Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

4 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ωραια Ηλεκτρακι μου!ξεμπερδεψες και με αυτο!!αντε τωρα φουλ ζουζουνιες!!!καλα να περασεις στους δικους σου!!!

αχ Μαμμυ φαινεται μονο το link τωρα!

Αχ σε ευχαριστω πολυ μουτζουριτσα... εννοειται παντα πως ψαχνομαι για δουλιτσα..χιχιχι.. εσυ σε τι φαση εισαι;

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πατας μεσα στο κειμενακι της υπογραφης το συμβολο της επισυναψης και εμφανιζεται ενα νεο πινακακι που εκει κανεις επικολληση τον συνδεσμο!ελπιζω να μην σε μπερδεψα!

2 minutes ago, ElektraGr είπε:

Αχ σε ευχαριστω πολυ μουτζουριτσα... εννοειται παντα πως ψαχνομαι για δουλιτσα..χιχιχι.. εσυ σε τι φαση εισαι;

καλη δυναμη γιατι ξερω ειναι δυσκολες μερες με τις δουλειες!ομως να εισαι αισιοδοξη !ολα καλα θα πανε!εγω σε αναμμενα καρβουνα!χαχαχα!αυριο κανω χοριακη....να δουμε τι καναμε σε αυτο τον κυκλο!

RyZa.png

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μπραβο ηλεκτρακι αφου τα πηρες θηριο εισαι...χαλαρωση κ βαρα βαρα....

Μα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ ...μπιπ μπιπ  ... τωρα ηρεμια κ ολα θα στρωσουν... :)

Κοριτσια τ αγιου βαλεντινου την τριτη.... τι θα κανετε;;;

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Μουτζουριτσα μου σε ευχαριστω πολυ!!!!

Αυτο κανω αλλα δεν....λεει μεγαλο κειμενο....βαζω το μικρο....το ιδιο!

Θα το βρω!

Ηλεκτρα μου μπραβοο αντε καλες ζουζουνιες με το αντρακι σου και θα ερθει και το νινακι συντομα!

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

20 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

πατας μεσα στο κειμενακι της υπογραφης το συμβολο της επισυναψης και εμφανιζεται ενα νεο πινακακι που εκει κανεις επικολληση τον συνδεσμο!ελπιζω να μην σε μπερδεψα!

καλη δυναμη γιατι ξερω ειναι δυσκολες μερες με τις δουλειες!ομως να εισαι αισιοδοξη !ολα καλα θα πανε!εγω σε αναμμενα καρβουνα!χαχαχα!αυριο κανω χοριακη....να δουμε τι καναμε σε αυτο τον κυκλο!

Σου ευχομαι ν εεις τα ομορφοτερα νεα λοιπον :)

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

Τι να χαλαρωσουμε ???ολη μερα δουλειες κ δεν τελειωνουμε.....πλυντηρια σιδερο φαγητα.....αντε κ καμια βολτουλα....αντε να χουμε μια καλη εβδομαδα....μουτζ θα κανεις ποδαρικο????

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Ναι μουτζουριτσα!!!!ποδαρικο αυριο... περιμενουμε με αγωνια!tYHNp2.png

Καλως ηρθαν τα νεα κοριτσακια στην παρεα μας!!! Ευχομαι πολυ συντομα να ειμαστε ολες εγκυουλες!!

• Μου αρέσει 3

Χαχαχα και εγωμια απο τα ιδια αν και δε σιδερωσα σημερα τεμπελιασα λιγο.. Ουφ αυτες οι δουλειες.. Ναι ναι αυριο θα περιμενουμε τη μουτζουραά....!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

1 hour ago, ElektraGr είπε:

Μα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ ...μπιπ μπιπ  ... τωρα ηρεμια κ ολα θα στρωσουν... :)

Κοριτσια τ αγιου βαλεντινου την τριτη.... τι θα κανετε;;;

θα μαριναρουμε το κρεας για την πεμπτη.....χιχιχι

Αγαπουλες έτοιμες για την καινούρια εβδομάδα? ?? Έχουμε να περιμένουμε πολλά! ! 

Δευτέρα το Σαμμερακι μας τεστακι και η Μουτζουρα μας χοριακη! 

Τρίτη του Αγίου Βαλεντίνου! 

Πέμπτη τσιτσι Τσικνοπέμπτη! ! 

Να έχουμε μόνο ευχάριστα! !

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Σαμμερακι νομίζω θα προηγηθείς.... Δώσε.μου το πράσινο φως και ακολουθώ εγώ μετα ❤❤

Μακάρι κοριτσάκια μου... Αλλά και αν δεν είναι τώρα... Είναι κοντά :)

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...