Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας κι απο μενα!!!!!!

σαγκρε μου κοντευεις.... τζο παμε για δευτερο..... πουλακι μου προχωρα.....ζαμια περιμενω να αγκαλιασεις τον μπεμπη σου.... μαμα φιλακια στο μελινακι.... βικακι τελεια ο μικρος ε?????.....

ιωαννα μου..... ενα γευμα κι αυτο μισο ακομα συν 6-7 θηλασμους ο καθενας!!!!!!!!!!!

ελενακι???????????????

παλιες και καινουργιες σας χαιρετω και ευχομαι να εχουμε φρεσκα χριστουγεννιατικα μωρακια και ολοφρεσκα πρωτοχρονιατικα σπορακια!!!!!!

εμεις στολισαμε βαλαμε κοκκινα φιογκακια και φωτακια εσωτερικου χωρου στη τζαμαρια μας σαλονοτραπεζαρια και τα κοιτανε και χοροπηδανε και γελανε και μιλανε.... αντε ελα...ατα...μπαμπα....εγια....(το τελευταιο θελει μεταφραση χαχα)

τα ζουζουνακια μου... μας εχουν ξετρελανει!!!!!

ο ενας εβγαλε δοντακια..... τα γελακια τους ακομα και οι γκρινιτσες τους ειναι...... ασε σου λεω..... θαυμα!!!! μεγαλωσανε πια... εφυγε το στυλ του νεογνου-βρεφους....ειμαστε αγορακια..... ειμαστε μπεμπηδες πια!!!!! οταν μας γελανε... οταν μας αγκαλιαζουν λιωνουμε..........

ευχομαι να το ζησετε γρηγορα οοοοοολες!!!!!!

σας φιλω...... και στελνω μπολικη διδυμομπεμπεδοσκονη απ τα αγορακια μου!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Σάνγκρε μου, τι ωραία μελωδική καλημέρα μου ετοίμασες! Εγώ τα βλέπω πρωί πρωί, βράδυ κοιμάμαι νωρίς. Πάω να ακούσω τις μαγγανείες που δεν το ήξερα, πολύ συγκινητικός ο στίχος, μου θυμίζει τα βλασταράκια μας που μεγαλώνουν τόσο γρήγορα...

Μαμά μου, τι σπάσιμο να προκύπτουν νέα μαστορέματα και καθαριότητες όταν τα έχεις μόλις όλα στην εντέλεια! Τελοσπάντων, μη δίνεις σημασία και κράτα την ψυχραιμία σου, αυτά θα ξεχαστούν γρήγορα και είναι δευτερεύοντα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Βαλεντίνα, εσύ με ρώταγες; ναι, είχα από πολύ νωρίς συμπτώματα περιόδου, από την 20ή ημέρα του κύκλου περίπου. Σε ποια μέρα είσαι τώρα και πότε δεν περιμένεις; Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα και από εμένα!

Μάρτη μου, τί ωραία που τα περιγράφεις! κι εμείς στολίσαμε, πήγαμε και για χριστουγεννιάτικα, χάζευε σαν τρελή. Τα μωράκια μας γίνονται μπεμπάκια, παίζουν πια! την βάζω μπρούμυτα και κπ φορές μετακινείται λίγα εκατοστά

Jo, κι εγώ το μήνα που έπιασα είχα νωρίς συμπτώματα περιόδου τα οποία πηγαινοερχόταν.

Τζο μου κατι ηξερε η γρια σαφκρε για το κοιμαμαι νωρις χιχιχι καλημερα το αχ το τελευταιο διστιχο απο τις μαγγανειες και γω δε ξερω ποσα μου υπεν-θυμιζει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια. Moutzoura μου Λυπάμαι για το αρνητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι να σου έρθει το άλλο μήνα το σπορακι που τόσο λαχταράς!

Εγώ δεν ξέρω ακόμα πότε θα πάω για υπέρηχο. Είναι πολύ νωρίς. Θα κάνω κι άλλη χοριακη και μετά θα μου πει η γιατρός πότε .

Αντε να στολιζομαστε σιγά σιγά! ! Έρχεται ο πιο γιορτινός μήνας! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου και απο εμενα!!!

τι μελωδικο εγινε το καφε μας!!!!ευχαριστουμε Σανγκρε !!!βλεπω συναντηση μεσα στο 2016 με το μπεμπακι σου!!!με το καλο!!!!!

καλημερα Τζο μου,Βαλεντινα,Ιοιο,μαμα82,αυτο με τα μαστορεματα ειναι λιγακι ζορι!,ζαμια μου,μαρτη μου να σου ζησουν τα ζουζουνακια σου!καλημερα και σε οσες ξεχνω να αναφερω!εγω εδω στην αναμονη ακομα...περιοδος αφαντη....παμε για αλλο ενα μεγαλο και οτι να ναι κυκλο!περιμενω να ερθει να παρω τηλεφωνο το γιατρο!και βλεπουμε!

RyZa.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια. Moutzoura μου Λυπάμαι για το αρνητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι να σου έρθει το άλλο μήνα το σπορακι που τόσο λαχταράς!

Εγώ δεν ξέρω ακόμα πότε θα πάω για υπέρηχο. Είναι πολύ νωρίς. Θα κάνω κι άλλη χοριακη και μετά θα μου πει η γιατρός πότε .

Αντε να στολιζομαστε σιγά σιγά! ! Έρχεται ο πιο γιορτινός μήνας! !

καλημερα Τονακι μου!!!πως νιωθεις?εκτος του οτι πετας!!!χεχε!δεν πειραζει...τι να κανουμε?θα προσπαθουμε μεχρι να ερθει!στο χερι του ειναι?ισως ετοιμαζεται να μπει στο σακο του Αγιου Βασιλη και να μου ερθει τοτε!μακαρι!θα παω γιατρο ομως γιατι δεν βλεπω προκοπη με τον κυκλο μου!κατι δεν παει καλα!

RyZa.png

καλημερα Τονακι μου!!!πως νιωθεις?εκτος του οτι πετας!!!χεχε!δεν πειραζει...τι να κανουμε?θα προσπαθουμε μεχρι να ερθει!στο χερι του ειναι?ισως ετοιμαζεται να μπει στο σακο του Αγιου Βασιλη και να μου ερθει τοτε!μακαρι!θα παω γιατρο ομως γιατι δεν βλεπω προκοπη με τον κυκλο μου!κατι δεν παει καλα!

Προς το παρόν δεν νιώθω κάτι εκτός από ευαισθησία στο στομάχι. Έχω που και που κάτι τραβηγματα στην κοιλιά .

Εχθές χάζευα διάφορα topics σχετικά με τις τιμές χοριακης και θυμήθηκα εσένα γιατί 2 κοπέλες έλεγαν ότι έκαναν χοριακη την μέρα που περίμεναν και ήταν 0 αλλά δεν τους ήρθε ποτέ περίοδος και τελικά μετά από μερικές μέρες ήταν θετική.

Δεν θέλω να σε κάνω να ελπίζεις και μετά να απογοητευτεις. Αλλά μήπως υπάρχει περίπτωση να το έπιασες κι εσύ αργά? ? Τι να πω. .Εγώ εύχομαι να είσαι σαν αυτά τα κορίτσια! Νιώθεις συμπτώματα περιόδου?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τρελος ερωτας να τους αφιερωσω το βοσκαρουδακι αμουστακο στα ορη που γυριζω με το σεβντα σου αγαπη μου στεκω και μπουγιουντιζω... Του χαρουλη

Και το για σενα θα φαω τα σαντουιτς ολου του κοσμου γιατι σουν εσυ η ζωη μου το φως μου

Αγλεωρας του σταροβα...

Αχ και να κολλησω και να στιχο του χαρουλη απο το μαγγανειες που μου μου χει κατσει δυο μερες τωρα

Κατω απο φυλλα κιτρινα κοιμουνται καπετανιοι κι αυτο που χτες περισευε αυριο δε θα φτανει.

Τι τέλεια τραγουδάκια πρωι-πρωι!!! Το καλύτερο ξεκίνημα μίας δύσκολης μέρας!!!

Εβελινακιιιιιι τι κανεις???η γοργονα σου???!!!:-) :-) :-) :-)

Ναι κοπελα μου κοντευω!!σ'ευχαριστωωωωω!!!:-) :-) :-) :-) :-)

Καλά είμαστε!!! Μας τρελάινει !! Ειδικά ο μπαμπάς, που είναι κ αδυναμία.. αγκαλιες, φιλιά, δικά της λογακια, σκόρπιες λεξουλες κ κάτι γέλια..είναι ή ζωή μου!!!

Να μαι κι εγώ!! Έχει λίγη ώρα που κοιμήθηκε!

Μην μιλάτε για δουλειές....εχθες όλη μέρα καθαριζα και διορθωνα το δωμάτιο της Μελίνας μαζεψα την κούνιας της να ανοίξει ο χώρος γιατί ως γνωστόν κοιμομαστε μαζί και τζάμπα χώρο πιάνει διόρθωση ιχνιδια και μικρά ρούχα και τέλος πάντων αφού ήταν όλα έτοιμα στις 11 το βράδυ ξαφνικά κοθω ένα κρακ κρακ και ξεκολλησςν πλακάκια....κακοτεχνιες ....οπότε σήμερα τ αδειασαμε όλα να έρθει ο μάστορας και να τα βγάλει και να τα ξανακολλησει...χαμός...δεν θέλω να σκέφτομαι την σκόνη που θα σηκωθεί....και αυτό που με σκάει είναι ότι ολα αυτά τα έκανα μία ώρα αρχυτερα ώστε να έχω το δωμάτιο έτοιμο που θα έρθουν οι φίλοι μας να στολισουμε όλοι μαζί το Σάββατο και να παίζουν τα παιδιά.....έχω νεύρα πολλά...

Ελπίζω τουλάχιστον να τελειώσει μέχρι την παρασκευή...

Ζαμιακι μου είχε πολύ κρύο και αέρα βασικά και δεν την εβγαλα έξω να δει το χιόνι ελπίζω να συνεχίσει αύριο και να πάμε βόλτα με χιονισμένα δεντράκια!!

Με το καλό να έρθει ο πρίγκιπας στην αγκαλιά σου!!

Σαμερακι όλα λοιπόν και σε λίγο καιρό ξεκινατε προσπάθειες!!

Σαγκρε κάποτε μας ανεβάζες Τραγουδάκια τώρα απλά μας τα γράφεις.... Μπράβο στα μαγκακια που τρώνε τόσο!!

Ή Μελίνα έχει πλούσιο ρεπερτόριο και φυσικά την εχω πάει στον θανασακη!!

Βαλεντινα μεγάλη εφεύρεση ή σκούπα ειδικά όταν έχεις παιδιά και σκύλο εγώ έχω και από τα δύο!

Καληνύχτα σε ολες

Πω πω, στα καλά καθουμενα.. εύχομαι να τελειώσουν γρήγορα κ να απολαυσετε το στόλισμα !!!

κοριτσια γεια σας κι απο μενα!!!!!!

σαγκρε μου κοντευεις.... τζο παμε για δευτερο..... πουλακι μου προχωρα.....ζαμια περιμενω να αγκαλιασεις τον μπεμπη σου.... μαμα φιλακια στο μελινακι.... βικακι τελεια ο μικρος ε?????.....

ιωαννα μου..... ενα γευμα κι αυτο μισο ακομα συν 6-7 θηλασμους ο καθενας!!!!!!!!!!!

ελενακι???????????????

παλιες και καινουργιες σας χαιρετω και ευχομαι να εχουμε φρεσκα χριστουγεννιατικα μωρακια και ολοφρεσκα πρωτοχρονιατικα σπορακια!!!!!!

εμεις στολισαμε βαλαμε κοκκινα φιογκακια και φωτακια εσωτερικου χωρου στη τζαμαρια μας σαλονοτραπεζαρια και τα κοιτανε και χοροπηδανε και γελανε και μιλανε.... αντε ελα...ατα...μπαμπα....εγια....(το τελευταιο θελει μεταφραση χαχα)

τα ζουζουνακια μου... μας εχουν ξετρελανει!!!!!

ο ενας εβγαλε δοντακια..... τα γελακια τους ακομα και οι γκρινιτσες τους ειναι...... ασε σου λεω..... θαυμα!!!! μεγαλωσανε πια... εφυγε το στυλ του νεογνου-βρεφους....ειμαστε αγορακια..... ειμαστε μπεμπηδες πια!!!!! οταν μας γελανε... οταν μας αγκαλιαζουν λιωνουμε..........

ευχομαι να το ζησετε γρηγορα οοοοοολες!!!!!!

σας φιλω...... και στελνω μπολικη διδυμομπεμπεδοσκονη απ τα αγορακια μου!!!!!!

Τι όμορφα πράγματα μας περιγράφεις..κάθε ηλικία με την "τρέλα" της..δε μας αφήνουν μυαλό... :-)

DqByp2.png

Προς το παρόν δεν νιώθω κάτι εκτός από ευαισθησία στο στομάχι. Έχω που και που κάτι τραβηγματα στην κοιλιά .

Εχθές χάζευα διάφορα topics σχετικά με τις τιμές χοριακης και θυμήθηκα εσένα γιατί 2 κοπέλες έλεγαν ότι έκαναν χοριακη την μέρα που περίμεναν και ήταν 0 αλλά δεν τους ήρθε ποτέ περίοδος και τελικά μετά από μερικές μέρες ήταν θετική.

Δεν θέλω να σε κάνω να ελπίζεις και μετά να απογοητευτεις. Αλλά μήπως υπάρχει περίπτωση να το έπιασες κι εσύ αργά? ? Τι να πω. .Εγώ εύχομαι να είσαι σαν αυτά τα κορίτσια! Νιώθεις συμπτώματα περιόδου?

αχ κοριτσαρα μου γλυκια!μου μοιαζει εξαιρετικα δυσκολο...η χοριακη εστω κατι θα εδειχνε αν ειχε μια τιμουλα οπως το σεπτεμβριο που ειχα ξανα καθυστερηση και εκανα και εδειξε 5,35 και ο γιατρος μου ειχε πει οτι κατι πιαστηκε εκει αλλα δεν εμεινε...για το τεστ εγκυμοσυνης ειχα αμφιβολιες..αλλα απο χθες νομιζω δυσκολο!ευχομαι να εχεις την πιο ηρεμη και χαρουμενη εγκυμοσυνη καρδουλα μου!!!!:D:D

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...