Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

8 minutes ago, sangreluna είπε:

το δουλεια κανεις μουτζουρακι μου; αν επιτρεπετε;

χαρουμενομαμουλα θελω να σε κανω μια ερωτηση αν εμφανιστεις ρωτα με...

Παρούσα....!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια λοιπον αν εισαι χανιωτισσα ισως θα μπορουσες να μου πεις αν υπαρχουν καποια μερη καταλλήα για διακοπες με παιδια εκει ξερεις οχι αποτομες παραλιες οχι πολυ βαβουρα κλπ; να εχει μερος για να μεινεις σε λογικες τιμες και να ναι κοντα στο πολιτισμο πολλα ζηταω;

αχ κοπελια δυο φορες εχω κατεβει στα μερη σας κι ακομα παρα μιλαω με τη κουζινα σας... Ααααααχ αν τα φερω εκει τα μαγκακια μου διπλα και τριδιπλα θα τα γυρισω...

• Μου αρέσει 1

Λοιπών εδώ στα Χανια έχει πολλές παραλίες μπορείς να μείνεις και στο κέντρο των Χανίων που είναι και το παλιό λιμάνι και με μεταφορικό μέσο οι παραλίες είναι δέκα λεπτά με ένα τέταρτο.. ήρεμες παραλίες είναι οι άγιοι απόστολοι και η χρυσή ακτή... Αλλά ακόμα και προς Πλατανιά η αγία Μαρίνα αν πας που είναι ποιο τουριστικά μεροι και εκεί υπαρχουν ήρεμες οικογενειακές παραλίες... Αλά αν έρθεις ποτέ στα Χανιά για διακοπές θα σου πρότεινα να πας λαφονιση και φαλασερνα είναι περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο αλά πραγματικά αξίζει τον κοπο

• Μου αρέσει 3

em82p2.png QGcTp2.png

Mummy, συγχαρητήρια και από εμένα! 

Μην βιαστείς να πας για χοριακή από μόνη σου, μπορεί ο γιατρός σου να θέλει κι άλλες εξετάσεις.  Εμένα μου είχε βάλει ένα σωρό,  κρίμα να σε τσιμπήσουν δύο φορές.  

Χαρούμενη μαμά τα λατρεύω τα Χανιά.  Αν έμενα κάπου αλλού,  εκεί θα διάλεγα!  Ελπίζω να πάω τη μικρή μου να πλατσουρίσει φέτος ή του χρόνου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, sangreluna είπε:

το δουλεια κανεις μουτζουρακι μου; αν επιτρεπετε;

χαρουμενομαμουλα θελω να σε κανω μια ερωτηση αν εμφανιστεις ρωτα με...

Λογιστρια φεγγαρενια! Πολύ συχνα εργοδότες πελάτες μας λειτουργούν άδικα προς τους υπαλλήλους τους και συχνα καλουμαι να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί τους κ ας είναι πελάτες λέγοντας πως οκ δώσε τα νόμιμα βρε αδερφέ! Γιατί στον ιδιωτικό τομέα στις μέρες μας γίνεται απίστευτη εκμετάλλευση εργαζομένων! 

RyZa.png

Mammy μου συγχαρητηρια!!! Πριν από λίγο γυρίσαμε στο σπίτι και διαβασα τα ωραια νεα!!! Μπραβο!!! Εύχομαι ναα πανε όλα καλα!!! 

Φιλακια πολλα και σε ολες τις υπολοιπες κόρες!!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

47 minutes ago, sangreluna είπε:

χιλια ευχαριστω κοπελια το αποθηκευσα και θα διερευνηθει εν καιρω... Εχεις υποψιν σου και κανα καλο καταλυμα να το κοιταξω;

Σαγκρε φαλασαρνα.  Ήρεμα κ μαγικά! Επίσης πιο πολύ μαγεια: Αγία Γαλήνη.   Βέβαια δεν είναι χανια.. αλλά είναι γαλήνη!

56 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Λοιπών εδώ στα Χανια έχει πολλές παραλίες μπορείς να μείνεις και στο κέντρο των Χανίων που είναι και το παλιό λιμάνι και με μεταφορικό μέσο οι παραλίες είναι δέκα λεπτά με ένα τέταρτο.. ήρεμες παραλίες είναι οι άγιοι απόστολοι και η χρυσή ακτή... Αλλά ακόμα και προς Πλατανιά η αγία Μαρίνα αν πας που είναι ποιο τουριστικά μεροι και εκεί υπαρχουν ήρεμες οικογενειακές παραλίες... Αλά αν έρθεις ποτέ στα Χανιά για διακοπές θα σου πρότεινα να πας λαφονιση και φαλασερνα είναι περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο αλά πραγματικά αξίζει τον κοπο

Αχ αυτό το έλαφονησι...έρωτας.. αλλά πολύ βαβουρα ρε παιδί μου. Κ το κέντρο σας αγάπη το καλοκαίρι είναι κόλαση από την κίνηση.. δεν μπορείς να προχωρήσεις με το αυτοκίνητο.  Βλαστιμουσα...  αλλά το ρίχνα το βράδυ στα ρακομελα κ ερχόμουν στα ίσια μου.. χαχα

50 minutes ago, Ioio είπε:

Mummy, συγχαρητήρια και από εμένα! 

Μην βιαστείς να πας για χοριακή από μόνη σου, μπορεί ο γιατρός σου να θέλει κι άλλες εξετάσεις.  Εμένα μου είχε βάλει ένα σωρό,  κρίμα να σε τσιμπήσουν δύο φορές.  

Χαρούμενη μαμά τα λατρεύω τα Χανιά.  Αν έμενα κάπου αλλού,  εκεί θα διάλεγα!  Ελπίζω να πάω τη μικρή μου να πλατσουρίσει φέτος ή του χρόνου! 

Καλά λες ιοιο μου.. σωστή σκέψη! Τι κάνει η ζουζουνα σου;;

Κέρκυρα δεν θα πάει κανείς ρε παιδια;;;;;;

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Ioio είπε:

Στην Κέρκυρα έχει καθόλου άκαπνα μαγαζιά και καφέ;;;

Η μικρή κοιμάται!  και η μαμά χαλαρώνει :)

Χαχαχα... η αλήθεια είναι δεν έχει... αλλά καλοκαίρι...έξω θα είσαι!! Οποτε;;

Lilypie - (Lzpn)

Κοριτσια καλησπερα σας πηρα τηλ την γραμματεα και μου λεει αυριο. 6:30 να παω αποωτο ιατρειο να μου γραψει την χοριακη και να μιλησω με ντοκ.

Οποτε μεθαυριο χοριακη.

Θα σαε εχω ενημερες κοριτσια!Εντω μεταξυ υπνηλιες πολλες.βαραινουν τα ματια μου.

Σιτακι μου ηθικο ακμαιοτατο!!!!!Ολες εγκυουλες τον αλλο μηνα!!!!

Βλεπω μια Ελληνιδα στο χαρεμι και σκεφτομαι τη ρεναααάααααα!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

Χαχα τι να το κανεις καλε το ακαπνο???πανε να πιεις ενα φραπε με ενα τσιγαρακι να χαλαρωσεις...ρενακι μου τι ωραια η παλαιοκαστριτσα κ τη θαλασσα στη γλυφαδα..αααλλλα δεν θα ξαναπηγαιμα στους λακωνες....Παναγια μου νομιζα θα πεσω σε κανα γκρεμο....κ εχασα κ την επιστροφη του Οδυσσεα...ανετα ξαναπαω Κερκυρα....

3 minutes ago, Mammy2 είπε:

Κοριτσια καλησπερα σας πηρα τηλ την γραμματεα και μου λεει αυριο. 6:30 να παω αποωτο ιατρειο να μου γραψει την χοριακη και να μιλησω με ντοκ.

Οποτε μεθαυριο χοριακη.

Θα σαε εχω ενημερες κοριτσια!Εντω μεταξυ υπνηλιες πολλες.βαραινουν τα ματια μου.

Σιτακι μου ηθικο ακμαιοτατο!!!!!Ολες εγκυουλες τον αλλο μηνα!!!!

Βλεπω μια Ελληνιδα στο χαρεμι και σκεφτομαι τη ρεναααάααααα!!!!!!!

Χαχαχα... αγάπη μου εσύ! Που την δείχνει την θεία; 

Κοιμησου όσο το έχεις ανάγκη καλό μου!!

3 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Χαχα τι να το κανεις καλε το ακαπνο???πανε να πιεις ενα φραπε με ενα τσιγαρακι να χαλαρωσεις...ρενακι μου τι ωραια η παλαιοκαστριτσα κ τη θαλασσα στη γλυφαδα..αααλλλα δεν θα ξαναπηγαιμα στους λακωνες....Παναγια μου νομιζα θα πεσω σε κανα γκρεμο....κ εχασα κ την επιστροφη του Οδυσσεα...ανετα ξαναπαω Κερκυρα....

Χαχαχα.... μα έλα... πες τα ρε αγάπη!  Κοντά στη Γλυφάδα μένω κ τον κοντογυαλο! Οι καλύτερες παραλίες.  Μα τι πηγές να κάνεις τσου Λακωνες κ εσυ; 

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...