Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

σαμμερ μου μια χαρα βοηθησες δε μπορεις να τα ξερεις και ολαα..!!!!!! σε δυο μερες θα παω για το τεστ παπ και θα τον ρωτησω...!!! ουτε εμενα η παιδιατρος δε μου εχει πει κατι για το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας ουτε ηξερα οτι υπαρχει.. εμεις εχουμε κανει τον πνευμονιοκο και ενα αλο που εχει πολλα μεσαδε θυμαμαι πως λεγετε... και στο επομενο ραντευου εχουμε το εμβολιο της ανεμοβλογιας....!

Χαρούμενη μαμα ποσο ειναι το παιδακι σου;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 hours ago, vikib είπε:

τυχερο πινακακι

στην αναμονη

abbot

Rena87

Moutzoura2016         14/2

Eirinaki1981

ElektraGr

Marakif1990

City

Chrysa1982

Σαμμερ        10/2

Nini84

εγκυουλες

loverbird         9/6/17

Marinagz

Τονι@

Εβελινακι

Jane.Austen          24/9

Mammy2          12/10

• Μου αρέσει 4

49 minutes ago, jane.austen είπε:

κοριτσιααααααα γυρισαμε απ'το γιατρο!!!! ακουσαμε καρδουλα!!!!!!! η πιο ωραια μουσικη! ΠΗΤ μας εδωσε 24/9.!!

γελουσαμε κι οι 2 σα χαζα.....

βικακι μη με ξεχνας κι εμενα στις εγκυουλες...τωρα εχουμε και παλμο αλλωστε!!!

ειστε καλα???δε σας ξεχνω να ξερετε!

μπραβο jane μου χερομαι πολυ για αυτο ...... σε λιγο καιρο θα δεις πως θα νιωθεις οταν σε χτυπαει στην κοιλιτσα σου μετα που θα βλεπεις την κοιλιτσα σου να κουνιεται και μετα που θα το κρατησεις στην αγκαλια σου δε περιγραφονται ολα αυτα.......

2 minutes ago, zamia είπε:

Να σου Ζήσει κοπελα μου!!!

σε ευχαριστω πολυ πολυ και εσενα το δικο σου!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Ζαμιακι δεν το εκανα.η γιατρος ειπε οτι οποιο μωρο θηλαζει δεν το εχει αναγκη...jane χιλια μπραβο κουκλιτσα μου...εκλαιγε ο καλος σου???βικακυ οτι θες εδω ειμαι....φιλια σε ολες κ ολα τα μωρακια κ σπορακια κ φλαμιγκακια που ερχονται...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, jane.austen είπε:

κοριτσιααααααα γυρισαμε απ'το γιατρο!!!! ακουσαμε καρδουλα!!!!!!! η πιο ωραια μουσικη! ΠΗΤ μας εδωσε 24/9.!!

Καρδουλα μου τώρα πια θα χτυπούν δυο καρδιές σε ενα σώμα! Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να είναι κάθε φορά κάθε στιγμή από την εγκυμοσύνη σου μαγική!❤

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Αγαπουλες  μου τι κάνετε? ? Πόσο χαίρομαι που διαβάζω Χαρούμενα μηνύματα! ! Τώρα πριν λίγο γύρισα και περιμένω μία φίλη μου να έρθει να την δω λίγο 

Τζεινακι μου γλυκό! !!!   Μια σχέση ζωής ξεκινάει με αυτή τη μουσική! !!  

Μανούλα όμορφη!!!! Κ εγώ μόλις κάθομαι!!!πως είσαι; κουραστηκε η κοιλιτσες μας;❤

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

1 hour ago, jane.austen είπε:

Ααααααααα τι τελειααααα;;;;;Με το καλοοοοοπ τζειν μου!!!!!! Τρελαθηκατε ε;;;;;  χαχαχαχαχαχαχααα πολυ χαρηκα μπραβοοοοοο!!!!!

κοριτσια να σας πωωω!

Εκανα και το τελευταιο τεστ εγκυμοσυνης σημερα ε λεω αφου τα χω ας μην πανε χαμενα....το εκανα τωρα το βραδυ εδειξε αχνο θετικο κλασικα αλλα η γραμμη αργησε να εμφανιστει σαφως μεσ; στο χρονο που πρεπει αλλα ειναι αχνη σε σχεση με το χθεσινο που εκανα και εβγαζε ματι.

Λετε να επεσε η χοριακη και για αυτο τοση αχνη η ενταση της γραμμης;;;;

Τι το θελα και το κανα;;;;;

Αντε να κοιμηθω βραδιατικο...

gc6Ip2.png

4 minutes ago, Mammy2 είπε:

Ααααααααα τι τελειααααα;;;;;Με το καλοοοοοπ τζειν μου!!!!!! Τρελαθηκατε ε;;;;;  χαχαχαχαχαχαχααα πολυ χαρηκα μπραβοοοοοο!!!!!

Μαμι μου ξετρελαθηκαμε!!!!μοναδικο συναισθημα... συγγνωμη,επειδη εχασα επεισοδια μαλλον????εισαι εγκυος????????????????

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

3 minutes ago, jane.austen είπε:

Μαμι μου ξετρελαθηκαμε!!!!μοναδικο συναισθημα... συγγνωμη,επειδη εχασα επεισοδια μαλλον????εισαι εγκυος????????????????

Χαχαχαχααααα ναι!!!!!!!!! Εκανα χοριακη σημερα αυριο θα εχω αποτελεσματα ποσο χοριακη ειχες τζειν μου;;;;

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mammy2 είπε:

Χαχαχαχααααα ναι!!!!!!!!! Εκανα χοριακη σημερα αυριο θα εχω αποτελεσματα ποσο χοριακη ειχες τζειν μου;;;;

αχ αγαπη μου δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!ποση χαρα!!!! εμενα η πρωτη στις 3 μερες καθυστερησης ηταν 153. η δευτερη 600. βασικα θα σου πω οτι μου ειπε ο γιατρος μου...κανενα ρολο δεν παιζει η πρωτη τιμη αν ειναι χαμηλη η υψηλη...σημαντικο ειναι να υπερδιπλασιαστει σε 2 μερες! μονο αυτο θα σε ενδιαφερει!

ο αντρας σου ξετρελαθηκε????

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

23 minutes ago, Mammy2 είπε:

κοριτσια να σας πωωω!

Εκανα και το τελευταιο τεστ εγκυμοσυνης σημερα ε λεω αφου τα χω ας μην πανε χαμενα....το εκανα τωρα το βραδυ εδειξε αχνο θετικο κλασικα αλλα η γραμμη αργησε να εμφανιστει σαφως μεσ; στο χρονο που πρεπει αλλα ειναι αχνη σε σχεση με το χθεσινο που εκανα και εβγαζε ματι.

Λετε να επεσε η χοριακη και για αυτο τοση αχνη η ενταση της γραμμης;;;;

Τι το θελα και το κανα;;;;;

Αντε να κοιμηθω βραδιατικο...

Γιατί μαμυ μου τρελαινεις το μυαλουδακι σου; είναι βράδυ με τα υγρά όλης της μέρας...αχνό θα βγει! Ομορφιά μου όλα καλά θα είναι αυριο θα δεις! 

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

19 minutes ago, jane.austen είπε:

αχ αγαπη μου δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!ποση χαρα!!!! εμενα η πρωτη στις 3 μερες καθυστερησης ηταν 153. η δευτερη 600. βασικα θα σου πω οτι μου ειπε ο γιατρος μου...κανενα ρολο δεν παιζει η πρωτη τιμη αν ειναι χαμηλη η υψηλη...σημαντικο ειναι να υπερδιπλασιαστει σε 2 μερες! μονο αυτο θα σε ενδιαφερει!

ο αντρας σου ξετρελαθηκε????

Αχ ναι πολυ τζειν!!!!!!τρελαθηκε ομως!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ!!!!και συ με το καλο το μπεμπακι σας!!!!

Εκανα σημερα τη χοριακη και θα βγουνε αυριο στις 4 το απογευμα. Βασανιστηριο τοσες ωρες....

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Γιατί μαμυ μου τρελαινεις το μυαλουδακι σου; είναι βράδυ με τα υγρά όλης της μέρας...αχνό θα βγει! Ομορφιά μου όλα καλά θα είναι αυριο θα δεις! 

Ελα ντε τι με πιασε τωρα μουτζουριτσα μου.....μακαρι γιατι αποκαρδιωθηκα!!!

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

Μαμυ μου μην κάνεις τέτοιες σκέψεις σε παρακαλώ... Μια χαρά θα είναι...

Τζεινακι μου χτυπάει κ η δική μου καρδιά από τη χαρά σου!! Μπράβο κορίτσι μου!

Πριν λίγο ήρθα σπίτι αγάπες.και έγινα κ ρεζίλι σστη δουλειά.. λερωθηκα κ το είδε ευτυχώς η γιατρός κ μου έδωσε δικο της παντελόνι εργασίας.  Πολύ αιμορραγία κ πολύ πονο.. πφφ

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...