Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Just now, sangreluna είπε:

τονια μου μια συμβουλη αν δεν στο κοψει ο γιατρος πολυ πολυ περπατημα

Σανγκρε μου σε ευχαριστώ.  Ίσα ίσα μου είπε να περπατάω.  Δυστυχώς τόσο καιρό δυσκολευομουν λόγω δουλειάς και κρύου.  Αλλά προσπαθώ σιγά σιγά να περπατάω.  Μου το είπε και μια φίλη μου.

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τονι@ είπε:

Χαχαχχαα! !  Εντάξει κορίτσια αρχίζω να φοβάμαι!  Χαχαχχαα!  Καλημέρα Σανγκρε μας!

Καλημέρα Ioio μου! Βαράτε βαράτε! ! Μέχρι κι εγώ βαρεσα! Χιχι! :oops:

Μεταξύ μας κι εγώ :mad::mad::mad:

• Μου αρέσει 2

1 minute ago, sangreluna είπε:

ειδες βρε σαμερ οταν δεν εχεις παιδι εοναι γλυκουλης...χεχεχεχε

Σανγκρε πιστεύειςότι από τώρα πρέπεινα αρχίσω το περπάτημα? Μήπως είναι νωρίς?  Θα ρωτήσω και τη γιατρό βέβαια όταν πάω. 

Just now, sangreluna είπε:

επισης το μ2 ηρθε μεσα οταν θηλαζα και μου αφησε την παντοφλα του στην καθαρη παπλωματοθηκη....

Με τις υγείες σας!! Είναι ο,τι χειρότερο μπορείς να μου κάνεις. Με έχετε φρικάρει πρωί πρωι!!

Κορίτσια μου η Μουτζουρα δεν έχει ξανακάνει πρωινή απουσία.  Πάντα μπαίνει από το γραφείο.ελπίζω να είναι όλα καλά. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

13 hours ago, Τονι@ είπε:

Εγώ Εβελινακι έχω ακόμα διάφορα συμπτώματα αλλά εμετό δεν έχω κάνει.  Θυμάμαι ότι είμαστε κοντά.  Πότε έχεις ΠΗΤ? δεν θυμάμαι αν σε ξαναρώτησα. 

Στις 12 Αυγουστου.. :wink:

• Μου αρέσει 1

DqByp2.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, sangreluna είπε:

απο τωρα για να μη παρεις κιλα και να οξυγωνονεται το ςμβρυο χαλαρα ομως ναι;

Οκ. .σιγά σιγά θα το πάω γιατί τόσο καιρό δεν περπατάω.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

12 hours ago, Rena87 είπε:

καρδουλες μου...νιωθω τοσο τυχερη που ειμαι εδω αυτη τη στιγμη κ σας γραφω....να σας πρηζω..να σας βουρλιζω...

πηγαινα στη δουλεια μου ,καθως ημουν σταματημενη κ πρωτη στο φαναρι στο Σταυρο της Αγιας παρασκευης,αν γνωριζετε, αναβει πρασινο κ ξεκιναω να φυγω. ερχεται με τεραστια ταχυτητα ενας κ πεφτει πανω μου... στην πισω δεξια πέυρα, με παρεσυρε πιο κατω, το αμαξι πιτα ολο πισω, εκατονταδες αμαξια στην τεραστια διασταυρωση παντου, κορνες να μου τρυπανε το κεφαλι κ εγω να εχω μεινει με τα χερια κολλημενα στο τιμονι για 5 λεπτα κοκκαλο κ να σκεφτομαι: ζω?  κ ερχεται ο μαλακας κ μου λεει ..ηταν πορτοκαλι κ ειχα ταχυτητα,για αυτο δεν σταματησα. καταλαβαινεται?  κ τον εβρισα κ πηγε να με πλακωσει κ στο ξυλο ... ευτυχως ολοι εκει δεν τον αφησαν να φυγει, ηρθε τροχαια ,ειχα κ μαρτυρες κ θα μου φτιαξει το αμαξι. 

κοριτσια, το μονο που χαρηκα ηταν οτι για πρωτη μου φορα, δεν επαθα κριση πανικου

το δευτερο λοιπον τωρα που σκεφτομαι με καθαρο μυαλο, ειναι οτι η ζωουλα μας ειναι τοσο σημαντικη για να ποναμε κ να βαλτωνουμε... ενα μπαμ....κ ολα τελειωνουν! σε δευτερολεπτα! ηταν ισχυρο χτυπημα για εμενα κοριτσια... για να αλλαξω μυαλα... να ζουμε την καθε στιγμη με χαρα κ αισιοδοξια, γιατι δεν ξερουμε τι μπορει να μας βρει στην επομενη στροφη! στο επομενο λεπτο! κ πανε μετα οι αγωνιες για μωρα, πανε ολα! αποφασισα να ζω κ να απολαμβανω το καθε λεπτο που περνα! κ θα ηθελα πολυ να το κανετε ολες! 

ευχαριστω που ησασταν διπλα μου...βικακι..μουτζουρακι..σαμμερακι..μανουλιτσα..ειρηνακι!

αυτα....παω να κανω ενα μπανιο να ηρεμησω! σας φιλω κ σας αγαπω! 

κ σας αφιερωνω....

Αχ Ρενακι μου...τώρα το διάβασα..πόσο τυχερή κορίτσι μου!!! Φτου φτου, μακριά το κακό το μάτι..

• Μου αρέσει 1

DqByp2.png

12 hours ago, Rena87 είπε:

καρδουλες μου...νιωθω τοσο τυχερη που ειμαι εδω αυτη τη στιγμη κ σας γραφω....να σας πρηζω..να σας βουρλιζω...

πηγαινα στη δουλεια μου ,καθως ημουν σταματημενη κ πρωτη στο φαναρι στο Σταυρο της Αγιας παρασκευης,αν γνωριζετε, αναβει πρασινο κ ξεκιναω να φυγω. ερχεται με τεραστια ταχυτητα ενας κ πεφτει πανω μου... στην πισω δεξια πέυρα, με παρεσυρε πιο κατω, το αμαξι πιτα ολο πισω, εκατονταδες αμαξια στην τεραστια διασταυρωση παντου, κορνες να μου τρυπανε το κεφαλι κ εγω να εχω μεινει με τα χερια κολλημενα στο τιμονι για 5 λεπτα κοκκαλο κ να σκεφτομαι: ζω?  κ ερχεται ο μαλακας κ μου λεει ..ηταν πορτοκαλι κ ειχα ταχυτητα,για αυτο δεν σταματησα. καταλαβαινεται?  κ τον εβρισα κ πηγε να με πλακωσει κ στο ξυλο ... ευτυχως ολοι εκει δεν τον αφησαν να φυγει, ηρθε τροχαια ,ειχα κ μαρτυρες κ θα μου φτιαξει το αμαξι. 

κοριτσια, το μονο που χαρηκα ηταν οτι για πρωτη μου φορα, δεν επαθα κριση πανικου

το δευτερο λοιπον τωρα που σκεφτομαι με καθαρο μυαλο, ειναι οτι η ζωουλα μας ειναι τοσο σημαντικη για να ποναμε κ να βαλτωνουμε... ενα μπαμ....κ ολα τελειωνουν! σε δευτερολεπτα! ηταν ισχυρο χτυπημα για εμενα κοριτσια... για να αλλαξω μυαλα... να ζουμε την καθε στιγμη με χαρα κ αισιοδοξια, γιατι δεν ξερουμε τι μπορει να μας βρει στην επομενη στροφη! στο επομενο λεπτο! κ πανε μετα οι αγωνιες για μωρα, πανε ολα! αποφασισα να ζω κ να απολαμβανω το καθε λεπτο που περνα! κ θα ηθελα πολυ να το κανετε ολες! 

ευχαριστω που ησασταν διπλα μου...βικακι..μουτζουρακι..σαμμερακι..μανουλιτσα..ειρηνακι!

αυτα....παω να κανω ενα μπανιο να ηρεμησω! σας φιλω κ σας αγαπω! 

κ σας αφιερωνω....

Ρενα μου τωρα διαβασα τι επαθες... δοξα τω Θεω να λες που δεν επαθες τιποτα! Κοριτσακι μου ποσο δικιο εχεις σε αυτα που γραφεις... δυστυχως η ζωη ειναι πολυ μικρη κ κατι τετοια μας ταρακουνανε κ μας κανουν να σκεφτομαστε οτι δεν πρεπει να χανουμε λεπτο!!! tYHNp2.png

• Μου αρέσει 1

24 minutes ago, Τονι@ said:

Κορίτσια μου η Μουτζουρα δεν έχει ξανακάνει πρωινή απουσία.  Πάντα μπαίνει από το γραφείο.ελπίζω να είναι όλα καλά. 

Ελπίζω να έχει δουλειά και να είναι καλα!!!

k0oZp3.png

Καλημέρα μπουγαρίνια μου!! Τι μου κανετε; εγώ έτρεχα με το δικηγόρο μου στις ασφαλιστικές γιατί ο μάγκας λέει θέλει να φτιάξει το μισό...Όχι όλο...λες κ το τσακισα μόνη μου το υπόλοιπο.  Έριξα τα καντηλια μου κ ήσυχασα! Όλο θα το φτιάξει θέλει δε θέλει... μάγκες σε κερκυραια δεν περνάνε!

Σαμμερακι μου χιονιζει;;; χαχα... τώρα διάβασα ότι οι εξετασεις του ήταν καλές..μπράβο αγάπη..

Τονακι μου βαρεσες ρε θηριο; μπράβο ρε αγάπη! Αντε να πας να το ξανά ακούσεις να ηρεμήσεις... να δούμε κ ποιες θα κερδίσουν;

Το μουτζουρακι έχει πιάσει την παρλα του στο viber... ελάτε..έχουμε τρελό παρεακι κ εκει...

Αμποτακι μου γλυκό έτσι...σεξ κ απόλαυση κ εγώ...χωρίς μέτρημα... κ θα δεις που θα μας έρθει...

Νινακι μου γλυκό καλά που μας το ειπες γιατί θα σπαγαμε π είσαι κ τι κάνεις... να μας ενημερώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς... 

Σαγκρε μου γλυκιά.. ιοιο μου..εβελινακι μου...ζαμιακι...Βικακι..Τζο...Μαμυ...σιτακι..Μαρακι...χαρούμενη μανούλα...μαιρουλα... Σε όλο το παρεακι μου... γλυκό φιλί! 

Θα παει καμία να το γιορτάσει σημερα;;;

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...