Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

14 minutes ago, Abbot είπε:

Καλημερα μουτζουριτσα μου γλυκεια!!! Καλα ειμαι, οπως ειπες αυτο το μηνα προχωραω χωρις τεστ κ αγχος κ ο,τι γινει... εννοειται το βαρεμα βαρεμα, μην ξεχνιομαστε!!! Την Πεμπτη υπολογιζω να εχω ωορρηξια, προς το παρον δεν εχω καποιο συμπτωμα... 

κοντευουν!αχ Αμποτ μου νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος!ευχομαι να ναι τυχερος μηνας!:)

12 minutes ago, Lover bird είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες μου :) καλή βδομάδα να έχουμε!!!

Δεν σας έχω διαβάσει ακόμα θα μπω  να δω αναλυτικά τα νεάκια σας....και θα επανέλθω!!!

Σας στέλνω τα φιλιά μου !!!!!

καλημερα Πουλακι!!!καλη εβδομαδα!κλωτσαει ο παιδαρος?:)

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα,κοριτσιαααααααα!!

Πως σας βρισκω;;

Εμεις καλα!η νασια λιγη μυξα μονο εχει!εγω βηχα & ακομη μπουκωμα αλλα βελτιωμενο!περιοδο εχω ακομη οποτε εχω μερες για ωορρηξια!!για να δουμε θα την καταλαβω;τον προηγουμενο μηνα την καταλαβα,πραγμα απιθανο για μενα!

Τωρα περιμενουμε το σαμμερακι;

Ρενακι;δεν σου ηρθε ακομη;;χμμμμ...

Μαμμυ,ας πηγαινες για χοριακη & θα τους εδινες το παραπεμπτικο με τα αποτελεσματα!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Για αλλη μια φορα θα συμφωνησω με το ειρηνακι στο θεμα της  χοριακης της mammy.α ρε ειρηνακι τι καλα που δεν χανεσαι!!!!!αντε κανε ενα κουραγιο ακομα να γινεις καλα...jane που βρισκεσαι???

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Καλησπερα,κοριτσιαααααααα!!

Πως σας βρισκω;;

Εμεις καλα!η νασια λιγη μυξα μονο εχει!εγω βηχα & ακομη μπουκωμα αλλα βελτιωμενο!περιοδο εχω ακομη οποτε εχω μερες για ωορρηξια!!για να δουμε θα την καταλαβω;τον προηγουμενο μηνα την καταλαβα,πραγμα απιθανο για μενα!

Τωρα περιμενουμε το σαμμερακι;

Ρενακι;δεν σου ηρθε ακομη;;χμμμμ...

Μαμμυ,ας πηγαινες για χοριακη & θα τους εδινες το παραπεμπτικο με τα αποτελεσματα!

καλησπερα Ειρηνακι!!!ευτυχως συνερχεστε!!!

περιμενουμε το Σαμμερακι ναι!!!

εγω γραφειο ειχα ηρεμη μερα ευτυχως και οπου να ναι φευγωωωω!!!ψαχνω και κανα συμπτωμα που κ που αλλα τιποτα!αχαχαχα!σημερα ειμαι 7 μερες απο την ενεση και 6 μετα την ωορηξια!για πειτε εσεις οι εμπειρες δεν θα ενιωθα κατι αν ηταν?

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μουτζουριτσα μου,δεν απαραιτητο να νιωσεις!!!μην αρχιζεις να ψαχνεις αδικα!ο θεος να βαλει το χερι του!μακαρι να επιασε το σπερματοζωαριο το ωαριακι σου!!:))

Σαμμερακι μου,που να παω?χαχαχα!!ειμαι λιγο νταουν βεβαια αλλα μετα μπορει να παρω το κοριτσι μου & να παμε σουπερ!κοιμαται τωρα!εβγαλε ηλιο εδω!εχω να βγω 2εβδομαδες!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Αααααα τι διαβαζω;η beyonce εμεινε εγκυος με εξωσωματικη γιατι δεν μπορουσε να συλλαβει!κι οι διασημοι εχουν τα θεματα τους!γι αυτο εγραφαν πριν καιρο οτι εχει καταθλιψη κτλ.προσπαθουσαν αλλα δε...

Αααα ξεχασα να σας γραψω η ζαμια μας μια χαρα ειναι,απλα ειναι πρωτομανουλα & δεν προλαβαινει!!:) μην ανησυχειτε!!

• Μου αρέσει 3

ECV6p3.png

3 hours ago, moutzoura2016 είπε:

αχαχαχαχα ενταξει το κανω εικονα...χτυπαει κουδουνι 6 το πρωι...η Ρενα στο κατωφλι με τα clear blue στα χερια...

Χαχαχαχα.... τονακι έχει χάρη που δε μένει Αθήνα... θα της έλεγα εγώ....  αλλά αυτή τη φορά όχι γιατί σου είπε ο γιατρός μόνο χοριακη..ε αγαπη;

3 hours ago, Τονι@ είπε:

Άλλη από εκεί! ! Τα τραβάει κι εσένα ο οργανισμός σου!!χαχαχχα! ! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την Παρασκευή λοιπόν!  (Αν δεν σε πείσει να το κάνεις τουλάχιστον Πέμπτη!)

Καλημέρα αμποτακι!!

Σαμμερ δεν το περίμενα αυτό από εσένα!!! Τουλάχιστον Πέμπτη πρέπει..

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Γιατο ρενακι,οι εξετασεις προγεννετικου ελεγχου γινονται λιγο αργοτερα!κατσε να επιβεβαιωθει η εγκυμοσυνη & οτι αυξανεται η χοριακη σωστα!& μετα τις βαζουν

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

14 hours ago, Rena87 είπε:

Χαχαχα... η αλήθεια είναι δεν έχει... αλλά καλοκαίρι...έξω θα είσαι!! Οποτε;;

Σκεφτόμουν εξόρμηση το Πάσχα, αλλά αν δεν έχει άκαπνα, μόνο καλοκαίρι.  

Μουτζούρα, μην αγχώνεσαι και αγχώνεις το σπόρι.  Υπομονή μέχρι 14.2. Θα δεις τον έρωτα !!!

Ειρήνη, κι εγώ βγήκα και μάζεψα ήλιο!  Πολύ το χάρηκα :)

2 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Γιατο ρενακι,οι εξετασεις προγεννετικου ελεγχου γινονται λιγο αργοτερα!κατσε να επιβεβαιωθει η εγκυμοσυνη & οτι αυξανεται η χοριακη σωστα!& μετα τις βαζουν

Ο δικός μου τις έγραψε και όταν του είπα θα προσπαθήσω σε λίγους μήνες.  

• Μου αρέσει 2

Κοριτσαρες μου!!! Τι κάνετε;;;;

Πολλά συγχαρητήρια στη Mammy μας , με το καλό μία ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Κ πολύ πολύ γρήγορα να ακολουθήσουν κ οι υπόλοιπες !!!! 

Έχετε γράψει τοοοσα!!!!  Τεστ, ταξίδια, δουλειές, αρρώστιες, Κερκυρα(αγαπημένη )!!!!

Τα φιλιά μου σε όλα τα μπεμπινια, στα σποριδια που είναι στις κοιλιτσες και σε οοοολες τις κοιλιτσες , γιατί πολύ σύντομα θα φουσκώσουν!!!!

• Μου αρέσει 3

DqByp2.png

2 hours ago, moutzoura2016 said:

κοντευουν!αχ Αμποτ μου νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος!ευχομαι να ναι τυχερος μηνας!:)

καλημερα Πουλακι!!!καλη εβδομαδα!κλωτσαει ο παιδαρος?:)

Κλωτσάει,κλωτσάει σε ησυχία δεν κάθετε ο άντρακλας μου ;)

• Μου αρέσει 2

rHkwp3.png

dwWcp3.png

3 hours ago, sangreluna είπε:

γεια σας κοπελιες το βραδυ με ξετιναξε ο μικρος ουφ υρωει σαν να μην υπαρχει αυριο.

μαρτη μου πες μου λιγο τι τρως ολη μερα γιατι εχω την εντυπωση πως τρωω λιγο απο την αλλη εχω γινειβοδι. Βραδυνο τρως κανονικο φαι; ενδιαμεσα;

ρενακι εχω παει κερκυρα κι εμενα κανονι και θελω να ξαναπαω να δει ο μ1τα αεροπλανα απο θαλασες θυμαμαι μια πολυ παγωμενη τον κοντογιαλο η ξαλυτερη και το καναλ ντ αμουρ κατα τα αλλα παστιτσαδες πιτογυρα πιτσες κλπ αν ναι και τους βουρλισμενος κατοικους ολοι ετσι ειστε;

σαγκρε μου... και στην κορη και στα αγορια εκτος απο το καλο πρωινο!!!!! τρωω καπακι οποτε θηλαζω!!!!! και στεγνα... ψητα και ενα μπολακι σουπιτσα υποχρεωτικα κοτοσουπα....κρεατοσουπα... με η χωρις ρυζι, πεπονακι,κριθαρακι,φιδε... κοκκινιστη η μπλουμ... λιγο λαδι...μπολικο λεμονι... λιγο αλατι και κρεατακι η κοτοπουλακι...συνηθωςκομματια χωρις ορατα λιπη!!!!! τρωω βουτυρο, μελι, πορτοκαλαδες, μανανες, αχλαδια,μηλα, καροτα...σαλατες πρασινες αλλα και κοκκινο λαχανο..... τρωω και γλυκα...ψωμια...πινω παααρα πολυ νερο.... και πολλα ροφηματα.... για να κατεβαζω γαλα... εαν σε ξεζουμιζει...τρωγε λιγους ξηρους καρπους με βιταμινες... καρυδια, αμυγδαλα.. λιγα φυστικια αιγινης εννοειται αναλατα!!! φυστικοβουτυρο....ταχινι!!!! εγω δυστυχως δεν τρωω ξηρουςκαρπους ωσπου να παω να δουν την χολη!!! βουτυρο benecol.... γιατι ειχα κανει χοληστερινη και τωρα δεν προσεχω!!!! και παιρνω οταν τις θυμηθω και τις pregnacare για θηλασμο δυο την ημερα και εχει και μια καψουλα ω3

45 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Αααααα τι διαβαζω;η beyonce εμεινε εγκυος με εξωσωματικη γιατι δεν μπορουσε να συλλαβει!κι οι διασημοι εχουν τα θεματα τους!γι αυτο εγραφαν πριν καιρο οτι εχει καταθλιψη κτλ.προσπαθουσαν αλλα δε...

Αααα ξεχασα να σας γραψω η ζαμια μας μια χαρα ειναι,απλα ειναι πρωτομανουλα & δεν προλαβαινει!!:) μην ανησυχειτε!!

νατης δωσεις φιλακια και χαιρετισματα... αμα μιλατε!!!!!

27 minutes ago, Ioio είπε:

Σκεφτόμουν εξόρμηση το Πάσχα, αλλά αν δεν έχει άκαπνα, μόνο καλοκαίρι.  

Μουτζούρα, μην αγχώνεσαι και αγχώνεις το σπόρι.  Υπομονή μέχρι 14.2. Θα δεις τον έρωτα !!!

Ειρήνη, κι εγώ βγήκα και μάζεψα ήλιο!  Πολύ το χάρηκα :)

Ο δικός μου τις έγραψε και όταν του είπα θα προσπαθήσω σε λίγους μήνες.  

ιοιο μου ως ειναι η μικρουλα????? ο υπνος της...το φαι της... τα δοντακια της????

σαμμερακι....ακου πρωταρα!!!! χαχαχα!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...