Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

8 minutes ago, Τονι@ είπε:

Είχε μεσολαβήσει ένα 24ωρο αγάπη μου.  Αν είχε να κάνει με αυτό μάλλον θα με έπιανε νωρίτερα. .προσέχω τι να κάνω? Στην τρέλα που ζούμε. 

ναι καρδουλα μου σε πειραζωωωωω!!!δεν ειναι απο αυτο!το ζουζουνι σου απλα βολευεται!!!!

5 minutes ago, nini84 είπε:

Καλημερα στα καλά κορίτσια!!!

Σαμμεράκι μου:ωωωωωω παοκάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό όπου και να παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ!!!!!!!χσαχαχαχαχ!!!!Θα φωνάζω και για σένα τα συνθήματα!!!!Εις διπλούν!!!

Μουτζουρίτσα μου καλημέρα!!!Εσύ αδιαθέτησες;;;;

Τονάκι μου σιγά σιγά τις δουλιτσες!!!

Citty και πουλάκι καλημέρα!!!!!

τρελο παοκιιιιιι!!!καλημερα!οχι ακομα!για να δουμε...εεε πιστευω αυριο μαξ...δεν εχει αλλη επιλογη!αλλιως αντε παλι τηλεφωνα στο ντοκ!θα δουμε!

καλημερα Ιοιο μουυυυυ!φιλια στον κοριτσαρο!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Εμεις ξενυχταμε με το μελινακι....

Τι κανετε;;

Μαμυ μου ολα καλα ειναι!! Μπραβο που σε καθυσηχασε κι ο γιατρος!!

Τονια μου χαλαρα οτι κανεις μην κουραζεσαι!

Αμποτακι ελπιζω να εχεις σπορακι ! Λιγο εμεινε και θα μαθουμε!!

Νινι να ξεδωσεις στην παοκαρα!! 

Σαγκρε τα μπαμπουνια σου ειναι για φαγωμα!!

Κι εγω σαν την σαμερ εχθες ...βαρεσα ενα υπνο!! Και ουτε αυτος μου εκατσε....

Ρενα βαρα και για μας!! Υπερωριες εχθες!!

Μουτζουρακι αφαντη η κακουργα σημερα!!

Ιοιο τι κανετε;; Η μικρη αου;;

Μαρτη ο μαρτης ειναι ο σουπερ μηνας!!

Δωσε πολλα φιλια στα αντρακια σου!!

Χαρουμενη μαμα με γεια το κουρεμα!! Μα πως αλλαζουν με το κουρεμα!

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

25 minutes ago, moutzoura2016 said:

καλημερααααα!!!φιλια στον παιδαρο!ποτε τον ξαναβλεπεις πουλακι μου?

αχ αγαπη!προσοχη με τις δουλιτσες εξω!και με μαλακο το βαρεμα εεεε!!!

ευτυχως που νιωθεις καλυτερα!!!καντου ενα χαδακι και απο εμενα!:)

Καλημέρα moutzoura μου :) Θα τον ξαναδώ στις 23/02!!! Περιμένω πως και πως!!!

• Μου αρέσει 3

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Πουλακι με το καλο να δεις τον ερωτα σου!!

Δινει κλωτσιες;; Φανταζομαι τωρα που μεγαλωσε βγαινουν και ποδαρακια στην κοιλια ε;;

Πολυ ωραιο συναισθημα!!

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

3 minutes ago, Lover bird είπε:

ααα κοντευετε!!!!πω πω θα εχει γινει παιδαρος!!!

ποδαρακια στην κοιλια μαμακα εεε???????

αυτο ειναι ομορφη κοιλιτσα!χαχαχα!:wub:

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

τονακι μου καλημερα αργα αργα τις δουλειες και χωρις αγχος !!!!! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!! μαγνησιο σου εχει δωσει???? buskopan σε αφηνει???? μολις γυρσεις κοριτσαρα μου κρεββατι ε!!!

μπραβο μαμυ που ξεαγχωθηκες!!!!! ειναι σημαντικο να εχεις καλο φιλινγκ με το μετον γυναικοντοκ!!!!

αμποτακι τεσσερις!!!!!

ρενακι κανε μου τσα!!!!!!

σιττακι το ξεμυαλισμενο μου εχτες ηρθε... ειχα και την πεθερα και ηθελενα στειλει φωτο!!!! με φωτογραφο εμενα!!! ξεπαγιασα στο μπαλκονι να την βγαζω στον ηλιο μια ετσι μια αλλιως!!!! γιορτη χωρις γλυκο δεν νοειται για μενα!!!!

σαμμερακι μου ο υπνος ειναι το τελειο φλερτ!!!!! οποιος δεν κοιμαται.... ειναι μηχανη!!!! οκ το επταωρακι επιβαλλεται για τις ορμονες και τον μεταβολισμο και την μνημη.... αλλα οι μανες που επταωρο συνεχομενο.... με το μακαρονι!!!!! εγω αγαπω και λιγο παραπανω τον υπνο.... θελω γεματο 8ωρο για να αποδωσω τα μεγιστα οταν ειμαι ξυπνια!!!!!! γλυκοφιλησε μου τον αγοραρο!!!!!

καλημερα πουλακι μου με την ομορφη κοιλουμπα σου!!!!!!!!

μουτζουριτσα μου...... γλυκεια εσυ!!!!! εξερευνητες λεει??!!! τραβανε οτι φτανουν!!!! εχτες φερανε κατω οτι μπουφαν επιαναν τα χερακια!!!! ποοοοολυ δυναμη βρε κοριτσαρες... ειδικα ο ενας... ταυρι σκετο!!!!! αααα χοροπηδανε κι ολας απο την στρατα γιαναπιασουν κτ σαν ελατηρια!!!χαχα!!!! με ιδιαιτερη προτιμηση στα καλωδια....κασκολ... τραπεζομαντηλα.....και στην κιθαρα.....εχτες ο ενας την γρατζουνισαι με ηχο κανονικο!!!!!! εικονες δεν θελεις μουτζουρακι μου??????

ιωαννιτσα μου.... ποιος στην κραταει την μικρη???? η την περνεις μαζι σου???? πως παει με το φαγητο της??? ο υπνος σας???? ποοοσες φορες την θηλαζεις????

νινακι μου αυριο καλοταξιδο!!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

20 hours ago, Mammy2 είπε:

Τονια μου αλλο το σακο και αλλο το λεκιθικο σακο;;Οχι μια χαρα τον ειδα.χαλαρος.28 του μηνα ξαναπαω

ΜΑΜΜΥ μου μια χαρα ειναι αυτο που είδες... εγω στον πρωτο υπερηχο υπολογιζα οτι ειμαι 6εβδομαδων αλλα ημουν 5w3d και ειδαμε μονο σάκο κ καθομουν κ εκλεγα σαν την χαζη... ενταξει μετα ειχα τρομερη αγωνια να περασουν 10μερες για το επομενο ραντεβου... αλλα όλα καλα!!! τον αφησε τον αντρα σου να μπει μεσα? αν οχι επειδη ειναι διακολπικος στον επομενο να ζητησεις να μπειτε μαζι.... ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

39 minutes ago, mama82 είπε:

Καλημερα!!!

Εμεις ξενυχταμε με το μελινακι....

Τι κανετε;;

Μαμυ μου ολα καλα ειναι!! Μπραβο που σε καθυσηχασε κι ο γιατρος!!

Τονια μου χαλαρα οτι κανεις μην κουραζεσαι!

Αμποτακι ελπιζω να εχεις σπορακι ! Λιγο εμεινε και θα μαθουμε!!

Νινι να ξεδωσεις στην παοκαρα!! 

Σαγκρε τα μπαμπουνια σου ειναι για φαγωμα!!

Κι εγω σαν την σαμερ εχθες ...βαρεσα ενα υπνο!! Και ουτε αυτος μου εκατσε....

Ρενα βαρα και για μας!! Υπερωριες εχθες!!

Μουτζουρακι αφαντη η κακουργα σημερα!!

Ιοιο τι κανετε;; Η μικρη αου;;

Μαρτη ο μαρτης ειναι ο σουπερ μηνας!!

Δωσε πολλα φιλια στα αντρακια σου!!

Χαρουμενη μαμα με γεια το κουρεμα!! Μα πως αλλαζουν με το κουρεμα!

μαμα μου... θυμισε μου!!!!! τοσο ακριβως ειναι το μελινακι εναμισυ χρονων η κανω λαθος???? εχω μια περιεργεια πως θα αποθηλασουν οταν χρονισουμε???? και πως θα ειναι η μηχανη γιανα βγαζει ρωι βραδυ μονο!!!! εσενα ποσες φορες θηλαζει την μερα???? εκτος  την νυχτα που σε εχει αναγκη....

38 minutes ago, Lover bird είπε:

πουλακι μου ομορφο!!!!!! να συνεχισεις να απολαμβανειςι την τελεια εγκυμσυνη σου!!!! και θα αρχισουν και οι βολτουλες σε λιγο να γινονται πιο συχνες!!!!! φιλακι στην κοιλιτσα!!!!!!

καλημερα μαιρουλι!!!!!! πως εισαι?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Μαρτη θηλαζει περιπου 5 φορες το ελαχιστο την μερα την νυχτα απο 3 μεχρι 15!! Οσα και τα ξυονηματα!! Ειναι 20 μηνων!!

Μαρτη θηλαζει περιπου 5 φορες το ελαχιστο την μερα την νυχτα απο 3 μεχρι 15!! Οσα και τα ξυονηματα!! Ειναι 20 μηνων!!

yk1yp3.png

17 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

τονακι μου καλημερα αργα αργα τις δουλειες και χωρις αγχος !!!!! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!! μαγνησιο σου εχει δωσει???? buskopan σε αφηνει???? μολις γυρσεις κοριτσαρα μου κρεββατι ε!!!

μπραβο μαμυ που ξεαγχωθηκες!!!!! ειναι σημαντικο να εχεις καλο φιλινγκ με το μετον γυναικοντοκ!!!!

αμποτακι τεσσερις!!!!!

ρενακι κανε μου τσα!!!!!!

σιττακι το ξεμυαλισμενο μου εχτες ηρθε... ειχα και την πεθερα και ηθελενα στειλει φωτο!!!! με φωτογραφο εμενα!!! ξεπαγιασα στο μπαλκονι να την βγαζω στον ηλιο μια ετσι μια αλλιως!!!! γιορτη χωρις γλυκο δεν νοειται για μενα!!!!

σαμμερακι μου ο υπνος ειναι το τελειο φλερτ!!!!! οποιος δεν κοιμαται.... ειναι μηχανη!!!! οκ το επταωρακι επιβαλλεται για τις ορμονες και τον μεταβολισμο και την μνημη.... αλλα οι μανες που επταωρο συνεχομενο.... με το μακαρονι!!!!! εγω αγαπω και λιγο παραπανω τον υπνο.... θελω γεματο 8ωρο για να αποδωσω τα μεγιστα οταν ειμαι ξυπνια!!!!!! γλυκοφιλησε μου τον αγοραρο!!!!!

καλημερα πουλακι μου με την ομορφη κοιλουμπα σου!!!!!!!!

μουτζουριτσα μου...... γλυκεια εσυ!!!!! εξερευνητες λεει??!!! τραβανε οτι φτανουν!!!! εχτες φερανε κατω οτι μπουφαν επιαναν τα χερακια!!!! ποοοοολυ δυναμη βρε κοριτσαρες... ειδικα ο ενας... ταυρι σκετο!!!!! αααα χοροπηδανε κι ολας απο την στρατα γιαναπιασουν κτ σαν ελατηρια!!!χαχα!!!! με ιδιαιτερη προτιμηση στα καλωδια....κασκολ... τραπεζομαντηλα.....και στην κιθαρα.....εχτες ο ενας την γρατζουνισαι με ηχο κανονικο!!!!!! εικονες δεν θελεις μουτζουρακι μου??????

ιωαννιτσα μου.... ποιος στην κραταει την μικρη???? η την περνεις μαζι σου???? πως παει με το φαγητο της??? ο υπνος σας???? ποοοσες φορες την θηλαζεις????

νινακι μου αυριο καλοταξιδο!!!!!

εικονες εικονες ναιιιι!και τις μεταφερεις τοσο ομορφα!!!!τα αγορια σου βεβαια σου δινουν φουλ υλικο!καρδουλες μου!!!!

τους αγαπωωωωωω!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

αχ μουτζουριτσα μου και εγω σ'αγαπω!!!!!

μαμα μου....... ποσο θα το συνεχισεις??? οσο παει????? εμενα ειναι και αγορια.... δεν εχει σχεση.. λες???? ηδη παιζουν με την ρογα και το στηθος ολο καμια φορα!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

1 hour ago, mama82 said:

Πουλακι με το καλο να δεις τον ερωτα σου!!

Δινει κλωτσιες;; Φανταζομαι τωρα που μεγαλωσε βγαινουν και ποδαρακια στην κοιλια ε;;

Πολυ ωραιο συναισθημα!!

Mama μου κλωτσάει :) του δίνει και καταλαβαίνει ειδικά τα βράδια!!! Φιλιά στο κοριτσάκι σου!!

1 hour ago, 17μαρτη2015 said:

μαμα μου... θυμισε μου!!!!! τοσο ακριβως ειναι το μελινακι εναμισυ χρονων η κανω λαθος???? εχω μια περιεργεια πως θα αποθηλασουν οταν χρονισουμε???? και πως θα ειναι η μηχανη γιανα βγαζει ρωι βραδυ μονο!!!! εσενα ποσες φορες θηλαζει την μερα???? εκτος  την νυχτα που σε εχει αναγκη....

πουλακι μου ομορφο!!!!!! να συνεχισεις να απολαμβανειςι την τελεια εγκυμσυνη σου!!!! και θα αρχισουν και οι βολτουλες σε λιγο να γινονται πιο συχνες!!!!! φιλακι στην κοιλιτσα!!!!!!

καλημερα μαιρουλι!!!!!! πως εισαι?????

Σε ευχαριστώ Μάρτη μου και εσύ φιλάκια ρουφηχτά στις αγορίνες σου ;):):)

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...