Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια.με πονοκέφαλο κοιμήθηκα με πονοκέφαλο ξυπνησα!!!σαγκρε μου και γω δε τα γνώριζα ευχαριστουμε για το πρόγραμμα..

Μαρτη να χαίρεσαι τα δίδυμακια σου τι όμορφες στιγμές μας περιγράφεις.

Τζο είμαι σήμερα στην 22η τα έχω τα πονακια από 19η.και απότομες σουβλιες που και μες τη μέρα.για να δούμε τι θα δούμε!!!

Τονια λογικά από βδομάδα θα είναι το πρώτο σας ραντεβού.

Ιοί και συ τότε από νωρίς πονακια?τι να πω...μη φάω τα μούτρα μου μόνο στο τέλος.

Μουτζουρα αφαντη ακόμα και χωρίς σύμπτωμα?τι παιχνίδια σου παίζει!!! υπομονή να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσαρα μου γλυκια!μου μοιαζει εξαιρετικα δυσκολο...η χοριακη εστω κατι θα εδειχνε αν ειχε μια τιμουλα οπως το σεπτεμβριο που ειχα ξανα καθυστερηση και εκανα και εδειξε 5,35 και ο γιατρος μου ειχε πει οτι κατι πιαστηκε εκει αλλα δεν εμεινε...για το τεστ εγκυμοσυνης ειχα αμφιβολιες..αλλα απο χθες νομιζω δυσκολο!ευχομαι να εχεις την πιο ηρεμη και χαρουμενη εγκυμοσυνη καρδουλα μου!!!!:D:D

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου. Μακάρι να έρθει πολύ πολύ γρήγορα και σε εσένα και σε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια.με πονοκέφαλο κοιμήθηκα με πονοκέφαλο ξυπνησα!!!σαγκρε μου και γω δε τα γνώριζα ευχαριστουμε για το πρόγραμμα..

Μαρτη να χαίρεσαι τα δίδυμακια σου τι όμορφες στιγμές μας περιγράφεις.

Τζο είμαι σήμερα στην 22η τα έχω τα πονακια από 19η.και απότομες σουβλιες που και μες τη μέρα.για να δούμε τι θα δούμε!!!

Τονια λογικά από βδομάδα θα είναι το πρώτο σας ραντεβού.

Ιοί και συ τότε από νωρίς πονακια?τι να πω...μη φάω τα μούτρα μου μόνο στο τέλος.

Μουτζουρα αφαντη ακόμα και χωρίς σύμπτωμα?τι παιχνίδια σου παίζει!!! υπομονή να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

καλημερουδια κοριτσαρα μου!!υπομονη να περασουν οι μερες να εχουμε ευχαριστα νεακια!!!!τι να πω??δεν με παραξενευει κ πολυ αν και κανει παιχνιδια ο κυκλος μου ...ελαφρα πονακια εχω τιποτα αλλο!αν δω μεγαλη καθυστερηση θα παρω τον γιατρο μου!:?

RyZa.png

Βαλεντίνα, μακάρι να έχεις ευχάριστα! Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πάλι από τις ίδιες μέρες περίπου τα συμπτώματα περιόδου, ώσπου σιγά σιγά εξαφανίστηκαν μετά από καμιά εβδομάδα και άρχισαν κάτι άλλα κουλά και κατάλαβα ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει.

Μουτζούρα μου, έχει μπει στο σάκο του άη βασίλη όπως είπες και σ' το φυλάει ή για τα χριστούγεννα ή για τη νέα χρονιά, πάντως το 2017 θα είναι η χρονιά σου!

Εμένα ο γυναικολόγος μου έκλεισε για 14/12 πρώτο υπέρηχο, βέβαια αναλόγως χοριακής και εβδομάδας σύλληψης ίσως το πάμε μια εβδομάδα αργότερα για να ακούσουμε και καρδούλα μια και καλή.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα, μακάρι να έχεις ευχάριστα! Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πάλι από τις ίδιες μέρες περίπου τα συμπτώματα περιόδου, ώσπου σιγά σιγά εξαφανίστηκαν μετά από καμιά εβδομάδα και άρχισαν κάτι άλλα κουλά και κατάλαβα ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει.

Μουτζούρα μου, έχει μπει στο σάκο του άη βασίλη όπως είπες και σ' το φυλάει ή για τα χριστούγεννα ή για τη νέα χρονιά, πάντως το 2017 θα είναι η χρονιά σου!

Εμένα ο γυναικολόγος μου έκλεισε για 14/12 πρώτο υπέρηχο, βέβαια αναλόγως χοριακής και εβδομάδας σύλληψης ίσως το πάμε μια εβδομάδα αργότερα για να ακούσουμε και καρδούλα μια και καλή.

αααχχχ αντε με το καλο κοριτσαρα μου!αν ακουσεις και καρδουλα μετα ηρεμεις λιγακι!τωρα αναμενουμε την χοριακη της Παρασκευης που θα ειναι σουπερ ++++:D

RyZa.png

Αχ τζο μου 14αντε με το καλο κοριτσακι μολις ταισα τα ταλιμπανια μου φρουτα πως σας φανηκαν τα τραγουδακια τζο να ρωτησω σε τι δουλευεις;

ποσο ειναι τα φαγανα ζουζουνακια σου Σανγκρε μου?και εγω καποια τραγουδακια τα ακουσα πρωτη φορα....ομορφοι στιχοι κ μελωδιες!!!:)

RyZa.png

Τριαμιση και εναμιση μουτζουριτσα και μια χαρα πλακωνονται αχ ο χαρουλης εχει δωσει ρεστα ειχα χασει λιγο επθσοδεια αλλα τραγουδαρες ο ατιμος εχει κανει ροκ οργανο την γκαιντα

Τριαμιση και εναμιση μουτζουριτσα και μια χαρα πλακωνονται αχ ο χαρουλης εχει δωσει ρεστα ειχα χασει λιγο επθσοδεια αλλα τραγουδαρες ο ατιμος εχει κανει ροκ οργανο την γκαιντα

χαχαχα!ζουζουνακια μου!να σου ζησουν!θα περιμενουν πως και πως το νεο μελος για μυηση στην μικρη τους συμμορια!!!:D:D

ειχα την τυχη προπερσι να τον ακουσω live Σανγκρε μου,ο αντρας μου τον ακουει πολυ και εμαθα και εγω μεσα απο αυτον!ηταν απο τις καλυτερες συναύλιες της ζωης μου!!!αυτο που βγαζει στη σκηνη...φοβερο συναισθημα!με ειχε μαγεψει και ο τυπος απο την μπαντα του με τα πνευστα...φοβερο ολο το team του!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Ροκάρει με την παράδοση ο χαρούλης, πραγματικά με μαγεύει και ο στίχος και ο ήχος! Βιάζεται μου φαίνεται ο τρίτος να σας συναντήσει, σάνγκρε μου, πες του να κάτσει λίγο ακόμα και στα άλλα δυο ν' αφήσουν και κανένα πιτόγυρο για το αδερφάκι, χαχαχα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ασε τζο σε λιγο θα λεμε να αφησουν καμια πατατουλα για τους γονρθς τους μολις φαγαμε μακαρονια καθαριζουμε ενα πακετο για την πλακα μας. Τζο το καμαρι ποσο ειπες ειναι εννια μηνων καλα θυμαμαι; τωρα καθεσαι με αδεισ ανατροφης;

Χαιρομαι που σας αρεσουν τα τραγουδακια μεταλαξηομως απο κει που ελεγε τοχειμωνανθο τωρα μαγγανιες υτα ειναι κακες παρεες θηβαιος θανασακης μσλαμας στην αρχη τον λεγανε κακεκτυπο του ξυλουρη τωρα απεδειξε πως ειναι απλα ο εαυτος του. Μ αρεσει που ειμαι παντα σχετικη με το θεμα του καφε χιχιχ

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!!! Αχ τι ωραιο μουσικο πρωινο μας ετοιμασες Sangreluna!!! Nα σου ζησουν τα αγγελουδια σου κ με το καλο κ ανωδυνα να ερθει το τριτο μελος της συμμοριας!!! :P:p

Josephine ευχομαι να εξελιχθουν ολα τελεια κ η χοριακη σου οπως ειπε κ η Μουτζουρα θα δεις που θα ειναι super!!!Αλλωστε δε μας ενδιαφερει η τιμη αρκει να αυξανεται σωστα!!;)

Τονι@ κ σε σενα ευχομαι να εξελιχθουν ολα τελεια κ συντομα μαζι με τη Τζο να δειτε τσ μπεμπακια σας στον υπερηχο!!!

Βαλεντινα υπομονη κ αισιοδοξια!!! Εχεις μερες μπροστα σου... εγω για να πω την αληθεια επαψα να δινω βαση σε συμπτωματα απο τοσο νωρις γιατι εχω φαει τα μουτρα μου παρα πολλες φορες.

Οσο για μας Μουτζουρα μου οπως ειπαν κ τα κοριτσια μας βλεπω να λεμε τα ευχαριστα μεσα στις γιορτες... λες να γραψουμε κανενα γραμμα στον Αγιο-Βασιλη????:P:p:p

Μαρτη μου ευχαριστουμε για τη διδυμομπεμπεδοσκονη!!!!!!

Συγνωμη αν ξεχναω κανενα κοριτσι που αγωνια κ περιμενει ευχαριστα νεα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...