Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

4 minutes ago, nini84 είπε:

Καλημέρα Μάρτη!!! Φιλακια στα μωράκια σου!!!

Ρένα μου πονάς, ε;; Κι εγώ το ίδιο. Αδιαθέτησα Κυριακή βράδυ και πονάω ακόμα λιγο και σήμερα. Υπομονή!! 

Μουτζουρίτσα μου σε φιλώ κι εσένα γλυκά!!! Καλή δουλίτσα!!!

Τόνια μου φιλακια σε σενα και στο μπεμπε σου!!! 

καλημερουδια νινακι μου.... υπομονη... για τον πονο η κορη μου περνει nourofen extra για περιοδο!!!!!!

1 minute ago, Rena87 είπε:

Δεν εχω φτάσει σε σημείο τέτοιο ποτέ να μεθυσω ώστε να μην ξέρω τι κάνω.  Δε μου άρεσε.. η αλήθεια είναι ότι πάντα ήμουν βουρλισμενη κ περνούσα καλά είτε πιω είτε όχι.. σα μεθυσμένο είμαι.  Ψιλοζαλαδα ναι.. Να γελάω σα το χαζό ναι.. αλλά να μην ξέρω τι μου γίνεται ποτέ!!! Χαχα... τρομερό το παπί αγάπη!

αχ ρενακι μου ερωτας ηταν!!! ηθελα να μαθω πως μεθας (περιεργεια)!!! η πλακα ηταν οτι καθιστη δεν ειχα ζαλη και μολις σηκωθηκα.......αρχισαν τα πανηγυρια!!!!! τωρα στον χωρισμο!!!!! ηταν αλλο αχτι σου λεω!!!! γ@μ0τ0......πικρα.... ειχα μια φιλη κομμωτρια... που μου συμπαρασταθηκε..... πηγαινοντας με σε ολα τα μπουζουκια των νοτιων προαστιων!!!!!!!!...... παντα με παρεα και κερναγαν!!!! ηταν η ατιθαση εποχη μου.....μεχρι που μου βγηκε...... και ησυχασα!!!!!!! τωρα κρασακι με το φαγακι η μπυριτσα οπως λες το καλοκαιρι κυριως!!!! αν και με πιτογυρο και πιτσα πινω free καργα!!! κατεβαζει και γαλα λογω μαγιας!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

26 minutes ago, nini84 είπε:

Καλημέρα Μάρτη!!! Φιλακια στα μωράκια σου!!!

Ρένα μου πονάς, ε;; Κι εγώ το ίδιο. Αδιαθέτησα Κυριακή βράδυ και πονάω ακόμα λιγο και σήμερα. Υπομονή!! 

Μουτζουρίτσα μου σε φιλώ κι εσένα γλυκά!!! Καλή δουλίτσα!!!

Τόνια μου φιλακια σε σενα και στο μπεμπε σου!!! 

και εγω σε φιλω γλυκα Νινακι μου ομορφο!!!!να περασει η κοιλιτσα ευχομαι !!

εγω κοριτσια μπορει να ειναι οτι να ναι λιγο ο κυκλος μου αλλα πονος δεν ξερω τι σημαινει στην περιοδο!δεν εχω παρει ποτε ουτε ντεπον...μπορω να παω γυμναστηριο να χτυπηθω!δεν νιωθω!

λοιπον στον γαμο μου ηπια!!!beach bar παρτυ με φιλους μονο μετα το τραπεζι....με εκανε ο μπαρμαν γκολ....δεν ηθελα και πολυ οπως καταλαβαινετε...με σφηνακια εγινε η δουλεια...αλλα ημουν σε φαση ομορφη...χαρα...γελιο....ενταξει φωναζα στον αντρα μου σε αγαπαωωωωω χαχαχαχαχα....οταν ξαπλωσα τα χρειαστηκα λιγο ομολογω...αλλα εκανα κ ισως απο το καλυτερο σεξ της ζωης μου ως τωρα!!!:oops:

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

39 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

και εγω σε φιλω γλυκα Νινακι μου ομορφο!!!!να περασει η κοιλιτσα ευχομαι !!

εγω κοριτσια μπορει να ειναι οτι να ναι λιγο ο κυκλος μου αλλα πονος δεν ξερω τι σημαινει στην περιοδο!δεν εχω παρει ποτε ουτε ντεπον...μπορω να παω γυμναστηριο να χτυπηθω!δεν νιωθω!

λοιπον στον γαμο μου ηπια!!!beach bar παρτυ με φιλους μονο μετα το τραπεζι....με εκανε ο μπαρμαν γκολ....δεν ηθελα και πολυ οπως καταλαβαινετε...με σφηνακια εγινε η δουλεια...αλλα ημουν σε φαση ομορφη...χαρα...γελιο....ενταξει φωναζα στον αντρα μου σε αγαπαωωωωω χαχαχαχαχα....οταν ξαπλωσα τα χρειαστηκα λιγο ομολογω...αλλα εκανα κ ισως απο το καλυτερο σεξ της ζωης μου ως τωρα!!!:oops:

μου φαινεται αδιανοητο αυτο,...απο μικρη π θυμαμαι τον εαυτο μου, με nurofen, brufen, feldene τα παντα ολα ....πονους αφορητους,ζαλαδες,εμετους, αφου καθε χρονια με εβγαζαν εγκυο στο σχολειο με αυτα που παθαινα,ρεζιλι γινομουν.... τωρα εχουν φτιαξει παρα πολυ ολα αυτα.εκτος απο τους πονους! αλλα χαπακωνομαι κ σκαω...

μα το πιο ωραιο σεξακι μεθυσμενη αγαπη??  

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

51 minutes ago, Rena87 είπε:

μου φαινεται αδιανοητο αυτο,...απο μικρη π θυμαμαι τον εαυτο μου, με nurofen, brufen, feldene τα παντα ολα ....πονους αφορητους,ζαλαδες,εμετους, αφου καθε χρονια με εβγαζαν εγκυο στο σχολειο με αυτα που παθαινα,ρεζιλι γινομουν.... τωρα εχουν φτιαξει παρα πολυ ολα αυτα.εκτος απο τους πονους! αλλα χαπακωνομαι κ σκαω...

μα το πιο ωραιο σεξακι μεθυσμενη αγαπη??  

Ρε Ορέστη Μακρή εσύ  δεν ημουν σκνιπα!χαχαχαχα!ήμουν τόσο όσο να απελευθερωσω όλο μου τον ερωτισμό! Χαχαχα!

Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να πονας!η ξαδέρφη μου που μεγαλωσαμε μαζί πήγαινε μέχρι νοσοκομείο για ενδοφλεβια! Την λυπομουν κάθε μήνα!τώρα με το που γέννησε πριν ενα χρόνο λέει ξαδέρφη δεν ποναω πια!δεν ήξερα πως είναι περίοδος χωρίς πόνο και ενέσεις!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Φιλες μουυυυυυ!!σας χαιρετώ μαζι με τον μπεμπακο μου!!

Αδύνατο να σας σχολιάσω γιατι εχω χάσει επειδοσια..........

Βλέπετε εχω γινει αυτοκόλλητη με τον γιο μου και δε με αφηνει να κανω τιποτα...

Είστε ολες καλα;;οι εγκυουλες μας;;;

Κανα νεο;;;;

Εμεις μεγαλώνουμε και ομορφαινουμε!!

Αυριο γινόμαστε 2μηνων!!!!!!μεγάλωσε το παιδακι μου!!όπου να'ναι θα κανουμε τα εμβολια μας..

Μας ταλαιπώρησε μια στοματιτιδα και ειχαμε πολυ γκρινια.....ποναγε η καρδια μου καθε φορά που εκλαιγε...σημερα σα να ειμαστε καλυτερα.:)

Βικακι εσεις τα κανατε;;ενα ποσιμο και ενα ενεσιμο ειναι..(αν δε κανω λαθος)ειχατε καμια παρενέργεια;

Σας φιλω όλες!!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Τι κανετε τσουπρες;υποσχομαι σημερα να βαλω πινακακι.εμεις πηγαμε χωριο χθες.πολυ βροχη σημερα εδω

18-20επινα κ γω τα ποτακια μου.τεκιλα.αλλα δ μεθουσα.μετα κρασακι κ πιο ηπια.πλεον κρασακι,μπυριτσα,λικερ.στην εγκυμοσυνη καθολου.στο θηλασμο σπανια.μπυριτσα ναι

• Μου αρέσει 2

Τι κανουν τα κοριτσακια μου???η μαμα ειναι στους γονεις της κ μαλλον δεν εχει ιντερνετ.κ εγω επινα μικρη μεχρι που μεθυσα με τα παντα κ τωρα πινω μπυρα κ κρασι κ αντε το καλοκαιρι κανενα μοχιτο.νινι πλησιαζουν κ σενα οι μερες για γιατρο...

Ζαμιακι επειδη θηλαζα η παιδιατρος μου ειπε να μην κανω το ποσιμο

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ Μάρτη μου αλλά νομίζω ότι δεν κανει να πιω εγω αυτο το φαρμακο. Έχω ενα θεμα με το εντερο μου και ο γιατρος μου επιτρεπει μονο ντεπον και παναντολ. Απαγορευονται ολα τα αντιφλεγμονωδη. Οπότε προσπαθω να παλευω με τον πόνο μονο με τα ντεπον!

Ρενάκι μου κι εγώ υποφερω με την περιοδο απο τοτε που με θυμαμαι. 

Παλαιοτερα εκανα κι εγω εμετους την πρωτη μερα αλλα την τελευταια 5ετια αυτο εχει σταματησει. Αλλα τις περισσοτερες φορες δεν μπορω να παω στη δουλεια τη μια μερα.

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

1 minute ago, zamia είπε:

Κανα νεο;;;;

Αυριο γινόμαστε 2μηνων!!!!!!μεγάλωσε το παιδακι μου!!όπου να'ναι θα κανουμε τα εμβολια μας..

Μας ταλαιπώρησε μια στοματιτιδα και ειχαμε πολυ γκρινια.....ποναγε η καρδια μου καθε φορά που εκλαιγε...σημερα σα να ειμαστε καλυτερα.:)

Βικακι εσεις τα κανατε;;ενα ποσιμο και ενα ενεσιμο ειναι..(αν δε κανω λαθος)ειχατε καμια παρενέργεια;

Σας φιλω όλες!!!!!

Γιατι ζαμιακι μου να κανετε το ποσιμο της γαστρεντεριτιδας;κ μαλιστα τοσο νωρις κ με αλλο πολλαπλο.απο το εμβολιο δ ειχαμε τπτ ευτυχως.σε πυρετουλι η γκρινια λιγο ντεπον.στην κορη φερνανε υπνηλια

4 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ρε Ορέστη Μακρή εσύ  δεν ημουν σκνιπα!χαχαχαχα!ήμουν τόσο όσο να απελευθερωσω όλο μου τον ερωτισμό! Χαχαχα!

Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να πονας!η ξαδέρφη μου που μεγαλωσαμε μαζί πήγαινε μέχρι νοσοκομείο για ενδοφλεβια! Την λυπομουν κάθε μήνα!τώρα με το που γέννησε πριν ενα χρόνο λέει ξαδέρφη δεν ποναω πια!δεν ήξερα πως είναι περίοδος χωρίς πόνο και ενέσεις!

χααχαα...ορεστη μακρη λεει.... ααα...ετσι συμφωνω τοτε! αχ την καημενη, απολυτα την καταλαβαινω..

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Σαμμερ said:

Τι κανουν τα κοριτσακια μου???η μαμα ειναι στους γονεις της κ μαλλον δεν εχει ιντερνετ.κ εγω επινα μικρη μεχρι που μεθυσα με τα παντα κ τωρα πινω μπυρα κ κρασι κ αντε το καλοκαιρι κανενα μοχιτο.νινι πλησιαζουν κ σενα οι μερες για γιατρο...

Γεια σου Σάμμερ μου!!! Ναι, πλησιαζουν και δεν σου κρυβω οτι εχω αρχισει να αγχωνομαι. Ειμαι περιεργη να δω τι θα μου πει κι αυτος, να δω αν θα ειναι ομιλητικος και απλος γιατι εγω ειμαι ανθρωπος που θελω να κανω ερωτησεις και καμια φορα οι γιατροι δεν ειναι πολυ της συζητησης. Θα δουμε. Μεχρι την αλλη Πεμπτη υπομονη. 

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

12 minutes ago, zamia είπε:

Κανα νεο;;;;

Σας φιλω όλες!!!!!

γλυκο μου ζαμιακι μας ελειψες! σε σκεφτομουν! μεγαλωσε ο πριγγιπας ψυχη μου! δεν τον χορταινεις ε!! να μπαινεις που κ που να ακουμε οτι εισαι καλα κ να μας στελνεις την μπεμπεδοσκονη σου..τη χρειαζομαστε!!!  σας φιλω κ τα δυο σας!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Και να σας πω και τι με αγχωνει πιο πολυ απολα;;; Οχι το χειρουργειο αλλα το τι θα δει κατα τη διαρκεια της επεμβασης. Φοβαμαι μηπως την εχω πολλα χρονια την ενδομητριωση και εχει κανει ζημιες μεσα... Ολες αυτες τις ημερες εχω πραγματικα βουτηξει μεσα στο διαδικτυο και διαβαζω και sites αλλα και φορουμ και εχω διαπιστωσει οτι πολλα κακα μπορει να κανει αυτη η παθηση... Φυσικα υπαρχουν και αισιοδοξες εκδοχες που μετα την επεμβαση και τη διακοπη της περιοδου!!! (Αλλο παλι κι αυτο...) εχουν συλλαβει πολυ γρηγορα. Τελος παντων ο,τι και να λεω τωρα δεν εχει ουσια. Θα δειξει η λαπαροσκοπηση την κατασταση. 

12 minutes ago, zamia said:

Κανα νεο;;;;

Σας φιλω όλες!!!!!

Γεια σου ζαμια!!! Να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!! 

k0oZp3.png

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε πως μου ειστε.....!!!!!! και εγω σαν ελευθερη επινα αρκετα μπορω να πω ειδικα οταν εβγενα! μετα που παντρευτικα ηρεμησα εε στο σπιτι ομως το βραδυ μπορει να βαλω κανενα κρασακι ετσι για να χαλαρωσω λιγο..!στην εγκυμοσυνη δεν επινα καθολου ουτε να το μυρισω μπορουσα ..πριν γεννησω στην περιοδο ποναγα λιγο μρ δυο ντεπον ειμουν μια χαρα μετα μου ποναγε λιγο μονο η μεση μου..... τωρα μετα την αποξεση δε ξερω τι με περιμενη στη περιοδο παλι...

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...