Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!

Χρονια πολλα σε ολες!!

Εμεις ξυονησαμε στις 6!! Φυσικα μεχρι τις 6 ξυονησε εκατο φορες....

Ρενα μου εισαι καλα μονο αυτο να σκεφτεσαι!

Καλα ο εμινεμ ειναι θεος!! Απο την μια βεβαια γελας και απο την αλλη λες θα βαλω τα κλαματα

Τονια οταν ερθει το μωρακι σου θα εχεις πολλα τετοια, απλα δεξ δινεις σημασια στις δουλειες αλλωστε κανεις εξασκηση υπομονης και οταν εισαι εγκυος και δεν μπορεις να τα εχεις ολα στην πενα και μετα που ισα θα προλαβαινεις!

Εμενα ο γιατρος δεν μ αφηνε να περπαταω πριν την 36η εβδομαδα... Μπηκα με προκληση υποψιν

Νινι ευχομαι ολα να πανε καλα στον γιατρο!! Μ αρεσει που συνδιασατε δουλειες με αγωνα!! Χαχα καλα να περασετε στο γηπεδο και εκτονωσου μια που το οεριβαλλον βοηθαει!!

Αμποτ μου καλα κανεις και απολαμαβανεις!! Ετσι πρεπει και θα ερθει συντομα!

Ναι καλα ειναι το μουτζουρακι!! Θα μπει σε λιγο φανταζομαι

Ρε κοριτσια ελατε στο βαιμπερ να τα λεμε κι εκει....εχουμε ωραια παρεα!!

• Μου αρέσει 3

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 hours ago, Ioio είπε:

Κορίτσι μου, με συγκίνησες!  Σε αυτό το ταξίδι που διαλέξαμε υπάρχουν ανατροπές. Πως θα γίνετε γονείς,  δεν το ξέρει κανείς.  Να χαίρεσαι το σύζυγο και όλα θα γίνουν. 

καλημερα Ιοιο  μου!!ειναι δυσκολο ταξιδι αλλα αξιζει καθε ανηφορα και καθε λακουβα!!ολα θα γινουν!

3 hours ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Χαμογελάστε παρακαλώ! ! Μια καινούρια μέρα ξεκινά! !! Happy Valentine's day!!!❤❤

καλημερααααα μανουλα ομορφη!!!!τι κανει η κοιλιτσα μας!να την πηγαινεις για περπατημα χαλαρα!

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου.νινι περιμενω αγωνιωδως τα νεα σου κ εγω.τονια σε δυο βδομαδες θα ξερουμε κ τι χρωματα θα ψωνισεις!!!!!εβαλες κανενα κιλο???εμενα σημερα πρωι πρωι μου ριξε κατω το αλευρι το πετουσε ψηλα κ φωναζε μαμα χιονιζει.......χαρα η μαμα.....

τον αγαπω...στο λεω και εδω!!!

1 hour ago, Abbot είπε:

Καλημερα κουκλες μου!!! Σαμμερακι ο γιοκας σου ειναι ολα τα λεφτα!!! Μουτζουριτσα νεος κυκλος ξεκινα!!! Κ εγω πολυ το χαρηκα που ημουν χαλαρη αυτο το μηνα, σεξ μονο για απολαυση κ ο,τι προκυψει!!! Μακαρι δηλαδη να προκυψει... χιχιχι!!!! Ειχα αναγκη το διαλειμμα απο τεστ ωορρηξιας, υπερηχους κτλ.... φιλακια!!!!!tYHNp2.png

καλημερα Αμποτακι μου γλυκο!στα χαλαρα ερχονται τα καλυτερα!και εμεις να ερθει η ρημαδα τωρα και μεχρι αρχες Απριλιου τα ξεχναμε ολα!

38 minutes ago, Τονι@ είπε:

Χαχαχχαα! !  Εντάξει κορίτσια αρχίζω να φοβάμαι!  Χαχαχχαα!  Καλημέρα Σανγκρε μας!

Καλημέρα Ioio μου! Βαράτε βαράτε! ! Μέχρι κι εγώ βαρεσα! Χιχι! :oops:

θεαρα μανα!!!!και εγω παρακαλαω να προλαβω να βαρεσω σημερα...οχι λογω μερας... αλλα μην ερθει η ρουφιανα αυριο και μεινουμε αχτυπητες για 5 μερες ....

εδω εδω ειμαι καλααααα!!!μια χαρα!!!!απλα γινοταν ενας χαμος απο το πρωι!και τωρα βρηκα χρονο να σας διαβασω και να σας γραψω!

καλημερα σε ολες μουτρακια μου!και χρονια πολλα αντε λογω της μερας!αχαχαχαχα!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

4 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα μπουγαρίνια μου!! Τι μου κανετε; εγώ έτρεχα με το δικηγόρο μου στις ασφαλιστικές γιατί ο μάγκας λέει θέλει να φτιάξει το μισό...Όχι όλο...λες κ το τσακισα μόνη μου το υπόλοιπο.  Έριξα τα καντηλια μου κ ήσυχασα! Όλο θα το φτιάξει θέλει δε θέλει... μάγκες σε κερκυραια δεν περνάνε!

Σαμμερακι μου χιονιζει;;; χαχα... τώρα διάβασα ότι οι εξετασεις του ήταν καλές..μπράβο αγάπη..

Τονακι μου βαρεσες ρε θηριο; μπράβο ρε αγάπη! Αντε να πας να το ξανά ακούσεις να ηρεμήσεις... να δούμε κ ποιες θα κερδίσουν;

Το μουτζουρακι έχει πιάσει την παρλα του στο viber... ελάτε..έχουμε τρελό παρεακι κ εκει...

Αμποτακι μου γλυκό έτσι...σεξ κ απόλαυση κ εγώ...χωρίς μέτρημα... κ θα δεις που θα μας έρθει...

Νινακι μου γλυκό καλά που μας το ειπες γιατί θα σπαγαμε π είσαι κ τι κάνεις... να μας ενημερώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς... 

Σαγκρε μου γλυκιά.. ιοιο μου..εβελινακι μου...ζαμιακι...Βικακι..Τζο...Μαμυ...σιτακι..Μαρακι...χαρούμενη μανούλα...μαιρουλα... Σε όλο το παρεακι μου... γλυκό φιλί! 

Θα παει καμία να το γιορτάσει σημερα;;;

Ρενακι μου τα έχω περάσει.  Την μια φορά Μάλιστα το συμβόλαιο μου ήταν πλαστό γιατί ο ασφαλιστής ήταν απατεώνας και με.πήραν από την αστυνομία να με ενημερώσουν ότι κατηγορουμαι για πλαστογραφια παρακαλω.  Εκεί να δεις καντήλια. 

Ελπίζω το ζουζουνι να κάτσει την άλλη φορά να δούμε τι είναι γιατί αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε τη Β επιπέδου. 

Στο viber δεν έρχομαι γιατί δεν πρόκειται να.ξεκολλαω πότε.  Θα είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι.  Είμαι λίγο εθισμένη. 

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα Ιοιο  μου!!ειναι δυσκολο ταξιδι αλλα αξιζει καθε ανηφορα και καθε λακουβα!!ολα θα γινουν!

καλημερααααα μανουλα ομορφη!!!!τι κανει η κοιλιτσα μας!να την πηγαινεις για περπατημα χαλαρα!

τον αγαπω...στο λεω και εδω!!!

καλημερα Αμποτακι μου γλυκο!στα χαλαρα ερχονται τα καλυτερα!και εμεις να ερθει η ρημαδα τωρα και μεχρι αρχες Απριλιου τα ξεχναμε ολα!

θεαρα μανα!!!!και εγω παρακαλαω να προλαβω να βαρεσω σημερα...οχι λογω μερας... αλλα μην ερθει η ρουφιανα αυριο και μεινουμε αχτυπητες για 5 μερες ....

εδω εδω ειμαι καλααααα!!!μια χαρα!!!!απλα γινοταν ενας χαμος απο το πρωι!και τωρα βρηκα χρονο να σας διαβασω και να σας γραψω!

καλημερα σε ολες μουτρακια μου!και χρονια πολλα αντε λογω της μερας!αχαχαχαχα!

Καλώς την! Που είσαι εσύ και αγχωθηκα? ? Σήμερα ξύπνησα από τις 7. Σηκώθηκα στις 8 . Έφαγα πρωινό. Τα είπα εδώ με τα κορίτσια και έριξα και άλλη 1.5 ώρα ύπνο στον καναπέ.  Έχω γίνει πολύ γουρούνα. Χαχα

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρενακι μου τα έχω περάσει.  Την μια φορά Μάλιστα το συμβόλαιο μου ήταν πλαστό γιατί ο ασφαλιστής ήταν απατεώνας και με.πήραν από την αστυνομία να με ενημερώσουν ότι κατηγορουμαι για πλαστογραφια παρακαλω.  Εκεί να δεις καντήλια. 

Ελπίζω το ζουζουνι να κάτσει την άλλη φορά να δούμε τι είναι γιατί αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε τη Β επιπέδου. 

Στο viber δεν έρχομαι γιατί δεν πρόκειται να.ξεκολλαω πότε.  Θα είμαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι.  Είμαι λίγο εθισμένη. 

Χαχαχ.... αγάπη κ εμείς εθισμένες είμαστε εκεί...  θα το δεις το ζουζουνι σου τώρα...ειμαι σιγουρη!!! 

Σώπα αγάπη; πλαστογραφια; πωωω..θα τα είχα σπάσει όλα..

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλώς την! Που είσαι εσύ και αγχωθηκα? ? Σήμερα ξύπνησα από τις 7. Σηκώθηκα στις 8 . Έφαγα πρωινό. Τα είπα εδώ με τα κορίτσια και έριξα και άλλη 1.5 ώρα ύπνο στον καναπέ.  Έχω γίνει πολύ γουρούνα. Χαχα

και εγω σημερα αναβολη στην αναβολη το πηγαινα!ηθελα νανακια!!!!

ειχα δουλιτσα καρδουλα μου!δεν θα σας ξαναανησυχησω!βρε κανε νανακια τωρα..μετα που θα μαζευεις χιονια απο την κουζινα που χρονος ?αχαχαχαχα!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

και εγω σημερα αναβολη στην αναβολη το πηγαινα!ηθελα νανακια!!!!

ειχα δουλιτσα καρδουλα μου!δεν θα σας ξαναανησυχησω!βρε κανε νανακια τωρα..μετα που θα μαζευεις χιονια απο την κουζινα που χρονος ?αχαχαχαχα!

Χαχαχαα!  Ακόμα γελάω! ! 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

7 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

αντε αντε να ερθει 1 Μαρτιου να δεις το ζουζουνακι σου καρδια μου!

1 minute ago, Rena87 είπε:

Ανυπομονουμε ψυχουλα ❤

Αχ εγώ να δείτε!  Μετράω τις μέρες! ! ❤

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Γελατε γελατε......ερχεται η ωρα σας....νινι παοκαραααα!!!????μπραβο στον αντρα σου...κ εγω....οταν μπορεις στειλε μας....σαγκρε μπραβο στο μ2..τονια θελω να δω κοιλιτσα.αμποτακι λιγες μερες μεινανει....ερχεται το φλαμιγκο....ιοιο φιλια στην κοριτσαρα σου...εβελινα με τις κοριτσαρες σου....το μαρακι εχει καιρο να μπει.jane ολα καλα??

• Μου αρέσει 4

Τι κανετε τσουπρες;σημερα πρεπει να βαρεσουμε ολες λογω μερας

Σανγκρε σου απαντησε στο φορουμ κ η σκρατεε ειναι παιδιατρος κ μολις πηρε πιστοποιηση.πως τα πατε;

Εμεις ειμαστε ξανθη για δουλειες

Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...