Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Jane μου, μη σκας η τύπισσα είναι παρτάκιας όσο δεν πάει!  Προφανώς η ίδια εκμεταλλεύεται την κατάσταση της για να τη σκαπουλάρει, κοινώς πουλάει τρελά.... Επίσης, ημίτρελη και κάνει μάθημα σε παιδιά! !!!! Ω θεέ μου! !!! 

Μάρτη μου, καλά είναι η μικρή μου!  Παίζουμε,  γελάμε, προσπαθεί να σηκωθεί.  Τη φιλάω συνέχεια! !!!! Τον θυμάμαι το ζωηρό Μέσσι! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Κορίτσια μου στα γρήγορα! 

Μαμμυ ρώτα τον γιατρό για τον εσπρέσο. Εμένα μου είχε πει μόνο έναν ελληνικό την ημέρα με ένα κουταλάκι καφέ μόνο.  Δεν ξέρω γιατί όμως.  

Τζέιν μην σκας γιατί μ*******  υπάρχον παντού.  Καταλαβαίνω απόλυτα την σύγχυση σου γιατί κι εγώ γίνομαι πύραυλος κυριολεκτικά από τα νεύρα μου.  Η Παναγία μαζί σας αύριο!  Όλα θα είναι υπέροχα! ! Πρόσεχε λίγο με την τάση λυποθυμιας.  Μήπως δεν θα έπρεπε να οδηγείς.  

Μουτζουρα μου δεν χρειάζεται να νιώθεις κάτι ειδικά μια βδομαδα πριν. 

Σάμμερ το μικρούλι σου είναι για δάγκωμα! !!

Πουλάκι πόσο χαίρομαι που όλα πάνε καλά με το αντρακι σου! 2 μήνες διαφορά  έχουμε.  

Δε με εχει πιασει ποτε ενω ειμαι καθιστη...παντα οταν ειμαι ορθια και για πανω απο 5-10 λεπτα...δε συμβαινει καθημερινα...ευτυχως! αλλα απο εκει μου το παθαινα 1 φ/εβδ το παθαινω 2 σιγουρα,ισως και 3...οχι κατι τρομερο,απλα πρεπει να καθισω και επανερχομαι αμεσως...

Όσο για τους μ....ς ειδικα απο γυναικα δεν περιμενεις αυτη την κατινια και συμπεριφορα....τι να πω....την αγνοησα απλα...!εσυ τονια μου στη δουλεια πως τα πας?τα καταφερνεις?γενικα ειναι καθιστικη εργασια?δε θυμαμαι τι ειχες γραψει,μονο πως ειναι σε γραφειο...

31 minutes ago, Ioio είπε:

Jane μου, μη σκας η τύπισσα είναι παρτάκιας όσο δεν πάει!  Προφανώς η ίδια εκμεταλλεύεται την κατάσταση της για να τη σκαπουλάρει, κοινώς πουλάει τρελά.... Επίσης, ημίτρελη και κάνει μάθημα σε παιδιά! !!!! Ω θεέ μου! !!! 

Μάρτη μου, καλά είναι η μικρή μου!  Παίζουμε,  γελάμε, προσπαθεί να σηκωθεί.  Τη φιλάω συνέχεια! !!!! Τον θυμάμαι το ζωηρό Μέσσι! 

ιοιο μου,δυστυχως υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις τετοιες στα σχολεια .δεν ειναι κανονας αλλα ανα 30-40 νορμαλ εκπαιδευτικους,υπαρχει ενας απο απλα περιεργος ως του γιατρου..σου λεω αυτη δεν παει καλα,...κι οπως ειπες πουλαει τρελα κι ως συνηθως οι τρελοι κι οι πειραγμενοι την σκαπουλαρουν....ομως πιστευω πολυ στο καρμα-θεια δικη...ολοι αυτοι οι ανθρωποι καποια στιγμη θα τα βρουν μπροστα τους...

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπουλιτσες μου είμαι ακόμα δουλειά! Το πρωί οδοντιατρο κ βόλτες.. κ μόλις ντύθηκα για να έρθω δουλειά... έβαλα κ τη σερβιετα μου...ξανά... ηρθε η βλαμενη. .

Τζεινακι μου μπραβο στο αφεντικό σου..   όσο για αυτήν.πες της να πάει να φάει ένα κάρο κουτσούλους...μην ασχολείσαι κ αναστατωνεις το μπεμπε μας σε παρακαλώ πολύ!!  Αύριο θα ακούσεις μια καρδιά όλο τρεεεελα! ❤

Τονακι μου μη μου ανησυχείς.. κ εγώ ξέρω ότι έχει τέτοιες εναλλαγές το στηθος..Να σου πουν κ οι παθουσες βέβαια...

Σαγκρε μου ναι.. έτσι βουρλισμενοι είναι όλοι εκεί... καμια εξερεση...

Ιοιο μου έλα το πασχα Κέρκυρα... υπάρχουν κάποια μαγαζιά άκαπνα βρε.. δεν είναι όλα.  Εξάλλου έχει τόσο ωραίο καιρό τότε και τζερτζελο που όλοι κάθονται έξω.. δεν είναι για μέσα η Κέρκυρα το πασχα! Έλα...θα είμαι κ εγώ Πάσχα εκεί!!! Να σε δω...

Μουτζουρακι μου αγαπη μου... μη ψάχνεις συμπτώματα κ μου βουρλιζεσε... θα πας για χωριακη κ εσύ νωρίτερα.σιγά μη σε αφήσω...

Αντέ Σαμμερακι κ εσύ.. τετάρτη η χοριακη παρακαλώ πολύ! Αχ αυτό το αγόρι σου το ζουζουνιαρικο! 

Πουλάκι μου χαίρομαι π είσαι καλά!

Μαμυ μου πως εισαι; χαρούμενη μανουλα; εβελινακι μου πως πας; 

Ειρηνακι μου γιατί μου λες για τον προγενητικο έλεγχο κ τις εξετασεις... ;; έχασα κάτι; δεν κατάλαβα... Ευχαριστώ πολύ είπες για το ζαμιακι μας ότι είναι καλά...  για τη τζο συνεχίζεται η αγωνία.. μιλάει καμία μαζί της κοριτσια;

Αχ δε θυμάμαι άλλα..θα θυμηθώ κ θα σας πω...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

κοριτσιαα μου μωλις καταφερα να κατσω αργησα να γυρισω σημερα απο τη δουλεια και με το να κανω καποια πραγματα και στο σπιτι ξυπνησε και ο μικρος μου και που χρονος να κατσω...!!!! γραψατε παλι βλεπω.............!!!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Μα ρε σιτακι μου...με τα κουμ κουατ έγινες γκολ; αυτά είναι για προετοιμασία. Χαχα

Μαρτακουλινο μου ψυχή μου τι κάνεις;

Το μάρακί που είναι;

Αμποτακι μου πως εισαι; μανούλιτσα μου;;

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Μα ρε σιτακι μου...με τα κουμ κουατ έγινες γκολ; αυτά είναι για προετοιμασία. Χαχα

Το μάρακί που είναι;

ρενα μου τωρα που εγραψες για το κουμ κουατ το θυμηθηκα τα ρακομελα τα ηπιες κρυα η ζεστα;;;; αλλα αν ειχες ερθει καλοκαιρι χανια μαλλον κρυα σωστα;;;

em82p2.png QGcTp2.png

16 minutes ago, Rena87 είπε:

Το μάρακί που είναι;

Ήμουνα αμαθο το δολιο ....15 χρονών Ήμουνα....αχαχχαχ τώρα πλέον για προετοιμασία τα έχω....

13 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

ρενα μου τωρα που εγραψες για το κουμ κουατ το θυμηθηκα τα ρακομελα τα ηπιες κρυα η ζεστα;;;; αλλα αν ειχες ερθει καλοκαιρι χανια μαλλον κρυα σωστα;;;

Χαραρομενομανουλα Χανιά είχα έρθει σε γάμο πριν τρία χρόνια.....έέπεσε στο τραπέζι πριν το γάμο μας γίναμε όλοι στουπί μας δίνανε να πιούμε κούπες.....έεεεε δεν προλάβαινα τη μία τη κούπα ερχόταν η άλλη....τέλεια είχα περάσει.....στο τέλος πλακωθεί το σόι....βγάλανε και τα όπλα....τέλεια ήταν....

• Μου αρέσει 3

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

Ρενιω μου,κατι λεγαμε για τη χοριακη της μαμμυ!δεν θυμαμαι!!!ναι το ζαμιακι μου τρεχει λιγο,θα μπει λογικα!!

Σαμμερακι,ο γιοκας τι σου κανει;;

Αμποτακι;;σιτι μας;;χαρουμανουλα;μαρτακο μου???

Εβαλα γεμιστα με καστανο ρυζι αλλα δεν τα πετυχαινω!!βασικα δεν μου αρεσουν,του συζυγου του αρεσουν!πφφφ

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

24 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Αχ...λοιπον άκου τον καημό μου! Γυρνουσα σε όλα τα όμορφα μαγαζακια..πριν κάτσω τους ρωτούσα..έχετε ρακομελο;;; Η απάντηση σχεδόν σε ολα: οχι ..έχουμε Ρακι.  Ρε εγώ θέλω ρακομελο.. ρε κανένα να μην έχει... ρε ήρθα Κρήτη για να πιω...αν δεν το βρίσκω εδώ..π θα το βρω; στη Κέρκυρα έχουμε  4 ρακομελαδικα   ..κ εκει δεν έβρισκα ένα π να έχει.  Πρώτη ξενερα.  Αφού λοιπόν βρήκα ένα από ένα τέλειο ζευγάρι παππούς κ γιαγιά σε ένα όμορφο στενακι που είχε κ δύο μουσικούς ντυμένους με κρατικά κ τραγουδουσαν.. έλα επαε μου λέει.. τα χω όλα.  Τέλειο φαγητό.  Κ έρχεται το ρακομελο κ τρώω τη δεύτερη ξενερα.  Παγωμένο!! Μα γίνεται ρακομελο παγωμένο;;;;; να μη στα πολύ λόγω... με αυτόν τον καημό έφυγα....

Lilypie - (Lzpn)

Κοριτσάκια μου γύρισα και σας διαβασα στα γρήγορα. Ρενακι μου δεν έχω θέμα με το στήθος εγώ.  Έλεγα στη μαμμυ που με ρώτησε να μην ανησυχεί. Θα σας διαβάσω αύριο το πρωί με ηρεμία γιατί πεινάω τρελά και νυστάζω.  Σας φιλώ πολύ πολύ! !!

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

8 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Ρενιω μου,κατι λεγαμε για τη χοριακη της μαμμυ!δεν θυμαμαι!!!ναι το ζαμιακι μου τρεχει λιγο,θα μπει λογικα!!

Σαμμερακι,ο γιοκας τι σου κανει;;

Αμποτακι;;σιτι μας;;χαρουμανουλα;μαρτακο μου???

Εβαλα γεμιστα με καστανο ρυζι αλλα δεν τα πετυχαινω!!βασικα δεν μου αρεσουν,του συζυγου του αρεσουν!πφφφ

Γιαμ...ωραία τα γεμιστά.. Να πεις στο ζαμιακι ότι την σκεφτόμαστε!

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κοριτσάκια μου γύρισα και σας διαβασα στα γρήγορα. Ρενακι μου δεν έχω θέμα με το στήθος εγώ.  Έλεγα στη μαμμυ που με ρώτησε να μην ανησυχεί. Θα σας διαβάσω αύριο το πρωί με ηρεμία γιατί πεινάω τρελά και νυστάζω.  Σας φιλώ πολύ πολύ! !!

Αχ αυτά παθαίνω κ εγώ όταν μπαίνω κλεφτά κλεφτά στη δουλειά για να σας διαβάζω να σας προλαβαίνω.  Άλλη τα γράφει...Σε άλλη απαντώ!!  Όνειρα γλυκά καρδούλα μου.. ξεκούρασου!

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, Rena87 είπε:

Αχ...λοιπον άκου τον καημό μου! Γυρνουσα σε όλα τα όμορφα μαγαζακια..πριν κάτσω τους ρωτούσα..έχετε ρακομελο;;; Η απάντηση σχεδόν σε ολα: οχι ..έχουμε Ρακι.  Ρε εγώ θέλω ρακομελο.. ρε κανένα να μην έχει... ρε ήρθα Κρήτη για να πιω...αν δεν το βρίσκω εδώ..π θα το βρω; στη Κέρκυρα έχουμε  4 ρακομελαδικα   ..κ εκει δεν έβρισκα ένα π να έχει.  Πρώτη ξενερα.  Αφού λοιπόν βρήκα ένα από ένα τέλειο ζευγάρι παππούς κ γιαγιά σε ένα όμορφο στενακι που είχε κ δύο μουσικούς ντυμένους με κρατικά κ τραγουδουσαν.. έλα επαε μου λέει.. τα χω όλα.  Τέλειο φαγητό.  Κ έρχεται το ρακομελο κ τρώω τη δεύτερη ξενερα.  Παγωμένο!! Μα γίνεται ρακομελο παγωμένο;;;;; να μη στα πολύ λόγω... με αυτόν τον καημό έφυγα....

χαχαχαχαχαχαχα συνηθως το εχουμε ζεστο και το φτιαχουν ποιο πολυ το χειμωνα μπροστα σου στο μπρικι γιαυτο σε ρωτησα..... το καλοκαιρι συνηθως την τσικουδια.......υπαρχει και το ρακομελο παγωμενο αλλα σπανια....

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...