Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Δυστυχώς δεν ήξερα και πολλά για την ποιότητα τους!

κανεις στον κύκλο μου δεν είχε αντίστοιχη προσπάθεια και ο γιατρός μου εάν και καλός όπως οι περισσότεροι δεν αναλύουν τα πάντα!

σε κάθε προσπάθεια μου έκανε από μια εξέταση για να βρούμε το πρόβλημα !

Πριν την Τρίτη προσπάθεια είχαμε βρει το μικροβιωμα και έκανα αγωγή για 50 ημέρες μετά εκείνος μου είχε πεις να επαναλάβουμε για να δούμε το ποσοστό , το κόστος είναι αρκετά μεγάλο και εγώ προσωπικά την πρώτη φορά είχα και άσχημη εμπειρία με τον πόνο της εξέτασης όποτε επέλεξα την επόμενη έμβρυο μεταφορά δεν πήγε καλά και έπειτα το ξανά ελέγξαμε και ξανά αγωγή άλλες 50 ημέρες και ιδού  το 99%.

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

18 minutes ago, citty είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..

Βρε τι αναστάτωση ήταν αυτή πρωί πρωί....που είσαι μαμμυ να μας πεις τι έγινε.....αντε σπάσε τι 4/4....

Ρενακι μου να περάσεις τέλεια.... Μπράβο σου ορειβασία και μάλιστα πρωί πρωί....εγώ ούτε με σφαίρες δεν σηκωνομαι από το κρεβάτι....το ΣΚ

Μουτζουρα μου, ιοιο, σαμμερακι , νινι τονι, ειρηνη ,χαρουμενομανουλα και όλα τα κοριτσάκια μου πως είστε....

Εγώ είμαι όλα καλά αλλά όχι στεγνά....ήρθε ή ακατανομαστη πρωί πρωί..αχαχαχαχα... εύχομαι να είναι ή τελευταία φορά που την βλέπω για το 2017.....

Τελικά δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει δει αρνητικό τεστ και αμέσως μετά να αδιαθετησει.  Όλες το έχουμε ζήσει έστω μια φορά. Έτσι για να μάθουμε. ..ουφ...τον άλλο μήνα κοριτσάκι μου!! Καλημέρα και όμορφη Κυριακή να έχεις! 

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα.μπραβο mammy κανε ενα με πρωινα ουρα....αντε...εδω σημερα καλοκαιρι κ βγαινουμε βουλτες...citty τελευταια φορα την βλεπεις....σημερα θα πιω κ καφεδακι εξω...φιλια σε ολες

Καλημέρα Σάμμερ μας! ! Να περάσεις όμορφα! !!φιλάκια! !

• Μου αρέσει 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

50 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η επόμενη βδομάδα που δεν περιμένεις!  Έχω πολύ αγωνία!  Να περάσετε πολύ ωραία στις βολτουλες σας σήμερα! 

Το ξέρω ομορφιά μου! Φυσα μπεμπεδοσκονη εσυ...να επιστρατευσουμε κ τη Μάρτη με τα φορτηγά που στέλνει απο τα διδυμομπουμπουκακια!!και αναμένουμεεεε....❤

Καμία άλλη κοπέλα να μην δει αρνητικό τεστ Παναγια μου...

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Καλημέρα, κορίτσια! 

Mummy, τελικά έκανες δεύτερο τεστ; 

Ρένα μου, τί ωραία που είναι η φύση! Σε λίγα χρόνια να πηγαίνετε ορειβασία με τα παιδάκια σας!

Σας φιλώ! Καλή Κυριακή! 

• Μου αρέσει 3

2 minutes ago, Mammy2 είπε:

Καλημερα κοριτσια συγνωμη που αργησα να μπω κοιμομουν μεχρι τις δωδεκα.

Θετικο κοριτσια+++++++++++!!!!!!!!!!!

Αγάπη μου γλυκιά! !!!!!! Συγχαρητήρια! !!!!!!!!!!! Να έχεις μια υπέροχη ευτυχισμένη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό! !!!!! Αύριο πρωί πρωί χοριακη. Ο αντρουλης σου τι λέει? ??

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Mammy2 είπε:

Συγχαρητήρια! Χρειάζεσαι ύπνο!!!! 

Μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Με το καλό!

• Μου αρέσει 1

24 minutes ago, Mammy2 είπε:

Μπράβο βρε Μαμμυ έσπασες την γκαντεμια μας... αχαχαχαχα να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη.....αχ τι ωραία νέα..... Μπράβο.....

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

24 minutes ago, Mammy2 είπε:

Κορίτσι μουυυυ!κορίτσι μουυυ!!!συγχαρητήρια!!! Μα.ποσο υπέροχα νέα!❤❤

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μαμυ μου μπραβο κοριτσάκι μου!! Μπραβοοοοοοο! Πετάτε από χαρά!!!! Καλή κ τελειομηνη εγκυμοσυνη καρδούλα!!!

Μόλις έφτασα στο καταφύγιο κορίτσια.  5 ώρες ανάβαση... κ περιμένω λαχταριστη κ καυτή φασολαδα! 

Σας φιλώ όλες! ❤

• Μου αρέσει 5

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...