Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Αχ μουτζουρα μου με ενα τροπο γινονται τα παιδια λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μου λοιπον ερωτευσου το συντροφο σου οπως τοτε ευχαριστησου την επαφη μαζι του χωρις προγραμμα και χωρις να σκεφτεσαι τιποτα κι ολα θα ρθουν οπως πρεπει.

καλημερα Σανγκρε μου!!!!πως εισαι???πιεζει το μικρο????εχεις δικιο θα χαλαρωσω τον επομενο κυκλο...οποτε ερθει γιατι ακομα τιποτα!!!τι εννοεις?ντοκ?μυησε με στα αδυτα του κυκλου!χεχε!

Moutzoura2016 θέλω να σου πω τη γνώμη μου σχετικά με τα τεστ ωορρηξίας. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα σταματούσα να τα χρησιμοποιώ λόγω του ασταθούς κύκλου που έχεις. Μόνο και μόνο για αυτό. Το ότι χρησιμοποιούμε τα τεστ δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο. Αλλά νομίζω ότι είναι ένασ καλός οδηγός για να ξέρουμε περίπου τί γίνεται. Εγώ παρόλο που έχω σχετικά σταθερό κύκλο τα χρησιμοποίησα τον προηγούμενο μήνα και είδα ότι όντωσ τις ημέρες που αισθανόμουν την ωορρηξία η γραμμούλα εμφανίστηκε. Δεν έμεινα βέβαια έγκυος αλλά αυτό δεν θα με σταματήσει να τα χρησιμοποιώ γιατί μπορεί στον επόμενο κύκλο να αλλάξει κάτι και θα ήθελα να το δω μέσω των τεστ. Απλά πρέπει να μην αγχωνόμαστε με τη χρήση τους και να μην μας γίνεται εμμονή. Εγώ προσωπικά κάνω τις επαφούλες με τον άντρα μου από την 11η ημέρα παρόλο που τα τεστ δεν δείχνουν κάτι. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα σε όλες.

καλημερα Νινακι μου!και εμεις δεν επαναπαυομαστε στην εικονα των τεστ!σιγουρα μπορει να μην μας εκατσε αυτο τον μηνα ...ετσι απλα!δεν σημαινει οτι θα συλλαβουμε ετσι και βρουμε την ωορρηξια!ισως δεν τα χρησιμοποιω σωστα!τι να πω?ισως πρεπει να ακουω περισσοτερο το σωμα μου παρα τα τεστ!παντως σιγουρα αυτο το μηνα μαλλον εκανα λαθος για το θετικο στις 12/11...γτ αν ηταν ετσι θα ειχα σιγουρα αδιαθετησει εως τωρα!ο προηγουμενος κυκλος ηταν 29 μερες...πιο πριν 32...πιο πριν 35 και σημερα ειμαι 37η μερα...για να δουμε ποσο θα τραβηξει!εσυ σε τι φαση του κυκλου εισαι τωρα?

Καλημέρα! Ξύπνησα με χιονισμένη Πάρνηθα και πετάω!

Σαμμεράκι, είναι κι ο καιρός κι αυτές οι γιορτές, μεγαλώνει η μελαγχολία μας, άσε το μικρό σου το αντράκι να σου φτιάξει τη διάθεση, το μεγαλύτερο τονωτικό!

Μουτζούρα, ναι τα one step είναι ακριβώς ίδια με της χόουμτεστ και τα παραγγέλνεις από αγγλία, έχω βάλει το λινκ στις προηγούμενες σελίδες. Μια χαρά βρίσκουν την ωορρηξία αρκεί να τα κάνει κανείς από 8η μέρα περίπου ως αρκετά αργά στους μεγάλους κύκλους και τις μέρες που υποπτεύεσαι ωορρηξία πρωί και απόγευμα. Όταν δείξει αχνό θετικό δεν είναι θετικό (απλώς αρχίζει και συγκεντρώνεται η ορμόνη, ωορρηξία όχι ακόμη) αλλά έχεις επαφές, όταν δείξει έντονο θετικό τότε επίκειται ωορρηξία μέσα στις επόμενες 48 ώρες, οπότε πάλι επαφές. Με λίγα λόγια αυτά μια χαρά δείχνουν, αλλά η λύση είναι επαφές συνέχεια όπως και να 'χει. Απλώς αν έχεις κύκλο 40 ημερών και την πετύχεις μ' αυτά, τότε μετά θα μπορείς σαν άνθρωπος να χαλαρώσεις κι εσύ κι ο σύζυγος.

Σάνγκρε μου, καλημέρα! Πώς αισθάνεσαι;

καλημερα Τζο μουυυ!!!πως εισαι?αυριο εξετασουλα!!!!;);)και θα εχουμε τα ευχαριστα!!!

εδω κρυοοοοο αλλα οχι χιονια!:(

ισως να μην τα εκανα σωστα τι να πω!επαφες ωστοσο ειχαμε συχνες ασχετα απο τα τεστ!απλα δεν ηταν ο μηνας μας!παμε για τον επομενο...να ερθει να αρχισω να ξαναελπιζω τουλαχιστον!!!!;)

ααα και καλο μηνα να εχουμε ολες μας κοριτσαρες μου!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, μουτζουρίτσα, καλό μήνα! Τώρα είδα ότι ρωτούσε η abbot, μπερδεύτηκα! Καλό μήνα και τυχερό μας εύχομαι! Μια χαρά θα είστε με τις συχνές επαφές, σκέψου ότι είναι και κάποιοι κύκλοι ανωορρηκτικοί νομίζω. Είχαμε παλιά τη Ντίντι και μας τα εξηγούσε επιστημονικά. Ντοκ εννοεί γιατρό πότε πας να σου πει για τον κύκλο σου! Φιλάκια πολλά πολλά

Αββοτ, τα test αυτά έχουν και ωορρηξίας και σου δίνουν και εγκυμοσύνης μαζί στο πακέτο, αν θες σου ξαναβάζω λινκ, αλλιώς κάπου στην προηγούμενη σελίδα νομίζω θα το βρεις.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!! Καλο μηνα να εχουμε, με θετικα τεστ, κ υγιη μωρακια σε οσες περιμενουν. Εγω απο κανονικη περιοδο τιποτα ακομη, μια λεει να ξεκινησει λιγο πιο κοκκινο δηλαδη, μια ροζιζει. Δεν ξερω τι να πω... οσο δεν εχω κανονικη ροη ελπιζω!!!! Φιλια σε ολες!

Καλημέρα κορίτσια και καλο μας μηνα!!!!!!!!!!

Πιεζει το αγορι σου Sangre μου, ε;;; Υπομονή!!!!!!Λες να θελει να ερθει πριν τον Αγιο Βασιλη??

Τι ωραια που βλέπεις χιονακι Τζο μου, εστω κι από μακρια.. Εδώ στην παγωμενη Λαρισα, μονο κρυο!!!!!!!!!Μπρρρρρρρ

Μουτζουριτσα μου, οντως μπορει να μην ηταν τοτε η ωορρηξια..Αλλα 37 μερες...ειχες ξανα τοσο μεγαλο κυκλο;;;

Καλημέρα Πουλακι μου!!Μακαρι το 2017 να εχουμε αυτό που πραγματικα επιθυμούμε!

DqByp2.png

Καλημέρα, μουτζουρίτσα, καλό μήνα! Τώρα είδα ότι ρωτούσε η abbot, μπερδεύτηκα! Καλό μήνα και τυχερό μας εύχομαι! Μια χαρά θα είστε με τις συχνές επαφές, σκέψου ότι είναι και κάποιοι κύκλοι ανωορρηκτικοί νομίζω. Είχαμε παλιά τη Ντίντι και μας τα εξηγούσε επιστημονικά. Ντοκ εννοεί γιατρό πότε πας να σου πει για τον κύκλο σου! Φιλάκια πολλά πολλά

Αββοτ, τα test αυτά έχουν και ωορρηξίας και σου δίνουν και εγκυμοσύνης μαζί στο πακέτο, αν θες σου ξαναβάζω λινκ, αλλιώς κάπου στην προηγούμενη σελίδα νομίζω θα το βρεις.

Τζο ευχαριστω, βρηκα το λινκ.

καλημερα κοριτσακια μου.ο μικρος τον αλλο μηνα θα ειναι ακριβως 2,5.ναι μωρε κοριτσια η μελαγχολια ειναι για το γνωστο θεμα.με επιασε οταν πηγα στο ιατρειο κ ειδα τον γιατρο κ θυμηθηκα τις προηγουμενες επισκεψεις μου.

κ περναει κ τοσο γρηγορα ο καιρος .στον γιο μου δεν περνουσε με τπτ κ τωρα βλεπω ποσο κοντα ειναι ο μαρτιος που θα εμπαινα στο μηνα μου κ θα περιμενα το μικρο μου αγορακι....ευτυχως ο ντοκ με στηριξε πολυ.μου ειπε οτι σωστα πραξαμε γιατι ακομα κ αν εμεις μπορουσαμε να το μεγαλωσουμε..

αυτο δεν το ρωταει κανεις πως θα ζησει κ το σημαντικοτερο το μετα...που θα τ αφησεις???? δεν ειμαστε κ μικροι....αν εφτανε βεβαι να γεννηθει..παρ ολα αυτα ποναει ρε γμτ....μανα ειμαι εγω?????ολο αυτο σκεφτομαι....η μανα δεν επιλεγει τα παιδια της...το παιδι σου το αγαπας χωρις διακρισεις.....οχι γιατι ειναι ψηλο ξανθο μελαχρινο.....ουτε κ αν εχει ενα χρωμοσωμα παραπανω ή παρακατω ή αυτα που πρεπει....αυτα σκεφτομαι κ με βασανιζουν.διαλεξα αναμεσα στα δυο παιδια μου για το ποιο θα εχει καλυτερη ζωη.....τι ψυχη θα παραδωσω???θα μου πεις ο Θεος ζητησες παιδι στο εστειλα αμεσως αλλα..τι???δεν σου εκανε???τελοςπαντων αρχισα να κλαιω παλι κ σας χαλαω κ τη μερα....δυσκολα πολυ δυσκολα..

Διαφημίσεις

κ εδω κολλαει κ το τραγουδι που πολυ ωραια εχει πει ο χαρουλης....μια μανα που χε εναν γιο.....κοριτσια ευχομαι απο ψυχης καμια να μην βρεθει ποτεεεε στη θεση μου

Σαμμερακι μου,ξερω οτι εισαι σε δυσκολη φαση κι εγω τα ιδια θα σκεφτομουν!και βγσζω το καπελο σε αυτους τους γονεις που στηριζουν αυτσ τα παιδια,ειναι βραχοι για μενα!αλλα εχει νοημα να τα σκεφτεσαι ολα αυτα τωρα;!αποφασισες ποιο θεωρεις εσυ σωστο & το εκανες,γιατι να νιωθεις τυψεις τωρα;θα κερδισεις τιποτα;ο θεος θα σου στειλει αλλο νινακι,δεν ειναι τιμωρος!ο θεος ειναι αγαπη & συγχωρεση & αυτο θελει απο μας!μακαρι καμμια γυναικα να μη βρισκεται σε αυτο ο διλημμα ποτε!

ECV6p3.png

Οχι κοπελιτσα μου να μη τα σκεφτεσαι καταλαβαινω ολες ετσι θα αντιδρουσαμε α δεν εκανες λαθος. Δυστυχως επρεπε να γινει αλλιως θα καταξτρεφατε τη ζωη ολων σας

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις ξύπνησα από μαραθώνιο ύπνου. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Σήμερα το στήθος μου είναι πρησμενο όπως τις άλλες μέρες αλλά δεν πονάει όπως τις άλλες μέρες. Διάβασα στο Internet ότι οι γιατροί γενικά θεωρούν φυσιολογικό το να.μην είναι συνέχεια το ίδιο ευαίσθητο. Εσείς τι λέτε? Να ανησυχώ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...