Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

μα ποσο χαζηηηη!!!Σανγκρε μου νομιζα οτι ειναι καποια ορολογια που εχει να κανει με τον κυκλο μας!γελαω μονη μου!ελεγα να το παρω την πρωτη μερα που θα ερθει η περιοδος!37 μερες σημερα ναι!εχω αστατους κυκλους γενικοτερα!ο ντοκ λοιπον που του εχω εκφρασει τον προβληματισμο μου σχετικα με αυτο λεει...πολυκυστικες δεν εχεις...θα μεινεις εγκυος μην ανησυχεις...ωστοσο μηπως πρεπει να το ψαξουμε και περαιτερω βρε κοριτσια?γι αυτο θελω τωρα να παω να του ζητησω ορμονολογικο προφιλ!και ναι εχω σκεφτει να παρω και δευτερη γνωμη!!!!εσεις τι λετε?

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου.ο μικρος τον αλλο μηνα θα ειναι ακριβως 2,5.ναι μωρε κοριτσια η μελαγχολια ειναι για το γνωστο θεμα.με επιασε οταν πηγα στο ιατρειο κ ειδα τον γιατρο κ θυμηθηκα τις προηγουμενες επισκεψεις μου.

κ περναει κ τοσο γρηγορα ο καιρος .στον γιο μου δεν περνουσε με τπτ κ τωρα βλεπω ποσο κοντα ειναι ο μαρτιος που θα εμπαινα στο μηνα μου κ θα περιμενα το μικρο μου αγορακι....ευτυχως ο ντοκ με στηριξε πολυ.μου ειπε οτι σωστα πραξαμε γιατι ακομα κ αν εμεις μπορουσαμε να το μεγαλωσουμε..

αυτο δεν το ρωταει κανεις πως θα ζησει κ το σημαντικοτερο το μετα...που θα τ αφησεις???? δεν ειμαστε κ μικροι....αν εφτανε βεβαι να γεννηθει..παρ ολα αυτα ποναει ρε γμτ....μανα ειμαι εγω?????ολο αυτο σκεφτομαι....η μανα δεν επιλεγει τα παιδια της...το παιδι σου το αγαπας χωρις διακρισεις.....οχι γιατι ειναι ψηλο ξανθο μελαχρινο.....ουτε κ αν εχει ενα χρωμοσωμα παραπανω ή παρακατω ή αυτα που πρεπει....αυτα σκεφτομαι κ με βασανιζουν.διαλεξα αναμεσα στα δυο παιδια μου για το ποιο θα εχει καλυτερη ζωη.....τι ψυχη θα παραδωσω???θα μου πεις ο Θεος ζητησες παιδι στο εστειλα αμεσως αλλα..τι???δεν σου εκανε???τελοςπαντων αρχισα να κλαιω παλι κ σας χαλαω κ τη μερα....δυσκολα πολυ δυσκολα..

Σαμμερακι μου γλυκο..ομολογω δεν ειχα καταλαβει πληρως τι ειχε συμβει μιας και προσφατα εγινα μερος της παρεας σας!σκεψου πως επραξες αυτο που πιστευες πως ηταν σωστο!ο θεος δεν τιμωρει!θα σου χαρισει ενα μωρακι συντομα..και σε ευχαριστει που του εστειλες το δικο σου να το εχει διπλα του!να εισαι δυνατη για το θαυματακι που εχεις και γεμιζει την αγκαλιτσα σου!και εσυ σαν μανα ξερεις πως θα εχεις παντα και εκεινο το αλλο το ξεχωριστο παιδακι!φιλια πολλα καρδουλα μου!

RyZa.png

Κορίτσια εχθές θυμήθηκα και κάτι άλλο άσχετο και ήθελα να σας το πω γιατί καμιά φορά οι γιατροί μας απογοητευουν και τους διαψευδουμε. Πριν μερικά χρόνια ο γιατρός που είχα τότε μου είχε πει να μην φοβάμαι ότι μπορεί να μείνω κατά λάθος έγκυος γιατί αφού είχα κυστες καμιά φορά (και όχι πολυκυστικες όπως αποδειχτηκε) θα μου έπαιρνε 1 με 2 χρόνια να μείνω έγκυος. Φυσικά έκανε λάθος και έμεινα πολύ νωρίτερα. Το σκεφτόμουν εχθές και απλά αναρωτιόμουν πως μπορούσε να το λέει με τέτοια βεβαιότητα! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

στη μουτζουρα απευθυνομουν.ετσι ειναι τονια μου....κ εγω επιμενω κ σε αλλες γνωμες.γνωστη μου εγκυος της λεει ο γιατρος να κανει διακοπη γιατι το μωρο εχει προβλημα στην καρδια κ δεν θα τα καταφερει..παει για αλλη γνωμη κ της λεει ο ντοκ ολα καλα.αυτη τον πιστεψε γιατι σαν μανουλα αυτο ηθελε να ακουσει....δυστυχως επαληθευτηκε ο πρωτος....

δυστυχως απο εμενα ο Θεουλης μου πηρε ηδη 3 μουτζουριτσα κ ενα που το εστειλα εγω....5 εγκυμοσυνες:3 αποβολες ενα μωρακι κ μια διακοπη...μακαρι ο Θεος να μου συγχωρεσει την αδυναμια μου....πιστευω παντως οτι θα ρθει αλλο μωρακι...

Σαμμερακι μου γλυκο..ομολογω δεν ειχα καταλαβει πληρως τι ειχε συμβει μιας και προσφατα εγινα μερος της παρεας σας!σκεψου πως επραξες αυτο που πιστευες πως ηταν σωστο!ο θεος δεν τιμωρει!θα σου χαρισει ενα μωρακι συντομα..και σε ευχαριστει που του εστειλες το δικο σου να το εχει διπλα του!να εισαι δυνατη για το θαυματακι που εχεις και γεμιζει την αγκαλιτσα σου!και εσυ σαν μανα ξερεις πως θα εχεις παντα και εκεινο το αλλο το ξεχωριστο παιδακι!φιλια πολλα καρδουλα μου!

Συμφωνώ και εγώ με την moutzoura γλυκό μου Σαμμεράκι ;););) μην τιμωρείς τον ευατό σου έτσι....Σύντομα το αγοράκι σου θα αποκτήσει αδερφάκι :P:p:p όλα γίνονται για κάποιο λόγο αυτό να θυμάσαι!!

Σε φιλώ γλυκά!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Καλημερααα!!! Καλο μηνα να εχουμε, με θετικα τεστ, κ υγιη μωρακια σε οσες περιμενουν. Εγω απο κανονικη περιοδο τιποτα ακομη, μια λεει να ξεκινησει λιγο πιο κοκκινο δηλαδη, μια ροζιζει. Δεν ξερω τι να πω... οσο δεν εχω κανονικη ροη ελπιζω!!!! Φιλια σε ολες!

καλημεραααα!καλο μηνα!!!για να δουμε βρε abbot μουυυυ!!!ποτε θα μετρας καθυστερηση?

Κορίτσια εχθές θυμήθηκα και κάτι άλλο άσχετο και ήθελα να σας το πω γιατί καμιά φορά οι γιατροί μας απογοητευουν και τους διαψευδουμε. Πριν μερικά χρόνια ο γιατρός που είχα τότε μου είχε πει να μην φοβάμαι ότι μπορεί να μείνω κατά λάθος έγκυος γιατί αφού είχα κυστες καμιά φορά (και όχι πολυκυστικες όπως αποδειχτηκε) θα μου έπαιρνε 1 με 2 χρόνια να μείνω έγκυος. Φυσικά έκανε λάθος και έμεινα πολύ νωρίτερα. Το σκεφτόμουν εχθές και απλά αναρωτιόμουν πως μπορούσε να το λέει με τέτοια βεβαιότητα! !

καλημερα Τονακι!!!υπναρουδικο το σπορακι σουυυυ!!!!χεχε!μην ανησυχεις ολα καλα πηγαινουν!χμμμμ τωρα που το λες και εμενα καποιος καποτε ετσι ειχε πει!ο γιατρος μου που εχω τα τελευταια 4 χρονια οταν του το λεω κοπανιεται!λεει οχι!δεν εχεις πολυκυστικες δεν εχεις προβλημα αλλα τοσο μεγαλοι κυκλοι ρε κοριτσια και τοσο ακανονιστοι!θα παρω και αλλη γνωμη στα σιγουρα!

RyZa.png

Διαφημίσεις

δυστυχως απο εμενα ο Θεουλης μου πηρε ηδη 3 μουτζουριτσα κ ενα που το εστειλα εγω....5 εγκυμοσυνες:3 αποβολες ενα μωρακι κ μια διακοπη...μακαρι ο Θεος να μου συγχωρεσει την αδυναμια μου....πιστευω παντως οτι θα ρθει αλλο μωρακι...

φυσικα και θα ερθει!!!γερη και δυνατη να εισαι γιατι θα ερθει ενα μικρο ζιζανιο να σε τρεχει!!!!;);)

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...