Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

21 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχαχα... αγάπη μου εσύ! Που την δείχνει την θεία; 

Κοιμησου όσο το έχεις ανάγκη καλό μου!!

Χαχαχα.... μα έλα... πες τα ρε αγάπη!  Κοντά στη Γλυφάδα μένω κ τον κοντογυαλο! Οι καλύτερες παραλίες.  Μα τι πηγές να κάνεις τσου Λακωνες κ εσυ; 

Ελα ντε..με πηγε ο καλος μου σε ενα γκουρμε εστιατοριο.δεν εφαγα τπτ κ πληρωσαμε κ εμα καρο λεφτα...αφου με ξερεις οτι τρωω πιτογυρα που με πας???στις μπενιτσες δεν μου πολυαρεσε η θαλασσα..αλλα η γλυφαδα πολυ.κ η πολη της κερκυρας ειναι πολλη ωραια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 hours ago, Mammy2 είπε:

Καλημερα κοριτσια συγνωμη που αργησα να μπω κοιμομουν μεχρι τις δωδεκα.

Θετικο κοριτσια+++++++++++!!!!!!!!!!!

Mammy μου συγχαρητηριααααα!!!!!!επιτελους κ ενα θετικο τεστ βρε κοριτσια... αυριο θα περιμενουμε τα νεα σου για χοριακη. Χαρηκα παρα πολυ κοριτσακι μου!!!! Αντε με το καλο να ακολουθησουμε κ οι υπολοιπες!!!!

• Μου αρέσει 4

40 minutes ago, Abbot είπε:

Mammy μου συγχαρητηριααααα!!!!!!επιτελους κ ενα θετικο τεστ βρε κοριτσια... αυριο θα περιμενουμε τα νεα σου για χοριακη. Χαρηκα παρα πολυ κοριτσακι μου!!!! Αντε με το καλο να ακολουθησουμε κ οι υπολοιπες!!!!

ευχαριστω πολυ αμποτακι μου!!!!!!!!!!!!!Μεθαυριο χοριακη.Αυριο θα παω στο ιατρειο να μου γραψει την εξεταση!!!

gc6Ip2.png

καλημερα ομορφιες μου καλη εβδομαα να εχουμε!!!!λοιπον!!!!περιμενουμε χοριακη της Μαμυ και τη Σαμμερ τελος εβδομαδας σωστα???ξεχναω καμια αλλη σημαντικη  αναμονη???

καλημερα στις μαμαδες με τα μπουμπουκακια τους!

καλημερα στις φουσκωμενες κοιλιτσες!!1

καλημερα στις wanna be βουρλισμενες μανουλες!!!!!

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα! ! Καλή εβδομάδα να έχουμε!  Τι κάνετε? 

καλημερα ομορφια μου!!!νιωθεις ξεκουραστη να ξεκινησει η εβδομαδα μας?

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες!!!!

το σκ τελειο με την οικογενεια..... βολτες πολυωρες!!!! ικεα το σαββατο το απογευμα νυχτα μαζευηκαμε ημουν πτωμα κι απο το περπατημα με ξεζουμισε κι ο αντρουλης... που δυναμη να ανοιξω το ταμπλετ!!!! ξεραθηκα στον υπνο!!! εχτες φυγαμε αποτις δεκατο πρωι και γυρισαμε 5,30 το απογευμα.....ετρεχα και μαις βγες για να παω την κορη να γραψει στο σπιτι της φιλολογου διαγωνισμα!!! εχουν αρχισει τις προσομοιωσεις τις τριωρες....!!!!!!

θα διαβασω σιγα σιγα τα νεακια σας αν ορολαβω αλλιως συνεχιζουμε!!!!!!!

σιτυ???? μαμυ????μαρακι???? ηρθε η βρωμιαρα????

ρενακι μου πως περασες στην ορειβασια????? περιμενω!!!!!

μουτζουρακι μου πως νιωθεις????

ειρηνακι μου εισαι καλυτερα????? ποτε τελειωνει η αντιβιωση???? η νασια περδικι????

σαμμερακι μου ο μικρος ζωγραφος?????

τονακι μου το ζουζουνακι μεσα σου μεγαλωνει!!!!!!!

μαιρουλα καλυτερα ο μπαμπας σου???? η κοιλιτσα ολα ενταξει?????

μαμα... περνας καλα στυς γονεις σου??? φιλησε μου το μελινακι!!!!

χαρουμενομαμα οοολα καλα????

τζειν μου πως νιωθεις?????

ενα γλυκο φιλι σε οσες ξεχασα θα επανορθωσω!!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

12 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα ομορφιες μου καλη εβδομαα να εχουμε!!!!λοιπον!!!!περιμενουμε χοριακη της Μαμυ και τη Σαμμερ τελος εβδομαδας σωστα???ξεχναω καμια αλλη σημαντικη  αναμονη???

καλημερα στις μαμαδες με τα μπουμπουκακια τους!

καλημερα στις φουσκωμενες κοιλιτσες!!1

καλημερα στις wanna be βουρλισμενες μανουλες!!!!!

καλημερα ομορφια μου!!!νιωθεις ξεκουραστη να ξεκινησει η εβδομαδα μας?

Αγαπουλα Καλημέρα.  Εντάξει.  Νιώθω αρκετά ξεκούραστη.  Όχι τελείως.  Αλλά την παλεύω.  Τώρα σηκώθηκα από το κρεβάτι και έπιασα καναπέ.  Αγαπώ να μπορώ να το κάνω αυτό.  Έχω γίνει μεγάλη υπναρου.  Χαχα.  Εσύ πρόλαβες να ξεκουραστείς καθόλου?

1 minute ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλημερα φιλεναδες!!!!

το σκ τελειο με την οικογενεια..... βολτες πολυωρες!!!! ικεα το σαββατο το απογευμα νυχτα μαζευηκαμε ημουν πτωμα κι απο το περπατημα με ξεζουμισε κι ο αντρουλης... που δυναμη να ανοιξω το ταμπλετ!!!! ξεραθηκα στον υπνο!!! εχτες φυγαμε αποτις δεκατο πρωι και γυρισαμε 5,30 το απογευμα.....ετρεχα και μαις βγες για να παω την κορη να γραψει στο σπιτι της φιλολογου διαγωνισμα!!! εχουν αρχισει τις προσομοιωσεις τις τριωρες....!!!!!!

ειρηνακι μου εισαι καλυτερα????? ποτε τελειωνει η αντιβιωση???? η νασια περδικι????

Καλημέρα Μάρτη μου!! Γεμάτο οικογενειακό ΣΚ! !!  

Να σε ενημερώσω ότι η μαμμυ μας είχε θετικό τεστ εχθές και αύριο θα πάει για χοριακη. 

Εγώ καλά είμαι με το ζουζουνακι που λες και εσύ! ! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

7 hours ago, Mammy2 είπε:

ευχαριστω πολυ αμποτακι μου!!!!!!!!!!!!!Μεθαυριο χοριακη.Αυριο θα παω στο ιατρειο να μου γραψει την εξεταση!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!! σου στελνω πολλες ευχες και +++++++++ και στεριωμα εως την αγκαλιτσα σου!!!!! μπραβο κοριτσακι μου!!!

βικακι το πινακκι μας!!!!!! ααααα ρε τον μικρο μας ζωγραφο!!!!!! τωρα πες τε μου οτι δεν εβλεπε φλαμιγκο!!!!!!!! μπραβο μαυ μου που το πιασες!!!!!!

τονακι μου ευχαριστω!!!!! που με ενημερωσες γιατι καθε στιγμη ειναι απροβλεπτη να χασω την ροη των νεων!!!!! κατσε κουκλιτσαμου καναπε!!!! αυτη η περιοδος δεν ξεναρχεται..... μονο σε επομενη εγκυμοσυνη και δεν ειναι το ιδιο οταν εχεις κι αλλο παιδι σπιτι!!!!!

• Μου αρέσει 4

pioqp3.png

88BZp3.png

9 hours ago, Mammy2 είπε:

Κοριτσια καλησπερα σας πηρα τηλ την γραμματεα και μου λεει αυριο. 6:30 να παω αποωτο ιατρειο να μου γραψει την χοριακη και να μιλησω με ντοκ.

Οποτε μεθαυριο χοριακη.

Θα σαε εχω ενημερες κοριτσια!Εντω μεταξυ υπνηλιες πολλες.βαραινουν τα ματια μου.

Σιτακι μου ηθικο ακμαιοτατο!!!!!Ολες εγκυουλες τον αλλο μηνα!!!!

Βλεπω μια Ελληνιδα στο χαρεμι και σκεφτομαι τη ρεναααάααααα!!!!!!!

Συγχαρητήρια mammy!!!!

Να πανε όλα καλά!!!! Τα υγρά θα τα εχεις για αρκετό καιρό... εγω ακομα και τωρα νομιζω οτι εχω αδιαθετησει κ ειναι υγρά.. και αυτη η νυστα γίνεται ολο κ πιο έντονη!!!! Εχεις αλλα παιδιά μια ή ειναι το πρώτο σου;;;

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

καλημερα φιλεναδες!!!!

καλημερα Μαρτακο μου!!!τι ομορφο γεματο σ/κ!!!τα μπεμπεκια?

νιωθω καλα...βασικα δεν νιωθω τιποτα...αν συγκρινω τον προηγουμενο μηνα...που ειχα εντονες ενοχλησεις αμεσως μετα την ωορρηξια...οποτε δεν ελπιζω και σε πολλα...δεν ξερω....κ το πρηξιμο στο στηθος και τον πονο το χρεωνω στα ουτρο..αλλα ειναι νορμαλ...τον προηγουμενο μηνα υπεφερα!αναμενω να κυλησει γρηγορα η εβδομαδα να μαθω τι εγινε και σε αυτον τον κυκλο...

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγαπουλα Καλημέρα.  Εντάξει.  Νιώθω αρκετά ξεκούραστη.  Όχι τελείως.  Αλλά την παλεύω.  Τώρα σηκώθηκα από το κρεβάτι και έπιασα καναπέ.  Αγαπώ να μπορώ να το κάνω αυτό.  Έχω γίνει μεγάλη υπναρου.  Χαχα.  Εσύ πρόλαβες να ξεκουραστείς καθόλου?

χαχαχα!και καλα κανεις!!!ναι καλα ηταν κ για μενα!αν κ γεματο το σ/κ γεμισα ενεργεια!το βραδυ χθες ειχα λιγο αυπνια ομολογω!μεχρι να αποκοιμηθω δυσκολευτηκα!ευτυχως μοιαζει ηρεμη μερα στο γραφειο!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ καλη εβδομαδα τσουπρες μου...τονια μου μειωσες τις ωρες της δουλειας???μαρτη μου ολα καλα κ μεις χορτασαμε βολτες κ παρεουλες το σκ....ναι μουτζουρα μου για παρασκευη ειμαι αλλα απο συμπτωματα απολυτως τπτ κ το στηθος ειδικα τπτ.μπορει να μου κανεθ καμια τρελα κ να μου αργησει πολυ παλι

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα κ καλη εβδομαδα τσουπρες μου...τονια μου μειωσες τις ωρες της δουλειας???μαρτη μου ολα καλα κ μεις χορτασαμε βολτες κ παρεουλες το σκ....ναι μουτζουρα μου για παρασκευη ειμαι αλλα απο συμπτωματα απολυτως τπτ κ το στηθος ειδικα τπτ.μπορει να μου κανεθ καμια τρελα κ να μου αργησει πολυ παλι

καλημερα!!!!τιποτα εεε?για να δουμε ισως θελει ακομα το χρονο της να επανελθει...ή ισως εχει γινει το θαυμα... κ εγω δεν εχω τιποτα...λιγο το στηθος εναν ελαφρυ πονο αλλα βαζω τα ουτρο απο παρασκευη οποτε εκει το αποδιδω....κατι δεν θα ενιωθα?φφφφ αρχισα τωρα θα σας σκασω παλι!αχαχαχα!

RyZa.png

17 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημέρα σαμμερ μου. Όχι δεν τις έχω μειώσει τις ώρες της δουλειάς. Και ούτε προβλέπεται.  Εντάξει και πάλι καλά που το πρωί είμαι σπίτι μου. 

20 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα Μαρτακο μου!!!τι ομορφο γεματο σ/κ!!!τα μπεμπεκια?

νιωθω καλα...βασικα δεν νιωθω τιποτα...αν συγκρινω τον προηγουμενο μηνα...που ειχα εντονες ενοχλησεις αμεσως μετα την ωορρηξια...οποτε δεν ελπιζω και σε πολλα...δεν ξερω....κ το πρηξιμο στο στηθος και τον πονο το χρεωνω στα ουτρο..αλλα ειναι νορμαλ...τον προηγουμενο μηνα υπεφερα!αναμενω να κυλησει γρηγορα η εβδομαδα να μαθω τι εγινε και σε αυτον τον κυκλο...

χαχαχα!και καλα κανεις!!!ναι καλα ηταν κ για μενα!αν κ γεματο το σ/κ γεμισα ενεργεια!το βραδυ χθες ειχα λιγο αυπνια ομολογω!μεχρι να αποκοιμηθω δυσκολευτηκα!ευτυχως μοιαζει ηρεμη μερα στο γραφειο!

Μπράβο μουτζουριτσα μου.  Μην ανησυχείς για αυτόν τον κύκλο.  Ό,τι έγινε έγινε.  Τώρα υπομονή.  Μια βδομάδα έμεινε σχεδόν. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

9 hours ago, Σαμμερ είπε:

Ελα ντε..με πηγε ο καλος μου σε ενα γκουρμε εστιατοριο.δεν εφαγα τπτ κ πληρωσαμε κ εμα καρο λεφτα...αφου με ξερεις οτι τρωω πιτογυρα που με πας???στις μπενιτσες δεν μου πολυαρεσε η θαλασσα..αλλα η γλυφαδα πολυ.κ η πολη της κερκυρας ειναι πολλη ωραια..

Όχι δεν είναι ωραία στις μπενιτσες.  Κ γενικά στο κέντρο της δεν έχει καλές θάλασσες.. πιο έξω είναι η μαγεία. . Αχ να μη σε ήξερα.. μα σε επερνα εγώ για πιτογυρα να γλειφεις κ τα δάχτυλα σου...

Καλημέρα τσαντσαμίνια μου! Τι μου κανετε; εμένα πονάνε τα πόδια μου από χθες.. Αλλά το εκανα το σεξακι μου πριν ξεραθω!

Σαμμερακι μου παρασκευή;;;;; για να αρχίσουμε από Τετάρτη τα τεστ παρακαλώ......

Τονακι μου γλυκό από κρεβάτι καναπέ... θεϊκό ακούγεται!

Τζεινακι πως εισαι; εβελινακι; το Μαρινακι τι να κανει; 

Βικακι μου που χάθηκες; ολα καλα;

Μουτζουρακι μου άσε τα συμπτώματα τα παλιό υπουλα.. λίγο υπομονουλα να δούμε!

Μαμυ μου τεράστια χοριακη αύριο εύχομαι!

Μαρακι; σιτακι; πως μου ειστε;

Μανούλιτσα μη χάνεσαι οεο....

Μαρτακο μου πήγα παρνηθα τελικά γιατί είχα κ τον άντρα κ δεν είναι για δύσκολα... ηταν πολυ όμορφα!!! Κ σεξ εσύ ρε θηρίο... ❤

Ζαμιακι ..Τζο.. ...θα απευθυνθώ στη  Νικολουλη!

Ειρηνακι μου είστε καλυτερα; 

Πουλάκι μου τι κανεις;

Σαγκρε μου..  Χρύσα.. ηλεκτρακι ..χαρούμενη μανούλα μου.. ιοιο μου... στέλνω γκυκοοοο φιλί!!

Σαν να αρχίζω να ποναω λίγο.. αλλά γιατί δεν αδιαθετησα ακομα;;;; τα νεύρα θέλει να μου σπασει;;

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

11 minutes ago, Rena87 είπε:

Όχι δεν είναι ωραία στις μπενιτσες.  Κ γενικά στο κέντρο της δεν έχει καλές θάλασσες.. πιο έξω είναι η μαγεία. . Αχ να μη σε ήξερα.. μα σε επερνα εγώ για πιτογυρα να γλειφεις κ τα δάχτυλα σου...

Καλημέρα τσαντσαμίνια μου! Τι μου κανετε; εμένα πονάνε τα πόδια μου από χθες.. Αλλά το εκανα το σεξακι μου πριν ξεραθω!

Σαμμερακι μου παρασκευή;;;;; για να αρχίσουμε από Τετάρτη τα τεστ παρακαλώ......

Τονακι μου γλυκό από κρεβάτι καναπέ... θεϊκό ακούγεται!

Τζεινακι πως εισαι; εβελινακι; το Μαρινακι τι να κανει; 

Βικακι μου που χάθηκες; ολα καλα;

Μουτζουρακι μου άσε τα συμπτώματα τα παλιό υπουλα.. λίγο υπομονουλα να δούμε!

Μαμυ μου τεράστια χοριακη αύριο εύχομαι!

Μαρακι; σιτακι; πως μου ειστε;

Μανούλιτσα μη χάνεσαι οεο....

Μαρτακο μου πήγα παρνηθα τελικά γιατί είχα κ τον άντρα κ δεν είναι για δύσκολα... ηταν πολυ όμορφα!!! Κ σεξ εσύ ρε θηρίο... ❤

Ζαμιακι ..Τζο.. ...θα απευθυνθώ στη  Νικολουλη!

Ειρηνακι μου είστε καλυτερα; 

Πουλάκι μου τι κανεις;

Σαγκρε μου..  Χρύσα.. ηλεκτρακι ..χαρούμενη μανούλα μου..  στέλνω γκυκοοοο φιλί!!

Καλημέρα τρελοκαμπερο μας!

Άσε τον κόσμο ήσυχο βρε τρομοκράτη του τεστ! ! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...