Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

14 minutes ago, Rena87 είπε:

Όχι δεν είναι ωραία στις μπενιτσες.  Κ γενικά στο κέντρο της δεν έχει καλές θάλασσες.. πιο έξω είναι η μαγεία. . Αχ να μη σε ήξερα.. μα σε επερνα εγώ για πιτογυρα να γλειφεις κ τα δάχτυλα σου...

Καλημέρα τσαντσαμίνια μου! Τι μου κανετε; εμένα πονάνε τα πόδια μου από χθες.. Αλλά το εκανα το σεξακι μου πριν ξεραθω!

Σαμμερακι μου παρασκευή;;;;; για να αρχίσουμε από Τετάρτη τα τεστ παρακαλώ......

Τονακι μου γλυκό από κρεβάτι καναπέ... θεϊκό ακούγεται!

Τζεινακι πως εισαι; εβελινακι; το Μαρινακι τι να κανει; 

Βικακι μου που χάθηκες; ολα καλα;

Μουτζουρακι μου άσε τα συμπτώματα τα παλιό υπουλα.. λίγο υπομονουλα να δούμε!

Μαμυ μου τεράστια χοριακη αύριο εύχομαι!

Μαρακι; σιτακι; πως μου ειστε;

Μανούλιτσα μη χάνεσαι οεο....

Μαρτακο μου πήγα παρνηθα τελικά γιατί είχα κ τον άντρα κ δεν είναι για δύσκολα... ηταν πολυ όμορφα!!! Κ σεξ εσύ ρε θηρίο... ❤

Ζαμιακι ..Τζο.. ...θα απευθυνθώ στη  Νικολουλη!

Ειρηνακι μου είστε καλυτερα; 

Πουλάκι μου τι κανεις;

Σαγκρε μου..  Χρύσα.. ηλεκτρακι ..χαρούμενη μανούλα μου.. ιοιο μου... στέλνω γκυκοοοο φιλί!!

Σαν να αρχίζω να ποναω λίγο.. αλλά γιατί δεν αδιαθετησα ακομα;;;; τα νεύρα θέλει να μου σπασει;;

αχαχαχαχα ε ναι!!!η Σαμμερ και δεν θα κανει απο Τεταρτη?????

αφαντη η κυρια εεε?χμμμμ ηταν κ η γαστρεντεριτιδα αγαπη στη μεση μπορει γι αυτο λιγο να αργησει!

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα τρελοκαμπερο μας!

Άσε τον κόσμο ήσυχο βρε τρομοκράτη του τεστ! ! 

χαχαχαχαχα!αρχισεεεε Τονακι!!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, moutzoura2016 είπε:

αχαχαχαχα ε ναι!!!η Σαμμερ και δεν θα κανει απο Τεταρτη?????

αφαντη η κυρια εεε?χμμμμ ηταν κ η γαστρεντεριτιδα αγαπη στη μεση μπορει γι αυτο λιγο να αργησει!

χαχαχαχαχα!αρχισεεεε Τονακι!!!!

Είναι απίστευτη.  Εσένα θα έρθει να στο κάνει με το ζόρι από το Σάββατο! ! 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Είναι απίστευτη.  Εσένα θα έρθει να στο κάνει με το ζόρι από το Σάββατο! ! 

αχαχαχαχα ενταξει το κανω εικονα...χτυπαει κουδουνι 6 το πρωι...η Ρενα στο κατωφλι με τα clear blue στα χερια...

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Μπαααααα παρασκευη θα κανω...επειδη δεν εχω σταθερο κυκλο..γιατι αν ειχα θα κανα κ τεταρτη  χαχαχα..

Για πειτε μου κ κατι σαν πρωταρα που ειμαι:απο την ωρα που νιωθω τα πρωτα πονακια ωορρηξιας απο κει μετραω 14-16 μερες???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Μπαααααα παρασκευη θα κανω...επειδη δεν εχω σταθερο κυκλο..γιατι αν ειχα θα κανα κ τεταρτη  χαχαχα..

Άλλη από εκεί! ! Τα τραβάει κι εσένα ο οργανισμός σου!!χαχαχχα! ! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την Παρασκευή λοιπόν!  (Αν δεν σε πείσει να το κάνεις τουλάχιστον Πέμπτη!)

1 minute ago, Abbot είπε:

Καλημεραααα!!!!Πως ειστε κοριτσια μου? Καλη εβδομαδα να εχουμε με ευχαριστα νεα! Mammy μου περιμενουμε αυριο τη χοριακη σου!φιλια σε ολες!!!

Καλημέρα αμποτακι!!

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Άλλη από εκεί! ! Τα τραβάει κι εσένα ο οργανισμός σου!!χαχαχχα! ! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την Παρασκευή λοιπόν!  (Αν δεν σε πείσει να το κάνεις τουλάχιστον Πέμπτη!)

Καλημέρα αμποτακι!!

αχαχαχαχαχα!αφου ειναι ιδιες ρεεεε!!!!αγαπουν τα τεστ πριν την καθυστερηση!και εμεις αυτες!!!

καλημερα Αμποτακι!χαρουμενη και ηρεμη εβδομαδα να εχεις!εσυ πως εισαι?πλησιαζουν οι γονιμες και βαραμε οπως ειπαμε χωρις αγχος αυτο το μηνα εε?

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

8 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αντε Σαμερακι, να εισαι η επομενη ευχομαι που θα ακουσουμε τα ευχαριστα!!!! :-D

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Για πειτε μου κ κατι σαν πρωταρα που ειμαι:απο την ωρα που νιωθω τα πρωτα πονακια ωορρηξιας απο κει μετραω 14-16 μερες???

χαχαχαχα πρωταρα λεει!!!!για μετρα 14  και χτυπα το πρωτο!!!αντεεεεε συνεχισε ρε αγαπη τα καλα νεακια!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελιες το βραδυ με ξετιναξε ο μικρος ουφ υρωει σαν να μην υπαρχει αυριο.

μαρτη μου πες μου λιγο τι τρως ολη μερα γιατι εχω την εντυπωση πως τρωω λιγο απο την αλλη εχω γινειβοδι. Βραδυνο τρως κανονικο φαι; ενδιαμεσα;

ρενακι εχω παει κερκυρα κι εμενα κανονι και θελω να ξαναπαω να δει ο μ1τα αεροπλανα απο θαλασες θυμαμαι μια πολυ παγωμενη τον κοντογιαλο η ξαλυτερη και το καναλ ντ αμουρ κατα τα αλλα παστιτσαδες πιτογυρα πιτσες κλπ αν ναι και τους βουρλισμενος κατοικους ολοι ετσι ειστε;

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια μου ....τι κανετε...???? βλεπω αυτη τη βδομαδα παλι ειμαστε σε αναμονη.....για τεστακια....μακαρι να βγουν θετικα ολαααααααααααα.....να γεμισουμε κοτσιφια....γιατι τα φλαμινγκος δεν μας πηγαν καλα...αχχααχχχα

εγω γραφειο βαρεμαρα......

ααα ρενακι κερκυρα εχω παει 4 φορες ..την πρωτη φορα θυμαμαι οτι ειχα γινει γκολ...σε οποιο μαγαζακι εμπαινα μας κερνουσαν κουμ κουατ....εεεε δεν αφηνα κανενα τα επινα ολα....

• Μου αρέσει 3

vJ4vp2.png

7 minutes ago, citty είπε:

Καλημερα κοριτσια μου ....τι κανετε...???? βλεπω αυτη τη βδομαδα παλι ειμαστε σε αναμονη.....για τεστακια....μακαρι να βγουν θετικα ολαααααααααααα.....να γεμισουμε κοτσιφια....γιατι τα φλαμινγκος δεν μας πηγαν καλα...αχχααχχχα

εγω γραφειο βαρεμαρα......

ααα ρενακι κερκυρα εχω παει 4 φορες ..την πρωτη φορα θυμαμαι οτι ειχα γινει γκολ...σε οποιο μαγαζακι εμπαινα μας κερνουσαν κουμ κουατ....εεεε δεν αφηνα κανενα τα επινα ολα....

καλημερα Σιτακι...γραφειο βαρεμαρα κ εδωωωω!!!!

εγω Κερκυρα ειχα παει 5ημερη...δλδ δεν ειδα ποτε το νησι μερα αχαχαχαχα!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

αχαχαχαχαχα!αφου ειναι ιδιες ρεεεε!!!!αγαπουν τα τεστ πριν την καθυστερηση!και εμεις αυτες!!!

καλημερα Αμποτακι!χαρουμενη και ηρεμη εβδομαδα να εχεις!εσυ πως εισαι?πλησιαζουν οι γονιμες και βαραμε οπως ειπαμε χωρις αγχος αυτο το μηνα εε?

Καλημερα μουτζουριτσα μου γλυκεια!!! Καλα ειμαι, οπως ειπες αυτο το μηνα προχωραω χωρις τεστ κ αγχος κ ο,τι γινει... εννοειται το βαρεμα βαρεμα, μην ξεχνιομαστε!!! Την Πεμπτη υπολογιζω να εχω ωορρηξια, προς το παρον δεν εχω καποιο συμπτωμα... 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κοριτσάρες μου :) καλή βδομάδα να έχουμε!!!

Δεν σας έχω διαβάσει ακόμα θα μπω  να δω αναλυτικά τα νεάκια σας....και θα επανέλθω!!!

Σας στέλνω τα φιλιά μου !!!!!

• Μου αρέσει 4

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...