Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλημερα στις φιλεναδες μου.... κουναω με τα ποδια μου τον εναν ...δεν λεει να κοιμηθει!!!!! πωπω πρωι πρωι.....μια ερωτηση???? το ρακομελο χαλαει???? νομιζω οχι!!!!! σε φτιαξα ρενα μου εχω..... σπιτι!!!!!!

καλημερααααα!!!!!ο ζουζουνιαρης!!!!

εγω φιλες ειμαι ξενερωτη με το ποτο!δεν πινω σταλα!και οχι μονο λογω διατροφης!δεν μου αρεσει καθολου!ποτε δεν μου αρεσε!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πραγματικα η μιση μας ζωη..ειναι στο γραφειο!!!!! αν εχεις εστω εναν να σε καταλαβαινει..... οοοοοολα τα δυσκολα περνανε!!!! χαιρομαι για σες εχετε καλους συνεργατες η αφεντικα!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

4 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

και εγω αν δεν ειχα το team αυτο στο γραφειο δεν θα αντεχα!ειναι σημαντικο να εχεις καλο κλιμα!ετσι η οποια δυσκολια αντιμετωπιζεται!απλα ειναι και καποιες μερες!!!!!απαλευτες!αχαχαχα!

Ναι σίγουρα υπάρχουν κ οι απαλευτες μέρες.  Εμάς συνήθως μας κουραζουν οι περίεργες πελατισσες.  Αλλά καθόμαστε μετά κ οι 3 κ συζητάμε.. η περνουμε να φάμε.. κ χαλαρωσουμε.  Πχ όταν έχω περίοδο κ ποναω δε με αφήνει να κάνω τίποτα.  Κ είμαστε πολύ αγαπημένες..   απίστευτο ακούγεται ακόμα κ σε εμένα!!

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

εγω παλι πινω για παρεα!!!!! μονη μου η με την κορη και τον αντρουλη καθε κυριακη ενα κρασακι το χτυπαμε.... βραδυ καλοκαιρια καμια μπυριτσα.... εαν φαμε!!!! για να χαλαρωσουμε ακομα στον καναπε..... οταν μενουμε τα δυο μας!!!!! απο τον οκτωβρη το 2015 δεν το συζητω καθολου..... μονο free!!!! χαχαχα!!! αντε ρενακι μου να ερθεις να πιω  ρακομελακι και εγω μαζι σου!!!!!! εεεε τι θα γινει....????? ε σαγκρε...επειδη θηλαζω???? μια φορα ενα μονο... !!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

οχι και εμεις ετσι ειμαστεεεε!!!μετα τη μεγαλη φουρτουνα...καθομαστε...γελαμε...το ξετευλιζουμε κοινως και σαν να μην περασε ποτε ενταση εδω μεσα!!!εγω εχω 4 αντρες συναδελφους!ειμαι η μονη γυναικα...με προσεχουν πολυ!!ειναι παραπανω απο συναδελφοι!:)

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

α καλα!!!! κι εγω που πηγα 5μερες το 2016....και 5 μερες το 2017..... για να μην χασω τις κανονικες μου αδειες.... ετσι με ρωταγαν και μενα τονακι μου.... ποτε γυρνας?????

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω ακόμα.  Με αγχώνει και μόνο η σκέψη προς το παρόν.  Όσο για το ποτό που λέτε εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να πίνω κρασί με το φαγητό ειδικά όταν βγαίνουμε με τον αντρουλη μου. Τώρα πίνει εκείνος καμιά φορά κι εγώ του κλέβω μια δυο γουλιες. 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

14 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.... αγάπη στο λέω... αν αρχίσω..θα κοιμηθώ κ εκει μετά.... κ θα έχεις κ εμένα να κουνας μετά για να ξυπνάω.  Χαχαχα... πλάκα κάνω..  αν δεν έχω συνοδεία δε μου βγαίνει να πίνω μόνη μου.. Καλά εννοείται ότι θα μου βάλεις.. αλλά λίγο! Εσύ λογικά δεν πίνεις.... ❤

συνοδεια ματια μου.... μαζι θα πιουμε λιγο!!!!ενα!!! για το καλο της γνωριμιας μας.... απο κοντα!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω ακόμα.  Με αγχώνει και μόνο η σκέψη προς το παρόν.  Όσο για το ποτό που λέτε εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να πίνω κρασί με το φαγητό ειδικά όταν βγαίνουμε με τον αντρουλη μου. Τώρα πίνει εκείνος καμιά φορά κι εγώ του κλέβω μια δυο γουλιες. 

σκεφτεσαι για το 6μηνο του οαεδ?ειναι σημαντικο διαστημα και για σενα και το μωρο!ειναι και θεμα βεβαια...μετα φοβασαι την επιστροφη αν λειψεις τοσους μηνες εε?ωχ κ εγω τα σκεφτομαι...αλλα ας ερθει το μωρο να εχω λογο να τα σκεφτομαι!:)

εσυ δικαιως να αγχωνεσαι!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

13 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

εγω παλι πινω για παρεα!!!!! μονη μου η με την κορη και τον αντρουλη καθε κυριακη ενα κρασακι το χτυπαμε.... βραδυ καλοκαιρια καμια μπυριτσα.... εαν φαμε!!!! για να χαλαρωσουμε ακομα στον καναπε..... οταν μενουμε τα δυο μας!!!!! απο τον οκτωβρη το 2015 δεν το συζητω καθολου..... μονο free!!!! χαχαχα!!! αντε ρενακι μου να ερθεις να πιω  ρακομελακι και εγω μαζι σου!!!!!! εεεε τι θα γινει....????? ε σαγκρε...επειδη θηλαζω???? μια φορα ενα μονο... !!!!!

Χμμμμμ... δεν γνωρίζω αλλά έστω κ ενα μήπως επηρεάζει! Κοίτα.. μπορώ να πιω εγώ  δύο.. ένα για εμένα..ένα για εσένα... να με περιμένεις σ/κ! Κ που σαι... ζεστό ε;;;!!

10 minutes ago, Τονι@ είπε:

Χαχα... μια δυο γουλιτσες μόνο... πρόσεχε! Εγώ πάντα με το φαγητό κρασί.  Το καλοκαίρι αγαπώ μπύρα. Μην το έχεις από τώρα στο μυαλό σου αγάπη μου αυτό.. δεν είναι ώρα να αγχώνεσαι μέχρι τότε...

10 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

συνοδεια ματια μου.... μαζι θα πιουμε λιγο!!!!ενα!!! για το καλο της γνωριμιας μας.... απο κοντα!!!!!

Ανυπομονώ!! ❤

Lilypie - (Lzpn)

Καλημέρα Μάρτη!!! Φιλακια στα μωράκια σου!!!

Ρένα μου πονάς, ε;; Κι εγώ το ίδιο. Αδιαθέτησα Κυριακή βράδυ και πονάω ακόμα λιγο και σήμερα. Υπομονή!! 

Μουτζουρίτσα μου σε φιλώ κι εσένα γλυκά!!! Καλή δουλίτσα!!!

Τόνια μου φιλακια σε σενα και στο μπεμπε σου!!! 

k0oZp3.png

1 minute ago, nini84 είπε:

Καλημέρα Μάρτη!!! Φιλακια στα μωράκια σου!!!

Ρένα μου πονάς, ε;; Κι εγώ το ίδιο. Αδιαθέτησα Κυριακή βράδυ και πονάω ακόμα λιγο και σήμερα. Υπομονή!! 

Μουτζουρίτσα μου σε φιλώ κι εσένα γλυκά!!! Καλή δουλίτσα!!!

Τόνια μου φιλακια σε σενα και στο μπεμπε σου!!! 

Ναι νινακι μου..  που να μη σώσει να ξανά ρθει για 9 μήνες....  

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

17 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερααααα!!!!!ο ζουζουνιαρης!!!!

εγω φιλες ειμαι ξενερωτη με το ποτο!δεν πινω σταλα!και οχι μονο λογω διατροφης!δεν μου αρεσει καθολου!ποτε δεν μου αρεσε!

ναι ειναι ποοοοολυ ζουζουνος!!!!!!

καλα μην φανταστεις κι εγω δεν πινω.... αλλα δεν χαλαω και την παρεα!!!! απλα θα το πιω αργα αργα και λιγοτερο κατα πολυ απο τους αλλους!!!! αλλα θα πιω ο,τι μου βαλουν.... τα πινω ολα!!!!

το πρωτο μου μεθυσι.... με ανακατεμενα (που να το ηξερα) το εαθα σα 19 μου καλοκαιρι στην Ναξο!!!!! πολη- αγ αννα -πολη το καναμε με ενα παπι τρεις ωρες!!!!χαχαχα επεφτε το παπι συνεχεια!!!!! και εμεις δεν μπρουσαμε να σηκωθουμε και να το σηκωσουμε!!!!! οταν με ρωταει η κορη πως ειναι οταν μεας μαμα!!!! μου ερχεται στο νου αυτο το πρωτο και χειροτερο μεθυσι της ζωης μου!!!! ε μετα οταν μεθουσα...... ηταν ενα απο τα ιδια... συνηθισμενα... ζαλη... πονοκεφαλος...χαχανιτα.... παραπατηματα... εμετο... την επαυριο βαρυ κεφαλι αι να σερνεσαι!!!!! οταν χωρισα..... την πρωτη φορα με αχτι.... με γιατι... με πονο....του εδωσα και καταλαβε....... επειτα ακολουθησαν πολλες φορες.... για κανενα 4-5 χρονια!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

1 minute ago, 17μαρτη2015 είπε:

ναι ειναι ποοοοολυ ζουζουνος!!!!!!

καλα μην φανταστεις κι εγω δεν πινω.... αλλα δεν χαλαω και την παρεα!!!! απλα θα το πιω αργα αργα και λιγοτερο κατα πολυ απο τους αλλους!!!! αλλα θα πιω ο,τι μου βαλουν.... τα πινω ολα!!!!

το πρωτο μου μεθυσι.... με ανακατεμενα (που να το ηξερα) το εαθα σα 19 μου καλοκαιρι στην Ναξο!!!!! πολη- αγ αννα -πολη το καναμε με ενα παπι τρεις ωρες!!!!χαχαχα επεφτε το παπι συνεχεια!!!!! και εμεις δεν μπρουσαμε να σηκωθουμε και να το σηκωσουμε!!!!! οταν με ρωταει η κορη πως ειναι οταν μεας μαμα!!!! μου ερχεται στο νου αυτο το πρωτο και χειροτερο μεθυσι της ζωης μου!!!! ε μετα οταν μεθουσα...... ηταν ενα απο τα ιδια... συνηθισμενα... ζαλη... πονοκεφαλος...χαχανιτα.... παραπατηματα... εμετο... την επαυριο βαρυ κεφαλι αι να σερνεσαι!!!!! οταν χωρισα..... την πρωτη φορα με αχτι.... με γιατι... με πονο....του εδωσα και καταλαβε....... επειτα ακολουθησαν πολλες φορες.... για κανενα 4-5 χρονια!!!!!

Δεν εχω φτάσει σε σημείο τέτοιο ποτέ να μεθυσω ώστε να μην ξέρω τι κάνω.  Δε μου άρεσε.. η αλήθεια είναι ότι πάντα ήμουν βουρλισμενη κ περνούσα καλά είτε πιω είτε όχι.. σα μεθυσμένο είμαι.  Ψιλοζαλαδα ναι.. Να γελάω σα το χαζό ναι.. αλλά να μην ξέρω τι μου γίνεται ποτέ!!! Χαχα... τρομερό το παπί αγάπη!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...