Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 minutes ago, nini84 είπε:

Γεια σου Σάμμερ μου!!! Ναι, πλησιαζουν και δεν σου κρυβω οτι εχω αρχισει να αγχωνομαι. Ειμαι περιεργη να δω τι θα μου πει κι αυτος, να δω αν θα ειναι ομιλητικος και απλος γιατι εγω ειμαι ανθρωπος που θελω να κανω ερωτησεις και καμια φορα οι γιατροι δεν ειναι πολυ της συζητησης. Θα δουμε. Μεχρι την αλλη Πεμπτη υπομονη. 

Νινακι μου όλα καλά θα πάνε! Τα πάντα να τον ρωτήσεις! Γιατι είναι το σωμα σου και γιατί θες να γίνεις και θα γινεις μανουλα σύντομα αρα θες να ξέρεις τα πάντα που θα διενεργηθούν στο σπιτάκι του μωρού σου!❤

9 minutes ago, nini84 είπε:

Και να σας πω και τι με αγχωνει πιο πολυ απολα;;; Οχι το χειρουργειο αλλα το τι θα δει κατα τη διαρκεια της επεμβασης. Φοβαμαι μηπως την εχω πολλα χρονια την ενδομητριωση και εχει κανει ζημιες μεσα... Ολες αυτες τις ημερες εχω πραγματικα βουτηξει μεσα στο διαδικτυο και διαβαζω και sites αλλα και φορουμ και εχω διαπιστωσει οτι πολλα κακα μπορει να κανει αυτη η παθηση... Φυσικα υπαρχουν και αισιοδοξες εκδοχες που μετα την επεμβαση και τη διακοπη της περιοδου!!! (Αλλο παλι κι αυτο...) εχουν συλλαβει πολυ γρηγορα. Τελος παντων ο,τι και να λεω τωρα δεν εχει ουσια. Θα δειξει η λαπαροσκοπηση την κατασταση. 

Γεια σου ζαμια!!! Να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!! 

Δεν θα σου πω να μην ψαχνεις γιατί τα ίδια κάνω κ εγώ!απλα να σκέφτεσαι αισιόδοξα όσο μπορεις..να λες θα το παλεψω..ασε που πραγματικα πιστεύω δεν θα έχεις τίποτα άλλο θα φτιαξεις το ζεστό του σπιτάκι κ ερχεταιιιι ❤

21 minutes ago, zamia είπε:

Φιλες μουυυυυυ!!σας χαιρετώ μαζι με τον μπεμπακο μου!!

Αδύνατο να σας σχολιάσω γιατι εχω χάσει επειδοσια..........

Βλέπετε εχω γινει αυτοκόλλητη με τον γιο μου και δε με αφηνει να κανω τιποτα...

Είστε ολες καλα;;οι εγκυουλες μας;;;

Κανα νεο;;;;

Εμεις μεγαλώνουμε και ομορφαινουμε!!

Αυριο γινόμαστε 2μηνων!!!!!!μεγάλωσε το παιδακι μου!!όπου να'ναι θα κανουμε τα εμβολια μας..

Μας ταλαιπώρησε μια στοματιτιδα και ειχαμε πολυ γκρινια.....ποναγε η καρδια μου καθε φορά που εκλαιγε...σημερα σα να ειμαστε καλυτερα.:)

Βικακι εσεις τα κανατε;;ενα ποσιμο και ενα ενεσιμο ειναι..(αν δε κανω λαθος)ειχατε καμια παρενέργεια;

Σας φιλω όλες!!!!!

Μανούλα όμορφη! Φίλησε τον μας ❤

12 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε πως μου ειστε.....!!!!!! και εγω σαν ελευθερη επινα αρκετα μπορω να πω ειδικα οταν εβγενα! μετα που παντρευτικα ηρεμησα εε στο σπιτι ομως το βραδυ μπορει να βαλω κανενα κρασακι ετσι για να χαλαρωσω λιγο..!στην εγκυμοσυνη δεν επινα καθολου ουτε να το μυρισω μπορουσα ..πριν γεννησω στην περιοδο ποναγα λιγο μρ δυο ντεπον ειμουν μια χαρα μετα μου ποναγε λιγο μονο η μεση μου..... τωρα μετα την αποξεση δε ξερω τι με περιμενη στη περιοδο παλι...

Γεια σου χαρούμενο μανούλα!φιλι στον γιοκα σου!

8 minutes ago, nini84 είπε:

Γεια σου χαρούμενη μαμά!!!

Μπορεί δηλαδή μετα απο αυτό να αλλαξει και ο κυκλος και οι πονοι;;;;

Και εγώ.πιστεύω πως όταν θα φύγουν οι κύστες σου οι κύκλοι θα ναι ήπιοι και κανονικοί Νινακι!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

17 minutes ago, nini84 είπε:

Γεια σου χαρούμενη μαμά!!!

Μπορεί δηλαδή μετα απο αυτό να αλλαξει και ο κυκλος και οι πονοι;;;;

δε ξερω δε μου εχει ερθει ακομη η περιοδο αλλα αποτι εχω διαβασει απο αλλα κοριτσια ναι μπορει να αλλαξει και ο κυκλος και η πονο

13 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Νινακι μου όλα καλά θα πάνε! Τα πάντα να τον ρωτήσεις! Γιατι είναι το σωμα σου και γιατί θες να γίνεις και θα γινεις μανουλα σύντομα αρα θες να ξέρεις τα πάντα που θα διενεργηθούν στο σπιτάκι του μωρού σου!❤

Δεν θα σου πω να μην ψαχνεις γιατί τα ίδια κάνω κ εγώ!απλα να σκέφτεσαι αισιόδοξα όσο μπορεις..να λες θα το παλεψω..ασε που πραγματικα πιστεύω δεν θα έχεις τίποτα άλλο θα φτιαξεις το ζεστό του σπιτάκι κ ερχεταιιιι ❤

Μανούλα όμορφη! Φίλησε τον μας ❤

Γεια σου χαρούμενο μανούλα!φιλι στον γιοκα σου!

Και εγώ.πιστεύω πως όταν θα φύγουν οι κύστες σου οι κύκλοι θα ναι ήπιοι και κανονικοί Νινακι!

γεια σου μουζουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σαμμερ σε εχω κανει προσωπικο μου γιατρο σε εχω ζαλησει μου φενετε αλλα ερωτηση τωρα δυο τρεις μερες εχω παλι λιγο αιμα (δεν ειναι περιοδος παντως γιατι ειναι λιγο) και ειναι πολυ σκουρο να υποθεσω πως ειναι φυσιολογικο;;; θα ρωτησω μεθαυριο και τον γιατρο μου που θα παω να παρω το τεστ παπ..αλλα μεχρι τοτε ας εχω μια εικονα....

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Εγω δεν ειχα χαρουμενομανουλα αλλα οτι ειναι καφε ειναι παλιο οποτε δεν μας ανησυχει ελεγε ο γιατρος μου.παντως μπορει να ειναι ωορρηξια.γιατι εγω στην πρωτη ειχα κ καφε  κ αιμα .λιγο βεβαια αλλα κρατησε μερες

Διαφημίσεις

37 minutes ago, nini84 είπε:

Και να σας πω και τι με αγχωνει πιο πολυ απολα;;; Οχι το χειρουργειο αλλα το τι θα δει κατα τη διαρκεια της επεμβασης. Φοβαμαι μηπως την εχω πολλα χρονια την ενδομητριωση και εχει κανει ζημιες μεσα... Ολες αυτες τις ημερες εχω πραγματικα βουτηξει μεσα στο διαδικτυο και διαβαζω και sites αλλα και φορουμ και εχω διαπιστωσει οτι πολλα κακα μπορει να κανει αυτη η παθηση... Φυσικα υπαρχουν και αισιοδοξες εκδοχες που μετα την επεμβαση και τη διακοπη της περιοδου!!! (Αλλο παλι κι αυτο...) εχουν συλλαβει πολυ γρηγορα. Τελος παντων ο,τι και να λεω τωρα δεν εχει ουσια. Θα δειξει η λαπαροσκοπηση την κατασταση. 

Γεια σου ζαμια!!! Να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!! 

αχ ρε ματακια μου...οσο κ να σου λεμε να μη διαβαζεις στο ιντερνετ... ξερω ποσο αναποφευκτο ειναι... κ εγω τοτε π απεβαλα κ δεν ηξερα γιατι αυτο εκανα κ ετσι ομως βρηκα κ εσας.... εσυ ψυχη μου θα παρεις την θετικη πλευρα ολων αυτων που διαβασες κ πιστεψε το κ θα γινει... θα σου πανε ολα καλα, θα το δεις! ελα, σε παρακαλω.... ευτυχως π αδιαθετησες κιολας να μην εισαι με περιοδο οταν πας π το ειχες αγχος....  κ ολα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

6 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Εγω δεν ειχα χαρουμενομανουλα αλλα οτι ειναι καφε ειναι παλιο οποτε δεν μας ανησυχει ελεγε ο γιατρος μου.παντως μπορει να ειναι ωορρηξια.γιατι εγω στην πρωτη ειχα κ καφε  κ αιμα .λιγο βεβαια αλλα κρατησε μερες

δε μου φενεται τοσο για καφε, σκουρο ειναι σαν κερασι ενα πραμα... αφου στην αρχη νομιζα οτι ηταν μαυρο.. εκανα και μια υποθεση με το μυαλο μου μηπως εφευγε η κυστουλα και γιαυτο το εχω...τωρα για ωοριξια δε νομιζω αφου εγινε κυστη.. σε ευχαριστω πολυ παντως.....!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

25 minutes ago, Σαμμερ said:

Νινι πως λεγεται ο γιατρος που θα πας???μηπως κ τον ξερουμε

Τσἀκος Ηλίας λέγεται Σάμμερ μου.

Κορίτσια θα επιστρέψω αργότερα...΄πάω δουλίτσα...σας φιλώ!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

Καλησπερα κοριτσια πηγα για χοριακη μεσημερι αποτελεσμα αυριο μεσημερι τετοια ωρα.

Αντε να δουμε .... Εν τω μεταξυ τπ στηθος εχει σχεδον ξεπριστει.Αμαν λεω!

Και κολπικα υγρα εχω.

Ποτε θα περασει και αυτη μερα.....

Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!!! Σε λιγες μερουλες πολλες αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου και τσουπ! Το πιασαμεεεε!!!!

Ρενα μου καλα εισαι;Αυριο θα σας πω χοριακη.

Εγκυουλες ποσες φορες κανατε χοριακη;;;

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

5 minutes ago, Mammy2 είπε:

Καλησπερα κοριτσια πηγα για χοριακη μεσημερι αποτελεσμα αυριο μεσημερι τετοια ωρα.

Και κολπικα υγρα εχω.

Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!!! Σε λιγες μερουλες πολλες αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου και τσουπ! Το πιασαμεεεε!!!!

Μαμυ μου καλα αποτελεσματα!!!πω πω βρε παιδι μου!!πολυ κανουν!εδω επαρχεια σε δυο ωρες την εχουν ετοιμη!ισως χρειαστει κ αλλη μια αλλα δεν ειναι και σιγουρο!αναλογα την τιμη της θα σου πει ο γιατρος σου!με τιμες πανω απο 1500 νομιζω οτι διενεργειται υπερηχογραφικος ελεγχος οπου διαπιστωνεται η κυηση!εσυ εχεις ηδη αρκετες μερες που εχεις δει και το θετικο...πιστευω θα ναι αρκετα ανεβασμενη!!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Mammy2 είπε:

Και κολπικα υγρα εχω.

Αγαπουλιτσα μου θα χρειαστούν σίγουρα δύο ακόμη... μεχρι να δείτε το μπεμπε που θα σταματήσεις να κάνεις. Εγώ με 1600 άκουσα καρδούλα.. 

Lilypie - (Lzpn)

16 hours ago, Mammy2 είπε:

καλησπερα κοριτσια τωρα ξαπλωσα.εκανα κατι δουλειρς εδω σπιτι κουραστηκα...λαχανιαζω...δεν ειμαι για πολλα πολλα.

Κοριτσια αισθανομαι ομορφα.ευτυχια εχω μεγαλη!!!

Λοιπον πηγα ντοκ μου εγραψε τημ χοριακη αν οχι αυριο μεθαυριο θα παω.οι ταχυκαρδιες πολλες!!!! Μου ρουφηξε το αιμα!!!!

Επισης ραντεβου με εβαλε τελος του μηνα.

4w+1d με βγαζει βαση ΤΕΡ.

Με το καλό! Στο επόμενο θα ακούσετε και καρδούλα!  Πόσο συγκινητικό! !!!! 

Ζάμια μου, να χαίρεσαι το γιό! Στη μικρή μου τα εμβόλια έφερναν υπνηλία! 

Μάρτη μου, από μένα έχεις άδεια να πιεις ένα ρακόμελο ;) Στις ομάδες υποστήριξης θηλασμού λένε να θηλάσεις μετά από 2 ή 2,5 ώρες.  Κορίτσια, θα ρωτήσω την παιδίατρο.  Ένα κρασάκι το πεθύμησα :)

• Μου αρέσει 1

Μαμμυ στην δευτερη εκανα μονο μια κ πηγα κατευθειαν δυο βδομαδες μετα για καρδια

Στην πρωτη εκανα πολλες γτ ειχα μεγαλη χοριακη αλλα δ βλεπαμε τπτ.μεγαλος κυκλος.

Πανω απο 1000-1500φαινεται σακος

Καρδια εγω ξερω για 10000-20000

Εξαρταται στο γιατρο.αλλα δ μ αρεσουν οι πολλες χοριακες

Ιοιο σκεψου οτι δ περναει αμεσως το αλκοολ στο γαλα.οποτε θηλασε,πιες το κρασακι σου κ οταν ζητησει δως της ξανα.σε αυτην την ηλικια δ ειναι τοσο θεμα

Σημερα η μικρη μου εφτιαξε μονη ολοκληρο το παζλ με 25κομματια!πολυ περηφανη μαμα

τυχερο πινακακι

στην αναμονη

abbot

Rena87

Moutzoura2016         14/2

Eirinaki1981

ElektraGr

Marakif1990

City

Chrysa1982

Σαμμερ        10/2

Nini84

εγκυουλες

loverbird         9/6/17

Marinagz

Τονι@

Εβελινακι

Mammy2

Χρυσα τι εγινε;για πειτε;ποτε περιμενετε;κοι εγκυουλες πητ.μαμμυ οκτωβρη;εβελινα,τονια σεπτεμβρη;ξεχασα καμια;

• Μου αρέσει 4

5 minutes ago, vikib είπε:

Μαμμυ στην δευτερη εκανα μονο μια κ πηγα κατευθειαν δυο βδομαδες μετα για καρδια

Στην πρωτη εκανα πολλες γτ ειχα μεγαλη χοριακη αλλα δ βλεπαμε τπτ.μεγαλος κυκλος.

Πανω απο 1000-1500φαινεται σακος

Καρδια εγω ξερω για 10000-20000

Εξαρταται στο γιατρο.αλλα δ μ αρεσουν οι πολλες χοριακες

Ιοιο σκεψου οτι δ περναει αμεσως το αλκοολ στο γαλα.οποτε θηλασε,πιες το κρασακι σου κ οταν ζητησει δως της ξανα.σε αυτην την ηλικια δ ειναι τοσο θεμα

Σημερα η μικρη μου εφτιαξε μονη ολοκληρο το παζλ με 25κομματια!πολυ περηφανη μαμα

μπραβο στο κοριτσακι σου Βικακι!ποσο ωραια ενασχοληση τα παζλ!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...