Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαγκρε μου... επεσα μεσα!!!!! οκ ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος!!!!

τονια μου.... κι εγω στην κορη μου βαραγα συνεχεια μεχρι που γεννησα!!! απλα μαλακα κι οχι βιαια!!!στα αγορια αποχη 8 μηνες..... και μετα αφου γεννησα παλι για δυο τρεις μηνες αραια και που μετα τις 50-60 μερες.... τωρα εχουμε δυο τρεις μηνες εχουμε βρει το ρυθμο μας!!!!!

σας γλυκοφιλω οολες!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

1 minute ago, 17μαρτη2015 είπε:

σαγκρε μου... επεσα μεσα!!!!! οκ ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος!!!!

τονια μου.... κι εγω στην κορη μου βαραγα συνεχεια μεχρι που γεννησα!!! απλα μαλακα κι οχι βιαια!!!στα αγορια αποχη 8 μηνες..... και μετα αφου γεννησα παλι για δυο τρεις μηνες αραια και που μετα τις 50-60 μερες.... τωρα εχουμε δυο τρεις μηνες εχουμε βρει το ρυθμο μας!!!!!

σας γλυκοφιλω οολες!!!!!

Μάρτη μου κι εμείς το.πάμε. μαλακά.  Ο άντρας μου φοβάται. .αλλά κι εμένα η αίσθηση μου έχει αλλάξει κάπως. . Δεν το εξασκουμε και συχνά το σπορ πλέον. .

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Κοριτσια μου μιλησα με τον ντοκ μου τι γλυκος Ανθρωπος και γενικα ειναι Ανθρωπος!!!

Μου λεει οτι ειδα λεκιθικο σακο ολα καλα και να μην αγχωνομαι και να σκεφτομαι θετικα.

Αν τον ειχα διπλα μου...κοριτσια γλωσσοφιλο θα του δινα!!!!!!!!

Χ;χαχαχαχαχα!

4 hours ago, Abbot είπε:

Ναιιι!!! 5 κ σημερα... εν τω μεταξυ δεν ξερω με το που περασω την 20η μερα καθε φορα ασυναισθητα ψαχνω για συμπτωματα..  σημερα για παραδειγμα νιωθω λες κ εχω ωορρηξια, ηπια πονακια κυριως δεξια χαμηλα, πονο στην κοιλια με το βηχα (εχω κ βηχα το τελευταιο διαστημα) κ αυξημενα υγρα...  χθες εκανα εναν εμετο το πρωι, προχθες πονουσε η μεση μου... χαμος λεμε!!!! tYHNp2.png

Αχ αμποτακι λες;;;;;;

Μακαρι!!!!!!! Ποτε θα κανεις τεατακι;;;;

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

4 minutes ago, Mammy2 είπε:

Κοριτσια μου μιλησα με τον ντοκ μου τι γλυκος Ανθρωπος και γενικα ειναι Ανθρωπος!!!

Μου λεει οτι ειδα λεκιθικο σακο ολα καλα και να μην αγχωνομαι και να σκεφτομαι θετικα.

Χ;χαχαχαχαχα!

Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Ειδες που τζαμπα αγχωνοσουν! Ολα καλα ψυχη μου! Απολαυσε τη διαδρομη απο δω κ περα!!! Φιλια!!tYHNp2.png

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, 17μαρτη2015 είπε:

χαχα οοοολεςπεριμενουμε αυτον τον τελειο μηνα!!!!!! μαααααρτη???????

μια χαρα!!!!! το ρωτο αγχος εφυγε μαμυ μου ειναι μεσα στην μητρα!!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!

κοριτσια μου τι ωραια που σας προλαβα!!!!!καλα περασαμε!!!!!τα αντρακιαμου κουραστηκαν και κοιμουνται απο τις δεκα!!!!! η κορη απο τις εντεκα!!!! εεε να κατα τις δωδεκα να μην βαρεσω κι εγω?????

ολα τζειν μου να πανε κατ'ευχην!!!!!

μπαμπουνια ε?????? για εξηγα μας τι ειναι??? ρουφηξε τον μου καλε!!!!!

νινακι καλα νεακια αυριο και στους δυο γιατρους!!!!!! καλο ταξιδι και εκτονωσου στο γηπεδο καλα σου το ειπαν!!!!! μακια!!!!

αμποτακι μου μυρισει κατι καλο!!!!!!

ρενακι μου πολυ σε χαιρομαι!!!! συνεχισε ετσι χα-λα-ρα!!!!

σαμμερακι κοιμηθηκε το γιοκαρινο?????

σιττακι μου δεν σ'αρεσει το περπατημα ε????? χαχα ωραια το ειπες!!!!

βικακι φιλησε μου τα μωρα!!!! ειρηνακι την κουκλιτσα σου!!!!! γινατε περδικι????

τονακι μου φαε ψυχη μου χωρις τυψεις!!!!!!!!! ασθενης και.... εγκυος (οδηπορος λεει) αμαρτια δεν εχουν!!!!!!

Ελα ρε καρδιά μου... δώσε πονοοοο... τα κάνεις όλα κ βαρας κιολας... σαγαπω!

1 hour ago, sangreluna είπε:

με το που ανοιγει το ματι μου να σου τομ1 μαμα ειμαι κυνηγος

μπραβο μωρο μου τι κυνηγας μπεκατσες;

οχι μπαμπουνια...

α καπου πανω στα κλαδια θα ναι μωρο μου

οχι μαμα κρυβονται μεσα στη κουφαλα του δεντρου

οκ τοτε καλο βολι

να το μαμα ερχεται

και κεινη την ωρα σκαει μυτη το μ2 φωναζοντας μπαμπου μπαμ μπου

κι ο μ1 να το να το το μπαμπουνι

Βουρλιζομαι για τα αγορινια σου!! ❤

32 minutes ago, Mammy2 είπε:

Χ;χαχαχαχαχα!

Αχ αμποτακι λες;;;;;;

Μακαρι!!!!!!! Ποτε θα κανεις τεατακι;;;;

ΧαχαχΧαχαχαχαχαχα... γλωσσοφιλο λέει...ψυχουλα μου! Όλα καλά θα πάνε... ποτε είπες θα ξανα πας;;;;

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Καλημέρα κορίτσια μου....πως τα περασατε χθες.....βαρεσαμε βαρεσαμε......εγώ του έδωσα κ κατάλαβε.... αχαχαχαχα

Αχ ρε κορίτσια πόσο μαρεσε που έβλεπα χθες τα 15χρονα με αρκουδακια στα χέρια κ σοκολάτες κ λουλούδια....αφασία ήταν.

Μία γλυκιά κ όμορφη μέρα εύχομαι...άιντε αφήστε το viber και μπητε κ εδώ....

• Μου αρέσει 4

vJ4vp2.png

Καλημερα.βαρεσα εναν υπνο εγω κοριτσια κ ξυπνησα επιτελους με περιοδο.!!!τοσες μερες παλευα για να μπω κ ολο κολλουσε.τειλα εκανα διαγραφη ιστορικου κ ειναι οκ.λοιπον μπραβο mammy ολα καλα..αμποτ εμεις εδω θα περιμενουμε....νινι forza παοκαρα εοεοε μπι μπιπ ρε δικεφαλε!!!!μ1αρχηγος.μαρτη βαρα βαρα.

• Μου αρέσει 3

καλημερα αγαπες μου ομορφες!!!!!το καψαμε ολες χθες εε?αντε καλα να ειμαστε με τους αντρες μας ολες!!!!

Τονακι μουυυυ χουζουρευτε?φιλι στην κοιλιτσα!

Βουρλισμενο μουυυυ luv you!

Σαμμερακι μουυυυ απο χιονι σημερα τι εχουμε??χαχαχα!φιλησε τον μου!

Μαμακα φιλι στο ξενυχτακι σου!

Βικακι καλημεραααα στον αγκαλιτσα και την πριγκιπισσα!

Τζεινακι σημερα τα αποτελεσματα!αναμενουμε!

Νινακι μου αυριο Πεμπτη επιτελους!

Σιτακι καλημερα!λυσσαμε viber!χαχαχα!

Μαρτακο μου γλυκοοοο καλημερα!φιλια στα μπουτακια!που ανοιγουν ντουλαπακιααα!μικροι εξερευνητες!

Σανγκρε ζουληξε τα μπαμπουνια σου!

Αμποτακι πως εισαι σημερα?

Μαμμυ μου ηρεμησες εε?μπραβο κοριτσαρα μου!

Μαιρουλι καλα το σπορακι?ποτε ξαναπας γιατρο?

Εβελινακι,Πουλακι,Τζο ,το Μαρακι που ειναι κοριτσια?,Ηλεκτρακι ,Ζαμιακι και σε οποια ομορφια ξεχνω διπλο φιλακι!

περιοδος τιποτα ακομα για εμενα!για να δουμε μεχρι αυριο..........

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα.  Εγώ έχω σηκωθεί από νωρίς πρησμένη και πάω για εξωτερικες δουλειές.  Μου έριχνε κάτι δυνατές σουβλιες εχθές το βραδυ και είχα και πόνους περιοδου που και που και τα χρειάστηκα λιγάκι.  Σήμερα είναι καλύτερα. 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

3 minutes ago, Lover bird είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες μου και από μένα ;) Χαρούμενη Τετάρτη να έχουμε!!!

Φιλάκια πολλά στις μανούλες, στις εγκυούλες και στις εν αναμονή μανούλες ;)

καλημερααααα!!!φιλια στον παιδαρο!ποτε τον ξαναβλεπεις πουλακι μου?

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα.  Εγώ έχω σηκωθεί από νωρίς πρησμένη και πάω για εξωτερικες δουλειές.  Μου έριχνε κάτι δυνατές σουβλιες εχθές το βραδυ και είχα και πόνους περιοδου που και που και τα χρειάστηκα λιγάκι.  Σήμερα είναι καλύτερα. 

αχ αγαπη!προσοχη με τις δουλιτσες εξω!και με μαλακο το βαρεμα εεεε!!!

ευτυχως που νιωθεις καλυτερα!!!καντου ενα χαδακι και απο εμενα!:)

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερααααα!!!φιλια στον παιδαρο!ποτε τον ξαναβλεπεις πουλακι μου?

αχ αγαπη!προσοχη με τις δουλιτσες εξω!και με μαλακο το βαρεμα εεεε!!!

ευτυχως που νιωθεις καλυτερα!!!καντου ενα χαδακι και απο εμενα!:)

Είχε μεσολαβήσει ένα 24ωρο αγάπη μου.  Αν είχε να κάνει με αυτό μάλλον θα με έπιανε νωρίτερα. .προσέχω τι να κάνω? Στην τρέλα που ζούμε. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημερα στα καλά κορίτσια!!!

Σαμμεράκι μου:ωωωωωω παοκάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό όπου και να παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ!!!!!!!χσαχαχαχαχ!!!!Θα φωνάζω και για σένα τα συνθήματα!!!!Εις διπλούν!!!

Μουτζουρίτσα μου καλημέρα!!!Εσύ αδιαθέτησες;;;;

Τονάκι μου σιγά σιγά τις δουλιτσες!!!

Citty και πουλάκι καλημέρα!!!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...