Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Just now, moutzoura2016 είπε:

σε λιγο θα ξερουμε Μαιρουλι και για μενα!μακαρι αλλα αν δεν ειναι τωρα θα ερθει που θα μας παει?

καλημερα Ιοιο μου!!!!σε ευχαριστω!καλα η μικρη?

ναι ναι βρε μην σας ληξουν!!!!:rolleyes:

Καλά είναι η γλυκούλα μου  Τη ζορίζουν τα δοντάκια και δεν βγαίνουν τα άτιμα.  

Φαντάζομαι πήγες σε άλλο εργαστήριο και όχι στη γνωστή,  έτσι;;;; 

Θα σου στείλουν τα αποτελέσματα με mail ή θα πάρεις τηλ.;

έχουμε αγωνία πές τους :*

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όμορφες καλημέρες κορίτσια !! Καλή εβδομάδα να έχουμε με όμορφα νέα από όλες :)

Μουτζουρίτσααααααααααααααα άντε με το καλό να βγουν τα αποτελέσματα και να είναι +++++++++

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

καρδουλες μουυυυυ σας ευχαριστω ολες!!!!

ειναι αρνητικη αλλα δεν μασαμε!!!!

προχωραμε με αισιοδοξια παρακατω!ειμαστε κοντα!!!το πιστευω!!!!

σας αγαπω πολυ ολες!!!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

σας αγαπω πολυ ολες!!!

Έλα ρε Μουτζουριτσα μου. ..δεν πειράζει αγάπη μου . Σίγουρα είναι κοντά.  Ξέρεις πότε θα έρθει ε?  Τον άλλο μήνα που είπες ότι δεν θα μετράς μέρες κλπ. Έρχεται..:)

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

οποτε θελησει αυτο κοριτσια μου!και οτι χρειαστει να γινει προς αυτη την κατευθυνση εγω να το κανω!για την ωρα και εγω και ο αντρας μου θελουμε ανασες!και θα τις παρουμε!!!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Ναι μουτζουρίτσα μου. Να ηρεμήσετε και ο Θεός θα σας το στείλει!!!

Και εννοείται ότι θα κάνεις ό,τι χρειαστεί για να έρθει το μπεμπάκι.

Εμείς εδώ θα είμαστε όλες μαζί για να στηρίζουμε η μία την άλλη όποτε χρειάζεται.

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

καλημερα κοριτσαρες

41 minutes ago, Ioio είπε:

Καλημέρα, κορίτσια! 

Καλώς ήρθες,  Τρελό μαμά! Γρήγορα το αδερφάκι! 

Σάμμερ,  αου στέλνω φιλί! 

Sangreluna, τα τεστάκια της hometest λες; Έχω ακόμα από αυτά και λέω στο σύζυγο, ότι πρέπει να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο,  να μην πάνε χαμένα ;)

Μουτζούρα,  περιμένουμε τα νέα σου!  

ακριβως ιοιο καλα ξεχασα πως ξαναγραψα χιχιχι ωραια ειμαι ναι κοπελια κι εγω εχω αλλα θα παν στραφι... Πεντε πηρα τα τρια χρησιμοποιησα τα δυο γιναν παιδια λεω να μην τα κανω αποσβεση....

• Μου αρέσει 2

καλημερα Σανγκρε !τι κανουν τα Μ?εσυ?

11 minutes ago, nini84 είπε:

Ναι μουτζουρίτσα μου. Να ηρεμήσετε και ο Θεός θα σας το στείλει!!!

Και εννοείται ότι θα κάνεις ό,τι χρειαστεί για να έρθει το μπεμπάκι.

Εμείς εδώ θα είμαστε όλες μαζί για να στηρίζουμε η μία την άλλη όποτε χρειάζεται.

ναι Νινακι μου καλο!θα ερθει οταν θελει εκεινο!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, sangreluna είπε:

κάημερα μουτζουριτδα θελουν συνεχεια φαι και αγκαλια...οποτε σαγκρε καθιστη και σαγκρε φαλαινα...:-(

οι καρδουλες μου!!!δινε γαλααααα στο λαο !!Σανγκρε ευτυχισμενηηηηη βλεπω εγω!!!!

RyZa.png

Οταν μπηκα και εγραψα για πρωτη φορα σε αυτη εδω την παρεα... το εκανα πιο πολυ για να καλυψω τις αποριες και δεν περιμενα οτι θα ξαναεμπαινα.. κοριτσια μου ειστε ολεσ υπεροχεσ.. ολεσ στηριζεται η μια την αλλη και στα ευκολα αλλα και στα δυσκολα!! εχω να δωσω μια συμβουλη κ εγω σημερα σε οσεσ θελουν να ερθουν τοσο πολυ τα σπορακια... 

τελος στισ προγραμματισμενες επαφεσ! τελοσ στα τεστ ωορρηξιας! τελοσ στα θερμομετρα! τελοσ στα συμπτωματα που υποδηλωνουν οωρρηξια!

• κανονιστε μια εκδρομη με τον αντρουλη σασ που κ αυτοσ ειναι πολυ αγχωμενοσ γιατι κ αυτοσ θελει πολυ το σπορακι σασ...
  • κανονιστε ενα ραντεβου με τον αντρασ, να πατε να φατε καπου ωραια ή να πιειτε ενα ποτο καπου ωραια!
  • πιειτε τα ποτα σας, πηγαινετε για καφε με φιλεσ ξαδερφες κουμπαρες..
  • χαλαρωστε μαζι με τον αντρουλη σασ τα σ/κ και καντε ερωτα με αγαπη..

ειμαι σιγουρη πωσ τοτε θα ερθει το σπορακι σασ... θα ερθει για το αξιζετε ΟΛΕΣ σασ!!!!!! <3 <3 <3

• Μου αρέσει 7

7 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Οταν μπηκα και εγραψα για πρωτη φορα σε αυτη εδω την παρεα... το εκανα πιο πολυ για να καλυψω τις αποριες και δεν περιμενα οτι θα ξαναεμπαινα.. κοριτσια μου ειστε ολεσ υπεροχεσ.. ολεσ στηριζεται η μια την αλλη και στα ευκολα αλλα και στα δυσκολα!! εχω να δωσω μια συμβουλη κ εγω σημερα σε οσεσ θελουν να ερθουν τοσο πολυ τα σπορακια... 

τελος στισ προγραμματισμενες επαφεσ! τελοσ στα τεστ ωορρηξιας! τελοσ στα θερμομετρα! τελοσ στα συμπτωματα που υποδηλωνουν οωρρηξια!

• κανονιστε μια εκδρομη με τον αντρουλη σασ που κ αυτοσ ειναι πολυ αγχωμενοσ γιατι κ αυτοσ θελει πολυ το σπορακι σασ...
  • κανονιστε ενα ραντεβου με τον αντρασ, να πατε να φατε καπου ωραια ή να πιειτε ενα ποτο καπου ωραια!
  • πιειτε τα ποτα σας, πηγαινετε για καφε με φιλεσ ξαδερφες κουμπαρες..
  • χαλαρωστε μαζι με τον αντρουλη σασ τα σ/κ και καντε ερωτα με αγαπη..

ειμαι σιγουρη πωσ τοτε θα ερθει το σπορακι σασ... θα ερθει για το αξιζετε ΟΛΕΣ σασ!!!!!! <3 <3 <3

πολυ με συγκινησες!με το καλο να το δεις ομορφια μου!μεχρι να κανουμε οσα παιδια θελει η καθεμια μας κ ο θεος...εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!

• Μου αρέσει 4

RyZa.png

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

σας αγαπω πολυ ολες!!!

Όλα καλά κοπέλα μου !! Θα έρθει το νινί σε όλες μας εκεί που δεν το περιμένουμε :D Και μεις θα το υποδεχτούμε με πολύ πολύ αγάπη και ζεστασιά <3

• Μου αρέσει 2

ukSwp3.png

με καλυψε τελεια η μαιρουλα!!!!! το εχω πει δεν θελει αγχος και απαιτειται χαλαροτητα κυριως αυτες που δεν εχουν ξεπερασει τον χρονο με ελευθερες επαφες και....χαχαχα μυστικο!!!!! ΣΥΧΝΕΣ!!!!

μουτζουριτσα μου θα ερθει το μουτζουρακι.... γιατι θελει αγαπη και ζεστασια και εσεις εχετε μπολικη!!!!! μεχρι τοτε να χαιρεσαι αυτη την περιοδο της ζωης σας!!!!!! σε φιλω και θα συνεχιζω να σας στελνω τα μπαμπαλισματα και τις φωνουλες των αγοριων μου!!!!!!! με πολυ πολυ αγαπη!!!!

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...