Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μπράβο Μαιρούλα μαγικός ήχος έτσι.;;;; Μαμά χερομαι που όλα καλά όπως και το τεστ παπ θα είναι τέλειο.

Σιττι μου εύχομαι τη δευτέρα  να εχουμε ευχάριστα νέα..!!! Μα καλέ που είναι αυτή η Ρένα νυστάζω και είμαι πάνω από το κινητό για να διαβάσω νέα της...

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρδουλες μου.. είχα πάρα πολύ δουλειά.. δεν πρόλαβα καθόλου να μπω.. ούτε σας έχω διαβάσει καθόλου.  Συγνώμη που με περιμένατε! 

Τα αποτελέσματα της χοριακης μου ειναι:  Τον πουλο!  Στην κυριολεξία δλδ...  χχχ

Και ναι είμαι καλά... και ναι δε θα κλαψω... και ναι θα βρω με την ξαδέρφη μου για τσίπουρακι..στην υγεία του επόμενου τυχερούς μήνα!!! Θα σας διαβασω πιο μετά...  Ναι ξέρω..είμαι κακία που σας έκανα κ περιμένατε. . Αλλά σας αγαπω!!!!!!!!

• Μου αρέσει 4

Lilypie - (Lzpn)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου

Για την περιοδο ειπε αν κανω πανω απο 6 θηλασμους που κανω παραπανω δηλ οτι δεν προκειται να μου ερθει ολα ειναι φυσιολογικα , επισης μου ειπε οτι δεν κανω ωορηξια δηλ οτι ειναι πολυ λιγες οι πιθανοτητες να μεινω εγκυος οχι βεβαια οτι δεν μπορει να τυχει , επισης μου ειπε οτι σε περιπτωση που τα καταφερω εφοσον κανω ελευθερα μαλλον θα το καταλαβω αργα του λεω δηλ οταν θα αρχισει να κλωτσαει;; Χαχα

Ρενα που εισαι;; Ελπιζω να σαι καλα 

• Μου αρέσει 4

yk1yp3.png

Καλε ναι σιγα μη με πειραξει!ειμαι τοσοοο κουρασμενη τοσοο ταλαιπωρημενη που ουτε το σκεφτομαι!

Να παιρνουν αλλα κοριτσια σειρααα!!

Μαιρουλι,μπραβο στο σπορι σας!!

ECV6p3.png

Ρενα μαζι γραφαμε!!

Μπραβο που εισαι καλα!! Στην υγεια σου κουκλα μου!! Να περασετε τελεια!!

Κοριτσια μου παω για υπνο κι εγω 

Φιλακια πολλα σε ολες

Τωρα που θα λειπω θα φροντισβ να μην κανω πολλες απουσιες!!:)

• Μου αρέσει 2

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Πιες ρενακι γτ μετα που θα σαι εγκυουλα δ κανει

Δ πειραζει μαμα,συνεχισε εσυ ελευθερα κ μπορει να γινει το θαυματακι

Καποια στιγμη θα κανει λιγοτερους απο εξι θηλασμους

(Εγω γτ ειχα αδιαθετησει με πανω απο 10?γκαντεμια)

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, sangreluna είπε:

ελα μρτακο μου εδω ειμαι παω κι ερχομαι δηλτα μ κουρευτηκαν οκ ο μ2 αρχισε λεξουλες μου τραγουδουσε το κοκοαη σημ. Το κοκορακι... Το μ3στρουμπουλεψε το μ1ειναι αντρας πλεον μου τραγουδουσε το δε θελω δρομους θελω καλντεριμια.

το κοιταω στην φωτο και λιωνω???? ποοοσο θα αλλαξε!!!!! εχει στρουμπουλεψει το μικρο μου ε????? κι ο 2 λεει λεξουλες!!!!!!!!!! τρελα!!!!!! αυριο λεμενααμε κατα τις 5-5,30 ικεα και σε θυμηθηκα.... αλλα δεν θα βγαινεις ακομα με το μικιο ε???? δεν πειραζει θα εχουμε να βγαινουμε αργοτερα.... θα γεμισουμε φορτηγο χαχαχα!!!!!!

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

αχ βρε κοριτσια κοιταξτε τι βρηκα!!!ενα βιντεο που για πρωτη φορα καταγραφεται ωορηξια σε ανθρωπινο σωμα....μα ειναι μαγικο...πως "παιρνει" η σαλπιγγα το ωαριακι .....φοβερο!

https://www.youtube.com/watch?v=2-VKgdhfNpY#action=share

μουτζουριτσα μου τα πανταμε σοφια τα δημιουργησε!!!! εγω το πιστευω!!!!! μονο ενας αληθινος δυνατος γεματος αγαπη Θεος μπορει εμενα προσωπικα να με πεισει.... οτι ειναι ο δημιουργος μου!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

pioqp3.png

88BZp3.png

8 minutes ago, Rena87 είπε:

Καρδουλες μου.. είχα πάρα πολύ δουλειά.. δεν πρόλαβα καθόλου να μπω.. ούτε σας έχω διαβάσει καθόλου.  Συγνώμη που με περιμένατε! 

Τα αποτελέσματα της χοριακης μου ειναι:  Τον πουλο!  Στην κυριολεξία δλδ...  χχχ

Και ναι είμαι καλά... και ναι δε θα κλαψω... και ναι θα βρω με την ξαδέρφη μου για τσίπουρακι..στην υγεία του επόμενου τυχερούς μήνα!!! Θα σας διαβασω πιο μετά...  Ναι ξέρω..είμαι κακία που σας έκανα κ περιμένατε. . Αλλά σας αγαπω!!!!!!!!

That s my girl!!! Τον πούλο λεει!χαχαχα!βουρλισμενη θεαρα! Καλά να περάσεις ❤

8 minutes ago, mama82 είπε:

Ρενα μαζι γραφαμε!!

Μπραβο που εισαι καλα!! Στην υγεια σου κουκλα μου!! Να περασετε τελεια!!

Κοριτσια μου παω για υπνο κι εγω 

Φιλακια πολλα σε ολες

Τωρα που θα λειπω θα φροντισβ να μην κανω πολλες απουσιες!!:)

Καλά να περάσετε μανούλα! Να μπαινεις όσο μπορείς!❤

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

9 minutes ago, Rena87 είπε:

πιες και για μενα ρενακι μου!!!! που δεν κανει λογω θηλασμου!!!!! μονο αμστελ freeχαχαχα!!!!!  ετσι σε θελω!!!!! δεν το βαζουμε κατω!!!!! θα ερθει σου λεω το νινι η τα νινια και θα παρακαλας την ξαδερφη να στα κρατησει να βγεις για ποτακι!!!! και θα λες και θα απορεις γιατι στεναχωριοσουνα!!!!! ολα καλα!!!!

σιτουλα την δευτερα ε???

μαιρουλα απολαυσε την χαρα του ομορφου ηχου του μωρου σου...που μεγαλωνει μεσα σου!!!!

μαμα μπραβο που ειναι ολα καλα εκει κατω.... ευχομαι και το παπ να'ναι power!!!! και εμενα καπως ετσι ειναι το συστημα... δεν αλλα μπορει και να.... οποτε βαραμε στο γαμο του καραγκιοζη.... που θα ελεγε και η ρενα!!!!!  τελος παντων... ποτε δεν ξερεις!!!! εγω λεω να παω σε τρεις μηνες στον γυν-ντοκ... που θα χρονισουμε!!!! να προλαβω να φτιαξω λιγο και την διατροφη μου προς το πιο υγεινο....γιατι τωρα και υγεινα και σαβουριαζω οοοο,τι βρω!!!!!!

μαρακι μου εσυ εσαι καλα?????

μαμυ εσυ?????

pioqp3.png

88BZp3.png

Γεια σας, θα ηθελα την γνωμη σας γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη, γεννησα το μωρο μου πριν απο 3 μηνες περίπουαπο τοτε ααδιαθετησα κανονικά και εκανα δυο κύκλους τελευταία περιοδος 20 Ιανουαρίου πριν απο 2 μερες ειχα καφε και σήμερα εχω εντονους πονους περιοδου. Επαφες εχω αλλα με προφυλαξη υπαρχει περιπτωση εγκυμοσύνης??? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Bloombloom μαλλον ωορρηξια ειναι αυτο που περιγραφεις.

Ρενακι μου γλυκο πιες τα ποτακια σου κ περνα καλα.

Μπορει να μπηκα κ 50φορες να δω αν εστειλες.

Μαιρουλη μπραβο  δεν ειχα καταλαβει  οτι σημερα ειχαμε..τικ τακ...

Βικυ περιμενω πως κ πως να σε γνωρισω!!!

Σημερα εφαγα μια κλωτσια  απο τον μικρο χαμηλα στην κοιλια κ ακομα με ποναει...καταλαβαινεται αρχισε το αγχος.....

Μαρτη ιοιο μαμμα τονια citty χαρουμενουλα σαγκρε αμποτ mammy μαρακι μουτζουρακι.καληνυχτα σε ολες...ο μικρος δεν κοιμαται με τπτ!!!

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, nini84 είπε:

Μαρτη καλη επιτυχια ευχομαι συην κορη σου για τις πανελληνιες!!! Αρκετα αγχωτικη και κουραςτικη η περιοδος των επαναληψεων αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αλλος τροπος!! Χρειαζεται διαβασμα και κοπο!!! 

Ειρηνη υπομονη σιγουρα αυριο θα εισαι καλυτερα η αντιβιωση θα κανει τη δουλεια της.

ευχαριστω μουτζουρα μου για την ενημερωση απλα αναρωτιομουν μηπως ανηκει στις πολυ ακριβες εξετασεις αυτη η αμη. Αλλα φαινεται προσιτη αφου γραφεται κιολας μια χαρα.

Περιμενουμε τη Ρενα με αγωνια!!!!

νινακι μου σ'ευχαριστω πολυ γιατην κορη!!!!!! ασε!!!παρα πολυ δυσκολη περιοδος μεχρι να γραψει.... με καθηγητες και μωρα μες την μεση!!!! μεγαλο test drive sckatch!!!!! να δω εαν θα βγουμε ολοι αλοβητοι κι απο αυτη την φουρτουνα!!!!!

σαμμερακι καληνυχτα!!!!! ξεεεεεεερω!!!! ευχομαι και ελπιζω να ηρεμησει με την μανουλα και να σου κοιμηθει!!!!! φιλησε τον μου!!!!!

κοριτσια μου καινε τα ματια μου απο την νυστα!!!!! σας φιλω!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Ψυχουλες μου τα διάβασα όλα.. βεβαια είμαι στο 6ο τσίπουρο κ δεν τα θυμάμαι πολύ καλά.  Πωπω.. μου ρχεται να κλαίω με την αγωνια που είχατε για εμένα .. πόσα μνματα.. όλες με περιμενατε... πως να μην είμαι καλά μετά από αυτό...  είστε όλες πολύ σημαντικές για εμένα! 

Μαιρουλα μου χτυπάει κ η δική μου καρδιά τώρα που διάβασα τα νέα σου. Χαλάρωσε κ απόλαυσε το καρδούλα μου!! Όλα θα πάνε τέλεια!

Μανούλιτσα μου γλυκιά.. Καλά αποτέλεσμα αγάπη μου.. δεν πήρες το καινούριο κινητο; γιατί δεν μπαίνεις πιο συχνα; 

Τονακι μου κ τζεινακι μου τι κανουν τα σπορακια μας;;

Μουτζουρακι μου  ξέρω εσύ κοιμάσαι με τις κότες.  Ονειρεψου τα φλαμιγκα..σου ρχονται.  

Μαρτακουλινο μου νυχτοπουλι μου σου έδωσα υπόσχεση κ όπως βλέπεις σε βγάζω ασπροπροσωπη..  

Σαμμερακι μου  αγαπη μου..  Βικακι μου γλυκό.. νινακιμου αγαπημένο.. σαγκρε μου.. ιοιο μου.. μαρακι μου.. Μαμυ μου.. σιτακι μου βαστα γερα...  χαρουμενη μανουλα ειρηνακι μου ψυχή μου ευχομαι να ξυπνήσεις καλύτερα..  

Κορίτσια μιλάει καμία με ζαμιακι και τζο;;; έχουν πολύ καιρό να μπουν... είναι καλα;;

Και κλείνω με αυτό που μου είπε ο άντρας μου . .μόλις του ανακοίνωσα τον πουλο! 

Μα πώς . . Πάλι δε στοχευσα καλα; αγάπη μου σου υπόσχομαι ότι ο Μάρτης θα είναι ο μηνας μας! Το νιώθω..το ξέρω!! Αρκεί να βλέπω τα ματάκια σου ήρεμα κ με πίστη!  (Μαρτη μου τυχαίο;!) Θα είσαι το γούρι μου.. 

Αχ μα την πίστη μου τον βουρλισα στα φιλιά.   

Σας αγαπώ πολύ!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

μπραβο ρενακι μου!!! ποοολυ χαιρομαι για σενα!!!!! αντε να ηρεμησει κι ο αντρουλης σου.... και εσυ αγαπη..... και εμεις!!!χαχαχα αστειευομαι!!!!! με εβγαλες ασπροπροσωπη  και με το παραπανω!!!!! μου εκανες την εκπληξη!!!!!

ηρεμα και με πιστη!!!!!!! η ελπιδα μεσα μας γενναει πιστη!!!!! ειναι ενα δωρο του Θεου!!!!!! πολυ χαιρομαι κουκλι μου!!!! αληθεια σου λεω θα κοιμηθω πιο ησυχη σημερα!!!!!!! φιλουρες!!!!! στην υγεια σου!!!!!! σμουτς!!!!

ρενα ο μαρτης θα ειναι ο μηνας σου!!!!!!! δεν ηταν για μενα το 2015 αλλα για σενα θα γινει!!!! εγω ειμαι εδω γα σενα!!!  η μαρτης!!!!!

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

Ρενακι μου δεν πειραζει!!!Σε περιμενει και μια οριβασια!!!!!Ο επομενος θα ειναι και ο τυχερος!!!!!!

το σιτακι μας ειμεινε τωρα και ευχομαι να μας δωσει μια θετικουρα να πανηγυρισουμε θριαμβευτικα!!!!

Ρενακι εγω ημουν τελεια βουρλισμενη αυτο το μηνα!!!!!!

• Μου αρέσει 2

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...