Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Έρχεται αγαπούλα μου! Στο δρόμο είναι! ! Πίστεψε το πολύ!  Έρχεται σου λέω! 

Θα εμπιστευτω το ένστικτο σου όμορφη μέλλουσα μανουλα! Το δικο μου δεν φαίνεται να λειτουργεί ακόμα ❤

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, moutzoura2016 είπε:

Θα εμπιστευτω το ένστικτο σου όμορφη μέλλουσα μανουλα! Το δικο μου δεν φαίνεται να λειτουργεί ακόμα ❤

Πραγματικά με το που έρθει όλα αυτά θα σου φαίνονται τόσο μακρινά που θα τα ξεχάσεις. Δεν θα αργήσει. Κοίτα να κρατάς την διάθεση σου καλή και τη σχέση σου υγιή.  :)

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

33 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλά είμαι Ρενακι μου. Ήθελα να κάτσω σπίτι μου σήμερα με τον αντρουλη μου αλλά δυστυχώς κι εκείνος δούλευε.  Έτσι κι εγώ βγήκα να δω κάποιους ανθρώπους.  Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και το καλύτερο μου. Ανυπομονώ να πάω σπιτάκι μου. Κι αύριο πάλι Δευτέρα  

Δεν πειράζει αγάπη μου.. από όλους...όλο κ κατι περνούμε.. βρες κάτι θετικό κ κράτα το μέχρι να φύγεις!!! ❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Μουτζουρακι μου θαυμάσε τον αντρουλη σου κ κάνε εικόνες.. ότι σε πολύ κοντινό διάστημα θα τρέχει εκεί τριγύρω κ το δικό σας πλασματακι! Καντο εικόνα καρδούλα μου  ..και θα με θυμηθείς!!❤

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

1 minute ago, Rena87 είπε:

Δεν πειράζει αγάπη μου.. από όλους...όλο κ κατι περνούμε.. βρες κάτι θετικό κ κράτα το μέχρι να φύγεις!!! ❤

Απλά όταν δεν βλέπεις καλά τους ανθρώπους που αγαπάς δεν είναι και ό,τι καλύτερο. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, citty είπε:

Μουτζουρα μου ακού το Τονακι....θα ερθει τό μωρακι σου σύντομα.... αισιοδοξία υπομονή και επιμονή χρειάζεται.....δεν το βάζουμε κάτω ....

Ψυχουλα πριν το είδα ... σου ήρθε η βλαμενη ε; κ ήμουν σίγουρη για εσένα.  Δεν πειράζει... τον επόμενο μήνα μαζί στον αγώνα ματάκια μου!!

Just now, Τονι@ είπε:

Απλά όταν δεν βλέπεις καλά τους ανθρώπους που αγαπάς δεν είναι και ό,τι καλύτερο. 

Αν είναι τέτοιο  θέμα.. τότε έχεις δίκιο ματάκια μου!! 

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

50 minutes ago, Τονι@ είπε:

Πραγματικά με το που έρθει όλα αυτά θα σου φαίνονται τόσο μακρινά που θα τα ξεχάσεις. Δεν θα αργήσει. Κοίτα να κρατάς την διάθεση σου καλή και τη σχέση σου υγιή.  :)

Ποσο μεγάλη δύναμη από αυτήν την ομάδα !πόση ❤

44 minutes ago, citty είπε:

Μουτζουρα μου ακού το Τονακι....θα ερθει τό μωρακι σου σύντομα.... αισιοδοξία υπομονή και επιμονή χρειάζεται.....δεν το βάζουμε κάτω ....

Οχι βέβαια δεν θα το βάλουμε ποτε κάτω!

44 minutes ago, Rena87 είπε:

Μουτζουρακι μου θαυμάσε τον αντρουλη σου κ κάνε εικόνες.. ότι σε πολύ κοντινό διάστημα θα τρέχει εκεί τριγύρω κ το δικό σας πλασματακι! Καντο εικόνα καρδούλα μου  ..και θα με θυμηθείς!!❤

Ψυχή της ψυχής μου ❤

43 minutes ago, Τονι@ είπε:

Εύχομαι να είναι κάτι παροδικό αγάπη !

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Mammy να μας τα γραψεις οοοοολα αναλυτικα!!!!ρενακι τι ωραια περασες...εμεις σημερα πολλες βολτες με ηλιο γιατι απο αυριο λεει βροχες...mammy αυριο χοριακη....ηρθε το πρωτο φλαμιγκο κοριτσια!!!!μουτζουρα μου φυσικα κ θα του κανεις πολλα...

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου καλησπέρα...βλέπω έχετε γράψει πάαααααρα πολλά...θα τα διαβάσω άλλη μέρα καθώς σήμερα αδιαθέτησα 24η μέρα κύκλου κι έχω φρικτό πονοκέφαλο...δε λέτε πάλι καλά που πήγαμε μεσημεράκι να μαζέψουμε μανουσάκια με το αντράκι μου κ την Μπουμπού(το σκυλάκι μας)...έξω στη φύση...και αύριο μιας κ σήμερα αδιαθέτησα ο πρώην εργοδότης μου την έβαψε αν πάει να μου κουνηθεί....χιχιχιχιχιχιχι...

Φιλούκιαααααααα

• Μου αρέσει 5

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Mammy να μας τα γραψεις οοοοολα αναλυτικα!!!!ρενακι τι ωραια περασες...εμεις σημερα πολλες βολτες με ηλιο γιατι απο αυριο λεει βροχες...mammy αυριο χοριακη....ηρθε το πρωτο φλαμιγκο κοριτσια!!!!μουτζουρα μου φυσικα κ θα του κανεις πολλα...

Ωραία γεματη μέρα με τα αντρακια σου Σαμμερακι!είναι ομορφα όσο μεγαλώνει η μέρα τώρα σιγά σιγά! Αλλη ψυχολογία!❤

2 minutes ago, ElektraGr είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα...βλέπω έχετε γράψει πάαααααρα πολλά...θα τα διαβάσω άλλη μέρα καθώς σήμερα αδιαθέτησα 24η μέρα κύκλου κι έχω φρικτό πονοκέφαλο...δε λέτε πάλι καλά που πήγαμε μεσημεράκι να μαζέψουμε μανουσάκια με το αντράκι μου κ την Μπουμπού(το σκυλάκι μας)...έξω στη φύση...και αύριο μιας κ σήμερα αδιαθέτησα ο πρώην εργοδότης μου την έβαψε αν πάει να μου κουνηθεί....χιχιχιχιχιχιχι...

Φιλούκιαααααααα

Ηλεκτρακι μου νωρίς ήρθε! Η έτσι είναι πάντα; με τον πρώην εργοδότη εχεις τραβηγματα η τα διαδικαστικά;να μπαίνει ς να μας γραφεις όταν εχεις χρόνο! Φιλια!

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Ωραία γεματη μέρα με τα αντρακια σου Σαμμερακι!είναι ομορφα όσο μεγαλώνει η μέρα τώρα σιγά σιγά! Αλλη ψυχολογία!❤

Ηλεκτρακι μου νωρίς ήρθε! Η έτσι είναι πάντα; με τον πρώην εργοδότη εχεις τραβηγματα η τα διαδικαστικά;να μπαίνει ς να μας γραφεις όταν εχεις χρόνο! Φιλια!

Νωρίς μου ήρθε ...Έχω τραβήγματα καθώς μου χρωστεί κ θέλω να ξεμπερδεύω αύριο μια κ καλή......

ukSwp3.png

36 minutes ago, ElektraGr είπε:

Φιλούκιαααααααα

Να του σπάσεις τα μούτρα ηλεκτρακι! Παρτου τα όλα όσα σου χρωστα..κάνε την βουρλισμενη να σκιαχτεί... 

47 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μαγική όμως η δική σου βόλτα με το πρίγκιπα σου αγάπη μου!! ❤

Lilypie - (Lzpn)

36 minutes ago, ElektraGr είπε:

Νωρίς μου ήρθε ...Έχω τραβήγματα καθώς μου χρωστεί κ θέλω να ξεμπερδεύω αύριο μια κ καλή......

Απο την ενταση και την αναστάτωση! Να διεκδικήσεις τα δεδουλευμενα σου ομορφιά... Και στην τελική επιθεώρηση εργασίας! Αμάν πια το έχουν παρακανει!τα βλέπω καθημερινά λόγω επαγγέλματος !

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...