Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Αμποτακι 5  κ σημερα.....περ

Και περιμενω με χαρα.κολλαει το κινητο κ κανει οτι να ναι.σιτυ οχι πολυ διαβασμα κ ξεχασεις το βαρεμα....τζειν τα συμπτωματα δειχνουν οτι ολα πανε καλα..

Φιλια σε ολες

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναιιι!!! 5 κ σημερα... εν τω μεταξυ δεν ξερω με το που περασω την 20η μερα καθε φορα ασυναισθητα ψαχνω για συμπτωματα..  σημερα για παραδειγμα νιωθω λες κ εχω ωορρηξια, ηπια πονακια κυριως δεξια χαμηλα, πονο στην κοιλια με το βηχα (εχω κ βηχα το τελευταιο διαστημα) κ αυξημενα υγρα...  χθες εκανα εναν εμετο το πρωι, προχθες πονουσε η μεση μου... χαμος λεμε!!!! tYHNp2.png

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, citty είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΤΣΙΑ ΜΟΥ....

μουτζουρακι μου χαιρομαι που το αντιμετωπιζεις ετσι..με χαλαροτητα και αισιοδοξια θα ερθουν τα σπορακια μας.....

ρενακι μου ....τι νομιζε αυτος οτι θα ξεφυγει ετσι απο την Κερκυραια....?? να προσεχεις κοριτσακι μου....

σαμμερ μου χιονια στο καμπαναριο που χριστουγεννα σημαινουν πολυ θα με ταραζε μεσα στην κουζινα αχαχαχαχαχχ...αλλα χαλαλι του...

μαμμυ μου μην αγχωνεσαι ολα τελεια θα ειναι με το σπορακι σου....μεγαλωνει και σιγα σιγα εσυ θα φουσκωνεις....

τονι μου...λιγ περπατημα δεν νομιζω οτι ειναι κακο....αλλα χαλαρα...εγω παντως οταν μεινω και μου πει  γιατρος περπατημα...σκουρα τα πραγματα...βαριεμαι να παω απο την κουζινα στο σαλονι....

ειρηνακ..ιοιο......πουλακι..., μαρτη μου, ...βικι...μαμα...και οσο κοριτσικι ξεχναω γλυκο φιλι....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να περαστε τελεια οτι και να κανετε.......

ναι Σιτακι μου!!!!θα μας ερθουν!που θα παει?ευχομαι ο επομενος να ναι τυχερος για ολες μας!να μας γραφεις οταν μπορεις!

13 minutes ago, Abbot είπε:

Ναιιι!!! 5 κ σημερα... εν τω μεταξυ δεν ξερω με το που περασω την 20η μερα καθε φορα ασυναισθητα ψαχνω για συμπτωματα..  σημερα για παραδειγμα νιωθω λες κ εχω ωορρηξια, ηπια πονακια κυριως δεξια χαμηλα, πονο στην κοιλια με το βηχα (εχω κ βηχα το τελευταιο διαστημα) κ αυξημενα υγρα...  χθες εκανα εναν εμετο το πρωι, προχθες πονουσε η μεση μου... χαμος λεμε!!!! tYHNp2.png

αχ Αμποτ μουυυυυ ...ποσο σε νιωθω...εγω ακομα κ σημερα με χθεσινη αρνητικη χοριακη ...χωρις περιοδο ακομα θα επαιρνα ορκο πως ειμαι εγκυος ... το μεσημερι ειχα ταση για εμετο...ζαλαδα...τωρα νυσταζω ...αχαχαχαχα!τι τραβαμε!ειναι τοσο ιδια τα ατιμα τα ατιμα συμπτωματα!παντως σου ευχομαι τα δικα σου να ειναι απο σπορακι αγαπη!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

56 minutes ago, Abbot είπε:

Αχ αμποτακι μου αυτό με τον εμετό δεν ακούγεται κι άσχημο.  Πότε λες να κάνεις τεστακι? ?

51 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ναι Σιτακι μου!!!!θα μας ερθουν!που θα παει?ευχομαι ο επομενος να ναι τυχερος για ολες μας!να μας γραφεις οταν μπορεις!

αχ Αμποτ μουυυυυ ...ποσο σε νιωθω...εγω ακομα κ σημερα με χθεσινη αρνητικη χοριακη ...χωρις περιοδο ακομα θα επαιρνα ορκο πως ειμαι εγκυος ... το μεσημερι ειχα ταση για εμετο...ζαλαδα...τωρα νυσταζω ...αχαχαχαχα!τι τραβαμε!ειναι τοσο ιδια τα ατιμα τα ατιμα συμπτωματα!παντως σου ευχομαι τα δικα σου να ειναι απο σπορακι αγαπη!

Έλα μωρέ καρδούλα μου και μου σπαράζεις την καρδιά.  Είπαμε είναι κοντά.  

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

7 hours ago, Mammy2 είπε:

Καλησπερα κοριτσια καλα εισαατε;;;

Πηγα ντοκ σημερα κοριτσια 5+4 και ειδαμε σακο.οχι ομως εμβρυικα στοιχεια. Οκ μου λεει.

Στον πρωτο υπερηχο κοριτσια ποσο ησασταν και τι ειδατε;

Κοριτσάκι μου εγω στον πρώτο υπέρηχο ήμουν 6+3 κ άκουσα καρδούλα.  Κάνε υπομονή... μην αγχώνεσαι.. ποτε θα ξανα πας;

Αμποτακι μου εμετο;;;; τι χαρααα... μακάρι.... ποτε λες για τεστ;

Ρε σιτακι πολύ γελασα... βαριέμαι λέει από το σαλόνι στην κουζίνα... Χαχα

Χαρουμενομανουλα μου με γεια το μαλλακι σας

Τονακι μου σχολασες; 

Τζεινακι μου χάλια τα πρωινά ε; θα περάσει σιγά σιγα ..που θα πάει..

Εγώ τώρα σχολασα.  Σήμερα πολύ σεξ ..κ έχω κ συνέχεια... 

Ναι..δεν έχω πάρει τεστ..δεν μετράω..δεν αγχωνομαι... και ναι...νιώθω καλά... 

Προς το παρών πάντα...

Σας φιλώ όλες μία μία χωριστά...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

10 minutes ago, Rena87 είπε:

Κοριτσάκι μου εγω στον πρώτο υπέρηχο ήμουν 6+3 κ άκουσα καρδούλα.  Κάνε υπομονή... μην αγχώνεσαι.. ποτε θα ξανα πας;

Αμποτακι μου εμετο;;;; τι χαρααα... μακάρι.... ποτε λες για τεστ;

Ρε σιτακι πολύ γελασα... βαριέμαι λέει από το σαλόνι στην κουζίνα... Χαχα

Χαρουμενομανουλα μου με γεια το μαλλακι σας

Τονακι μου σχολασες; 

Τζεινακι μου χάλια τα πρωινά ε; θα περάσει σιγά σιγα ..που θα πάει..

Εγώ τώρα σχολασα.  Σήμερα πολύ σεξ ..κ έχω κ συνέχεια... 

Ναι..δεν έχω πάρει τεστ..δεν μετράω..δεν αγχωνομαι... και ναι...νιώθω καλά... 

Προς το παρών πάντα...

Σας φιλώ όλες μία μία χωριστά...

Ναι αγάπη μου σχόλασα και περιμένω τα σουβλάκια μου!!

Είμαι πολύ περήφανη για σένα που πας αυτό το μήνα χύμα χωρίς τεστ ! Δωστου να καταλάβει !!! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

13 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ρε αμποτακι κ εμετο????ελα να ρχονται τα φλαμιγκα!!!!!!που χαθηκαν παλι???

Ναι σαμμερακι μου.. φαντασου με επιασε  πρωι ξαφνικα ενας πονος στο στομαχι κ μετα εκανα εμετο για να ηρεμησω. Στην αρχη λεω καμια ιωση αλλα μεσα στην ημερα τιποτα ξανα. Μακαρι να με θυμηθει κ εμενα κανενα φλαμιγκο... παει ενας χρονος κ βαλε απο την τελευταια φορα που με επισκεφτηκε... :-(tYHNp2.png

Καποια ρωτησε για τεστ... ειπαμε οχι τεστ.. μονο αν εχω καθυστερηση εστω κ μια μερα θα κανω. Οχι νωριτερα... περιμενω δηλ 21, αν οχι στις 22 κανω τεστ. Φιλακια ανυπομονες μου!!!!  tYHNp2.png

• Μου αρέσει 2

9 minutes ago, Abbot είπε:

Ναι σαμμερακι μου.. φαντασου με επιασε  πρωι ξαφνικα ενας πονος στο στομαχι κ μετα εκανα εμετο για να ηρεμησω. Στην αρχη λεω καμια ιωση αλλα μεσα στην ημερα τιποτα ξανα. Μακαρι να με θυμηθει κ εμενα κανενα φλαμιγκο... παει ενας χρονος κ βαλε απο την τελευταια φορα που με επισκεφτηκε... :-(tYHNp2.png

Καποια ρωτησε για τεστ... ειπαμε οχι τεστ.. μονο αν εχω καθυστερηση εστω κ μια μερα θα κανω. Οχι νωριτερα... περιμενω δηλ 21, αν οχι στις 22 κανω τεστ. Φιλακια ανυπομονες μου!!!!  tYHNp2.png

Μας έμαθες αφού... δεν πειράζει...βασανίσε μας ..αρκεί να μας φέρεις φλαμιγκα 

16 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ναι αγάπη μου σχόλασα και περιμένω τα σουβλάκια μου!!

Είμαι πολύ περήφανη για σένα που πας αυτό το μήνα χύμα χωρίς τεστ ! Δωστου να καταλάβει !!! 

Ναι καρδούλα μου... νομίζω ότι είμαι πιο χαλαρή έτσι... τουλάχιστον έτσι νιώθω!!! 

Σουβλάκια θέλει το μπεμπε μας το γλυκό;;;; ❤❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

με το που ανοιγει το ματι μου να σου τομ1 μαμα ειμαι κυνηγος

μπραβο μωρο μου τι κυνηγας μπεκατσες;

οχι μπαμπουνια...

α καπου πανω στα κλαδια θα ναι μωρο μου

οχι μαμα κρυβονται μεσα στη κουφαλα του δεντρου

οκ τοτε καλο βολι

να το μαμα ερχεται

και κεινη την ωρα σκαει μυτη το μ2 φωναζοντας μπαμπου μπαμ μπου

κι ο μ1 να το να το το μπαμπουνι

• Μου αρέσει 6

56 minutes ago, Rena87 είπε:

Μας έμαθες αφού... δεν πειράζει...βασανίσε μας ..αρκεί να μας φέρεις φλαμιγκα 

Ναι καρδούλα μου... νομίζω ότι είμαι πιο χαλαρή έτσι... τουλάχιστον έτσι νιώθω!!! 

Σουβλάκια θέλει το μπεμπε μας το γλυκό;;;; ❤❤

Ναι. ..αχ αυτά τα σουβλάκια!  Περιμένω ολόκληρη μέρα να τα φάω και με το που φάω ένα αναρωτιέμαι πόσο πιο ελαφρύ θα ήταν το στομάχι μου αν δεν το είχα φάει. .. ήταν ωραίο όμως. .αφού είμαι λιχουδα τι να κάνω? !?!?

27 minutes ago, sangreluna είπε:

οχι μπαμπουνια...

οκ τοτε καλο βολι

να το μαμα ερχεται

Σανγκρε είναι υπέροχο το αντράκι σου!!

1 hour ago, Abbot είπε:

Εντάξει Αμποτακι μου.  Όπως θες εσύ.  Θα περιμένουμε! !❤

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

36 minutes ago, sangreluna είπε:

οχι μπαμπουνια...

οκ τοτε καλο βολι

να το μαμα ερχεται

Τι τελειες εικονες μας μεταφερεις σαγκρε μου!!! Τα μωρα σου ειναι ανεπαναληπτα!!!tYHNp2.png

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, moutzoura2016 είπε:

αντε αντε να ερθει 1 Μαρτιου να δεις το ζουζουνακι σου καρδια μου!

χαχα οοοολεςπεριμενουμε αυτον τον τελειο μηνα!!!!!! μαααααρτη???????

9 hours ago, Mammy2 είπε:

Καλησπερα κοριτσια καλα εισαατε;;;

Πηγα ντοκ σημερα κοριτσια 5+4 και ειδαμε σακο.οχι ομως εμβρυικα στοιχεια. Οκ μου λεει.

Στον πρωτο υπερηχο κοριτσια ποσο ησασταν και τι ειδατε;

μια χαρα!!!!! το ρωτο αγχος εφυγε μαμυ μου ειναι μεσα στην μητρα!!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!

7 hours ago, Σαμμερ είπε:

Λεκιθικος ασκος λεγεται κ ειναι μεσα στο σακο μια κουκιδα που ασπριζει(αν το θυμαμαι κ καλα).μαμμυ πολυ καλα.μην ανησυχεις τπτ αλλο δεν θα εβλεπες ακομα.με γεια το κουρεμα χαρουμενομανουλα στο αντρακι σου...μαρτη καλο καφε με την πεθερ...βαλε προστατευτικα να κλεινουν τα ντουλαπια

κοριτσια μου τι ωραια που σας προλαβα!!!!!καλα περασαμε!!!!!τα αντρακιαμου κουραστηκαν και κοιμουνται απο τις δεκα!!!!! η κορη απο τις εντεκα!!!! εεε να κατα τις δωδεκα να μην βαρεσω κι εγω?????

5 hours ago, jane.austen είπε:

Μαμι μου ειναι ακομα νωρίς,αλλο εμβρυακι φαινεται νωριτερα αλλο οχι.... εγω πηγα οπως εσυ πρωτο υπερηχο ειχαμε δει σακο-εμβρυακι πολυ μικρουλι και λεκιθικο ασκο...μια εμδομαδα ακριβως μετα ακουσαμε καρδια...μην ανησυχεις! Τωρα εξελισσεται με ιλιγγιωδεις ρυθμους...οταν θα ξαναπας θα ειναι πολυ πιο ξεκαθαρα τα πραγματα!
απο συμπτωματα πως εισαι?

εγω κοριτσια ανακατευομαι τα πρωινα σταθερα πλεον,ευτυχως δεν κανω εμετους...Η νυστα ομως βαραει κοκκινο,κοιμαμαι συνεχεια και παλι νυσταζω..!αυριο εχω τα αποτελεσματα απο αιματολογικες-ουρων και την πεμπτη παω για κυστικη ινωση....!

φιλακια σε ολες!!!

ολα τζειν μου να πανε κατ'ευχην!!!!!

46 minutes ago, sangreluna είπε:

οχι μπαμπουνια...

οκ τοτε καλο βολι

να το μαμα ερχεται

μπαμπουνια ε?????? για εξηγα μας τι ειναι??? ρουφηξε τον μου καλε!!!!!

νινακι καλα νεακια αυριο και στους δυο γιατρους!!!!!! καλο ταξιδι και εκτονωσου στο γηπεδο καλα σου το ειπαν!!!!! μακια!!!!

αμποτακι μου μυρισει κατι καλο!!!!!!

ρενακι μου πολυ σε χαιρομαι!!!! συνεχισε ετσι χα-λα-ρα!!!!

σαμμερακι κοιμηθηκε το γιοκαρινο?????

σιττακι μου δεν σ'αρεσει το περπατημα ε????? χαχα ωραια το ειπες!!!!

βικακι φιλησε μου τα μωρα!!!! ειρηνακι την κουκλιτσα σου!!!!! γινατε περδικι????

τονακι μου φαε ψυχη μου χωρις τυψεις!!!!!!!!! ασθενης και.... εγκυος (οδηπορος λεει) αμαρτια δεν εχουν!!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

12 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

χαχα οοοολεςπεριμενουμε αυτον τον τελειο μηνα!!!!!! μαααααρτη???????

μια χαρα!!!!! το ρωτο αγχος εφυγε μαμυ μου ειναι μεσα στην μητρα!!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!

κοριτσια μου τι ωραια που σας προλαβα!!!!!καλα περασαμε!!!!!τα αντρακιαμου κουραστηκαν και κοιμουνται απο τις δεκα!!!!! η κορη απο τις εντεκα!!!! εεε να κατα τις δωδεκα να μην βαρεσω κι εγω?????

ολα τζειν μου να πανε κατ'ευχην!!!!!

μπαμπουνια ε?????? για εξηγα μας τι ειναι??? ρουφηξε τον μου καλε!!!!!

νινακι καλα νεακια αυριο και στους δυο γιατρους!!!!!! καλο ταξιδι και εκτονωσου στο γηπεδο καλα σου το ειπαν!!!!! μακια!!!!

αμποτακι μου μυρισει κατι καλο!!!!!!

ρενακι μου πολυ σε χαιρομαι!!!! συνεχισε ετσι χα-λα-ρα!!!!

σαμμερακι κοιμηθηκε το γιοκαρινο?????

σιττακι μου δεν σ'αρεσει το περπατημα ε????? χαχα ωραια το ειπες!!!!

βικακι φιλησε μου τα μωρα!!!! ειρηνακι την κουκλιτσα σου!!!!! γινατε περδικι????

τονακι μου φαε ψυχη μου χωρις τυψεις!!!!!!!!! ασθενης και.... εγκυος (οδηπορος λεει) αμαρτια δεν εχουν!!!!!!

Γειά σου Μάρτη μου με τον λόχο σου!! Βάρα κι εσύ! ! ❤❤

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...