Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κορίτσια μου σας ευχαριστω για τις απαντήσεις!!

Σαμμερ,Βικακι,Ιοι η παιδίατρος και ενω ειναι σύμβουλος θηλασμού δε μου ανέφερε κατι..εσεις ειχατε κανει μονο το ενεσιμο;;πως το ελεγαν;;

Ρενακι,Μουτζουριτσα,νινι σας ευχαριστω!!τον ζουλαω καθε μερα!!!!

Σε τι φαση βρίσκεστε;;;

Να καλωσορίσω τη mammy και τη χαρούμενη μαμα!!

Μαρτακο...πως εισαι;;τι κάνουν τα ζουζουνια;;μμμμ..ειδα οτι τρως τα πάντα!!!ακομη και πιτογυρα;;:tongue:

Σαγκρε μουυυυυ σε ξεζουμιζει το μαγκακι 3;;;

Πουλακι μου κλωτσαει ο έρωτας;;;φουσκωσες πολυ;;;

Ειρηνακη μουυυυυ φιλια πολλα στη μικρη πριγκίπισσα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομιζα κρασακι με το φαγητο η πχ το βραδακι που θα κοιμηθει η μικρη στο σαλονι με τον καλο σου.ερχεται κ αγ.βαλεντινου

Εγω βραδυ δ τολμησα.μονο για να παω νοσοκομειο.δ κοιμοταν πολλες ωρες

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, Ioio είπε:

Αυτό σκέφτομαι. Φιλοδοξώ να αφήσω τη μικρή στη μαμά μου, και να βγω ραντεβού με το σύζυγο,  ποιον άλλο :)

ωραια σχεδια εχεις Ιοιο μου για εσενα και τον συζυγο!:wub:

RyZa.png

Ζαμιακι εμενα ειναι γενικα κατα των πολλων εμβολιων.ειδικα εφοσον θηλαζω.ειδικα για γαστρεντεριτιδα παρολο που εχουμε κ αδερφακι αφου δ παει σχολειο δ το προτεινει.εκτος αν ο συζηγος ειναι σε ομαδα υψηλου κινδυνου.αν κ ο δικος μου δουλευε με πολυ κοσμο.

Καναμε το infantrix για ηπατιτιδα,πολυομυελιτιδα,αιμοφιλο κ διφθεριτιδα,τετανο,κοκκυτη

Τουλ να το κανετε πιο μετα με του πνευμονιοκοκου πχ που ειναι μονο

7 minutes ago, zamia είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστω για τις απαντήσεις!!

Σαμμερ,Βικακι,Ιοι η παιδίατρος και ενω ειναι σύμβουλος θηλασμού δε μου ανέφερε κατι..εσεις ειχατε κανει μονο το ενεσιμο;;πως το ελεγαν;;

Ρενακι,Μουτζουριτσα,νινι σας ευχαριστω!!τον ζουλαω καθε μερα!!!!

Σε τι φαση βρίσκεστε;;;

Να καλωσορίσω τη mammy και τη χαρούμενη μαμα!!

Μαρτακο...πως εισαι;;τι κάνουν τα ζουζουνια;;μμμμ..ειδα οτι τρως τα πάντα!!!ακομη και πιτογυρα;;:tongue:

Σαγκρε μουυυυυ σε ξεζουμιζει το μαγκακι 3;;;

Πουλακι μου κλωτσαει ο έρωτας;;;φουσκωσες πολυ;;;

Ειρηνακη μουυυυυ φιλια πολλα στη μικρη πριγκίπισσα!!!

Ζαμιακι μου γλυκο...καθε φορα που μπαινεις  μυριζει πουδρα το φορουμ!

εγω αναμενω να μην ερθει σε 7 μερες η περιοδος και να ερθει η ευτυχια!!!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, vikib είπε:

Μαμμυ στην δευτερη εκανα μονο μια κ πηγα κατευθειαν δυο βδομαδες μετα για καρδια

Στην πρωτη εκανα πολλες γτ ειχα μεγαλη χοριακη αλλα δ βλεπαμε τπτ.μεγαλος κυκλος.

Πανω απο 1000-1500φαινεται σακος

Καρδια εγω ξερω για 10000-20000

Εξαρταται στο γιατρο.αλλα δ μ αρεσουν οι πολλες χοριακες

Ιοιο σκεψου οτι δ περναει αμεσως το αλκοολ στο γαλα.οποτε θηλασε,πιες το κρασακι σου κ οταν ζητησει δως της ξανα.σε αυτην την ηλικια δ ειναι τοσο θεμα

Σημερα η μικρη μου εφτιαξε μονη ολοκληρο το παζλ με 25κομματια!πολυ περηφανη μαμα

τυχερο πινακακι

στην αναμονη

abbot

Rena87

Moutzoura2016         14/2

Eirinaki1981

ElektraGr

Marakif1990

City

Chrysa1982

Σαμμερ        10/2

Nini84

εγκυουλες

loverbird         9/6/17

Marinagz

Τονι@

Εβελινακι

Mammy2

Χρυσα τι εγινε;για πειτε;ποτε περιμενετε;κοι εγκυουλες πητ.μαμμυ οκτωβρη;εβελινα,τονια σεπτεμβρη;ξεχασα καμια;

Βικακυ και εμενα μου εγραψε μια χοριακη και μου λεει η γραμματεας πες μου οταν βγει η χοριακη και να σου κλεισω ραντεβου προς τελος του μηνα.μετα απο δυο βδομαδες καταλαβα και γω.

ΠΗΤ 12/10/17

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

Mammy εμενα παντα ζηταει 2σε δυο μερες ακριβως για να δει διπλασιασμο.χαρουμενουλα συγγνωμη που δεν βοηθησα παρε καλυτερα τηλ τον  ντοκ.νινι δεν τον ξερω για να βοηθησω.εμβολια κ εγω αυτα εκανα που εκανε κ η βικυ.ιοιο να τον αποπλανησεις κ να ρθει κ το αδερφακι.μουτζ ευχομαι τον καλυτερο αγιο βαλεντινο.....με θετικη χοριακη...

• Μου αρέσει 3

2 hours ago, vikib είπε:

Ζαμιακι εμενα ειναι γενικα κατα των πολλων εμβολιων.ειδικα εφοσον θηλαζω.ειδικα για γαστρεντεριτιδα παρολο που εχουμε κ αδερφακι αφου δ παει σχολειο δ το προτεινει.εκτος αν ο συζηγος ειναι σε ομαδα υψηλου κινδυνου.αν κ ο δικος μου δουλευε με πολυ κοσμο.

Καναμε το infantrix για ηπατιτιδα,πολυομυελιτιδα,αιμοφιλο κ διφθεριτιδα,τετανο,κοκκυτη

Τουλ να το κανετε πιο μετα με του πνευμονιοκοκου πχ που ειναι μονο

Θα την ρωτησω ξανα την παιδιατρο για πιο λογο και τα δυο...εμεις θα κανουμε το Heyon και rotateq το ποσιμο.

Σαμμερακι ουτε εσεις κανατε της γαστρεντερίτιδας;;

Μουτζουριτσα μουυυυ!!!ευχομαι να μην ερθει η κοκκινομουρα...φουυυυυυυυ μπεμπεδοσκονη!!!!

• Μου αρέσει 3

σαμμερ μου μια χαρα βοηθησες δε μπορεις να τα ξερεις και ολαα..!!!!!! σε δυο μερες θα παω για το τεστ παπ και θα τον ρωτησω...!!! ουτε εμενα η παιδιατρος δε μου εχει πει κατι για το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας ουτε ηξερα οτι υπαρχει.. εμεις εχουμε κανει τον πνευμονιοκο και ενα αλο που εχει πολλα μεσαδε θυμαμαι πως λεγετε... και στο επομενο ραντευου εχουμε το εμβολιο της ανεμοβλογιας....!

em82p2.png QGcTp2.png

47 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Mammy εμενα παντα ζηταει 2σε δυο μερες ακριβως για να δει διπλασιασμο.χαρουμενουλα συγγνωμη που δεν βοηθησα παρε καλυτερα τηλ τον  ντοκ.νινι δεν τον ξερω για να βοηθησω.εμβολια κ εγω αυτα εκανα που εκανε κ η βικυ.ιοιο να τον αποπλανησεις κ να ρθει κ το αδερφακι.μουτζ ευχομαι τον καλυτερο αγιο βαλεντινο.....με θετικη χοριακη...

23 minutes ago, zamia είπε:

Θα την ρωτησω ξανα την παιδιατρο για πιο λογο και τα δυο...εμεις θα κανουμε το Heyon και rotateq το ποσιμο.

Σαμμερακι ουτε εσεις κανατε της γαστρεντερίτιδας;;

Μουτζουριτσα μουυυυ!!!ευχομαι να μην ερθει η κοκκινομουρα...φουυυυυυυυ μπεμπεδοσκονη!!!!

αυτη αυτη η αυρα σας και η μυρωδια απο τα παιδακια σας τα ζουζουνιαρικα ειναι που με κανει να ελπιζω!!!ευχαριστω Σαμμερ και Ζαμιακι!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

κοριτσιααααααα γυρισαμε απ'το γιατρο!!!! ακουσαμε καρδουλα!!!!!!! η πιο ωραια μουσικη! ΠΗΤ μας εδωσε 24/9.!!

γελουσαμε κι οι 2 σα χαζα.....

βικακι μη με ξεχνας κι εμενα στις εγκυουλες...τωρα εχουμε και παλμο αλλωστε!!!

ειστε καλα???δε σας ξεχνω να ξερετε!

• Μου αρέσει 7

c6xsp2.png

Αγαπουλες  μου τι κάνετε? ? Πόσο χαίρομαι που διαβάζω Χαρούμενα μηνύματα! ! Τώρα πριν λίγο γύρισα και περιμένω μία φίλη μου να έρθει να την δω λίγο 

8 minutes ago, jane.austen είπε:

κοριτσιααααααα γυρισαμε απ'το γιατρο!!!! ακουσαμε καρδουλα!!!!!!! η πιο ωραια μουσικη! ΠΗΤ μας εδωσε 24/9.!!

Τζεινακι μου γλυκό! !!!   Μια σχέση ζωής ξεκινάει με αυτή τη μουσική! !!  

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

20 minutes ago, jane.austen said:

Πόσο όμορφες στιγμές Τζέιν μου!!!Μπράβο σας!!!! Με το καλό!!! Να προσέχεις!!!

• Μου αρέσει 3

k0oZp3.png

26 minutes ago, jane.austen είπε:

Ποσο τέλειαααα!!!!ο πιο όμορφος ηχος....!!!!συγχαρητήρια!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...