Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

32 minutes ago, Rena87 είπε:

Αμάν αμαν....  βουρλισε  μας.... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... ποιο είναι; home test??? Αχ αγάπη αν είναι αχνο εισαιιιιιιιιι 

Ποτε το εκανες;;; τωρα;;;

Ρεναααααα το εκανε το τεστ εκειν την ωρα που σας εγραψα και σας λεω αρνητικο.και παω να το πεταξω βλεπω αχνο θετικο!!!!

Το τεστ λεει να διαβαστει μεσα σε δεκα λεπτα.αλλα εγω το ρκανα και στο διλεπτο σας γραφω αρνητιοο.δεν περιμενα!

Τωρατι να πω....αρνητικο η θετικο;;;

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

33 minutes ago, Rena87 είπε:

Αμάν αμαν....  βουρλισε  μας.... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... ποιο είναι; home test??? Αχ αγάπη αν είναι αχνο εισαιιιιιιιιι 

Ποτε το εκανες;;; τωρα;;;

Μαμυυυυ!!!πόση ωρα πέρασε που το έκανες και μετά πηγές να το πεταξεις;;;αγάπη κάνε το πρωί... Εμ τα κάνετε νωρίς τα κάνετε κ βραδυνα έτσι να βουρλιστουμε δλδ!(εκανα την ανατροπή δεν κοιμάμαι!)

1 minute ago, Mammy2 είπε:

Ρεναααααα το εκανε το τεστ εκειν την ωρα που σας εγραψα και σας λεω αρνητικο.και παω να το πεταξω βλεπω αχνο θετικο!!!!

Το τεστ λεει να διαβαστει μεσα σε δεκα λεπτα.αλλα εγω το ρκανα και στο διλεπτο σας γραφω αρνητιοο.δεν περιμενα!

Τωρατι να πω....αρνητικο η θετικο;;;

Αν είναι τοσο λίγο το διάστημα βρε σαν κάτι καλό να εχουμε!!!! Μαμυυυυ!❤

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Μαμυυυυ!!!πόση ωρα πέρασε που το έκανες και μετά πηγές να το πεταξεις;;;αγάπη κάνε το πρωί... Εμ τα κάνετε νωρίς τα κάνετε κ βραδυνα έτσι να βουρλιστουμε δλδ!(εκανα την ανατροπή δεν κοιμάμαι!

μουτζουρααααααααα το τεστ το εκανα πριν δυι ωρες ;π οτι βλεπω στη δημοσιευση αλλα τελευταια ανακινωση για αχνο θετικο πριν 40 λεπτα.

Τα λεω σωστα;;;

Εκανα το τεστ το διαβασα στο διλεπτο και λεω αρνητικο.παω μεσα σαλονι με το συζηγο μετα απο μια ωρα και....και βλεπω αχνο θετικο.

Βουρλιστηκαααα

Δεν ξερω το χρονο που περασε...τι να πω...!

• Μου αρέσει 1

gc6Ip2.png

2 hours ago, Rena87 είπε:

Κορίτσια μου η ξαδέρφη δεν ήρθε για καλο.. έχω γίνει αλητισσα όλη μέρα..  κ έχει βάλει κάτι εκπτώσεις στην ερμου.. αμάν αμαν.. δεν μπορείς να αντισταθεις! 

Σιτακι μου θέα είσαι.. θα βάλω τα μινια μου λέει..χαχα.. έτσι μπράβο!! Πάντως χάλια το πρντικτορ..εγώ ελπίζω ακόμα.  

Αύριο θα ακολουθήσει κ οάντρας μου ορειβασία οπότε θα πάμε Πάρνηθα.. πιο χαλαρά σε κάτι πανέμορφα μονοπάτια.. γιατί το μωράκι δεν αντέχει..δεν είναι τόσο extreme σε αυτά... χχ.

Εσείς πως περασατε σημερα; βολταρατε βλέπω...

Για καλό ήρθε η ξαδέρφη!!! Καλα να περάσετε αύριο στα μονοπάτια αγάπη!❤

1 minute ago, Mammy2 είπε:

μουτζουρααααααααα το τεστ το εκανα πριν δυι ωρες ;π οτι βλεπω στη δημοσιευση αλλα τελευταια ανακινωση για αχνο θετικο πριν 40 λεπτα.

Τα λεω σωστα;;;

Εκανα το τεστ το διαβασα στο διλεπτο και λεω αρνητικο.παω μεσα σαλονι με το συζηγο μετα απο μια ωρα και....και βλεπω αχνο θετικο.

Βουρλιστηκαααα

Δεν ξερω το χρονο που περασε...τι να πω...!

Ομορφιά μου γνωμη ηρεμησε για την ωρα και κανε ενα το πρωί ...αυτό θα ναι ξεκάθαρο! Στα 5'-10'  λεπτά διάβασε το οπως λενε οι οδηγιες!οχι περισσοτερο!Αντε να ηρεμησεις τώρα βραδυατικα πες μου!

RyZa.png

4 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Για καλό ήρθε η ξαδέρφη!!! Καλα να περάσετε αύριο στα μονοπάτια αγάπη!❤

Ομορφιά μου γνωμη ηρεμησε για την ωρα και κανε ενα το πρωί ...αυτό θα ναι ξεκάθαρο! Στα 5'-10'  λεπτά διάβασε το οπως λενε οι οδηγιες!οχι περισσοτερο!Αντε να ηρεμησεις τώρα βραδυατικα πες μου!

Μα να σου πω....δλδ τι ανατροπη θα γινει μετα τα δεκα λεπτα ;;;;;

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

ρενακι κανε ενα σημερα η αυριο το πρωι αν περασε πολυ ωρα μπορει να ειναι απλα ακυρο μπορεις ομως και α αργησε α διαβασει την ορμονη... Κανε και πες μας.... Και ναι τετοια ωρα θηλαζω...

• Μου αρέσει 2

καλημερα κοριτσια μου πως ειστε σημερα χαρουμενη ηρεμη και ξεκουραστη κυριακη να εχουμε...!!!!!! mammy πιστευω να εκανες και σημερα τεστακι για επιβεβαιωση και να βγηκε θετικο....!!!!! οπως ειχα γραψει και λιγο ποιο πανω στον γιο μου οταν εκανα το τεστ με μεσημεριανα ουρα βγηκε αχνο θετικο μετα απο μια ωρα την ωρα που πηγενα να το πεταξω και εγω...... και εννοειτε πως το επιβεβαιωσα και την αλη μερα με πρωινα ουρα .... και μετα με χοριακη....!!!!!

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Κοριτσια μου καλημερα!!!

Αχ mammy μου τι διαβασα;;; Μακαρι να ειναι εγκυρο!!! Αντε περιμενουμε να μας πεις αν ξανακανεις!!!!Καλη επιτυχια!!!

Τι κανετε κοριτσια μου;;; Εμεις πινουμε καφεδακι με τον αντρα μου. Μπορει να παμε καμια βολτιτσα πιο μετα να ξεσκασουμε λιγο. Ο καιρος συννεφιασμενος...

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες μου όμορφες!

Χαρούμενη Κυριακή!

Μαντείο μου έκανες;;;; με την έννοια σου ξυπνησα!

Σίτακι ακόμα στεγνά εσύ; βρε λες;

Τονακι καλημέρα φιλί στην κοιλιτσα!

Το Ρενιω μου θα είναι μέσα στα όμορφα μονοπάτια τώρα !

Καλημέρα φρεσκοεγκυουλες Τζέιν και Μαιρουλι!

Καλημέρα Νινακι μου!

Καλημέρα Σαμμερακι πως εισαι;

Μαρτακο διδυμοφιλακιααα!

Μαμα Ιοιο Ειρηνακι...φιλια στα.κοριτσάκια!

Χαρουμενομανουλ καλημέρα φιλί στον αγοραρο!

Πουλάκι πως πάνε οι κλωτσιές;

Σανγκρε καλημέρα φιλια στη συμμορία!

Αμποτ, Εβελίνα, Τζο και ζαμιακι μπειτε για ένα γεια!!! Και το μαρινακι βρε κορίτσια που είναι; η Ηλέκτρα τι εκανε; μην χανεστε σας εχουμε εννοια!

Διπλό φιλί σε όποια ξεχνώ!❤

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Καλημέρα μπουγαρίνια μου!!

Συννεφιασμενη Κυριακή... μοιάζεις με την καρδιά μου;; οοοοχι....... σας στέλνω ενέργεια..δροσιά..και χαρά από την όμορφη Πάρνηθα! 

Μαμυ μπήκα να δω τι έγινε κ εσύ κοιμάσαι ρε ρεμαλι;;;;;;  δεν το διαβάζουμε το τεστ μια ώρα μετά ρε αγάπη μου.. το αποτέλεσμα από όσο γράφει δεν πρέπει να το θεωρούμε σωστό πέραν της μιας ώρας.  Αλλά άστα πάνου κ κάνε ένα τώρα βρε ματιά μου σε έχω έννοια... 

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Αγάπες Καλημέρα!  Εχθές το βράδυ είχαμε πάει επίσκεψη και κόντεψα να  κοιμηθώ καθιστή ρε κορίτσια.  .

Μαμμυ με.αχνό θετικό,  πρησμένη στήθος και τόσες μέρες δυσκοιλιοτητα για.έγκυος μου ακουγεσαι! !'' Μακάρι κοριτσαρα μου!! Μα.κι εσύ 2 μέρες νωρίτερα με βραδυνα? ? Μπες να μας πεις!

Ρενακι καλα να περάσετε με τον αντρουλη σου στα βουνά σήμερα. 

Μουτζουρακι μου τι κάνετε εσείς? 

Τα υπόλοιπα κορίτσια μας?

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

26 minutes ago, Τονι@ είπε:

Αγάπες Καλημέρα!  Εχθές το βράδυ είχαμε πάει επίσκεψη και κόντεψα να  κοιμηθώ καθιστή ρε κορίτσια.  .

Μαμμυ με.αχνό θετικό,  πρησμένη στήθος και τόσες μέρες δυσκοιλιοτητα για.έγκυος μου ακουγεσαι! !'' Μακάρι κοριτσαρα μου!! Μα.κι εσύ 2 μέρες νωρίτερα με βραδυνα? ? Μπες να μας πεις!

Ρενακι καλα να περάσετε με τον αντρουλη σου στα βουνά σήμερα. 

Μουτζουρακι μου τι κάνετε εσείς? 

Τα υπόλοιπα κορίτσια μας?

Καλημέρα αγαπακι μου! Αχ ρε δόλια μάνα τι τραβας με την υπνηλία!

Καλα κ εμείς! Εχω βάλει μπρος τις μισές δουλειές της καθιερωμένης γενικής... Τις ολοκληρωσα...θα πάμε έξω για καφεδακι με φίλους... Τις υπόλοιπες μετά! Κ το απόγευμα εχουμε να πάμε στην κοπή πίτας των ακαδημιών του άντρα μου! Γεμάτη μέρα! Αντε να φεύγει κ η επομενη εβδομάδα να μετραω κ εγώ αντιστροφααα!❤

50 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα μπουγαρίνια μου!!

Συννεφιασμενη Κυριακή... μοιάζεις με την καρδιά μου;; οοοοχι....... σας στέλνω ενέργεια..δροσιά..και χαρά από την όμορφη Πάρνηθα! 

Μαμυ μπήκα να δω τι έγινε κ εσύ κοιμάσαι ρε ρεμαλι;;;;;;  δεν το διαβάζουμε το τεστ μια ώρα μετά ρε αγάπη μου.. το αποτέλεσμα από όσο γράφει δεν πρέπει να το θεωρούμε σωστό πέραν της μιας ώρας.  Αλλά άστα πάνου κ κάνε ένα τώρα βρε ματιά μου σε έχω έννοια... 

Ρουφηξαααα όλο το οξυγόνο και την θετική ενέργεια που μας στελνεις αγάπη!!!❤❤

Καλά να περάσετε!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα αγαπακι μου! Αχ ρε δόλια μάνα τι τραβας με την υπνηλία!

Καλα κ εμείς! Εχω βάλει μπρος τις μισές δουλειές της καθιερωμένης γενικής... Τις ολοκληρωσα...θα πάμε έξω για καφεδακι με φίλους... Τις υπόλοιπες μετά! Κ το απόγευμα εχουμε να πάμε στην κοπή πίτας των ακαδημιών του άντρα μου! Γεμάτη μέρα! Αντε να φεύγει κ η επομενη εβδομάδα να μετραω κ εγώ αντιστροφααα!❤

Ρουφηξαααα όλο το οξυγόνο και την θετική ενέργεια που μας στελνεις αγάπη!!!❤❤

Καλά να περάσετε!

Κι εγώ ανυπομονώ να έρθει η επόμενη βδομάδα που δεν περιμένεις!  Έχω πολύ αγωνία!  Να περάσετε πολύ ωραία στις βολτουλες σας σήμερα! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου..

Βρε τι αναστάτωση ήταν αυτή πρωί πρωί....που είσαι μαμμυ να μας πεις τι έγινε.....αντε σπάσε τι 4/4....

Ρενακι μου να περάσεις τέλεια.... Μπράβο σου ορειβασία και μάλιστα πρωί πρωί....εγώ ούτε με σφαίρες δεν σηκωνομαι από το κρεβάτι....το ΣΚ

Μουτζουρα μου, ιοιο, σαμμερακι , νινι τονι, ειρηνη ,χαρουμενομανουλα και όλα τα κοριτσάκια μου πως είστε....

Εγώ είμαι όλα καλά αλλά όχι στεγνά....ήρθε ή ακατανομαστη πρωί πρωί..αχαχαχαχα... εύχομαι να είναι ή τελευταία φορά που την βλέπω για το 2017.....

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

Καλημερα.μπραβο mammy κανε ενα με πρωινα ουρα....αντε...εδω σημερα καλοκαιρι κ βγαινουμε βουλτες...citty τελευταια φορα την βλεπεις....σημερα θα πιω κ καφεδακι εξω...φιλια σε ολες

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...