγαλώσει... θ βουρλιστεις! Τι λαχταρααα...!!!

Μαρτακουλινο μου αύριο θα σε ευχαριστηθω ωωωωωω ❤

Μαιρουλι...Μαμυ...εβελινακι...πως είστε;

Μουτζουρακι μου love you too!

Νινακι μου είσαι χαλαρι για αύριο;

Το μάρακί κ το Μαρινακι που ειναι; 

Σιτακι μου γιατδεν ερχεσαι βιμπερ;

Ιοιο μου τι μου κανετε; ζαμιακι;τζο; σαγκρε μου; 

Μανούλιτσα μου..ειρηνακι μου.. αμποτακι μου.. χαρουμενη μανουκα μου..Σε όλες φιλί ζεστό!!

Εντάξει είμαι αγάπη μου.  Δεν έπαθα τίποτα.  Δόξα τω Θεό.  Σε 5 λεπτά ξεκινάω δουλειά. Όποτε μπορώ θα μπαίνω κλεφτα.  Καλή όρεξη! !! Φιλάκια! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

μαρτακο δε καταλαβα ποιος ηρθε χτες στο σπιτι σου;

ρενακι εσυ; να ζηλεψω;

μαρτακο πες στο κιθαριστα σου να ρθει να κανει παρεα στο δικο μου χιχιχι.

εμενα το μ3 κοιμηθηκε μετα απο ενα επικο χεσιμο. Τα αλλα δυο τα βουρλισμενα ακομα προσπαθει να τα βαλει για υπνο ο πατερας τους ξυπναει το ενα το αλλο.

βικακι οκ η συμβουλος με καθησυχασε αρκετα. Αμαν βρε κοριτσια με τους παιδιατρους τοσα χρονια σπουδαζουν ενα σεμιναριο θηλασμου κοπο θα τους εκανε;

ζαμιακο αυτο το εμβολιο με το ποσιμο το κανατε;

απο την αλλη κι οσοι παιδιατροι συμβουλοι θηλασμου ξερω βαρανε στα αυτια απο τιμες λες και ειναι πολυτελεια να θες καποιον σωστο παιδιατρο.

Μαρτη μου δεν εχει σχεση το φυλλο, ισα ισα οσο δινεσαι τοσο πιο ανεξαρτητα και ευτυχισμενα οαιδια θα ναι!!

Αν θες ομως να αποθηλασεις εγω θα σου ελεγα οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα μετα οσο περναει ο καιρος δεν ειναι καθολου ευκολο

Εγω δεν μπορω σ αυτη τη φαση να αποθηλασω ενω ζηταει τοσο εντονα και γενικα ηρεμει και κοιμαται μονο μ αυτο...η μονη μου επιλογη ειναι να την αφησω να αποθηλασει μονη της και αναλογα πως θα ναι οσο αφορα το φαγητο να κοβω σταδιακα γευματα θηλασμου πρωτα ημερα και μετα νυχτα....βγαζει και δοντια και το βυζι ειναι σωτηριο!!

Επισης εννοειται και ειναι παιχνιδι το βυζι κι εμεις παιζουμε!! Μην σ απασχολει που ειναι αγορια!!

Ζηλευω κι εγω αυριο που θα πιειτε καφε με το ρενακι!!

Ρενα κι εσυ δουλειες!!

Τονια μου ευτυχως εισαι καλα!! Μα στραβομαρα εχουν;

Σαγκρε μια χαρα τα μ σου!!

Οσο για τους παιδιατρους οταν ειναι συμβουλος απλα δεν ακους βλακειες...κατα τ αλλα δεν με βοηθησε πουθενα αλλου

Κι εγω εχω αλλαξει 6 και παλι σκεφτομαι να ξαναλλαξω

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

58 minutes ago, sangreluna είπε:

ρενακι εσυ; να ζηλεψω;

εμενα το μ3 κοιμηθηκε μετα απο ενα επικο χεσιμο. Τα αλλα δυο τα βουρλισμενα ακομα προσπαθει να τα βαλει για υπνο ο πατερας τους ξυπναει το ενα το αλλο.

βικακι οκ η συμβουλος με καθησυχασε αρκετα. Αμαν βρε κοριτσια με τους παιδιατρους τοσα χρονια σπουδαζουν ενα σεμιναριο θηλασμου κοπο θα τους εκανε;

απο την αλλη κι οσοι παιδιατροι συμβουλοι θηλασμου ξερω βαρανε στα αυτια απο τιμες λες και ειναι πολυτελεια να θες καποιον σωστο παιδιατρο.

Σανγκρε ειπα να σου τα πω εδω μια κ μιλαμε πιο ανετα

Γαστρεντεριτιδας δ καναμε.η ζαμια πρεπει να το κανε,το συνηθιζει η γιατρος της

Εμενα δ ειναι των πολλων εμβολιων.ειδικα εφοσον θηλαζει.το μ1συνεχιζει σχολειο;μηπως το κανεις μην σου φερει σπιτι.ειχε κ εξαρση τις γιορτες.αν πηρε κ το εννιαμηνο ο συζηγος δ νομιζω οτι ειναι απαραιτητο.

Οσο για το οτι ειναι ποσιμο,κ το ντεπον δινουμε οποτε μη σε απασχολει

Γτ δε ρωτας τη σκρατεε περιοχη;

Η δικια μου ευτυχως παρολο που αυτο το μηνα πηρε μονο 400γρ δ ανησυχησε,ειχε παρει 1300τον προηγουμενο

Γεια σας κοριτσια μου τι κασνετε χερομσι που σας διαβασα κ εχετε ανεβασμενη διαθεση! Κοριτσια εγω δεν εχω βαιμπερ....!!!  Τονια ευτηχως που δεν εγινε τιποτα κ ειναι ολα καλα γιατι οι ποιο πολλοι στο δρομο ναμιζουν πως οδηγανε μονοι τους..!!! Ειδεε βρε μαμα με το που κουρευτικε ο μικρος μου εγινε αλο παιδακι τον κοιτσω συνεχεια κ τον καμαρωνω αφου στο τελος λεω θα τον ματιασω.... Τωρα για τους πασιδιατρους εγω ειμαι πολυ ευχαριστιμενη με τη δικη μου παιδιατρο απο την πρωτη στιγμη που την ειδα στην κλινηκη ειπα εδω ειμαστε και την εχω μεχρι τωρα βεβαια εγω δε καστσφερα να θυλασω (πιστευω οταν με το καλο ερθει το δευτερο να τα καταφερω)  αν θυλαζα εκει δε ξερω αν θα αλλαζα γνωμη για την παιδιαστρο

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, sangreluna είπε:

ρενακι εσυ; να ζηλεψω;

χαχα... να ζηλεψεις γιατι θα παω αυριο....  δεν πηγα την τριτη  καλο μου λογω του τρακαρισματος....

1 hour ago, mama82 είπε:

Μαρτη μου δεν εχει σχεση το φυλλο, ισα ισα οσο δινεσαι τοσο πιο ανεξαρτητα και ευτυχισμενα οαιδια θα ναι!!

Αν θες ομως να αποθηλασεις εγω θα σου ελεγα οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα μετα οσο περναει ο καιρος δεν ειναι καθολου ευκολο

Εγω δεν μπορω σ αυτη τη φαση να αποθηλασω ενω ζηταει τοσο εντονα και γενικα ηρεμει και κοιμαται μονο μ αυτο...η μονη μου επιλογη ειναι να την αφησω να αποθηλασει μονη της και αναλογα πως θα ναι οσο αφορα το φαγητο να κοβω σταδιακα γευματα θηλασμου πρωτα ημερα και μετα νυχτα....βγαζει και δοντια και το βυζι ειναι σωτηριο!!

Επισης εννοειται και ειναι παιχνιδι το βυζι κι εμεις παιζουμε!! Μην σ απασχολει που ειναι αγορια!!

Ρενα κι εσυ δουλειες!!

Οσο για τους παιδιατρους οταν ειναι συμβουλος απλα δεν ακους βλακειες...κατα τ αλλα δεν με βοηθησε πουθενα αλλου

αρχισα το σιδερο κ μου ρχεται να πεσω απο το μπαλκονι να σκοτωθω.χαχαχσ

2 hours ago, Τονι@ είπε:

Εντάξει είμαι αγάπη μου.  Δεν έπαθα τίποτα.  Δόξα τω Θεό.  Σε 5 λεπτά ξεκινάω δουλειά. Όποτε μπορώ θα μπαίνω κλεφτα.  Καλή όρεξη! !! Φιλάκια! 

καλη δουλιτσα καρδια μου, προσεχε πολυ πολυ στο δρομο σε παρακαλω!

Lilypie - (Lzpn)

καλησπερα κοριτσια μου!

εγω εδω με το σπορακι μου παρεα...σε λιγο ξεκιναω για βιοιατρικη για να παρω τα αποτελεσματα!

Πιστευω να πανε ολα καλα...αυριο εχω και την κυστικη ινωση! εχουμε μπει σε χορο εξετασεων για τα καλα...

Γενικα μια χαρα αισθανομαι απλα εχω τα πρωινα ελαφριες ναυτιες...

τονια μου προσεχε,υπαρχουν πολλοί ασχετοι  εκει εξω στους δρομους...!

μουτζουριτσα εσυ καλα?σε τι φαση ειμαστε?

Μαμι μου πως αισθανεσαι?εισαι πιο χαλαρη?

ρενακι,σαμμερακι καλα?

κοριτσια εγω τρεχω γενικα......παροτι η ενεργεια μου εχει πιασει κοκκινο υπαρχουν τοσα που πρεπει να γινονται καθημερινα που απλα οτνα εχω χρονο κοιμαμαι...χαχα

αποφασισαμε να φερνουμε και μια γυναικα αυτην την περιοδο να μας βοηθαει μια φορα στις 15 γιατι κι ο αντρας μου δουλευει πολλές ωρες κι ειναι δυσκολο να τα κανει ολα...τον καταλαβαινω...

• Μου αρέσει 3

c6xsp2.png

6 hours ago, Τονι@ είπε:

Γύρισα.  Πήγε να πέσει πάνω  μου ενας γερος την ώρα που παρκαρα.  Απλά δεν με είχε δει ποτέ και σταμάτησε τελευταία στιγμή.  Ευτυχώς δεν ξέρω πως αλλά δεν τρόμαξα. 

Μάρτη μου δεν μου έχει δώσει μαγνήσιο.  Την πήρα αλλά δεν το σήκωσε.  Θα με πάρει εκείνη.  Υπάρχει περίπτωση να είναι έντονες οι ενοχλήσεις επειδή μεγαλώνει η κοιλιά μου?  Μεγαλώνει τώρα μέρα με τη μέρα είναι όλο και πιο στρογγυλή.  

ουφ ωσπου να τελειωσω το μνμ σου ετρεχα στις λεξεις!!!! παλι καλα τονακι μου!!!!!

6 hours ago, vikib είπε:

Γεια σας κ απο  μας

Πηγαμε παιδιατρο κ μετα βολτουλες

Τωρα σπιτι λιγες δουλιτσες

Τονια μου να ξεκουραζεσαι

Μαιρουλι μην αγχωνεσαι

Απο οτι προλαβα κ ειδα ολες καλα κ με ανεβασμενη διαθεση

Μαρτη μου μην αγχωνεσαι με τον αποθηλασμο.μετα το χρονο δ θα προσφερεις θα περιμενεις να δεις ποτε ζητανε.κ αναλογα πρατεις

Παντως για τη διαφορα φυλου μεχρι τα δυο που θηλασα δ με απασχολει,αν αυτος ειναι πιο κολλημενος θα δω

Τονια μου δ χτυπησες ε;

Κυκλοφορουν πολλοι ηλιθιοι

Κ σε σκεφτομαι γτ εισαι πολυ με το αμαξι

Εφοσον εχεις πονους περιοδου να σου δωσει μαγνησιο.γενικα τι πονο νιωθεις;

οκ..... εχουμε ακομα τρεις μηνες!!!!!

5 hours ago, Τονι@ είπε:

Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό επειδή μεγαλώνει η μήτρα να νιώθω έτσι.  Αν θέλω να παίρνω buscopan.  Εγώ βέβαια δεν θέλω να παίρνω χάπια.  Εφόσον είναι φυσιολογικό δεν με νοιάζει να έχω ενοχλήσεις. 

αυτο θα σου ελεγα οτι μεγαλωνει η μητρα αλλα δεν ειναι κακο το μπουσκοπαν.... βοηθαει να μην γινονται εντονες οι συσπασεις... λογω διαστολης μητρας!!!!!!

3 hours ago, sangreluna είπε:

ρενακι εσυ; να ζηλεψω;

σαγκρε μου μην μου ζηλευεις.......μολις ανοιξει ο καιρος για τα καλα..... θα με βοηθησει να τα φορτωσουμε και ναρθουμε οοολοι!!!!! χαχα πεντε παιδακια... χαμος θα γινει!!!!

3 hours ago, mama82 είπε:

Ρενα κι εσυ δουλειες!!

αχ αυτο φοβαμαι μην ερθει ο καιρος να γυρισω στην δουλεια κι εχουμε και αυτο!!!!!! απ την αλλη δεν θελω να τους στερησω τιποτα!!!!! το χετε καταλαβει δεν με νοιαζει η κουραση μπρος στα οφελη των μωρων!!!!!

2 hours ago, xaroumenh mama είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κασνετε χερομσι που σας διαβασα κ εχετε ανεβασμενη διαθεση! Κοριτσια εγω δεν εχω βαιμπερ....!!!  Τονια ευτηχως που δεν εγινε τιποτα κ ειναι ολα καλα γιατι οι ποιο πολλοι στο δρομο ναμιζουν πως οδηγανε μονοι τους..!!! Ειδεε βρε μαμα με το που κουρευτικε ο μικρος μου εγινε αλο παιδακι τον κοιτσω συνεχεια κ τον καμαρωνω αφου στο τελος λεω θα τον ματιασω.... Τωρα για τους πασιδιατρους εγω ειμαι πολυ ευχαριστιμενη με τη δικη μου παιδιατρο απο την πρωτη στιγμη που την ειδα στην κλινηκη ειπα εδω ειμαστε και την εχω μεχρι τωρα βεβαια εγω δε καστσφερα να θυλασω (πιστευω οταν με το καλο ερθει το δευτερο να τα καταφερω)  αν θυλαζα εκει δε ξερω αν θα αλλαζα γνωμη για την παιδιαστρο

ααααχ μανουλα!!! ετσι καμαρωνε!!! δεν ειναι κακο!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...