Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Just now, xaroumenh mama είπε:

χαχαχαχαχαχαχα συνηθως το εχουμε ζεστο και το φτιαχουν ποιο πολυ το χειμωνα μπροστα σου στο μπρικι γιαυτο σε ρωτησα..... το καλοκαιρι συνηθως την τσικουδια.......υπαρχει και το ρακομελο παγωμενο αλλα σπανια....

Ασε σου λέω η απόλυτη ξενερα... μα παγωμένο; μα να μην βρίσκω ρακομελαδικο; έχω να το λέω...

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 minutes ago, citty είπε:

Ήμουνα αμαθο το δολιο ....15 χρονών Ήμουνα....αχαχχαχ τώρα πλέον για προετοιμασία τα έχω....

Χαραρομενομανουλα Χανιά είχα έρθει σε γάμο πριν τρία χρόνια.....έέπεσε στο τραπέζι πριν το γάμο μας γίναμε όλοι στουπί μας δίνανε να πιούμε κούπες.....έεεεε δεν προλάβαινα τη μία τη κούπα ερχόταν η άλλη....τέλεια είχα περάσει.....στο τέλος πλακωθεί το σόι....βγάλανε και τα όπλα....τέλεια ήταν....

χαχαχαχαχαχαχα χερομαι που περασες καλα εδω στα τραπεζια η στα γλεντια οι κουπες πανε και ερχοντε... εμανα δε μαρεσει ιδιαιτερα να σου πω ιδικα εαν ο αλος δε μπορει να καταλαβει οτι του λες οχι.... ουτε αυτο με τα οπλα που κανουν καμμια φορα   μου αρεσει αλλα τι να κανουμε εθιμα ειναι αυτα.......

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Ασε σου λέω η απόλυτη ξενερα... μα παγωμένο; μα να μην βρίσκω ρακομελαδικο; έχω να το λέω...

την αλη φορα που θα ερθεις θα σου πω μαγαζια που κανουν ωραιο ρακομελο ζεστο.... αλλα καταπροτημηση χειμωνα......

em82p2.png QGcTp2.png

53 minutes ago, citty είπε:

Ήμουνα αμαθο το δολιο ....15 χρονών Ήμουνα....αχαχχαχ τώρα πλέον για προετοιμασία τα έχω....

Χαραρομενομανουλα Χανιά είχα έρθει σε γάμο πριν τρία χρόνια.....έέπεσε στο τραπέζι πριν το γάμο μας γίναμε όλοι στουπί μας δίνανε να πιούμε κούπες.....έεεεε δεν προλάβαινα τη μία τη κούπα ερχόταν η άλλη....τέλεια είχα περάσει.....στο τέλος πλακωθεί το σόι....βγάλανε και τα όπλα....τέλεια ήταν....

χαχαχαχαχα κλαιω τελεια περιγραφη....

αυτα ειναι κοριτσαρες πιτογυρα ραομελα μπαλωθιες κι αγιος ο θεος ε λοιπον θα το πω εχω ερωτα με τη παλια πολυ του ρεθυμνου και τη φορτετζα καρμα μιλαμε οταν πηγα νομιζα πως ειχα ζησει πεντε ζωες εκει. Οχι δεν ειχα πιει πολυ τοτε. Ειχα φαααααααει ομως... Αχ απακια συγκλινα χοχλιους κουκουβαγιες θρακοψωμα κορμους ααααααχ το να καλυτερο απ τα αλλο.

• Μου αρέσει 2

Μολις κοιμηθηκε...

εγω δεν εκανα παιδι την duracell εκανα.απο τις 9 το πρωι στο ποφι με βολτες κ στολισμα δεντρου κ παιχνιδι κ να μην νυσταζει..

mammy  καλα λεει η τονια το στηθος εχει σκαμπαμεβασματα.

Εγω κοριτσια δεν ειμαι του ποτου οποτε μια δυο τσικουδιες δοκιμασα ενω κουμ κουατ καθολου..

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

51 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

χαχαχαχαχαχαχα χερομαι που περασες καλα εδω στα τραπεζια η στα γλεντια οι κουπες πανε και ερχοντε... εμανα δε μαρεσει ιδιαιτερα να σου πω ιδικα εαν ο αλος δε μπορει να καταλαβει οτι του λες οχι.... ουτε αυτο με τα οπλα που κανουν καμμια φορα   μου αρεσει αλλα τι να κανουμε εθιμα ειναι αυτα.......

την αλη φορα που θα ερθεις θα σου πω μαγαζια που κανουν ωραιο ρακομελο ζεστο.... αλλα καταπροτημηση χειμωνα......

Μα ρε αγάπη.. καλοκαίρι αξίζει να ρθεις!!! Πάντως κ το Ρέθυμνο μου άρεσε.  Μικρό..μαζεμένο κ γλυκουλι! Τα Χανιά μου θύμισαν πάρα πολύ την παλιά πόλη της κερκυρας μας..ειδικά τα πολλά καντούνια!

21 minutes ago, sangreluna είπε:

χαχαχαχαχα κλαιω τελεια περιγραφη....

αυτα ειναι κοριτσαρες πιτογυρα ραομελα μπαλωθιες κι αγιος ο θεος ε λοιπον θα το πω εχω ερωτα με τη παλια πολυ του ρεθυμνου και τη φορτετζα καρμα μιλαμε οταν πηγα νομιζα πως ειχα ζησει πεντε ζωες εκει. Οχι δεν ειχα πιει πολυ τοτε. Ειχα φαααααααει ομως... Αχ απακια συγκλινα χοχλιους κουκουβαγιες θρακοψωμα κορμους ααααααχ το να καλυτερο απ τα αλλο.

Ναι ρε σαγκρε... δεν είναι πολύ ερωτικά στο ρεθυμνο; μου άρεσε πολύ κ ένιωσα αυτό π λες... λες κ ήμουν χρόνια εκεί..ένιωθα κάτι μαγικό!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

αχ βρε ρενακι με νοιωθεις που σαι ψτ να σου πω μαγαζι που πηγαινα παλια για ρακομελα με τζακι και ποικιλιες αχ με νοιωθεις ξερω δικια μου εισαι και πρεπει να ρθεις στα μερη μου πως την παλευεις εκει στα χαλανδρια;

ενα θα σου πω στη φορτετζα επαθα τνοντιτιδα απο τις τοσες φωτο που εβγαλα δε ξεκολουσα μιλαμε οχι εδω θα μεινω. Αχ τι μου θυμισες τωρα κι αυτη η αρχιτεκτονικη με τα λιθοχτιστα και τα περβαζια και τις αψιδες με τις πρασιναδες και τα μικρα καφενεδακια παντου παντου με αφθονη ρακη κρασι και μεζεδακια

14 minutes ago, sangreluna είπε:

αχ βρε ρενακι με νοιωθεις που σαι ψτ να σου πω μαγαζι που πηγαινα παλια για ρακομελα με τζακι και ποικιλιες αχ με νοιωθεις ξερω δικια μου εισαι και πρεπει να ρθεις στα μερη μου πως την παλευεις εκει στα χαλανδρια;

ενα θα σου πω στη φορτετζα επαθα τνοντιτιδα απο τις τοσες φωτο που εβγαλα δε ξεκολουσα μιλαμε οχι εδω θα μεινω. Αχ τι μου θυμισες τωρα κι αυτη η αρχιτεκτονικη με τα λιθοχτιστα και τα περβαζια και τις αψιδες με τις πρασιναδες και τα μικρα καφενεδακια παντου παντου με αφθονη ρακη κρασι και μεζεδακια

Λοιπον εμείς το καραγουσταραμε όταν πήγαμε. Μείναμε 5 μέρες σε κάμπινγκ οργανωμένο..στο Grammeno αν ξέρεις χαρουμενομανουλα.  3 μέρες στο ρεθυμνο.. 2 αγια γαλήνη.. 2 χανια .. 2 Ηράκλειο.  Και δεν την χορτασα την ατιμη. Αλλά πραγματικά Ρέθυμνο θα εμένα forever.  

Στο Χαλάνδρι μαρεσει αγάπη.  Είναι ήρεμα.. πιο ανθρώπινα εδώ.. κ έχει κ τα πάντα χωρίς να χρειαστείς το κέντρο να πας στο μπάχαλο.  Δε μου είπες σε ποια περιοχή εισαι; 

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Αχ, κι εγώ ένα ρακόμελο το έπινα τώρα ;) Σαγκρε σε νιώθω κι εμένα μια πενταετία με βλέπω να κάνω να πιω :) Στο τέλος θα μυρίζω αλκοολ και θα κάνω κεφάλι και λίγα μςζεδάκια μιαμ μιαμ

• Μου αρέσει 2

4 minutes ago, Ioio είπε:

Αχ, κι εγώ ένα ρακόμελο το έπινα τώρα ;) Σαγκρε σε νιώθω κι εμένα μια πενταετία με βλέπω να κάνω να πιω :) Στο τέλος θα μυρίζω αλκοολ και θα κάνω κεφάλι και λίγα μςζεδάκια μιαμ μιαμ

Εγω από μωρό στο μπιμπερό κρασί είχα!!! Αχ αχ... ας πιω τώρα γιατί από ότι βλέπω...θα πέσει μεγάλη στέρηση μετά.. 

Αχ ας έρθει κ εγώ τουμπες θα κάνω!

Γειά μας ιοιο μου!!

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

6 hours ago, moutzoura2016 είπε:

καλησπερα κοριτσια τωρα ξαπλωσα.εκανα κατι δουλειρς εδω σπιτι κουραστηκα...λαχανιαζω...δεν ειμαι για πολλα πολλα.

Κοριτσια αισθανομαι ομορφα.ευτυχια εχω μεγαλη!!!

Λοιπον πηγα ντοκ μου εγραψε τημ χοριακη αν οχι αυριο μεθαυριο θα παω.οι ταχυκαρδιες πολλες!!!! Μου ρουφηξε το αιμα!!!!

Επισης ραντεβου με εβαλε τελος του μηνα.

4w+1d με βγαζει βαση ΤΕΡ.

• Μου αρέσει 4

gc6Ip2.png

33 minutes ago, Mammy2 είπε:

καλησπερα κοριτσια τωρα ξαπλωσα.εκανα κατι δουλειρς εδω σπιτι κουραστηκα...λαχανιαζω...δεν ειμαι για πολλα πολλα.

Λοιπον πηγα ντοκ μου εγραψε τημ χοριακη αν οχι αυριο μεθαυριο θα παω.οι ταχυκαρδιες πολλες!!!! Μου ρουφηξε το αιμα!!!!

Μπραβο καρδουλα μου!!! Θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα! Ξεκουρασου κ μην αγχωνεσαι! Καληνυχτα κοριτσακια μου!!tYHNp2.png

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Mammy2 είπε:

Μπράβο ψυχουλα μου!!! Μόλις πας να μας πεις.. έχουμε αγωνία να ακούσουμε την σούπερ χοριακαρα σου! Αντε αυριοοοοο....  όλα θα πάνε τέλεια αγαπούλα!! Όνειρα γλυκά!

23 minutes ago, Abbot είπε:

Μπραβο καρδουλα μου!!! Θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα! Ξεκουρασου κ μην αγχωνεσαι! Καληνυχτα κοριτσακια μου!!tYHNp2.png

Καληνύχτα αμποτακι γλυκό!!

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Γεια σας κοριτσακια μου! Σας διάβασα όλες!!

κατ αρχήν Μammy μου χάρηκα πολυ με τα νέα σου!!! Σου εύχομαι μια τελειομηνη κ καλη εγκυμοσυνη!! Έσπασες τη γκαντεμιά μας... 

σιτακι κ Ρενα, εμεις μονο λιγο καιρό ξαποσταινουμε (μια βδομαδα αναγκαστικα) κ ξανά προς τη δόξα τραβάμε... Χαχαχα 

μουτζουριτσα μου υπομονή κ μην τρελενεσαι, δεν βοηθάει πουθενά! Μην ψάχνεις συμπτωματα... πριν μου ρθει η επόμενη περίοδος θα γραψω σε ποστ ιτ σ ολο το σπίτι "μην ψάχνεις συμπτωματα κ μην δίνεις σημαςια".....

ειρηνη μου εντάξει εισαι, πέρασε η ίωση;

Jane κανε τη δουλεια σου κ μην δίνεις αξία κ ταραζεσαι για άτομα που δεν αξίζουν...

σαμμερακι καλα χριστουγεννα... Χαχαχα αγαπώ το γιο σου!!

βλεπω πιάσατε την κουβέντα των διακοπών.... ποσο θελω να παω Ιόνιο, δεν εχω παει πουθενά... Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Λευκάδα.... Κρήτη εχω παει Ηράκλειο 2-3 φορες χειμωνα, που σπούδαζε ο αδερφός μου, κ είχα παει μια βολτα Άγιο Νικόλαο κ Πλάκα... δεν πήγα απ τη δυτική πλευρά του νησιού, κ να δω ποτε θα ξανακαταφέρω να παω! Εμεις που μαστε σε νησί, το καλοκαιρι με τη δουλεια ειναι αδιανόητο να σκεφτούμε διακοπες... κ το χειμωνα δουλεύω... μονο τα χριστουγεννα αν παμε κάπου...

κατα τ αλλα, γυρουλιασα αρκετα το σκ, κ επιστροφή στη δουλεια σημερα... δεν φτάνουν 2 μερες... η περίοδος καλα κρατεί, μεχρι την Πέμπτη λογικά... 

Χαρούμενη μαμα, Τονια, ιοιο, Βικάκι, Μαρτη, abbot, sangre,κ σ οποια αλλη μπορει να ξεχνάω, φιλάκια πολλα, στα παιδάκια εντός κ εκτός κοιλιτσας, κ σ αυτα που θα έρθουν.... 

καληνύχτα!!

• Μου αρέσει 5

Μαρακιιιι!τετοια ωρα μεσα;;& εσυ περιοδο εεε;κι εγω!!

Εγω κολλησα στο youtube & ακουγα βερτη βλεποντας τη βροχη!ψιχοπλακωθηκα λιγο αλλα μονο τετοια ωρα εχω χρονο για μενα!η νασια κοιμηθηκε 1 σχεδον,δεν ξερω τι την επιασε!

Αντε νανι τωρααα!φιλακιαααα

• Μου αρέσει 3

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...