Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλως μας ηρθες crazy mama ναι με τετοιο nickname εισαι στη σωστηηηη παρεα!χαχαχα!να σου ζησει το παιδακι σου κ με το καλο το δευτερο!

εγω πρωτη και καλυτερη δηλωνω τρελη να αποκτησω το πρωτο μου!!!!χεχε!

καλως σας βρηκαααα!!!σε ευχαριστωωωω

τον προηγουμενο μηνα ειχα καθυστερηση 2 μερες ...ημουν σχεδον σιγουρη η κυρια οτι ειμαι εγκυος πηγα χοριακη βγηκε αρνητικη βεβαια και την επομενη αδιαθετησα...αχ πανε τα 20 ευρω χαχαχχαχα!ορκιστηκα στον εαυτο μου πως δεν θα ξανασκεφτω και απλα θα περναω καλα με τον αντρα μου...ελπιζω να το τηρησω...

τρελοπαρεαααα ευτυχως ειστε και εσεις εδω!

με το καλο κοριτσακι μου να ρθει το μπεμπεδουλι σου!!!!

• Μου αρέσει 2

6 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλως την crazy...!!!!!! ειμαστε το πιο πολυλογουδικο καφε!!!! δεν θα βαρεθεις ποτε!!!!!! απο το μαρτιο του 2015 εχω βρει φιλες πραγματικες εδω!!!!! εδω λεω τις χαρες μου...τις αγωνιες μου.... τα κλαμματα και τις απογοητευσεις μου μεχρι τους τσακωμους με δικους μου ανθρωπους!!!!! ειναι η καθημερινοτητα μου!!!! σας αγαπω οοολες!!!!!

ρενιω μου!!!!!!!! η λαχταρα μεγαλωνει ομορφια μου!!!!!

Και ανεβαινειιιιιί...... γλυκό μουυυ

Just now, crazymama27 είπε:

τον προηγουμενο μηνα ειχα καθυστερηση 2 μερες ...ημουν σχεδον σιγουρη η κυρια οτι ειμαι εγκυος πηγα χοριακη βγηκε αρνητικη βεβαια και την επομενη αδιαθετησα...αχ πανε τα 20 ευρω χαχαχχαχα!ορκιστηκα στον εαυτο μου πως δεν θα ξανασκεφτω και απλα θα περναω καλα με τον αντρα μου...ελπιζω να το τηρησω...

20 ευρω;;;;; 14 δίνω..... όλα μας τα φράγκα εκεί έχουν φύγει κοριτσιααα

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, Rena87 είπε:

Και ανεβαινειιιιιί...... γλυκό μουυυ

20 ευρω;;;;; 14 δίνω..... όλα μας τα φράγκα εκεί έχουν φύγει κοριτσιααα

ωωω ναι 20 ευρω...ουφφφ!!!!

8 minutes ago, mama82 είπε:

Καλημερα τονια!!

Οχι δεν εχει γενεθλια εγω η αχαιρευτη δεν αλλαξα το τικερακι και δεν θυμαμαι πως γινεται....16/6 εχει γενεθλια

Με γεια την ομορφη φωτο καποτε η υζο εβαζε την δικια της κοιλια ενα θα πω φουσκωμενη με κοιλιακους!! Θεα!!! Εσενα ειναι η δικια σου;;

Ρε κοριτσια καντε μια περιληψη να μπω στο κλιμα

Κρειζι καλως ηρθες να χαθρεσαι το παιδακι σου και πολυ συντομα να ερθει τ αδερφακι!

Εμένα η κοιλίτσα μου με ζορίζει πολύ για να μεγαλώσει . Κάθε πρωί πονάνε όλοι οι κοιλιακοί μου. Έχει μεγαλώσει λίγο αλλά μην φανταστεις ότι φαίνεται τρελά.  Μόνο με στενές μπλούζες φαίνεται.  Με τις ριχτες ελάχιστα.  Έχω καιρό ακόμα.  

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

10 χωρις αποδειξη αλλιως 18 εγω!χαχαχαχα!

16 minutes ago, crazymama27 είπε:

ααααα κρειζι εγω ειμαι εγκυος καθε μηνα και χωρις καθυστερηση!εσυ με 2 δικαιολογημενη!χαχαχαχα!

σε ευχαριστω!πιστευω να κοντευω!

RyZa.png

On 2/11/2017 at 5:15 ΜΜ, moutzoura2016 είπε:

Μην αγχωνεσαι Μαμμυ μου!!! Είναι μια χαρά το σπορακι σου!θα το ακουσεις και θα ηρεμησεις λιγάκι!

Μπορείς να θυμηθείς αν σε πονουσε.πριν την υποτιθέμενη μέρα της περιόδου; δεν μοιάζει.με την ωορρηξία..με πόνο περιόδου μοιάζει... Η μήτρα μου.κεντρικα με πονάει!σαν να αδιαθετω!

Και.λέω καλά πες οτι τα ολααα τα άλλα συμπτώματα τα.προκαλώ...εεε τα ροζ δεν τα προκάλεσα με τίποτα χαχαχα!Τωρα τι ηταν θα μαθουμε σύντομα :wink:

μουτζούρα μου εγω μια βδομαδα πριν την περιοδο ποναγα και στην κοιλια χαμηλα και στην μεση.. ενα βραδυ να φανταστεισ ξυπνησα απο τον πονο κ εβαλα σερβιετα γιατι νομιζα οτι θα αδιαθετησω!

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

μουτζούρα μου εγω μια βδομαδα πριν την περιοδο ποναγα και στην κοιλια χαμηλα και στην μεση.. ενα βραδυ να φανταστεισ ξυπνησα απο τον πονο κ εβαλα σερβιετα γιατι νομιζα οτι θα αδιαθετησω!

Πως είσαι Μαιρουλι? Πότε θα πας να δεις το σπορακι? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα αγαπες μου!!!καλημερα!!!!!να εχουμε μια ομορφη ΘΕΤΙΚΗ εβδομαδα!και αν δεν φερει οτι λαχταραμε θα το φερει καποια αλλη!και μονο που ανοιγουμε τα ματια μας καθε μερα δωρο ειναι!

στα δικα μου λοιπον...μετα απο ενα επεισοδιακο πρωινο(εχω σηκωθει λιγο νωριτερα...εχω ετοιμαστει...πρωινο...ολα κομπλε...την lunch bag μου ανα χειρας...το εσπρεσσο μου...παω να φυγω αερατη για χοριακαρα....ανοιγει ο πατος του ποτηριου του καφε....σκαει στο μπεζ χαλι της τραπεζαριας....στα παπουτσια μου ...στην ζακετα μου ...παντουυυυυ...χαχαχα!αφρο στο χαλι....σφουγγαρισμα...αλλαγη ρουχα και βουρ για χοριακη!)εεε γελουσα μονη μου πρωι πρωι!

12 θα παρω τα αποτελεσματα!!!

Σαμμερακι μου γλυκο....σου κανει κολπα η ατιμη!

Βικακι καλημερα!ποσο θελω να μου αλλαξεις θεση στο πινακακι!!!

Βουρλισμενο μουυυυυ!!!!σε αγαπω!!!

Ειρηνιω μουυυυυ φιλι στην χορευταρου μας!

Μαρτηηηηηηηηηη θεαρα μανα καλημερα!

Τονακι μου χαδι στην κοιλιτσα ...ξερω πως με σκεφτεσαι και νιωθω καλαααα!!!

Νινακι,Αμποτακι,Πουλακι,σας φιλω γλυκα!μακαρι να εχω καλα νεα!αναμενουμεεεεε!!!

φρσκοεγκυουλες μου καλημερα!τι κανετε?Μαμυ Τζειν Μαιρουλι!

η μαμακα δεν γυρισε ακομα απο τους δικους της?

Σιτακι,Μαρακι,Tζο

Ζαμιακιιιιιι φιλι στον πριγκιπα!

φιλιααααα σε οσες ξεχνω!

αντε με το καλο μουτζουριτσα μου!!!!!!! ολη την θετικη μου ενεργεια.. γουρι-γουρι ο καφεσ!!!!!! 12 το πρωι οι απαντησεισ? τοσο γρηγορα?????? περιμενουμεεεεεεεεεεεεε.... +++++++++++++++++++++++++++++++++++

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Πως είσαι Μαιρουλι? Πότε θα πας να δεις το σπορακι? 

υποτιθεται οτι το επομενο ραντεβου ειναι 8/3 στην αυχενικη διαφανεια!!! αλλα θα παω να το δω και στισ 24/2 γιατι ο γιατροσ ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου και μου ειπε να παω αν θελω επειδη ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη μου και λογικο να εχω αγχοσ!

20ευρω και εδω η χοριακη!!! αλλα αν στην γραψει ο γιατροσ νομιζω 10.. παιρνει καμια απο τισ εγκυουλες iofolen???

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα, κορίτσια! 

Καλώς ήρθες,  Τρελό μαμά! Γρήγορα το αδερφάκι! 

Σάμμερ,  αου στέλνω φιλί! 

Sangreluna, τα τεστάκια της hometest λες; Έχω ακόμα από αυτά και λέω στο σύζυγο, ότι πρέπει να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο,  να μην πάνε χαμένα ;)

Μουτζούρα,  περιμένουμε τα νέα σου!  

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Εμένα η κοιλίτσα μου με ζορίζει πολύ για να μεγαλώσει . Κάθε πρωί πονάνε όλοι οι κοιλιακοί μου. Έχει μεγαλώσει λίγο αλλά μην φανταστεις ότι φαίνεται τρελά.  Μόνο με στενές μπλούζες φαίνεται.  Με τις ριχτες ελάχιστα.  Έχω καιρό ακόμα.  

κοιλιτσα μου ομορφη !!!βαζε βαζε στενες να καμαρωνεις κοιλιτσα!!!!!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Μαιρουλι, να πας να το δεις! Ξςτρελαινόμουν κάθε φορά που την έβλεπα όταν ήμουν έγκυος.  Βέβαια μόνο στην αυχενική θα τη χορτάσεις :)

Ρένα,  εσύ πώς πας; θα μας βουρλίσεις αυτό το μήνα;

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

σε λιγο θα ξερουμε Μαιρουλι και για μενα!μακαρι αλλα αν δεν ειναι τωρα θα ερθει που θα μας παει?

2 minutes ago, Ioio είπε:

Καλημέρα, κορίτσια! 

Καλώς ήρθες,  Τρελό μαμά! Γρήγορα το αδερφάκι! 

Σάμμερ,  αου στέλνω φιλί! 

Sangreluna, τα τεστάκια της hometest λες; Έχω ακόμα από αυτά και λέω στο σύζυγο, ότι πρέπει να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο,  να μην πάνε χαμένα ;)

Μουτζούρα,  περιμένουμε τα νέα σου!  

καλημερα Ιοιο μου!!!!σε ευχαριστω!καλα η μικρη?

ναι ναι βρε μην σας ληξουν!!!!:rolleyes:

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...