Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Αχ τρελος ερωτας να τους αφιερωσω το βοσκαρουδακι αμουστακο στα ορη που γυριζω με το σεβντα σου αγαπη μου στεκω και μπουγιουντιζω... Του χαρουλη

Και το για σενα θα φαω τα σαντουιτς ολου του κοσμου γιατι σουν εσυ η ζωη μου το φως μου

Αγλεωρας του σταροβα...

Αχ και να κολλησω και να στιχο του χαρουλη απο το μαγγανειες που μου μου χει κατσει δυο μερες τωρα

Κατω απο φυλλα κιτρινα κοιμουνται καπετανιοι κι αυτο που χτες περισευε αυριο δε θα φτανει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Zamia μου, με το καλό! Πώς νιώθεις; έχεις στολίσει το σπίτι;

Μουτζούρα, θα πας για χοριακή σήμερα;

Πολλές θετικές χοριακές κορίτσια! Για μένα το φόρουμ στάθηκε πολύ τυχερό, εύχομαι να φέρει γούρι και σε σας!

Ιοιο μου εχω τρελη ανυπομονησία να το δω!!τωρα θελω να γεννησω!!!να τον παρω αγκαλιτσα!!!

Δε στολισαμε ακομη,ο μπαμπας μας θελει να στολίσουμε και οι 3μαζι!!!

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;;

Πουλάκι μου μπράβο για την καλή αυχενική!! Μπράβο που τ απολαύσεις στον υπέρηχο!!

Ή Τόνια δεν μας έγραψε τα νέα της χοριακης της!! Περιμένουμε!!

Μουτζουρα βαλεντινα κρατατε γερά;; Να μην έρθει για 9 μήνες + κορίτσια μου

Άνοιξε και θεματακι μανουλες Αυγούστου και σας περιμένει! Με το καλό να πάτε από κει αλλά και μας ελπίζω να μην μας ξεχνάτε!

Τζο πως είσαι;;

Ιοιο τι κάνει τ αστεράκι σου;;

Ζαμιακι με το καλό! Να μας ενημερωνεις για τις εξελίξεις!!

Κορίτσια σήμερα εδώ χιονίζει!!

Ρενα μου καταλαβαίνω για την δουλειά αλλά και πάλι ευχομαι να έρθει το σπορακι σου και τ αλλά είναι δευτερεύοντα! Ω καλές προσπάθειες και σε σας!!

Μαμα σ'ευχαριστωωωωω!!!!

Και βεβαια θα σας στειλω!!:wink:

Χιονιζει εεε???!!!!καλο χειμωνα!!τι λεει η Μελινα για υο χιόνι??

Καλημέρα, κορίτσια μου, εδώ είμαι κι εγώ, πήρα χθες τη χοριακή και ήταν χαμηλή, μόνο 24 και είμαι πολύ πολύ μουδιασμένη. Συγκρατημένη αισιοδοξία είπε ο γιατρός μου και να την επαναλάβω Παρασκευή. Εκεί που αυτός ο γιατρός μου έλεγε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη να μην κάνω καν χοριακή! Οπότε όντως χαμηλή, περιμένω να περάσουν οι μέρες και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Αχ, χιόνια!!! Πάντα πίστευα ότι στη ζωή μου μου φέρνουν τύχη, γνώρισα τον άντρα μου, βρήκα τη δουλειά μου και έγκυος στον μπέμπη μου και είχε χιονίσει και τις 3 φορές! Άντε να ρίξει κι εδώ ένα χιονάκι!

Πουλάκι μου, πολύ πολύ όμορφα τα νέα σου, άντε, κοπέλα μου, έφυγε τεράστιο βάρος, από δώ και πέρα όλα θα κυλήσουν ομαλά και όμορφα μέχρι τέλους!

Μουτζούρα μου, νομίζω σποράκι σε περιμένει με τόσες μέρες άφαντη την κακούργα!

Ζοζεφινακι μου ολα θα πανε καλα!!!η Παναγίτσα να ειναι διπλα σου κοροτσι μου!αισιοδοξια!!τιποτα αλλο!

Καλημέρα κορίτσια μου. Εχθές το βράδυ πήρα τα αποτελέσματα. 327 μονάδες. Θα την επαναλάβω σε λίγες μέρες είπε η γιατρός.

Josephine έχω ακούσει πολλές εγκυμοσύνες που ξεκίνησαν χαμηλά. Μην απελπίζεσαι! ! Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά!

Κορίτσια σορρυ που χανομαι αλλά έχω τρέξιμο και την δουλειά και γενικά είμαι λίγο χαμένη. Σκέφτομαι το πότε θα το πουμε. Και έχω σε 3 βδομάδες ένα ταξίδι σε.νησί όπου θα πήγαινα με πλοίο και η γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ είμαι προβληματισμενη και δεν ξέρω αν θα πάω.

Moutzoura μου τι κάνεις?

Τονια συγχαρητήρια!!!!!ποτε με το καλο θα πας για υπερηχο??

καλημερα καλημερα κοριτσαρες μου!!!να μαι και εγωωω!!!!περιοδος αφαντη!συμπτωματα μηδεν!!!δεν πηγα ακομα για χοριακη!!!νομιζω φοβαμαι απο την μια θελω να μαθω απο την αλλη....στον τριτο οροφο που ειναι το γραφειο μου εχει μικροβιολογικο και νομιζω πως ειμαι στο τσακ να ανεβω...

Ζαμια μου με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!!!!

Ιοιο λες να το τολμησω???

Μαμα82 μακαρι να ανηκω στις μαμαδες του Αυγουστου ...ωστοσο εγω δεν θα αλλαξω ενοτητα...εδω θα τα λεμε...θα ειστε το γουρι μου!!!γινεται να σας χασω ετσι?

καλημερα Σανγκρε μου!

Τζο μουυυυ....υπομονη λιγες μερες ακομα...θα ανεβει θα δεις!μην στεναχωριεσαι!!!!θα ηταν αργα η συλληψη!αυτο ειναι ολο!!!

Τονια μου σουπερ η χοριακη σου!!!ακομα τιποτα Τονακι εγω!!!περιοδος οχι...αλλα ελεγα να εκανα αυριο χοριακη ...τωρα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα ομολογω!!!

Σ'ευχαριστω πολυ!!!

Ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις ξαι τα δικα σου ευχαριστα!!!!!!Σκεψεις θετικες....και θα ερθει!!!

Φουυυυυυυυυυυ μπεμπεδοσκονη!!!!!

Κοριτσαρες!! Τι κάνετε;;

Πόσες αφίξεις, πόσα όμορφα νέα!!!

Μερικές παλιές μπορεί να με θυμούνται..

Sangre μου με το καλο ο τρίτος παλλήκαρος!! Τριτωσε το καλό!!!!

Μαρτη τι ωραίες στιγμές με τα παιδάκια σου!! Να σου ζήσουν.

Πουλάκι, πολλά πολλά φιλιά!! Πόσο χαρηκα που είδα το τικερακι σου!!! Ή αναμονή απέδωσε το ομορφότερο δωράκι!!!

Τζο μου, πολλά συγχαρητήρια!! Κι εγώ με 26 χοριακη, υποτίθεται 8 μέρες καθυστέρηση (σύμφωνα με τον κύκλο μου). Κι όπως λέει κ σε σένα το ένστικτο, κραταω κ εγώ τη ζουζουνα μου κ είναι ή πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου!!

Τόνι τι όμορφα νέα κ εσυ!!! Να πάνε όλα καλά και να το απολαύσεις :wink:

Μουτζουρα μου, λίγο ακομα υπομονή!! +100 μέσα από την καρδιά μου

Ζαμιακι μου, κοντεύει!! Με το καλό το ζουζουνα!!

Μαμά, ειρηνακι, Ioio τα φιλιά μου..

Τα φιλιά μου σε όλα τα καινούρια κορίτσια που είδα!! Και στις πιο παλιές..

Πόσα κορίτσια ξεχναω..είμαστε κ πολλές..

Η παρέα παραμένει φανταστική!! Μακάρι να βρίσκω χρόνο να γράφω πιο συχνά!!

Εβελινακιιιιιι τι κανεις???η γοργονα σου???!!!:-) :-) :-) :-)

Ναι κοπελα μου κοντευω!!σ'ευχαριστωωωωω!!!:-) :-) :-) :-) :-)

Ζαμιακι ουτε ενα γεια δε λες; παμε κοντρες κοπελια; με βλεπω για μανουλα δεκεμβριου... Τερμα οι αποριες ξεσκολισαμε αχ δεν εχω καλο κοινο σημερα καμια δε σχολιαζει τα τραγουδακια μου.

Αγαπημένο μου κορίτσι μετράμε και εμείς μέρες μαζί σου :D:D:D και περιμένουμε να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πουλακι μου ειδες που σου ελεγα πως το 2016 θα μας κλεισει τελειαααααα???!!!!!👍👍💋💋💋

Απο συμπτώματα πως εισαι?

Μετρας ξανα μερουλες για την επομενη συναντηση εεε???!!!!

Πουλάκι μου μπράβο για την αυχενική σας!!!! Πολύ χαίρομαι! αραχτό κ λαιτ το μικρό σου πιτσιρίκι, έχει βολευτεί στην κοιλίτσα!!! Πάμε τώρα να περιμένουμε τον επόμενο μήνα το ραντεβού!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια και ότι καλύτερο για τα κοριτσάκια με τα θετικά τεστ!

Κάπου πήρε το μάτι μου για τα hometest...από προσωπική εμπειρία πάντως θα τα πέταγα στα σκουπίδια!

Για τα κοριτσάκια με τα αρνητικά αποτελέσματα..υπομονή και θα έρθουν τα σποράκια..δεν είναι στο χέρι τους εξάλλου!!! Γιατί όταν εμείς κάτι το θέλουμε παααρα πολύ, στο τέλος θα το πετύχουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο!!!

Βρε κορίτσια, όσες γνωρίζετε..από το Ελενάκι μας έχουμε κάνα νέο???κάπου τώρα δεν είναι να κάνει την εμβ/ρα???

Πιπακο μουυυυυ!!!!!ερχονταιιιιιι τα αγορια μας!!!

Κοριτσια και εγω απο τα τεστακια της hometest καηκα....ημουν καραεγκυος και εδειχναν αρνητικα.....εκανα χοριακη 35ημερα και ηταν 400!!😀😀😀😀

Οντως η Ελενη καπου εδω υα εκανε την ε/μ.

Ελενακηηηη τι κανεις???

Η Ελια τι κανει??εχει καιρο να γραψει..εχει τρελαθεί με την ομορφη κοιλιτσα της!!😉

Να μαι κι εγώ!! Έχει λίγη ώρα που κοιμήθηκε!

Μην μιλάτε για δουλειές....εχθες όλη μέρα καθαριζα και διορθωνα το δωμάτιο της Μελίνας μαζεψα την κούνιας της να ανοίξει ο χώρος γιατί ως γνωστόν κοιμομαστε μαζί και τζάμπα χώρο πιάνει διόρθωση ιχνιδια και μικρά ρούχα και τέλος πάντων αφού ήταν όλα έτοιμα στις 11 το βράδυ ξαφνικά κοθω ένα κρακ κρακ και ξεκολλησςν πλακάκια....κακοτεχνιες ....οπότε σήμερα τ αδειασαμε όλα να έρθει ο μάστορας και να τα βγάλει και να τα ξανακολλησει...χαμός...δεν θέλω να σκέφτομαι την σκόνη που θα σηκωθεί....και αυτό που με σκάει είναι ότι ολα αυτά τα έκανα μία ώρα αρχυτερα ώστε να έχω το δωμάτιο έτοιμο που θα έρθουν οι φίλοι μας να στολισουμε όλοι μαζί το Σάββατο και να παίζουν τα παιδιά.....έχω νεύρα πολλά...

Ελπίζω τουλάχιστον να τελειώσει μέχρι την παρασκευή...

Ζαμιακι μου είχε πολύ κρύο και αέρα βασικά και δεν την εβγαλα έξω να δει το χιόνι ελπίζω να συνεχίσει αύριο και να πάμε βόλτα με χιονισμένα δεντράκια!!

Με το καλό να έρθει ο πρίγκιπας στην αγκαλιά σου!!

Σαμερακι όλα λοιπόν και σε λίγο καιρό ξεκινατε προσπάθειες!!

Σαγκρε κάποτε μας ανεβάζες Τραγουδάκια τώρα απλά μας τα γράφεις.... Μπράβο στα μαγκακια που τρώνε τόσο!!

Ή Μελίνα έχει πλούσιο ρεπερτόριο και φυσικά την εχω πάει στον θανασακη!!

Βαλεντινα μεγάλη εφεύρεση ή σκούπα ειδικά όταν έχεις παιδιά και σκύλο εγώ έχω και από τα δύο!

Καληνύχτα σε ολες

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα...Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα σχόλια...πάντως έπιασα πως έχουμε καινούρεες φίλες και φρεσκοεγκυούλες...Με το καλό στις εγκυούλες και καλώς ορίσατε οι νέες φίλες :)

ukSwp3.png

Ζαμιακι ουτε ενα γεια δε λες; παμε κοντρες κοπελια; με βλεπω για μανουλα δεκεμβριου... Τερμα οι αποριες ξεσκολισαμε αχ δεν εχω καλο κοινο σημερα καμια δε σχολιαζει τα τραγουδακια μου.

Γεια σου μαγκισσα Σαγκρε μας!!!!!!!!γιατι Δεκεμβριου??βιαζεται το μ3 να βγει???

Με έστειλες σε καλη δασκάλα και δεν εχω..:wink:

Μαλλον ζαμιακι απο οτι μου λενε δεν αλαζω χρονο αντε να δουμε... Μαμα γραφω απο το σμαρτφον και δεν ειναι ευκολο θα προσπαθησω ομως σας καλομαθα και δε κανετε κοπο να τα βρειτε στο γιουτιουμπι.... Χμ...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...