Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Σαμμερακι νομίζω θα προηγηθείς.... Δώσε.μου το πράσινο φως και ακολουθώ εγώ μετα ❤❤

Μακάρι κοριτσάκια μου... Αλλά και αν δεν είναι τώρα... Είναι κοντά :)

Αγάπη μου θα περιμένω με λαχτάρα !

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγαπουλες έτοιμες για την καινούρια εβδομάδα? ?? Έχουμε να περιμένουμε πολλά! ! 

Δευτέρα το Σαμμερακι μας τεστακι και η Μουτζουρα μας χοριακη! 

Τρίτη του Αγίου Βαλεντίνου! 

Πέμπτη τσιτσι Τσικνοπέμπτη! ! 

Να έχουμε μόνο ευχάριστα! !

Ετοιμες πανετοιμες!!!εσύ αγάπη; φορτισες; ξεκουραστηκες;;;

εγώ του αγίου βαλεντίνου κορίτσια μου δεν την μπορω καν ... 

Για αυτό κάνω από αυριο χοριακή χαχαχα!

RyZa.png

3 hours ago, ElektraGr είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια..τι κάνετε..πώς είστε;;;; :)

καλησπερα ηλεκτρακι!!!! θα εχω μια πολυ καλη μου φιλη το πρωι μετα τα πεθερικα μου..... και αααργα το βραδυ σ@χ!!!!! απλα θα βαλω κατι πιο εξαλο.... πιο διαφορετικο..... και...... θα εχω φταξει η μαλλον αγορασει μια τουρτιτσα πολυ μικρη που α την φαμε που αλλου μετα τις ζουζουνιες στο κρεβατι!!!!! (πολυ μ'αρεσει να τρωω γλυκο μετα χμμμμ.... στο κρεββατι.... σκετη απολαυση!!!!!)

3 hours ago, Τονι@ είπε:

Αγαπουλες δεν σας ξέχασα αλλά αφιερώνω την μέρα μου στον αντρουλη μου . Μαρτακι μου σε ευχαριστώ!  Βικακι μου έχω ΠΗΤ  6 Αυγούστου.  Θα ξαναμπώ πιο μετά πάλι 

Σας φιλώ πολύ όλες! !

παρα πολυ καλα κανεις!!!!!!!!

2 hours ago, ElektraGr είπε:

Καλααααααα...με την δουλειά τελος τελος....ειμαι σε φαση ζουζουνιων..τελειωσε κι η αντιβιωση για την ουρολοιμωξη...και επισης θα ανεβω να δω την οικογενεια μ, μιας κ το αντρακι μου θα δουλευουν πολλες ωρες :)

καλα να περασεις στους δικους σου!!!! και πιο καλα στις ζουζουνιες με τον αντρουλη σου!!!!!!

σαγκρε μου τι μου κανετε?????

μουτζουριτσα μουκαι σαμμερακι μου περιμενω τα +++++++++++++++ σας αυριο το πρωι!!!!!! ναι η χοριακη θα αργησει λιγες ωρες??? θα μας φαει η αγωνια!!!!!!!!!!

ρενακι μου.... που εισαι???????

μαμα γυρισες???

γεια σου νινακι μου!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

Νινακι μου.γλυκό 

Τόνια μουυυυυ ❤❤❤

Μαρτακοοοο αααα σουπερ σχέδια.για την Τρίτη βλέπω!!! Λίγη ωρα θα περιμένουμε ναι...κανένα 2ωρο 3ωρο το πολύ! Στείλε τις φορτηγαρες σου ❤❤

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

13 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ετοιμες πανετοιμες!!!εσύ αγάπη; φορτισες; ξεκουραστηκες;;;

εγώ του αγίου βαλεντίνου κορίτσια μου δεν την μπορω καν ... 

Για αυτό κάνω από αυριο χοριακή χαχαχα!

Περάσαμε πολύ ήρεμα σήμερα και το χάρηκα! .

Ούτε εμένα μου αρέσει η λογική της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.  Επειδή θεωρώ λάθος να περιμένεις μια μέρα να δειξεις κατι κλπ. Αλλά μου αρέσει που ο αντρουλης μου στολίζει το μαγαζί και τέτοια!  Εμείς δεν το γιορτάζουμε εκείνη την ημέρα και δεν κάνουμε τίποτα. Μόνο μου φέρνει ένα μπαλόνι από το στολισμό του μαγαζιού.  Αυτό μου αρέσει . Χαχα.  

Λοιπόν για τώρα στέλνω μπεμπεδοσκονη στα κορίτσια μου για αύριο! ! Στείλε κι εσύ Μάρτη μου !  Κι εσύ Σαμμερ που έχεις το μέσον στα φλαμινγκα κανόνισε! !

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

πολυ γελασα με το μεσον!!!!!!!! χαχαχα σαμμερακι πες στον γιοκα να τα στειλει τωρα!!!!!!!

λοιπον............ενα..... δυο....τρια......τεσσερα....πεντε.... εξι.... επτα....οκτω.....εννια....ΔΕΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ!!!!!!!! φουλ μπεμπεδσκονη!!!!!!!!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

• Μου αρέσει 5

pioqp3.png

88BZp3.png

2 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

πολυ γελασα με το μεσον!!!!!!!! χαχαχα σαμμερακι πες στον γιοκα να τα στειλει τωρα!!!!!!!

λοιπον............ενα..... δυο....τρια......τεσσερα....πεντε.... εξι.... επτα....οκτω.....εννια....ΔΕΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ!!!!!!!! φουλ μπεμπεδσκονη!!!!!!!!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Είσαι θέα! 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Γλυκουλες μου καμια δεν πρόλαβα;

Είχαμε πάει επίσκεψη από το απόγευμα σε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ένα μωράκι όλο τρελά....  γέμισα μπεμπεδοσκονη κ στέλνω μπόλικη στο μουτζουρακι μου κ το Σαμμερακι μου για αύριο! Να μας φέρουν κ οι δυο ++++++

Μαρτακο μου την Κυριακή που μας έρχεται είναι η βάφτιση του μικρού...

Μαμυ μου πολύ όμορφο το τικερακι σου!

Ηλεκτρακι μη χάνεσαι.. μπράβο που πηρες όλα τα λεφτά σου από τον μαγεμενο... ελπίζω να βρεις σύντομα δουλίτσα όπως σου αξίζει...

Βαλεντίνος μπλιαχ....  απλά έτσι μια καρδούλα.. η ένα λουλουδακι .. η αγάπη γιορτάζει κάθε μέρα... στα απλά..στα καθημερινά.. στα όμορφα..στα δύσκολα.. Σε όλα!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Καλημέρα Κορίτσια μου Καλή βδομάδα να έχουμε :)

Μόνο με ευχάριστα νέα!!! Στέλνω και εγώ πολύ πολυ μπεμπεδόσκονη για πολλά πολλά +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ και στα δύο κορίτσια μας!!! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας :):):)

• Μου αρέσει 2

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα.....μαρτη μου φυσηξες εβαλα κ μεσον τα φλαμιγκ και τπτ.αρνητικοτατο το τεστ.οποτε αναμενουμε την κυρια....αντε μουτζουρα κανε το 1-1 κ οχι το 2-0....

6 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα καλημερα.....μαρτη μου φυσηξες εβαλα κ μεσον τα φλαμιγκ και τπτ.αρνητικοτατο το τεστ.οποτε αναμενουμε την κυρια....αντε μουτζουρα κανε το 1-1 κ οχι το 2-0....

ααχ μωρε!!!!!!! φλαμιγκα εεεεελατε.....εεελατε.... καλο....μαμ....αμιαμ....αμιαμ....αμιαμ....... καλο......σας αγαπαμε!!!!!! σσσσσσ εσενα σαμμερακι μου πιο πολυ!!!!!!!

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. 

Σαμμερακι μου κρίμα. Τα μπέρδεψε το κρύο φαίνεται.  Κάπου εδώ θα ναι.  Μην μου στεναχωριεσαι.  .

Μουτζουρα μου έκανες χοριακη? 

Πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια! 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημερα κ απο μενα!!!Δεν πειραζει σαμμερακι μου, παμε βουρ για τον επομενο μηνα!!!Αν κ οσο δεν ερχεται η περιοδος ελπιζουμε!Μουτζουριτσα οπως καταλαβες οι ελπιδες μας πλεον ειναι σε σενα!!!!:)tYHNp2.png

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...