Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Αχ κορίτσια ευχαριστώ πολύ?!!!!!!!!! Απιστευτο μου φαίνεται! !!!!!!!

Αυριο θα μιπησω με ντοκ.

Το ειπα στο συζυγο μου λεει ελαααααα κι όλα? ????

Ε μετα αγκαλιά μακια κτλ κτπ κτλ.

Νιωθω οτι θα μου ρθει όμως. Να κανε λάθος το τεστ? ????? Κατι τετοια σκέφτομαι. 

Κατι υγρά εχω κολπικά. Σαν να μου ρχετε.

Ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσια μυ και πάλι αντε η εποκενες οπες μασι εγκυουλες! !!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 minutes ago, sangreluna είπε:

ρενακι σε πιοιο απο τα δυο καταφυγια; να παρεις και λακερδα και λουκανικο και απο πανω ζεστη σοκολατιτσα

Στο Μπαφι! Φασολαδα..κρασάκι.. ρεγκα  κ άγιος ο θεός!! Είμαι πτώμα... τώρα θα κατέβουμε με τελεφερικ..

5 minutes ago, Mammy2 είπε:

Αυριο θα μιπησω με ντοκ.

Ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσια μυ και πάλι αντε η εποκενες οπες μασι εγκυουλες! !!!!!!!!

Ψυχουλα μου κ εγώ έτσι ένιωθα στις αρχές κ στις δύο εγκυμοσύνές.  Πονουσα κ νόμιζα ότι θα μου ρθει..  όλα θα πάνε τέλεια!!❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

20 minutes ago, Mammy2 είπε:

Αυριο θα μιπησω με ντοκ.

Μην ανησυχεις ομορφιά μου! Δεν θα έρθει! Είναι τα πρώτα συμπτώματα! Σκέψου θετικά! Αύριο θα μιλησεις με το γιατρό σου κ θα ξεαγχωθεις!μιλά του σποριου να σε ακούσει  να νιώσει ασφαλές στην κοιλιτσα της Μάμας και θα.περάσουν τα.πονακια!❤πολυ χαρά μας έδωσες!!! Και ελπίδα πως κοντευουμε και εμείς!!!

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

Διαφημίσεις

53 minutes ago, Mammy2 είπε:

Αυριο θα μιπησω με ντοκ.

Αγαπούλα έτσι θα νιώθεις συνέχεια υγρή και τους επόμενους μήνες θα έχεις πολλά υγρά.  Μην φοβάσαι.  Πήγαινε αύριο για χοριακη και θα δεις ότι όλα είναι καλά.  

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

31 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Μην ανησυχεις ομορφιά μου! Δεν θα έρθει! Είναι τα πρώτα συμπτώματα! Σκέψου θετικά! Αύριο θα μιλησεις με το γιατρό σου κ θα ξεαγχωθεις!μιλά του σποριου να σε ακούσει  να νιώσει ασφαλές στην κοιλιτσα της Μάμας και θα.περάσουν τα.πονακια!❤πολυ χαρά μας έδωσες!!! Και ελπίδα πως κοντευουμε και εμείς!!!

Μουτζουριτσα μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Κοριτσια ο επομενος μηνα; ειναι δικος σας!!!!!!!

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Αγαπούλα έτσι θα νιώθεις συνέχεια υγρή και τους επόμενους μήνες θα έχεις πολλά υγρά.  Μην φοβάσαι.  Πήγαινε αύριο για χοριακη και θα δεις ότι όλα είναι καλά.  

Τονια μου νιωθεις και συ βαρος στην κοιλια μουδιασματακια και οταν σκιβεις σαν κραμπουλες;;;

Ενντω μεταξυ απο σημερα το στηθος δεν με ποαει σημερα.Αππα ειναι βαρυ!

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

4 minutes ago, Mammy2 είπε:

Μουτζουριτσα μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Κοριτσια ο επομενος μηνα; ειναι δικος σας!!!!!!!

Τονια μου νιωθεις και συ βαρος στην κοιλια μουδιασματακια και οταν σκιβεις σαν κραμπουλες;;;

Ενντω μεταξυ απο σημερα το στηθος δεν με ποαει σημερα.Αππα ειναι βαρυ!

Κοίτα.  Εμένα το δεύτερο πρωινό δεν πόναγε και είχα τρομάξει.  Αλλά είναι φυσιολογικό να έχει διακυμάνσεις.  Μια θα είναι τούμπανο και θα πονάει και μια πιο χαλαρό.  Επίσης οι κραμπουλες  μου είχε πει η γιατρός  ότι είναι φυσιολογικές.  Εμένα ξεκινησαν αργότερα οι κράμπες.  Στην αρχή είχα τραβηγματα και τσιμπήματα.  Μιλά αύριο με τον γιατρό και θα σου πει κι εκείνος ότι είναι φυσιολογικο. Όλα αυτα είναι φυσιολογικα.  Όσο δεν βλέπεις αίμα ή καφέ ή ροζ μην φοβάσαι.  Κάτι γίνεται εκεί μέσα.  Είναι φυσιολογικό να νιώθεις  κάτι.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μαμμυ μου,το πρωτο που θα σου ζητησει ο γυναικολογος θα ναι χοριακη ή χοριακες!αν θες,πηγαινε αυριο και κανε!θα σε δεις σε λιγες μερες κολπικα.ααα στην αρχη νιωθεις οτι θα σου ερθει περιοδος αλλα δεν θα σου ερθει!:)

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

36 minutes ago, Mammy2 είπε:

Ρεναικι μου να περασετεε τελεια ομως!!!!!! Δεν εχω κανει ποτε ορειβασια ομως!

Ωραια φαγια!

Ποτε επιστρεφετε με το καλο;;;;

Τωρα γυρνάμε αγάπη κ είμαι κομμάτια... αύριο να πας πρωί για χοριακη..Καλά σου λένε τα κοριτσια. Είναι το πρώτο που θα σου ζητήσει ο ντοκ! Φυσιολογικά είναι τα συμπτωματακια που περιγραφεις... 

Τονακι μου πως εισαι ψυχή μου ;

Οι υπολοιπες που είστε; βολτουλες;;  το Σαμμερακι μου  δεν μπήκε σήμερα;

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

10 minutes ago, Rena87 είπε:

Τωρα γυρνάμε αγάπη κ είμαι κομμάτια... αύριο να πας πρωί για χοριακη..Καλά σου λένε τα κοριτσια. Είναι το πρώτο που θα σου ζητήσει ο ντοκ! Φυσιολογικά είναι τα συμπτωματακια που περιγραφεις... 

Τονακι μου πως εισαι ψυχή μου ;

Οι υπολοιπες που είστε; βολτουλες;;  το Σαμμερακι μου  δεν μπήκε σήμερα;

Καλά είμαι Ρενακι μου. Ήθελα να κάτσω σπίτι μου σήμερα με τον αντρουλη μου αλλά δυστυχώς κι εκείνος δούλευε.  Έτσι κι εγώ βγήκα να δω κάποιους ανθρώπους.  Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και το καλύτερο μου. Ανυπομονώ να πάω σπιτάκι μου. Κι αύριο πάλι Δευτέρα  

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Ωχχχχ και εγώ αγάπες  στην κοπή της πίτας των ακαδημιών... Κ το μονο που ήθελα είναι να μαι στην καναπεδαρα μου!!εκανα κ το σπίτι λυσσαξα... Ηθελα λίγο ξεκούραση! Αλλά τι να κάνουμε; εχουμε κ τα κοινωνικά !αν και καμαρωνω εδώ τον αντρουλη μου τον coach!❤

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ωχχχχ και εγώ αγάπες  στην κοπή της πίτας των ακαδημιών... Κ το μονο που ήθελα είναι να μαι στην καναπεδαρα μου!!εκανα κ το σπίτι λυσσαξα... Ηθελα λίγο ξεκούραση! Αλλά τι να κάνουμε; εχουμε κ τα κοινωνικά !αν και καμαρωνω εδώ τον αντρουλη μου τον coach!❤

Αυτά είναι! !! Να τον κοιτάς και να βγάζουν τα μάτια σου καρδουλες! 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αυτά είναι! !! Να τον κοιτάς και να βγάζουν τα μάτια σου καρδουλες! 

Ωχ μωρέ αγάπη μου εσύ!❤

τον χαζευω με τα μικρά του εδώ και λέω αντε Παναγία μου δώσε μας ενα δικο μας πλασματακι!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Ωχ μωρέ αγάπη μου εσύ!❤

τον χαζευω με τα μικρά του εδώ και λέω αντε Παναγία μου δώσε μας ενα δικο μας πλασματακι!

Έρχεται αγαπούλα μου! Στο δρόμο είναι! ! Πίστεψε το πολύ!  Έρχεται σου λέω! 

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...