Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

προσπαθουμε προσπαθουμε πιστεψε με!και τις γονιμες και τις υποτιθεμενες μη γονιμες....ναι μερα παρα μερα μας εχει πει!δεν ειναι πολυ εφικτο βεβαια σε ολο τον κυκλο μερα παρα μερα για εμας...ας τις δω και τις ορμονες...ας κανουμε ξανα κ κολπικο υπερηχο μηπως εχω καμια κυστη...αν κ ποτε δεν ειχα τετοια θεματα αλλα ολα αυτα αλλαζουν σε χρονο ρεκορ...τωρα αυτο με το αγχος και τους ψυχολογικους παραγοντες δεν το ανοιγω...μεγαλοοοο κεφαλαιο :mrgreen:!

μακαρι να μην χρειαστουν για μετα Εβελινακι και με χαρα θα τα χαρισω αμα ειναι κ γουρικα!

λες Ιοιο μου?μακαρι !!!θα ναι το καλυτερο δωρο!αλλα κ οποτε να ερθει...ειναι δωρο Θεου!θα κανει τις μερες γιορτινες ειναι δεν ειναι!:D

Πιπι μου θα ηθελες να μοιραστεις και μαζι μου την εμπειρια σου?σε μπερδεψαν χειροτερα?να σου ζησει το μωρακι σου!!!:D

Πουλακι μου να σου πω την αληθεια...μπορει να πηρα το μηδεν αλλα ωστοσο νιωθω πιο ηρεμη τωρα που ξερω!κανω πλανο για τον επομενο κυκλο!παντως βρε κοριτσια κανενα σημαδι πως θα αδιαθετησω συντομα τουλαχιστον....να δω τι μου επιφυλασσει και αυτος ο κυκλος!:?

Μουτζούρα μου, τα hometest έχω εμπειρία από τα τεστ εγκυμοσύνης, όχι ωορρηξίας..πάντως αν της ωορηξίας είναι σαν της εγκυμοσύνης θα σου πω το ίδιο...πάρτα κ πέτα τα! της εγκυμοσύνης όπως είπε κ η ζαμια, έκανα ένα την προηγούμενη μέρα της χοριακής κ ένα την ίδια μέρα...κ τα δύο αρνητικά με χοριακή 350..Γενικά προσπάθησε να μην έχεις στο μυαλό σου ωορηξίες κ τέτοια..μέρα παρά μέρα ή κ κάθε δύο μέρες είναι υπερ αρκετές για μια σύλληψη! Όσο για την καθυστέρηση, αν έχεις σταθερό κύκλο καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου κ να πας να σε δει. Όλα θα γίνουν, αρκεί να μην πανικοβαλλόμαστε!

Σευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Από μέρα σε μέρα περιμένω κ εγώ το μικρούλι μου!!!

γυρισα κ εγω.ενα πτωμα.ολα καλα ειπε ο γιατρος.μια κυστουλα εχω μονο που θα φυγει στην επομενη περιοδο.με εμψυχωσε πολυ.μουτζουρα την αλλη φορα κοριτσι μου.τζοημ αγχωνεσαι καθολου.....ολα θα παμε καλα.πιπι κ εσυ δεν εισαι στις μερες σου???με το καλο.ναι ρε κοριτσια η ελενα δεν εχει μπει καθολου.ελπιζω να ειναι καλα

δεν εχω κουραγιο

φιλια σε ολες

αυριο θα ειμαι ακμαιοτατη να γραψω...

Σαμμεράκι!!!! πάμε λοιπόν για νέες προσπάθειες!!! Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι! θα δεις!!!!

Εγώ αύριο έχω γιατρό κ θα μου πει! πιστεύω μέχρι την Δευτέρα να τον έχω αγκαλίτσα τον μπέμπη μου!!

ve92.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μουτζούρα μου, τα hometest έχω εμπειρία από τα τεστ εγκυμοσύνης, όχι ωορρηξίας..πάντως αν της ωορηξίας είναι σαν της εγκυμοσύνης θα σου πω το ίδιο...πάρτα κ πέτα τα! της εγκυμοσύνης όπως είπε κ η ζαμια, έκανα ένα την προηγούμενη μέρα της χοριακής κ ένα την ίδια μέρα...κ τα δύο αρνητικά με χοριακή 350..Γενικά προσπάθησε να μην έχεις στο μυαλό σου ωορηξίες κ τέτοια..μέρα παρά μέρα ή κ κάθε δύο μέρες είναι υπερ αρκετές για μια σύλληψη! Όσο για την καθυστέρηση, αν έχεις σταθερό κύκλο καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου κ να πας να σε δει. Όλα θα γίνουν, αρκεί να μην πανικοβαλλόμαστε!

Σευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Από μέρα σε μέρα περιμένω κ εγώ το μικρούλι μου!!!

Σαμμεράκι!!!! πάμε λοιπόν για νέες προσπάθειες!!! Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι! θα δεις!!!!

Εγώ αύριο έχω γιατρό κ θα μου πει! πιστεύω μέχρι την Δευτέρα να τον έχω αγκαλίτσα τον μπέμπη μου!!

Με το καλό pipi μου να υποδεχτείς τον πρίγκηπα σου :D:D:D

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Με το καλό pipi μου να υποδεχτείς τον πρίγκηπα σου :D:D:D

Πουλάκι μου πόσο σευχαριστώ!!!!!! Θα δεις κ εσύ σε λίγους μήνες που θα είναι να γεννήσεις πόσο σύντομη θα σου φανεί όλη αυτή η διαδρομή! Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει!

ve92.png

Ασε τζο σε λιγο θα λεμε να αφησουν καμια πατατουλα για τους γονρθς τους μολις φαγαμε μακαρονια καθαριζουμε ενα πακετο για την πλακα μας. Τζο το καμαρι ποσο ειπες ειναι εννια μηνων καλα θυμαμαι; τωρα καθεσαι με αδεισ ανατροφης;

Μόλις έγινε 10 μηνών, τέλη Ιανουαρίου 16! Ναι, με άδεια είμαι τώρα.

Χαιρομαι που σας αρεσουν τα τραγουδακια μεταλαξηομως απο κει που ελεγε τοχειμωνανθο τωρα μαγγανιες υτα ειναι κακες παρεες θηβαιος θανασακης μσλαμας στην αρχη τον λεγανε κακεκτυπο του ξυλουρη τωρα απεδειξε πως ειναι απλα ο εαυτος του. Μ αρεσει που ειμαι παντα σχετικη με το θεμα του καφε χιχιχ

Μοιάζει με τον ξυλούρη στη χροιά και στην καταγωγή, αλλά όχι και κακέκτυπο, ακούς εκεί οι κακές οι γλώσσες. Έχει δικό του δρόμο, τύπο, προσωπικότητα, τς τς τς

Άμποτ μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Σου εύχομαι πραγματικά το σποράκι να είναι στη γωνία στημένο και να σε περιμένει!

Εγώ με τα one step πολύ ευχαριστημένη!

vLmAp2.png FMoxp2.png

εμενα ο μικρος μου ετρωγε τον μπαρμπα μπριλιο που λεει κ η σαγκρε κ τωρα τρωει αερα κοπανιστο....τι ωραια πιπη κ ζαμιακι που ερχονται τα μωρακια σας.εκεινη την στιγμη της γεννας την ζηλευω πραγματικα.....νομιζω δεν χορταινεται.....εχω κ μια μελαγχολια απο χτες.....

Διαφημίσεις

Σαμερακι τι εχεις κσλε; αν ειναι για το γνωστο θεμαβκσνε κστι να ξεχαστεις δεν ωφελει αν ειναι λογο καιρου υπομονη κι εγω καπως ειμαι αχ τα ετοιμαζουμε για υπνο

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!!! Αχ τι ωραιο μουσικο πρωινο μας ετοιμασες Sangreluna!!! Nα σου ζησουν τα αγγελουδια σου κ με το καλο κ ανωδυνα να ερθει το τριτο μελος της συμμοριας!!! :P:p

Josephine ευχομαι να εξελιχθουν ολα τελεια κ η χοριακη σου οπως ειπε κ η Μουτζουρα θα δεις που θα ειναι super!!!Αλλωστε δε μας ενδιαφερει η τιμη αρκει να αυξανεται σωστα!!;)

Τονι@ κ σε σενα ευχομαι να εξελιχθουν ολα τελεια κ συντομα μαζι με τη Τζο να δειτε τσ μπεμπακια σας στον υπερηχο!!!

Βαλεντινα υπομονη κ αισιοδοξια!!! Εχεις μερες μπροστα σου... εγω για να πω την αληθεια επαψα να δινω βαση σε συμπτωματα απο τοσο νωρις γιατι εχω φαει τα μουτρα μου παρα πολλες φορες.

Οσο για μας Μουτζουρα μου οπως ειπαν κ τα κοριτσια μας βλεπω να λεμε τα ευχαριστα μεσα στις γιορτες... λες να γραψουμε κανενα γραμμα στον Αγιο-Βασιλη????:P:p:p

Μαρτη μου ευχαριστουμε για τη διδυμομπεμπεδοσκονη!!!!!!

Συγνωμη αν ξεχναω κανενα κοριτσι που αγωνια κ περιμενει ευχαριστα νεα...

ναι ναι Abbot μου...και γραμμα και mail και περιστερι να στειλουμε!!χεχε!θα μας ερθει!αισιοδοξια και κοντευουμε!

εχεις δικιο κοριτσαρα μου!!!νομιζω μοοολις αξιωθω να αδιαθετησω αυτο το μηνα...θα τα αφησω ολα στην ακρη...επαφες μερα παρα μερα και θα κανω την προσπαθεια μου ανεπηρεαστη!καθολου σταθερος κυκλος!!!γι αυτο ειπα μηπως βοηθουσαν τα τεστακια..αλλα δεν νομιζω να βοηθησαν!εκτος βρε κοριτσια αν τρεχει κατι!θα μιλησω με το γιατρο μου!με το καλο με το καλο για το πιο σημαντικο ραντεβου της ζωης σου!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου ειχα τρεξιμο και τωρα καταφερα να σας διαβασω...περιοδος τιποτα ακομα...τωρα το βραδακι στο ντους σαν να μου φανηκε πρησμενο λιγο το στηθος και ελαφρυς πονος!ισως ερχεται....

RyZa.png

Αχ μουτζουρα μου με ενα τροπο γινονται τα παιδια λιγο κρασι λιγο θαλασσα και τ αγορι μου λοιπον ερωτευσου το συντροφο σου οπως τοτε ευχαριστησου την επαφη μαζι του χωρις προγραμμα και χωρις να σκεφτεσαι τιποτα κι ολα θα ρθουν οπως πρεπει.

Moutzoura2016 θέλω να σου πω τη γνώμη μου σχετικά με τα τεστ ωορρηξίας. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου δεν θα σταματούσα να τα χρησιμοποιώ λόγω του ασταθούς κύκλου που έχεις. Μόνο και μόνο για αυτό. Το ότι χρησιμοποιούμε τα τεστ δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο. Αλλά νομίζω ότι είναι ένασ καλός οδηγός για να ξέρουμε περίπου τί γίνεται. Εγώ παρόλο που έχω σχετικά σταθερό κύκλο τα χρησιμοποίησα τον προηγούμενο μήνα και είδα ότι όντωσ τις ημέρες που αισθανόμουν την ωορρηξία η γραμμούλα εμφανίστηκε. Δεν έμεινα βέβαια έγκυος αλλά αυτό δεν θα με σταματήσει να τα χρησιμοποιώ γιατί μπορεί στον επόμενο κύκλο να αλλάξει κάτι και θα ήθελα να το δω μέσω των τεστ. Απλά πρέπει να μην αγχωνόμαστε με τη χρήση τους και να μην μας γίνεται εμμονή. Εγώ προσωπικά κάνω τις επαφούλες με τον άντρα μου από την 11η ημέρα παρόλο που τα τεστ δεν δείχνουν κάτι. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα σε όλες.

k0oZp3.png

Καλημέρα! Ξύπνησα με χιονισμένη Πάρνηθα και πετάω!

Σαμμεράκι, είναι κι ο καιρός κι αυτές οι γιορτές, μεγαλώνει η μελαγχολία μας, άσε το μικρό σου το αντράκι να σου φτιάξει τη διάθεση, το μεγαλύτερο τονωτικό!

Μουτζούρα, ναι τα one step είναι ακριβώς ίδια με της χόουμτεστ και τα παραγγέλνεις από αγγλία, έχω βάλει το λινκ στις προηγούμενες σελίδες. Μια χαρά βρίσκουν την ωορρηξία αρκεί να τα κάνει κανείς από 8η μέρα περίπου ως αρκετά αργά στους μεγάλους κύκλους και τις μέρες που υποπτεύεσαι ωορρηξία πρωί και απόγευμα. Όταν δείξει αχνό θετικό δεν είναι θετικό (απλώς αρχίζει και συγκεντρώνεται η ορμόνη, ωορρηξία όχι ακόμη) αλλά έχεις επαφές, όταν δείξει έντονο θετικό τότε επίκειται ωορρηξία μέσα στις επόμενες 48 ώρες, οπότε πάλι επαφές. Με λίγα λόγια αυτά μια χαρά δείχνουν, αλλά η λύση είναι επαφές συνέχεια όπως και να 'χει. Απλώς αν έχεις κύκλο 40 ημερών και την πετύχεις μ' αυτά, τότε μετά θα μπορείς σαν άνθρωπος να χαλαρώσεις κι εσύ κι ο σύζυγος.

Σάνγκρε μου, καλημέρα! Πώς αισθάνεσαι;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...