Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

57 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Οταν μπηκα και εγραψα για πρωτη φορα σε αυτη εδω την παρεα... το εκανα πιο πολυ για να καλυψω τις αποριες και δεν περιμενα οτι θα ξαναεμπαινα.. κοριτσια μου ειστε ολεσ υπεροχεσ.. ολεσ στηριζεται η μια την αλλη και στα ευκολα αλλα και στα δυσκολα!! εχω να δωσω μια συμβουλη κ εγω σημερα σε οσεσ θελουν να ερθουν τοσο πολυ τα σπορακια... 

τελος στισ προγραμματισμενες επαφεσ! τελοσ στα τεστ ωορρηξιας! τελοσ στα θερμομετρα! τελοσ στα συμπτωματα που υποδηλωνουν οωρρηξια!

• κανονιστε μια εκδρομη με τον αντρουλη σασ που κ αυτοσ ειναι πολυ αγχωμενοσ γιατι κ αυτοσ θελει πολυ το σπορακι σασ...
  • κανονιστε ενα ραντεβου με τον αντρασ, να πατε να φατε καπου ωραια ή να πιειτε ενα ποτο καπου ωραια!
  • πιειτε τα ποτα σας, πηγαινετε για καφε με φιλεσ ξαδερφες κουμπαρες..
  • χαλαρωστε μαζι με τον αντρουλη σασ τα σ/κ και καντε ερωτα με αγαπη..

ειμαι σιγουρη πωσ τοτε θα ερθει το σπορακι σασ... θα ερθει για το αξιζετε ΟΛΕΣ σασ!!!!!! <3 <3 <3

υπογραφει κι η γρια σαγκρε μπραβο παιδι μου εισαι στο σωστο δρομο. Οπως εχω πει το νινι θελειλιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αφορι μου

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια καλη εβδομαδα να εχουμε καλα εισαστε;;;;Εμεις καλα και ετρεξα τελευταιες σελιδες να δω νεακια απο τα κοριτσια μας.

Δεν πειραζει κοριτσια ο επενος μηνας και ο τυχερος!!!!!

Απολαυστε αγκαλιτσες γιατι μετα.....με το κυαλι που λεει και ο λαος!!!

• Μου αρέσει 3

gc6Ip2.png

Καλημερα σε οοολα τα κοριτσια!!κοιμησα τη μικρη μου, να μπω να διαβασω νεακια σας!!

Μουτζουριτσα μου!!!Δεν πειραζει.. χαιρομαι πολυ, που εισαι ετσι κεφατη και ανεβασμενη!!!!!κι ετσι να μεινεις!!Γιατι , οπως ειπαν και τα κοριτσια (με καλυψαν πληρως!!) θελει χαλαροτητα και καλοπεραση!!!Κι εσυ Σαμμερ μου!!!!!Ενα γλυκο φιλι σε καθεμια σας!!!

Crazy, καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!Να χαιρεσαι το παιδακι σου, με το καλο και το δευτερο..

Τονι μου, τι διαβασα παλι..Αμαν αυτα τα Σ/Κ..Ποιος ειναι αυτος ο ατιμος και σας ταραζει χωρις λογο???Αλλα εσυ σωστη! :wink:  Ζεν!!!!! Μεγαλωνει η κοιλιτσα κ εσενα!!Ε;; Τι καλα!!εκλεισες Β΄ επιπεδου;;

Αχ Σανγκρε μου, κουραγιο αγορομανα μου!!!!!γελασα πολυ με τα τεστακια!!!2 στα 3 εβγαλαν παιδια!!χι χι!!

Mama , καλως μας ηρθες!!Αν κ λιγο κουρασμενη, οπως λες, αλλα αξιζε!!Κι εγω περιμενω την Πεμπτη να παω να δω λιγο τους δικους μου!!Φιλια στο Μελινακι!!

Ρενα μου!!!πως ειμαστε;;Δουλιτσα μαλλον..ε;;;Ασε, αυτες οι χωριακες μου ειχαν φαει πολλα λεφτα!!χε χε..

Poulaki, Mairouli, Jane, Poulaki, Marinaki, Mammy φιλακι στις κοιλιτσες!!

Viky μου, πως ειναι τα καμαρια σου!!!Φιλαι πολλα!!

Αχ Μαρτη μου,  με 2 παιδια πως προλαβαινεις και σεχ...;;εγω με ενα κ ετρεχα!!χα χα!!Εισαι παραδειγμα προς μιμηση σε ολα!!

Αντε Νιnι μου, πλησιαζουν οι μερουλες!!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Zamia, Jo, Abbot, Xaroumenomanoula, φιλακια σε ολες!!!!Κι οποια ξαχασα..Προσπαθω να θυμηθω, αλλα....Μνημη χρυσοψαρου..χι χι

• Μου αρέσει 4

DqByp2.png

12 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Καλημερα σε οοολα τα κοριτσια!!κοιμησα τη μικρη μου, να μπω να διαβασω νεακια σας!!

Μουτζουριτσα μου!!!Δεν πειραζει.. χαιρομαι πολυ, που εισαι ετσι κεφατη και ανεβασμενη!!!!!κι ετσι να μεινεις!!Γιατι , οπως ειπαν και τα κοριτσια (με καλυψαν πληρως!!) θελει χαλαροτητα και καλοπεραση!!!Κι εσυ Σαμμερ μου!!!!!Ενα γλυκο φιλι σε καθεμια σας!!!

Crazy, καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!Να χαιρεσαι το παιδακι σου, με το καλο και το δευτερο..

Τονι μου, τι διαβασα παλι..Αμαν αυτα τα Σ/Κ..Ποιος ειναι αυτος ο ατιμος και σας ταραζει χωρις λογο???Αλλα εσυ σωστη! :wink:  Ζεν!!!!! Μεγαλωνει η κοιλιτσα κ εσενα!!Ε;; Τι καλα!!εκλεισες Β΄ επιπεδου;;

Αχ Σανγκρε μου, κουραγιο αγορομανα μου!!!!!γελασα πολυ με τα τεστακια!!!2 στα 3 εβγαλαν παιδια!!χι χι!!

Mama , καλως μας ηρθες!!Αν κ λιγο κουρασμενη, οπως λες, αλλα αξιζε!!Κι εγω περιμενω την Πεμπτη να παω να δω λιγο τους δικους μου!!Φιλια στο Μελινακι!!

Ρενα μου!!!πως ειμαστε;;Δουλιτσα μαλλον..ε;;;Ασε, αυτες οι χωριακες μου ειχαν φαει πολλα λεφτα!!χε χε..

Poulaki, Mairouli, Jane, Poulaki, Marinaki, Mammy φιλακι στις κοιλιτσες!!

Viky μου, πως ειναι τα καμαρια σου!!!Φιλαι πολλα!!

Αχ Μαρτη μου,  με 2 παιδια πως προλαβαινεις και σεχ...;;εγω με ενα κ ετρεχα!!χα χα!!Εισαι παραδειγμα προς μιμηση σε ολα!!

Αντε Νιnι μου, πλησιαζουν οι μερουλες!!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Zamia, Jo, Abbot, Xaroumenomanoula, φιλακια σε ολες!!!!Κι οποια ξαχασα..Προσπαθω να θυμηθω, αλλα....Μνημη χρυσοψαρου..χι χι

Εβελινακι μου τι κάνεις? ? Δεν έχω κλείσει ακόμα.  Θα πάω 1 Μαρτίου για υπέρηχο που αρχίζουν είμαι 17.5 βδομαδων και τότε θα κανονίσουμε.  Εσύ πως είσαι? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε πως ειστε;;; σαμερ και μουτχουρα δε πειρσζει,.. Την επομενη φορα τα φλαμιγκα σας περιμερνουν να ερθουν μαζι με το δικο μου μαλλον...!!!!!!!  Να καλοσορισω κ εγω το νεο μελος..και να εχουμε μια τελεια εβδομαδσαα

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

20 hours ago, vikib είπε:

τυχερο πινακακι

στην αναμονη:

abbot          21/2

rena87

moutzoura2016         14/2

nini84

elektragr

marakif1990

eirinaki1981

city

chryssa1982

σαμμερ         ????

εγκυουλες:

loverbird        9/6/17

Τονι@          6/8/17

εβελινακι

Marinagz

Jane.austen          24/9/17

Mairouli2807          25/9/17

Mammy2             12/10/17

Σαμμερ κ μουτζουρα περιμενουμε να ερθει κ παμε νεο κυκλο

Χαιρομαι που θα το πατε χαλαρα,κ η ρενα κ η αμποτ

Τρελομαμα καλως ηρθες.με το καλο να μας πεις κ συ ευχαριστα

• Μου αρέσει 2

Ναι  αντε να ξεκινησουμε απο την αρχη.να μηδενισουμε τα κοντερ.μαιρουλι πολυ γλυκο αυτο που ειπες χαιρομαι που εμεινες.τονακι αντε να ρθει η μερα σου να παμε παλι στοιχημα.εγω ψηφιζω γιο.μαρτη ποτε τα προλαβαινεις ολα δεν ξερω...ιοιο μου βαρα κ εσυ μαζι μας.χαρουμενουλα ξεκινα κ εσυ....εβελινακι τονια jane k mammy κ πουλακι φιλια στις κοιλιτσες

• Μου αρέσει 2

4 hours ago, Ioio είπε:

Μαιρουλι, να πας να το δεις! Ξςτρελαινόμουν κάθε φορά που την έβλεπα όταν ήμουν έγκυος.  Βέβαια μόνο στην αυχενική θα τη χορτάσεις :)

Ρένα,  εσύ πώς πας; θα μας βουρλίσεις αυτό το μήνα;

Εγώ δεν έχω πάρει καν τεστ ωορρηξιας ιοιο μου..  έτσι στραβά που πάνε όλα καλά με τις επαφες... θα το αφήσω στην τύχη του κ ότι γίνει... 

3 hours ago, Mairouli2807 είπε:

Οταν μπηκα και εγραψα για πρωτη φορα σε αυτη εδω την παρεα... το εκανα πιο πολυ για να καλυψω τις αποριες και δεν περιμενα οτι θα ξαναεμπαινα.. κοριτσια μου ειστε ολεσ υπεροχεσ.. ολεσ στηριζεται η μια την αλλη και στα ευκολα αλλα και στα δυσκολα!! εχω να δωσω μια συμβουλη κ εγω σημερα σε οσεσ θελουν να ερθουν τοσο πολυ τα σπορακια... 

τελος στισ προγραμματισμενες επαφεσ! τελοσ στα τεστ ωορρηξιας! τελοσ στα θερμομετρα! τελοσ στα συμπτωματα που υποδηλωνουν οωρρηξια!

• κανονιστε μια εκδρομη με τον αντρουλη σασ που κ αυτοσ ειναι πολυ αγχωμενοσ γιατι κ αυτοσ θελει πολυ το σπορακι σασ...
  • κανονιστε ενα ραντεβου με τον αντρασ, να πατε να φατε καπου ωραια ή να πιειτε ενα ποτο καπου ωραια!

ειμαι σιγουρη πωσ τοτε θα ερθει το σπορακι σασ... θα ερθει για το αξιζετε ΟΛΕΣ σασ!!!!!! <3 <3 <3

Χαχαχα.... μαρεσεις Μαιρουλι μου! Τέλος σε όλα λοιπόν!! Positive! ❤

Τονακι μου τρελαινομαι που φωσκωνει η κοιλιτσα σου! 

Εβελινακι μου είσαι καλά ε..;;!!

Εγώ τώρα θα πάω δουλίτσα!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Εβελινακι μου τι κάνεις? ? Δεν έχω κλείσει ακόμα.  Θα πάω 1 Μαρτίου για υπέρηχο που αρχίζουν είμαι 17.5 βδομαδων και τότε θα κανονίσουμε.  Εσύ πως είσαι? 

καλα ειμαι Τονι μου!!συνεχιζονται αναγουλες, λιγοι μετοι, η κοιλια μεγαλωνει πιο γρηγορα απο την πρωτη φορα..Αλλα, στα καλυτερα μου!! :wink: Αν εξαιρεσεις κατι θεματακια με τη δουλεια... ελπιζω να τα λυσω , και να δικαιωθω.. Εμενα μου εκλεισαν οταν πηγα για την αυχενικη..στις 11 Απριλιου..Εχουμε μια βδομαδα περιπου διαφορα.. :wink:

1 hour ago, nini84 είπε:

Γεια σου Εβελινάκι!!!Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Περιμένω πώς και πώς να έρθει αυτή η Πέμπτη!!!

Θα ερθει, και θα λυθουν ολα πολυ πολυ γρηγορα!!!! :wink: Στο ευχομαι!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

DqByp2.png

Διαφημίσεις

5 hours ago, Mairouli2807 είπε:

Δεν μπορούσες να τα γράψεις καλύτερα!  Συμφωνώ!  Συμφωνώ! 

Μάρτη μου, δώσε φιλιά στους Messi!Σάμμερ, προς το παρόν, βαράω στο γάμο του Καραγκιόζη ;) Περιμένω την κιουρια την Τσικνοπέμπτη.  Πιστεύω ότι  το καλοκαίρι θα τον πείσω το σύζυγο και θα βαράω κι εγώ :*

• Μου αρέσει 1

τι κανει το παρεακι μουυυυυ???????η Ρενα και η Τονια δουλεια σιγουρα!

Σαμμερακι ειναι αερας ο Εμινεμ!

αγαπες μου ωραια να χαλαρωσουμε και εγω το χρειαζομαι...αλλα η λαχταραπριν και η απογοητευση μετα δεν φευγουν ..και δεν νομιζω οτι θελω και να φυγουν!ειδικα η λαχταρα ...με κραταει ζωντανη αυτη η λαχταρα!το μονο λαθος που εκανα ειναι οτι με συνεπηρε αυτη τη λαχταρα με αποτελεσμα να βλεπω μονο αυτο και ναι να χανω την ουσια και μαλιστα να χανω "εμενα" μεσα απο ολη την διαδικασια!βεβαια ηταν οι γιατροι στη μεση...φαρμακα...ολα αυτα με επηρεασαν...δεν γινοταν να μην το σκεφτομαι οταν πηγαιναμε στο γιατρο καθε τρεις και λιγο...εξετασεις και ορμονες!

βλεπετε σε μερικες γυναικες δεν ειναι μονο το αγχος που δεν φερνει το μωρο...αλλα και αλλοι παραγοντες ειτε μικροι ειτε μεγαλοι που πρεπει να διερευνηθουν και που κανουν την διαδικασια ψυχοφθορα!εγω με τον αντρα μου ειμαστε στον 8ο μηνα ναι...και δεν απεχει πολυ ο χρονος και η ηλικια μου δεν επιτρεπει να αφησω ενα χρονο να περναει ετσι χωρις να ξερω!γι αυτο και κινηθηκα ετσι αυτο τον καιρο!

δεν ξερω τι ο Θεος μου επιφυλασσει και με ποιο τροπο θα γινουμε γονεις με τον αντρα μου...για το μονο που ειμαι περηφανη σημερα ειναι ο τροπος που το αντιμετωπισα και ο τροπος που σκεφτομαι...ισως ναι να ειναι κατι τοσο απλο...και να κανει κλικ το κεφαλι και να ξεαγχωθω και να απολαυσω το δειπνο μου και τον ερωτα με τον αντρα μου και να μεινω εγκυος...

ισως ομως γινει και με αλλο τροπο πιο δυσκολο..οχι τοσο ρομαντικο...οχι με κερακια...και κρασι ... αλλα σε μια αιθουσα ...με κρυους τοιχους και γιατρους τριγυρω...οπως και να ερθει λοιπον ΜΑΝΑ θα γινω αφου πρωτα ξαναβρω λιγο τον εαυτο μου!

σας ευχαριστω ολες που με στηριζετε και ειμαι κ εγω εδω να κανω το ιδιο με πολλη διαθεση και με την πολλη μου ενεργεια που επιτελους ξαναβρηκα!ναι ειμαι χαρουμενη σημερα οσο παραξενο και αν ακουγεται!σας φιλω γλυκα!!!

• Μου αρέσει 4

RyZa.png

4 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

τι κανει το παρεακι μουυυυυ???????η Ρενα και η Τονια δουλεια σιγουρα!

Σαμμερακι ειναι αερας ο Εμινεμ!

αγαπες μου ωραια να χαλαρωσουμε και εγω το χρειαζομαι...αλλα η λαχταραπριν και η απογοητευση μετα δεν φευγουν ..και δεν νομιζω οτι θελω και να φυγουν!ειδικα η λαχταρα ...με κραταει ζωντανη αυτη η λαχταρα!το μονο λαθος που εκανα ειναι οτι με συνεπηρε αυτη τη λαχταρα με αποτελεσμα να βλεπω μονο αυτο και ναι να χανω την ουσια και μαλιστα να χανω "εμενα" μεσα απο ολη την διαδικασια!βεβαια ηταν οι γιατροι στη μεση...φαρμακα...ολα αυτα με επηρεασαν...δεν γινοταν να μην το σκεφτομαι οταν πηγαιναμε στο γιατρο καθε τρεις και λιγο...εξετασεις και ορμονες!

βλεπετε σε μερικες γυναικες δεν ειναι μονο το αγχος που δεν φερνει το μωρο...αλλα και αλλοι παραγοντες ειτε μικροι ειτε μεγαλοι που πρεπει να διερευνηθουν και που κανουν την διαδικασια ψυχοφθορα!εγω με τον αντρα μου ειμαστε στον 8ο μηνα ναι...και δεν απεχει πολυ ο χρονος και η ηλικια μου δεν επιτρεπει να αφησω ενα χρονο να περναει ετσι χωρις να ξερω!γι αυτο και κινηθηκα ετσι αυτο τον καιρο!

δεν ξερω τι ο Θεος μου επιφυλασσει και με ποιο τροπο θα γινουμε γονεις με τον αντρα μου...για το μονο που ειμαι περηφανη σημερα ειναι ο τροπος που το αντιμετωπισα και ο τροπος που σκεφτομαι...ισως ναι να ειναι κατι τοσο απλο...και να κανει κλικ το κεφαλι και να ξεαγχωθω και να απολαυσω το δειπνο μου και τον ερωτα με τον αντρα μου και να μεινω εγκυος...

ισως ομως γινει και με αλλο τροπο πιο δυσκολο..οχι τοσο ρομαντικο...οχι με κερακια...και κρασι ... αλλα σε μια αιθουσα ...με κρυους τοιχους και γιατρους τριγυρω...οπως και να ερθει λοιπον ΜΑΝΑ θα γινω αφου πρωτα ξαναβρω λιγο τον εαυτο μου!

σας ευχαριστω ολες που με στηριζετε και ειμαι κ εγω εδω να κανω το ιδιο με πολλη διαθεση και με την πολλη μου ενεργεια που επιτελους ξαναβρηκα!ναι ειμαι χαρουμενη σημερα οσο παραξενο και αν ακουγεται!σας φιλω γλυκα!!!

Κοριτσακι μου όμορφο.  Μόλις γύρισα από τη δουλειά και νιώθω πολύ πιο ήρεμη τώρα που σε διάβασα.  Μπράβο κοριτσάκι μου γλυκό! !!

2 hours ago, Σαμμερ είπε:

Κοριτσακια μου βγηκαν κ οι εξετασεις του μικρου κ ολα καλα.επιτελους ηρεμησα....

Μπράβο Σαμμερακι μου!! Δωστου ένα ρουφιχτο φιλί από εμένα! !

4 hours ago, Εβελινάκι είπε:

καλα ειμαι Τονι μου!!συνεχιζονται αναγουλες, λιγοι μετοι, η κοιλια μεγαλωνει πιο γρηγορα απο την πρωτη φορα..Αλλα, στα καλυτερα μου!! :wink: Αν εξαιρεσεις κατι θεματακια με τη δουλεια... ελπιζω να τα λυσω , και να δικαιωθω.. Εμενα μου εκλεισαν οταν πηγα για την αυχενικη..στις 11 Απριλιου..Εχουμε μια βδομαδα περιπου διαφορα.. :wink:

Θα ερθει, και θα λυθουν ολα πολυ πολυ γρηγορα!!!! :wink: Στο ευχομαι!!!!!!!!

Εγώ Εβελινακι έχω ακόμα διάφορα συμπτώματα αλλά εμετό δεν έχω κάνει.  Θυμάμαι ότι είμαστε κοντά.  Πότε έχεις ΠΗΤ? δεν θυμάμαι αν σε ξαναρώτησα. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...