Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

τωρα θα το πιστεψεις πως προσπαθουσα να καταλαβω τι φαρμακο ειναι το λαχταραπριν...:shock:

κοπελιες δε προλαβαινω να σας διαβαζω κι οτι αρπαω γραφω με συγχωρειτε...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κοριτσακι μου όμορφο.  Μόλις γύρισα από τη δουλειά και νιώθω πολύ πιο ήρεμη τώρα που σε διάβασα.  Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό! !!

Μπράβο Σαμμερακι μου!! Δωστου ένα ρουφιχτο φιλί από εμένα! !

Εγώ Εβελινακι έχω ακόμα διάφορα συμπτώματα αλλά εμετό δεν έχω κάνει.  Θυμάμαι ότι είμαστε κοντά.  Πότε έχεις ΠΗΤ? δεν θυμάμαι αν σε ξαναρώτησα. 

καλως την κοιλιτσα μας την ομορφη!!!ξεκουραση κυρια μου παρακαλω!!!!

15 minutes ago, sangreluna είπε:

τωρα θα το πιστεψεις πως προσπαθουσα να καταλαβω τι φαρμακο ειναι το λαχταραπριν...:shock:

κοπελιες δε προλαβαινω να σας διαβαζω κι οτι αρπαω γραφω με συγχωρειτε...

Σανγκρε μου και που τσιμπας κατι απο εδω και απο εκει...για εμας καλο ειναι που σε εχουμε και τοσο!ανηκεις δικαιωματικα στα ομορφα Μ σου!

RyZa.png

Γεια σας κοριτσια μου μουτζουρα μου χερομαι που το ειδες τοσο θετικα και ετσι θελω να συνεχισεις ασε τον εαυτο σου ελευθερο απολαυσε τον αντρα σου κ την ελευθερια σου κ θα δεις που το μωρακι σου θα ερθει χωρις να εισαι μεσα σε τεσσερης τοιχους περικυκλομενη απο γιατρους εγω δε ξερω κατα ποσο μπορω να εκφερω αποψη πανω σε αυτο το θεμα γιατι μεχρι τωρα ειμουν αρκετα τυχερη οπως πιστευω κ αυτη η απολεια που ειχα δεν ειναι ατυχια αλα τυχη ο θεος μου το εστειλε για να καταλαβω καποια πραγματα  ωστε οταν με το καλο ερθει το δευτερο μου παιδακι να εχω την λογικη και την ορημοτητα που πρεπει να το μεγαλωσω και να μπορεσω να αντσπεξελθω στις οικογενειακες μου υποχρεωσεις.... Ετσι κοριτσι μου γλυκο χαλασρωσε κ θα δεις που ολα θα πανε κατευχην...!!!!!! Σαμμερ μου μπραβο που ητσν καλες οι εξετασεις του γιου σου να ηρεμησης κ εσυ... Τονια ξεκουραση τωρα και απαλο χαδακι στη κοιλιτσα... Εμεις κοριτσια πηγαμε τον μικρο στην παιδιατρο γιατι ειναι λιγο κρυωμενος αυτες τις μερες τον ειχα κολυσει εγω που ειχα κρυωσει.... Αλα χαρηκα που για αλη μια φορα επιβαιβεωθηκα ηξερα ακριβως τη θα μας πει η παιδιατρος....!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Μουτζουρίτσα μου πόσο ταυτίζομαι με αυτά που εγραψες!!!! Με συγκινείς!!! Υπομονή και θα τα κανουμε κι εμεις τα νινιά μας!!!!

Σαμμεράκι μου χαιρομαι που βγηκαν καλες οι εξετασεις μπραβο!!!!

Την Πεμπτη εχω τον γιατρο Σαμμερ μου οχι αυριο. 

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

9 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Γεια σας κοριτσια μου μουτζουρα μου χερομαι που το ειδες τοσο θετικα και ετσι θελω να συνεχισεις ασε τον εαυτο σου ελευθερο απολαυσε τον αντρα σου κ την ελευθερια σου κ θα δεις που το μωρακι σου θα ερθει χωρις να εισαι μεσα σε τεσσερης τοιχους περικυκλομενη απο γιατρους εγω δε ξερω κατα ποσο μπορω να εκφερω αποψη πανω σε αυτο το θεμα γιατι μεχρι τωρα ειμουν αρκετα τυχερη οπως πιστευω κ αυτη η απολεια που ειχα δεν ειναι ατυχια αλα τυχη ο θεος μου το εστειλε για να καταλαβω καποια πραγματα  ωστε οταν με το καλο ερθει το δευτερο μου παιδακι να εχω την λογικη και την ορημοτητα που πρεπει να το μεγαλωσω και να μπορεσω να αντσπεξελθω στις οικογενειακες μου υποχρεωσεις.... Ετσι κοριτσι μου γλυκο χαλασρωσε κ θα δεις που ολα θα πανε κατευχην...!!!!!! Σαμμερ μου μπραβο που ητσν καλες οι εξετασεις του γιου σου να ηρεμησης κ εσυ... Τονια ξεκουραση τωρα και απαλο χαδακι στη κοιλιτσα... Εμεις κοριτσια πηγαμε τον μικρο στην παιδιατρο γιατι ειναι λιγο κρυωμενος αυτες τις μερες τον ειχα κολυσει εγω που ειχα κρυωσει.... Αλα χαρηκα που για αλη μια φορα επιβαιβεωθηκα ηξερα ακριβως τη θα μας πει η παιδιατρος....!

χαρουμενομανουλα μου περαστικα του του μικρουλι σου!φυσικα και εχεις λογο και καθε κοπελα εχει λογο εδω σε οτι γραφουμε...ειτε το νινι ηρθε ευκολα ειτε οχι!αυτα που περναμε σιγουρα για καποιο λογο που δεν τον κατανοουμε εκεινη την ωρα...τα περναμε...εκ των υστερων και με ψυχραιμια ομως κραταμε ακομα κ απο τα ασχημα τα "καλα"!σαμπως η δικη σου απωλεια και της καθε κοπελας ειναι κατι απλο?φυσικα και οχι...ειναι ακομα χειροτερο!μονο αν το δεις οπως εσυ ομως μπορεις να συνεχισεις!ειναι σημαντικα αυτα που μοιραζομαστε εδω μεσα,ενα μεγαλο μεριδιο που νιωθω ετσι σημερα ,το εχετε εσεις και ξανα σας ευχαριστω!

1 minute ago, nini84 είπε:

Μουτζουρίτσα μου πόσο ταυτίζομαι με αυτά που εγραψες!!!! Με συγκινείς!!! Υπομονή και θα τα κανουμε κι εμεις τα νινιά μας!!!!

Σαμμεράκι μου χαιρομαι που βγηκαν καλες οι εξετασεις μπραβο!!!!

Την Πεμπτη εχω τον γιατρο Σαμμερ μου οχι αυριο. 

ψυχουλα μουυυυ εσυ!ναι θα τα κανουμε τα νινια μας!ο κοσμος να χαλασει!

Πεμπτη...ολο κατι εχουμε να περιμενουμε παντα ομως !αντε να φτασει με το καλο η Πεμπτη να σας φερει καλα νεακια!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

καρδουλες μου...νιωθω τοσο τυχερη που ειμαι εδω αυτη τη στιγμη κ σας γραφω....να σας πρηζω..να σας βουρλιζω...

πηγαινα στη δουλεια μου ,καθως ημουν σταματημενη κ πρωτη στο φαναρι στο Σταυρο της Αγιας παρασκευης,αν γνωριζετε, αναβει πρασινο κ ξεκιναω να φυγω. ερχεται με τεραστια ταχυτητα ενας κ πεφτει πανω μου... στην πισω δεξια πέυρα, με παρεσυρε πιο κατω, το αμαξι πιτα ολο πισω, εκατονταδες αμαξια στην τεραστια διασταυρωση παντου, κορνες να μου τρυπανε το κεφαλι κ εγω να εχω μεινει με τα χερια κολλημενα στο τιμονι για 5 λεπτα κοκκαλο κ να σκεφτομαι: ζω?  κ ερχεται ο μαλακας κ μου λεει ..ηταν πορτοκαλι κ ειχα ταχυτητα,για αυτο δεν σταματησα. καταλαβαινεται?  κ τον εβρισα κ πηγε να με πλακωσει κ στο ξυλο ... ευτυχως ολοι εκει δεν τον αφησαν να φυγει, ηρθε τροχαια ,ειχα κ μαρτυρες κ θα μου φτιαξει το αμαξι. 

κοριτσια, το μονο που χαρηκα ηταν οτι για πρωτη μου φορα, δεν επαθα κριση πανικου

το δευτερο λοιπον τωρα που σκεφτομαι με καθαρο μυαλο, ειναι οτι η ζωουλα μας ειναι τοσο σημαντικη για να ποναμε κ να βαλτωνουμε... ενα μπαμ....κ ολα τελειωνουν! σε δευτερολεπτα! ηταν ισχυρο χτυπημα για εμενα κοριτσια... για να αλλαξω μυαλα... να ζουμε την καθε στιγμη με χαρα κ αισιοδοξια, γιατι δεν ξερουμε τι μπορει να μας βρει στην επομενη στροφη! στο επομενο λεπτο! κ πανε μετα οι αγωνιες για μωρα, πανε ολα! αποφασισα να ζω κ να απολαμβανω το καθε λεπτο που περνα! κ θα ηθελα πολυ να το κανετε ολες! 

ευχαριστω που ησασταν διπλα μου...βικακι..μουτζουρακι..σαμμερακι..μανουλιτσα..ειρηνακι!

αυτα....παω να κανω ενα μπανιο να ηρεμησω! σας φιλω κ σας αγαπω! 

κ σας αφιερωνω....

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (Lzpn)

12 minutes ago, Rena87 είπε:

καρδουλες μου...νιωθω τοσο τυχερη που ειμαι εδω αυτη τη στιγμη κ σας γραφω....να σας πρηζω..να σας βουρλιζω...

πηγαινα στη δουλεια μου ,καθως ημουν σταματημενη κ πρωτη στο φαναρι στο Σταυρο της Αγιας παρασκευης,αν γνωριζετε, αναβει πρασινο κ ξεκιναω να φυγω. ερχεται με τεραστια ταχυτητα ενας κ πεφτει πανω μου... στην πισω δεξια πέυρα, με παρεσυρε πιο κατω, το αμαξι πιτα ολο πισω, εκατονταδες αμαξια στην τεραστια διασταυρωση παντου, κορνες να μου τρυπανε το κεφαλι κ εγω να εχω μεινει με τα χερια κολλημενα στο τιμονι για 5 λεπτα κοκκαλο κ να σκεφτομαι: ζω?  κ ερχεται ο μαλακας κ μου λεει ..ηταν πορτοκαλι κ ειχα ταχυτητα,για αυτο δεν σταματησα. καταλαβαινεται?  κ τον εβρισα κ πηγε να με πλακωσει κ στο ξυλο ... ευτυχως ολοι εκει δεν τον αφησαν να φυγει, ηρθε τροχαια ,ειχα κ μαρτυρες κ θα μου φτιαξει το αμαξι. 

κοριτσια, το μονο που χαρηκα ηταν οτι για πρωτη μου φορα, δεν επαθα κριση πανικου

το δευτερο λοιπον τωρα που σκεφτομαι με καθαρο μυαλο, ειναι οτι η ζωουλα μας ειναι τοσο σημαντικη για να ποναμε κ να βαλτωνουμε... ενα μπαμ....κ ολα τελειωνουν! σε δευτερολεπτα! ηταν ισχυρο χτυπημα για εμενα κοριτσια... για να αλλαξω μυαλα... να ζουμε την καθε στιγμη με χαρα κ αισιοδοξια, γιατι δεν ξερουμε τι μπορει να μας βρει στην επομενη στροφη! στο επομενο λεπτο! κ πανε μετα οι αγωνιες για μωρα, πανε ολα! αποφασισα να ζω κ να απολαμβανω το καθε λεπτο που περνα! κ θα ηθελα πολυ να το κανετε ολες! 

αυτα....παω να κανω ενα μπανιο να ηρεμησω! σας φιλω κ σας αγαπω! 

κ σας αφιερωνω....

Αγάπη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.  Το έχω ζήσει 3 φορές δυστυχώς σε διάστημα 2 ετών.  Και τις 3 δεν έφταιγα εγώ. .σε νιώθω απόλυτα. Κάθε φορά που βγαίνω από το σπίτι πλέον κάνω το Σταυρο μου να γυρίσουμε καλά.   Πήγαινε να ηρεμήσεις σε παρακαλώ.. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.  Το έχω ζήσει 3 φορές δυστυχώς σε διάστημα 2 ετών.  Και τις 3 δεν έφταιγα εγώ. .σε νιώθω απόλυτα. Κάθε φορά που βγαίνω από το σπίτι πλέον κάνω το Σταυρο μου να γυρίσουμε καλά.   Πήγαινε να ηρεμήσεις σε παρακαλώ.. 

αυριο πρωι θα ΄παω να αναψω κερι αγαπη!  δηλαδη πραγματικα τι με κυνηγα ρε κοριτσια?  τι αλλο?

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

κατι "μπαμ" που μας σκανε σημερα ρε κοριτσια!!!ασχημα αλλαααααα...μας κανουν να σκεφτομαστε καθαρα και διαφορετικα!

ηρεμησε ομορφια μου και αυριο ειναι μια νεα μερα!!!!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Just now, moutzoura2016 είπε:

κατι "μπαμ" που μας σκανε σημερα ρε κοριτσια!!!ασχημα αλλαααααα...μας κανουν να σκεφτομαστε καθαρα και διαφορετικα!

ηρεμησε ομορφια μου και αυριο ειναι μια νεα μερα!!!!

ευχομαι να τελειωσει εδω .....

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

τι κανει το παρεακι μουυυυυ???????η Ρενα και η Τονια δουλεια σιγουρα!

Σαμμερακι ειναι αερας ο Εμινεμ!

αγαπες μου ωραια να χαλαρωσουμε και εγω το χρειαζομαι...αλλα η λαχταραπριν και η απογοητευση μετα δεν φευγουν ..και δεν νομιζω οτι θελω και να φυγουν!ειδικα η λαχταρα ...με κραταει ζωντανη αυτη η λαχταρα!το μονο λαθος που εκανα ειναι οτι με συνεπηρε αυτη τη λαχταρα με αποτελεσμα να βλεπω μονο αυτο και ναι να χανω την ουσια και μαλιστα να χανω "εμενα" μεσα απο ολη την διαδικασια!βεβαια ηταν οι γιατροι στη μεση...φαρμακα...ολα αυτα με επηρεασαν...δεν γινοταν να μην το σκεφτομαι οταν πηγαιναμε στο γιατρο καθε τρεις και λιγο...εξετασεις και ορμονες!

βλεπετε σε μερικες γυναικες δεν ειναι μονο το αγχος που δεν φερνει το μωρο...αλλα και αλλοι παραγοντες ειτε μικροι ειτε μεγαλοι που πρεπει να διερευνηθουν και που κανουν την διαδικασια ψυχοφθορα!εγω με τον αντρα μου ειμαστε στον 8ο μηνα ναι...και δεν απεχει πολυ ο χρονος και η ηλικια μου δεν επιτρεπει να αφησω ενα χρονο να περναει ετσι χωρις να ξερω!γι αυτο και κινηθηκα ετσι αυτο τον καιρο!

δεν ξερω τι ο Θεος μου επιφυλασσει και με ποιο τροπο θα γινουμε γονεις με τον αντρα μου...για το μονο που ειμαι περηφανη σημερα ειναι ο τροπος που το αντιμετωπισα και ο τροπος που σκεφτομαι...ισως ναι να ειναι κατι τοσο απλο...και να κανει κλικ το κεφαλι και να ξεαγχωθω και να απολαυσω το δειπνο μου και τον ερωτα με τον αντρα μου και να μεινω εγκυος...

ισως ομως γινει και με αλλο τροπο πιο δυσκολο..οχι τοσο ρομαντικο...οχι με κερακια...και κρασι ... αλλα σε μια αιθουσα ...με κρυους τοιχους και γιατρους τριγυρω...οπως και να ερθει λοιπον ΜΑΝΑ θα γινω αφου πρωτα ξαναβρω λιγο τον εαυτο μου!

σας ευχαριστω ολες που με στηριζετε και ειμαι κ εγω εδω να κανω το ιδιο με πολλη διαθεση και με την πολλη μου ενεργεια που επιτελους ξαναβρηκα!ναι ειμαι χαρουμενη σημερα οσο παραξενο και αν ακουγεται!σας φιλω γλυκα!!!

Κορίτσι μου, με συγκίνησες!  Σε αυτό το ταξίδι που διαλέξαμε υπάρχουν ανατροπές. Πως θα γίνετε γονείς,  δεν το ξέρει κανείς.  Να χαίρεσαι το σύζυγο και όλα θα γίνουν. 

• Μου αρέσει 4

ρενακι μου!!!!!! δοξα τον Θεο!!!!!!!! ναι πραγματι.....δεν ειμαστε τιποτε!!!!! σαν το χορτο το ανθιζει..... στην δοξα του κανει και λουλουδακια.... μαραινεται και πεφτει στην γη!!!!! κυκλος ειναι!!!! ομως τελεια που δεν ειχες κριση πανικου!!!!! κατι καλο λεει αυτο!!!!

επισης μην σκεφτεσαι τι αλλο θα σε βρει κακο!!!! καλο καλο καλο καλο να γινει σε σενα!!!!!! κατι πολυ καλο που να σου φερει ποοοοολλη χαρα..... σου ευχομαι!!!!!!! να ξερεις καμια ευχη προσευχη δεν παει χαμενη!!!!!! σ'αγαπω που εισαι και σημερα εδω μαζι μας.... τρελουτσικο μας!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημερα κορίτσια μου. Ρένα μου μόλις διάβασα για το ατύχημα!!! Ευτυχώς είσαι καλά!!!!

Εχεις δίκιο, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει!!! 

Μην σκέφτεσαι όμως αρνητικά... συντομα θα ερθει και το σπορακι!!!Σίγουρα!!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...