Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κ μενα το πρωι.τωρα ανοιξε

On 12/2/2017 at 6:10 ΜΜ, vikib είπε:

τυχερο πινακακι

στην αναμονη:

abbot          21/2

rena87

moutzoura2016         ?

nini84

elektragr

marakif1990

eirinaki1981

city

chryssa1982

σαμμερ         ????

εγκυουλες:

loverbird        9/6/17

Τονι@          6/8/17

εβελινακι       12/8/17

Marinagz

Jane.austen          24/9/17

Mairouli2807          25/9/17

Mammy2             12/10/17

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια καλα εισαατε;;;

Πηγα ντοκ σημερα κοριτσια 5+4 και ειδαμε σακο.οχι ομως εμβρυικα στοιχεια. Οκ μου λεει.

Στον πρωτο υπερηχο κοριτσια ποσο ησασταν και τι ειδατε;

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

γεια σας κοριτσια μου!!!! μαμυ μου μην ανησυχεις!!!! σαμμερ μου κουραγιο... εγω κυνηγω απο ντουλαπι σε ντουλαπι μην μπουν μεσα και κλειστουν!!!!!ουφ!!!!!

ερχεται η πεθερα μου... θα τα πουμε οταν μπορεσω!!! φιλιααααααασε οοοολες σας!!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

13 minutes ago, Mammy2 είπε:

Πηγα ντοκ σημερα κοριτσια 5+4 και ειδαμε σακο.οχι ομως εμβρυικα στοιχεια. Οκ μου λεει.

Μαμυ μου κι εγώ τόσο πήγα και είδα μόνο σάκο και λεκιθικο σάκο. Γιατί ανησυχείς?  Είδες ανήσυχο το γιατρό? Πότε θα ξαναπας? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μαμυ μου κι εγώ τόσο πήγα και είδα μόνο σάκο και λεκιθικο σάκο. Γιατί ανησυχείς?  Είδες ανήσυχο το γιατρό? Πότε θα ξαναπας? 

Τονια μου αλλο το σακο και αλλο το λεκιθικο σακο;;Οχι μια χαρα τον ειδα.χαλαρος.28 του μηνα ξαναπαω

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

19 minutes ago, Mammy2 είπε:

Τονια μου αλλο το σακο και αλλο το λεκιθικο σακο;;Οχι μια χαρα τον ειδα.χαλαρος.28 του μηνα ξαναπαω

Ο λεκιθικος είναι μέσα στον αμνιακο. Σαν φούσκα φαίνεται.  Εγώ νομίζω ότι δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Εμένα τουλάχιστον έτσι ήταν και μια χαρά προχωράει.  Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά.  Είναι πολύ σημαντικό.  Βοηθάς το μωρό σου να μεγαλώσει.

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Γεια σας κοριτσια μου πως μου ειστε φετος αυτος ο καιρος δε λεει να φτιαξει πολυ κρυο σημερα παρα πολυ..... Ρενα ευτυχως που δεν επαθες τιποτα εσυ κοριτσι μου μα η λαμαρινες φτιαχνουνε ... Μαμυ μια χαρα στην 5 εβδομαδα συνηθως σακο βλεπουμε κ λεκιθινιο.. Απο την 6 εβδομαδα κ μετα εμβρυικα στοιχεια κ καρδουλα......ο αντρας μου σημερα πηγε κ κουρεψε τον μικρο που του επεφταν τα μαλλακια μεσα στα ματια του κ εγινε ενα μικρο ασντρακι κουκλακι αχ το παιδακι μου....

• Μου αρέσει 5

em82p2.png QGcTp2.png

Λεκιθικος ασκος λεγεται κ ειναι μεσα στο σακο μια κουκιδα που ασπριζει(αν το θυμαμαι κ καλα).μαμμυ πολυ καλα.μην ανησυχεις τπτ αλλο δεν θα εβλεπες ακομα.με γεια το κουρεμα χαρουμενομανουλα στο αντρακι σου...μαρτη καλο καφε με την πεθερ...βαλε προστατευτικα να κλεινουν τα ντουλαπια

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 hours ago, Mammy2 είπε:

Μαμι μου ειναι ακομα νωρίς,αλλο εμβρυακι φαινεται νωριτερα αλλο οχι.... εγω πηγα οπως εσυ πρωτο υπερηχο ειχαμε δει σακο-εμβρυακι πολυ μικρουλι και λεκιθικο ασκο...μια εμδομαδα ακριβως μετα ακουσαμε καρδια...μην ανησυχεις! Τωρα εξελισσεται με ιλιγγιωδεις ρυθμους...οταν θα ξαναπας θα ειναι πολυ πιο ξεκαθαρα τα πραγματα!
απο συμπτωματα πως εισαι?

εγω κοριτσια ανακατευομαι τα πρωινα σταθερα πλεον,ευτυχως δεν κανω εμετους...Η νυστα ομως βαραει κοκκινο,κοιμαμαι συνεχεια και παλι νυσταζω..!αυριο εχω τα αποτελεσματα απο αιματολογικες-ουρων και την πεμπτη παω για κυστικη ινωση....!

φιλακια σε ολες!!!

• Μου αρέσει 3

c6xsp2.png

4 hours ago, Σαμμερ είπε:

Τα ερωτηματικα μας εφαγαν...

αχαχαχαχαχαχα!ειμαστε μυστηριες γυναικες βρε!:-P

Μαμυ μου να μην ανησυχεις!και ο γιατρος σου ηταν ησυχος και τα κοριτσια λενε πως μια χαρα ειναι για την εβδομαδα σου...ολα βαινουν τελεια καρδουλα!

Τζεινακι καλα αποτελεσματα και να μπεις να μας πεις!φιλια στο χουζουρικο σπορακι σου!

χαρουμενομανουλα με γεια στο αντρακι σου το ομορφο!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΤΣΙΑ ΜΟΥ....

μουτζουρακι μου χαιρομαι που το αντιμετωπιζεις ετσι..με χαλαροτητα και αισιοδοξια θα ερθουν τα σπορακια μας.....

ρενακι μου ....τι νομιζε αυτος οτι θα ξεφυγει ετσι απο την Κερκυραια....?? να προσεχεις κοριτσακι μου....

σαμμερ μου χιονια στο καμπαναριο που χριστουγεννα σημαινουν πολυ θα με ταραζε μεσα στην κουζινα αχαχαχαχαχχ...αλλα χαλαλι του...

μαμμυ μου μην αγχωνεσαι ολα τελεια θα ειναι με το σπορακι σου....μεγαλωνει και σιγα σιγα εσυ θα φουσκωνεις....

τονι μου...λιγ περπατημα δεν νομιζω οτι ειναι κακο....αλλα χαλαρα...εγω παντως οταν μεινω και μου πει  γιατρος περπατημα...σκουρα τα πραγματα...βαριεμαι να παω απο την κουζινα στο σαλονι....

ειρηνακ..ιοιο......πουλακι..., μαρτη μου, ...βικι...μαμα...και οσο κοριτσικι ξεχναω γλυκο φιλι....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να περαστε τελεια οτι και να κανετε.......

• Μου αρέσει 3

vJ4vp2.png

3 hours ago, Σαμμερ είπε:

Λεκιθικος ασκος λεγεται κ ειναι μεσα στο σακο μια κουκιδα που ασπριζει(αν το θυμαμαι κ καλα).μαμμυ πολυ καλα.μην ανησυχεις τπτ αλλο δεν θα εβλεπες ακομα.με γεια το κουρεμα χαρουμενομανουλα στο αντρακι σου...μαρτη καλο καφε με την πεθερ...βαλε προστατευτικα να κλεινουν τα ντουλαπια

Σωστα τα λες σαμμερακι μου... μαμμυ μου η πρωτη επιβεβαιωση της εγκυμοσυνης σου εγινε, ο σακος φανηκε εντος της μητρας. Μην  αγχωνεσαι αδικα τη στιγμη που ο ιδιος ο γιατρος σου δεν ανησυχησε για κατι. Ολα καλα θα πανε!!!

tYHNp2.png

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...