Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

42 minutes ago, Τονι@ said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Χαμογελάστε παρακαλώ! ! Μια καινούρια μέρα ξεκινά! !! Happy Valentine's day!!!❤❤

Καλημερα Τονια μου!!!Έχεις δίκιο!!! Μία νεα ημερα εχει ξεκινησει και πρεπει να χαμογελάμε!!! Τι κανει το μπεμπέ στην κοιλιτσα;;;

k0oZp3.png

5 minutes ago, nini84 είπε:

Καλημερα Τονια μου!!!Έχεις δίκιο!!! Μία νεα ημερα εχει ξεκινησει και πρεπει να χαμογελάμε!!! Τι κανει το μπεμπέ στην κοιλιτσα;;;

Καλημέρα Νινι μου! Καλά είναι νομίζω.  Έχουν περάσει 3 βδομάδες από την τελευταία φορά που το είδα και έχω άλλες 2 μέχρι να το ξαναδώ. Έχω λίγο έννοια αν όλα είναι καλά εκεί μέσα.  Αλλά αφού νιώθω να με πιέζει και δεν έχω κάτι περίεργο νομίζω ότι όλα πάνε καλά. Εσύ πως είσαι? ?

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Ναι, Τόνια μου!!!Όλα θα είναι μια χαρά!!!  Θα περάσουν οι μέρες και θα πας να το ξαναδεισ!!! Θα έχει μεγαλώσει!!!

Καλά είμαι κι εγώ Τόνια μου. Όπως τα ξέρεις δεν έχει αλλάξει κάτι. Εν αναμονή της επίσκεψης στο γιατρό για να δούμε τι θα κάνουμε...

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.νινι περιμενω αγωνιωδως τα νεα σου κ εγω.τονια σε δυο βδομαδες θα ξερουμε κ τι χρωματα θα ψωνισεις!!!!!εβαλες κανενα κιλο???εμενα σημερα πρωι πρωι μου ριξε κατω το αλευρι το πετουσε ψηλα κ φωναζε μαμα χιονιζει.......χαρα η μαμα.....

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Σαμμερ said:

Καλημερα κοριτσακια μου.νινι περιμενω αγωνιωδως τα νεα σου κ εγω.τονια σε δυο βδομαδες θα ξερουμε κ τι χρωματα θα ψωνισεις!!!!!εβαλες κανενα κιλο???εμενα σημερα πρωι πρωι μου ριξε κατω το αλευρι το πετουσε ψηλα κ φωναζε μαμα χιονιζει.......χαρα η μαμα.....

Καλημέρα Σάμμερ μου!!! Αχ η ψυχούλα μου!!!Θέλει χιόνι!!! Φαντάζομαι τη χαρά σου... Τι να κάνεις όμως;;;Είναι τόσο αθώα πλασματάκια και βρίσκουν την ευτυχία μέσα σε τόσο απλά και καθημερινά πράγματα!!!

Σαμμεράκι μου μια που το ανέφερες θέλω να σας πω, ακριβώς για να μην σας ταλαιπωρήσω και αναρωτιέστε τι έγινε, μετά τον γυναικολόγο θα πάω αμέσως στον γαστρεντερολόγο που με παρακολουθεί στη Θεσσαλονίκη για να με δει και αυτός και να τον ενημερώσω ότι θα χρειαστεί να γίνει εγχείρηση να δούμε μήπωσ δεν συμφωνεί ή δεν πρέπει. Οπότε δεν ξέρω πότε θα ξεμπερδέψουμε, δεν ξέρουμε και τη Θεσσαλονίκη καλά και θα έχουμε αρκετές διαδρομές να κάνουμε  και το πιθανότερο είναι ότι θα σας ενημερώσω πρωι πρωί την Παρασκευή για τα νέα μου. Επίσης μια που πάμε Θεσσαλονίκη θα πάμε να δούμε και έναν αγώνα στην Τούμπα, παίζει η ομάδα του άντρα μου και κλείσαμε εισιτήρια να πάμε για να ξεχαστούμε και λίγο.

• Μου αρέσει 3

k0oZp3.png

Καλημερα κουκλες μου!!! Σαμμερακι ο γιοκας σου ειναι ολα τα λεφτα!!! Μουτζουριτσα νεος κυκλος ξεκινα!!! Κ εγω πολυ το χαρηκα που ημουν χαλαρη αυτο το μηνα, σεξ μονο για απολαυση κ ο,τι προκυψει!!! Μακαρι δηλαδη να προκυψει... χιχιχι!!!! Ειχα αναγκη το διαλειμμα απο τεστ ωορρηξιας, υπερηχους κτλ.... φιλακια!!!!!tYHNp2.png

• Μου αρέσει 2

Ρένα μου, σε διάβασα χθες και έπαθα σοκ! Ευτυχώς είσαι καλά! Άλλο κακό να μη σε βρει.  

Happy Valentine's day που λένε και στο χωριό μου ;)

Σήμερα είναι μέρα για βάρεμα! Σας φιλώ όλες!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, nini84 είπε:

Ναι, Τόνια μου!!!Όλα θα είναι μια χαρά!!!  Θα περάσουν οι μέρες και θα πας να το ξαναδεισ!!! Θα έχει μεγαλώσει!!!

Καλά είμαι κι εγώ Τόνια μου. Όπως τα ξέρεις δεν έχει αλλάξει κάτι. Εν αναμονή της επίσκεψης στο γιατρό για να δούμε τι θα κάνουμε...

Εύχομαι να είναι όσο πιο ανώδυνα γίνεται όλα.  Προσπαθησε να μην σκέφτεσαι θετικά.  Καλά αποτελέσματα! !

51 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Σαμμερακι μου Καλημέρα!  Γελάω μόνη μου !! Μαμά χιονίζει! ! Πες μου ότι καθόταν και από κάτω να το τρώει στο κεφάλι!  Χαχαχχα! ! Είναι απίθανος!  Καλό κουράγιο!  Έβαλα τις πρώτες εβδομάδες  3 κιλά.  Τις τελευταίες 3 έχω βάλει το πολύ μισό κιλό.  Ελπίζω να μπορέσω να το συγκρατήσω το θέμα των κιλών στα φυσιολογικά. 

21 minutes ago, Abbot είπε:

Καλημερα κουκλες μου!!! Σαμμερακι ο γιοκας σου ειναι ολα τα λεφτα!!! Μουτζουριτσα νεος κυκλος ξεκινα!!! Κ εγω πολυ το χαρηκα που ημουν χαλαρη αυτο το μηνα, σεξ μονο για απολαυση κ ο,τι προκυψει!!! Μακαρι δηλαδη να προκυψει... χιχιχι!!!! Ειχα αναγκη το διαλειμμα απο τεστ ωορρηξιας, υπερηχους κτλ.... φιλακια!!!!!tYHNp2.png

Αμποτακι μου Καλημέρα και σε εσένα! Αυτά τα χαλαρά φέρνουν συνήθως τις εκπλήξεις! Μακάρι αγάπη μου!

• Μου αρέσει 4

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

54 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αχ, το έκανα εικόνα!  Ο γλυκούλης! Άμποτ, καλά κάνεις και είσαι χαλαρή! Σου εύχομαι σύντομα καθυστέρηση! και +++++++

• Μου αρέσει 2

1 minute ago, sangreluna είπε:

αχ σαμερακι σενοιωθωωωωωωωω ο δικος μου σημερα ο μ2 πηρε ενα πλαστικο κρουασαν και το ριξε μες στο γαλα του να το φαει!!!!!

Χαχαχχαα! !  Εντάξει κορίτσια αρχίζω να φοβάμαι!  Χαχαχχαα!  Καλημέρα Σανγκρε μας!

2 minutes ago, Ioio είπε:

Ρένα μου, σε διάβασα χθες και έπαθα σοκ! Ευτυχώς είσαι καλά! Άλλο κακό να μη σε βρει.  

Happy Valentine's day που λένε και στο χωριό μου ;)

Σήμερα είναι μέρα για βάρεμα! Σας φιλώ όλες!

Καλημέρα Ioio μου! Βαράτε βαράτε! ! Μέχρι κι εγώ βαρεσα! Χιχι! :oops:

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...