Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Χαχα ρενακι μωρε κ τεταρτη θα το εκανα αν ηταν  ο κανονικος μου κυκλος...σιγα εγω να μην περιμενω καθυστερηση...ουτως ή αλλως εγω το κανω νωρις γιατι πρεπει να κανω κ ενεση....ιοιο ετοιμαζεις  ταξιδι για το πασχα.εβελινα φιλια

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 minutes ago, Lover bird είπε:

Κλωτσάει,κλωτσάει σε ησυχία δεν κάθετε ο άντρακλας μου ;)

πουλακι μου θυμασαι τις κλωτσιες ειδικα απο το ενα... που ειχα φαει....εεεεε!!!!! τις τρωω ακομα!!!! χαχαχα!!!! τα γλυκουλικα!!!!!!! θυμησε μου ποτε σου εδωσε πητ ???

σαμμερακι τεταρτη το νωριτερο....εως σαββατο το αργοτερο!!!! τι ενεση???? αντιπυκτικη????

αμποτακι....εβελινακι γεια σας!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Εμεις οι εμπειρες σου λεμε:οχι...τι να ενιωθες πουλακι μου???μην απογοητευεσαι χωρις λογο...ειναι πααααααρα πολυ νωρις για να νιωσεις κατι

Καλά σκαω!χαχαχα!

1 hour ago, eirinaki1981 είπε:

Μουτζουριτσα μου,δεν απαραιτητο να νιωσεις!!!μην αρχιζεις να ψαχνεις αδικα!ο θεος να βαλει το χερι του!μακαρι να επιασε το σπερματοζωαριο το ωαριακι σου!!:))

Σαμμερακι μου,που να παω?χαχαχα!!ειμαι λιγο νταουν βεβαια αλλα μετα μπορει να παρω το κοριτσι μου & να παμε σουπερ!κοιμαται τωρα!εβγαλε ηλιο εδω!εχω να βγω 2εβδομαδες!

Θα προσπαθήσω να μεινω ανεπηρέαστη ειρηνακο μου!

Να πάτε έστω κ σουπερ...εμένα ακόμα κ αυτό μου φτιάχνει τη διάθεση όταν είμαι down!

1 hour ago, eirinaki1981 είπε:

Αααααα τι διαβαζω;η beyonce εμεινε εγκυος με εξωσωματικη γιατι δεν μπορουσε να συλλαβει!κι οι διασημοι εχουν τα θεματα τους!γι αυτο εγραφαν πριν καιρο οτι εχει καταθλιψη κτλ.προσπαθουσαν αλλα δε...

Αααα ξεχασα να σας γραψω η ζαμια μας μια χαρα ειναι,απλα ειναι πρωτομανουλα & δεν προλαβαινει!!:) μην ανησυχειτε!!

Να της δώσεις πολλά φιλια!

1 hour ago, Rena87 είπε:

Χαχαχαχα.... τονακι έχει χάρη που δε μένει Αθήνα... θα της έλεγα εγώ....  αλλά αυτή τη φορά όχι γιατί σου είπε ο γιατρός μόνο χοριακη..ε αγαπη;

Σαμμερ δεν το περίμενα αυτό από εσένα!!! Τουλάχιστον Πέμπτη πρέπει..

Χαχαχαχαχαχα!ψυχή μουυυ!θες να κάνουμε ενα Σάββατο εμείς έτσι για να γουσταρουμε.;;;. 10 μέρες μετα η ένεση εχει εξαφανιστεί απο τον οργανισμό! Και ξερω οτι μόλις σου εφτιαξα την μέρα! Χαχαχα!❤

Είπε μόνο χοριακη ναι αλλά καλά πιανομαστε εμείς;;;

1 hour ago, Ioio είπε:

Σκεφτόμουν εξόρμηση το Πάσχα, αλλά αν δεν έχει άκαπνα, μόνο καλοκαίρι.  

Μουτζούρα, μην αγχώνεσαι και αγχώνεις το σπόρι.  Υπομονή μέχρι 14.2. Θα δεις τον έρωτα !!!

Ειρήνη, κι εγώ βγήκα και μάζεψα ήλιο!  Πολύ το χάρηκα :)

Ο δικός μου τις έγραψε και όταν του είπα θα προσπαθήσω σε λίγους μήνες.  

Μακάρι ιοιο μου! Και τι δεν θα έδινα ❤

26 minutes ago, Lover bird είπε:

Κλωτσάει,κλωτσάει σε ησυχία δεν κάθετε ο άντρακλας μου ;)

Ψυχουλα μου όμορφη ❤

Οι φρεσκοεγκυουλες που είναι σήμερα;; Τζέιν μαιρουλι μαμυ;;;

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

34 minutes ago, 17μαρτη2015 said:

πουλακι μου θυμασαι τις κλωτσιες ειδικα απο το ενα... που ειχα φαει....εεεεε!!!!! τις τρωω ακομα!!!! χαχαχα!!!! τα γλυκουλικα!!!!!!! θυμησε μου ποτε σου εδωσε πητ ???

σαμμερακι τεταρτη το νωριτερο....εως σαββατο το αργοτερο!!!! τι ενεση???? αντιπυκτικη????

αμποτακι....εβελινακι γεια σας!!!!

Μαρτάκο μου :) μου έχει δώσει ΠΗΤ 09/06/2017!!!

Πως είναι τα αντράκια σου? Μεγαλώνουν γρήγορα μωρέ ;) Να μου τα φιλήσεις!!!

• Μου αρέσει 1

rHkwp3.png

dwWcp3.png

κοριτσαρε μου τι κανετε??? Θα σας γραψω εν ταχει τα νεα μου!

αυριο παμε για υ/η να ακουσουμε καρδουλα...θελω τη θετικη σας ενεργεια να ειναι ολα καλα! Γενικα ειμαι μια χαρα αν και εχω αρχισει να ανακατευομαι λιγακι και εχω πιο συχνα τασεις λιποθυμιας... ομως ολα καλα γενικα!

ακουστε τωρα τι εγινε στο σχολειο...εχουμε μια ψιλο-ημιτρελη εικαστικο(παιρνει φαρμακα ενιοτε) η οποια με πιανει και μου λεει δεν ειναι σωστο να μην κανεις εφημεριες,εκμπεταλλευεσαι την κατασταση σου και τετοια...εχω ενοχληθει κλπ,δεν ειναι δικαιο. σημειωτεον αυτη τοσο καιρο ΔΕΝ εκανε εφημεριες ενω επρεπε και τωρα επειδη την εβαλε στη θεση μου της κακοφανηκε...

τελος παντως εδω θελω να πω οτι εχω διευθυντη με @@ γιατι το ακουει αυτο και της λεει πρωτον δεν σου πεφτει λογος εφοσον ο γιατρος το προτεινει αυτο για λογους ασφαλειας. Δεν ξερεις ουτε το ιστορικο της ουτε εισαι γιατρος για να πεταγεσαι. Δε φτανει που τοσο καιρο δεν εκανες εφημεριες,αντι να πεις και ευχαριστω μας την λες κι ολας? Και μην ξαναμιλησεις ετσι σε εγκυο κοπελα...

Βασικα με συγχισε στην αρχη,αλλα μετα ενιωσα τοσο καλα γιατι ολοι πηραν το μερος μου και την απομονωσαν....

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

Κοριτσια εμεις σημερα στολισαμε κατι αποξηραμενα λουλουδια....χαρα που ειχε!!!!ηρθαν τα χριστουγεννα ελεγε...

Jane εχεις οοοοοολη τη θετικη μας ενεργεια..θα ακουσεις τον πιο μαγικο ηχο της ζωης σου....

Γραψε τους ολους κοιτα την ψυχικη σου ηρεμια κ πανω απο ολα το μωρακι σου...ειδικα αφου εχεις κ την συμπαρασταση ολων....

• Μου αρέσει 2

Αχαχαχαχα Σάμμερ μου τον αγαπωωωω!παιδάκι μου όμορφο!

Τζεινακι έχεις οοολη την θετική μας ενέργεια ...ετοιμάσου να ακουσεις τον πιο μαγικό ηχο που ακουσες ως τώρα στη ζωή σου!

Και μην ταραζεσαι για τίποτα ασήμαντο! Εχεις τους συναδέλφους σου μαζί σου και μεμονωμένες αντιδράσεις είναι ανούσιες! Μια χαρά την εβαλε στην θέση της ο δ/ντης!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

37 minutes ago, jane.austen είπε:

κοριτσαρε μου τι κανετε??? Θα σας γραψω εν ταχει τα νεα μου!

αυριο παμε για υ/η να ακουσουμε καρδουλα...θελω τη θετικη σας ενεργεια να ειναι ολα καλα! Γενικα ειμαι μια χαρα αν και εχω αρχισει να ανακατευομαι λιγακι και εχω πιο συχνα τασεις λιποθυμιας... ομως ολα καλα γενικα!

ακουστε τωρα τι εγινε στο σχολειο...εχουμε μια ψιλο-ημιτρελη εικαστικο(παιρνει φαρμακα ενιοτε) η οποια με πιανει και μου λεει δεν ειναι σωστο να μην κανεις εφημεριες,εκμπεταλλευεσαι την κατασταση σου και τετοια...εχω ενοχληθει κλπ,δεν ειναι δικαιο. σημειωτεον αυτη τοσο καιρο ΔΕΝ εκανε εφημεριες ενω επρεπε και τωρα επειδη την εβαλε στη θεση μου της κακοφανηκε...

τελος παντως εδω θελω να πω οτι εχω διευθυντη με @@ γιατι το ακουει αυτο και της λεει πρωτον δεν σου πεφτει λογος εφοσον ο γιατρος το προτεινει αυτο για λογους ασφαλειας. Δεν ξερεις ουτε το ιστορικο της ουτε εισαι γιατρος για να πεταγεσαι. Δε φτανει που τοσο καιρο δεν εκανες εφημεριες,αντι να πεις και ευχαριστω μας την λες κι ολας? Και μην ξαναμιλησεις ετσι σε εγκυο κοπελα...

Βασικα με συγχισε στην αρχη,αλλα μετα ενιωσα τοσο καλα γιατι ολοι πηραν το μερος μου και την απομονωσαν....

Ο Παναγια κοντα σου τζειν μου ολα θα πανε καλα!

Αχ καλα της ειπε!!!! Το ευχαριστηθηκα και ας μην τον ξερω τον ανθρωπο!

Εγω χασμουριεμαι συνεχεια κοριτσια....υπνηλια ομως...εφτιαξα εσπρεσακι δε γινεται λεω.ουτε ο εσπρεσο με πιανει!

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Mammy2 είπε:

Ο Παναγια κοντα σου τζειν μου ολα θα πανε καλα!

Αχ καλα της ειπε!!!! Το ευχαριστηθηκα και ας μην τον ξερω τον ανθρωπο!

Εγω χασμουριεμαι συνεχεια κοριτσια....υπνηλια ομως...εφτιαξα εσπρεσακι δε γινεται λεω.ουτε ο εσπρεσο με πιανει!

Αχ βρε καρδουλα!κοιμησου! Το έχεις αναγκη!αρα αμα νιωσουμε κ εμεις οι υπολοιπες υπνηλία είμαστε σε καλό δρόμο εε;

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Κορίτσια μου στα γρήγορα! 

Μαμμυ ρώτα τον γιατρό για τον εσπρέσο. Εμένα μου είχε πει μόνο έναν ελληνικό την ημέρα με ένα κουταλάκι καφέ μόνο.  Δεν ξέρω γιατί όμως.  

Τζέιν μην σκας γιατί μ*******  υπάρχον παντού.  Καταλαβαίνω απόλυτα την σύγχυση σου γιατί κι εγώ γίνομαι πύραυλος κυριολεκτικά από τα νεύρα μου.  Η Παναγία μαζί σας αύριο!  Όλα θα είναι υπέροχα! ! Πρόσεχε λίγο με την τάση λυποθυμιας.  Μήπως δεν θα έπρεπε να οδηγείς.  

Μουτζουρα μου δεν χρειάζεται να νιώθεις κάτι ειδικά μια βδομαδα πριν. 

Σάμμερ το μικρούλι σου είναι για δάγκωμα! !!

Πουλάκι πόσο χαίρομαι που όλα πάνε καλά με το αντρακι σου! 2 μήνες διαφορά  έχουμε.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αχ βρε καρδουλα!κοιμησου! Το έχεις αναγκη!αρα αμα νιωσουμε κ εμεις οι υπολοιπες υπνηλία είμαστε σε καλό δρόμο εε;

Μουτζουριτσα εγω της ψηλοειχα 4-5 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο αλλα δεν εθχα βασει ιδιαιτερα.Λεω οκ...κουρασμενη ειμαι.Ευσυγκινητη επισης.Κανα δυο φορες...τα μπιξα τα κλαματα.

Α και δυσκοιλιοτητα επισης 4-5 μερες πριν την αναμενομενη

Ξερω και γω;;;Οπως λεει και το σαμερσκι 5 εγκυμοσνες ολες διαφορετηκες ειχε.

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

37 minutes ago, Mammy2 είπε:

Μουτζουριτσα εγω της ψηλοειχα 4-5 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο αλλα δεν εθχα βασει ιδιαιτερα.Λεω οκ...κουρασμενη ειμαι.Ευσυγκινητη επισης.Κανα δυο φορες...τα μπιξα τα κλαματα.

Α και δυσκοιλιοτητα επισης 4-5 μερες πριν την αναμενομενη

Ξερω και γω;;;Οπως λεει και το σαμερσκι 5 εγκυμοσνες ολες διαφορετηκες ειχε.

Ναι μαμυ μου σωστα! Εξάλλου μοιάζουν πριν την περίοδο όλα...κ τα κλάματα και η υπνηλία... Εύχομαι σε οσες περιμένουμε οχι αλλά κλάματα μετα τουλάχιστον! Ας εχουμε πριν και ας είναι σύμπτωμα απο το να εχουμε και μετα επειδή θα ερθει η κύρια! Χαχαχα!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

7 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ναι μαμυ μου σωστα! Εξάλλου μοιάζουν πριν την περίοδο όλα...κ τα κλάματα και η υπνηλία... Εύχομαι σε οσες περιμένουμε οχι αλλά κλάματα μετα τουλάχιστον! Ας εχουμε πριν και ας είναι σύμπτωμα απο το να εχουμε και μετα επειδή θα ερθει η κύρια! Χαχαχα!

Καρδούλα μου εσύ! !

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...