Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Να μαι πάλι και γω.κοιλιτσες γεμάτες ο μικρός κοιμάται και γω μπήκα να δω τα νέα σας.μουτζουρα μου δες τι γίνεται με τον κύκλο σου και γέμισε τις μπαταρίες για τον επόμενο.μαμα είναι πολύ ζωηρός άστα.σκαρφαλωνει παντού έχει πολλά νεύρα αλλά γενικά είναι μες το χαμόγελο και την τρελή χαρά.ε γω κορίτσια και σήμερα πάλι όλη μέρα νιώθω ένα μούδιασμα εκεί κάτω ελαφριά πονακια περιόδου και λίγες απότομες σουβλιες!έχω ακόμα πολλές .μέρες μπροστά μου και δεν θελω να δίνω πολύ σημασία.τχο αν δεν κάνω λάθος και συβαπο πολύ νωρίς δεν ένιωθε έτσι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πουλάκι μου μπράβο για την αυχενική σας!!!! Πολύ χαίρομαι! αραχτό κ λαιτ το μικρό σου πιτσιρίκι, έχει βολευτεί στην κοιλίτσα!!! Πάμε τώρα να περιμένουμε τον επόμενο μήνα το ραντεβού!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια και ότι καλύτερο για τα κοριτσάκια με τα θετικά τεστ!

Κάπου πήρε το μάτι μου για τα hometest...από προσωπική εμπειρία πάντως θα τα πέταγα στα σκουπίδια!

Για τα κοριτσάκια με τα αρνητικά αποτελέσματα..υπομονή και θα έρθουν τα σποράκια..δεν είναι στο χέρι τους εξάλλου!!! Γιατί όταν εμείς κάτι το θέλουμε παααρα πολύ, στο τέλος θα το πετύχουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο!!!

Βρε κορίτσια, όσες γνωρίζετε..από το Ελενάκι μας έχουμε κάνα νέο???κάπου τώρα δεν είναι να κάνει την εμβ/ρα???

ve92.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Εχθές το βράδυ πήρα τα αποτελέσματα. 327 μονάδες. Θα την επαναλάβω σε λίγες μέρες είπε η γιατρός.

Josephine έχω ακούσει πολλές εγκυμοσύνες που ξεκίνησαν χαμηλά. Μην απελπίζεσαι! ! Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά!

Κορίτσια σορρυ που χανομαι αλλά έχω τρέξιμο και την δουλειά και γενικά είμαι λίγο χαμένη. Σκέφτομαι το πότε θα το πουμε. Και έχω σε 3 βδομάδες ένα ταξίδι σε.νησί όπου θα πήγαινα με πλοίο και η γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά εγώ είμαι προβληματισμενη και δεν ξέρω αν θα πάω.

Moutzoura μου τι κάνεις?

Τέλεια ή χοριακη σου τονια μου!!

Καλοστεργιωτο το σπορακι :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πουλακιιιιιιιιι μου γλυκο!!!ολα τελεια!!!ποσο χαιρομαι κοριτσι μου!!μπραβο σου!!!γερο να'ναι το παιδακι σου!!:D:D:D

Τα φιλια μου σε ολες!!!!εγω εδω μετραω μερουλες....!!!:wink: ;-) :wink: ;-)

Αγαπημένο μου κορίτσι μετράμε και εμείς μέρες μαζί σου :D:D:D και περιμένουμε να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα :tongue::tongue::tongue::tongue:

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!! Μουτζουρα μου ποσο πολυ σε νιωθω δε φανταζεσαι.. λυπαμαι που τελικα δεν πηρες σημερα την πολυποθητη απαντηση. Κ εγω ακομη στην αναμονη ειμαι.. τα καφε που ειχα σταματησαν απο χθες βραδυ. Αν κ ευχομαι αυτο το μηνα να τα καταφερα, φοβαμαι ομως να εχω ελπιδες. Φοβαμαι μηπως αυτο το μηνα εκανα αργοτερα ωορρηξια, τη 18η μερα τοτε που ειχα παλι πονους ωορρηξιας κ υγρα, οποτε αδιαθετησω στις 30 ημερες, δηλ. 1/12. Ηδη απο χθες πρηστηκε το στηθος μου κ νιωθω συνεχως οτι θα μου ερθει.

Μουτζουρα,εγω συνηθως αδιαθετω μετα απο 16μερες αλλα τα τεστακια σε ενημερωνουν οτι ξεκινα η ωορρηξια & θα γινει μεσα στις επομενες δυο μερες οποτε θελειπολλες προσπαθειες!βεβαια ο γιατρος θασου πει μερα παρα μερα πραγμα που αρχικα καναμε κι εμεις αλλα μετα καναμε καθε μερα & πιασαμε!οποτε τα παντα ειναι σχετικα!επισης μια καθυστερηση μπορει να οφειλεται σε καποια κυστουλα ή ακομη και σε ψυχολιγικους παραγονες οχι μονο στις ορμονες!

Παντως πιστευω οτι αφου δεν υπαρχει θεμα,θα πιασετε συντομα!ειναι θεμα χρονου!

Βεβαια,τζο,κι απο το ebay φυσικα!εσυ νασαι αισιοδοξη!!κατσε να κανεις παλι χοριακη!!μην προδικαζεις!

προσπαθουμε προσπαθουμε πιστεψε με!και τις γονιμες και τις υποτιθεμενες μη γονιμες....ναι μερα παρα μερα μας εχει πει!δεν ειναι πολυ εφικτο βεβαια σε ολο τον κυκλο μερα παρα μερα για εμας...ας τις δω και τις ορμονες...ας κανουμε ξανα κ κολπικο υπερηχο μηπως εχω καμια κυστη...αν κ ποτε δεν ειχα τετοια θεματα αλλα ολα αυτα αλλαζουν σε χρονο ρεκορ...τωρα αυτο με το αγχος και τους ψυχολογικους παραγοντες δεν το ανοιγω...μεγαλοοοο κεφαλαιο :mrgreen:!

Εύχομαι να μην χρησιμοποιήσεις όλα κ τον άλλο μήνα να τα χαρίσεις , γιατί θ έχεις το σπορακι σου!!!

μακαρι να μην χρειαστουν για μετα Εβελινακι και με χαρα θα τα χαρισω αμα ειναι κ γουρικα!

Μουτζουρα, το σποράκι σου θέλει να είναι χριστουγεννιάτικο! Κι εγώ 33 έπιασα το ζουζούνι μου!

λες Ιοιο μου?μακαρι !!!θα ναι το καλυτερο δωρο!αλλα κ οποτε να ερθει...ειναι δωρο Θεου!θα κανει τις μερες γιορτινες ειναι δεν ειναι!:D

Πουλάκι μου μπράβο για την αυχενική σας!!!! Πολύ χαίρομαι! αραχτό κ λαιτ το μικρό σου πιτσιρίκι, έχει βολευτεί στην κοιλίτσα!!! Πάμε τώρα να περιμένουμε τον επόμενο μήνα το ραντεβού!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια και ότι καλύτερο για τα κοριτσάκια με τα θετικά τεστ!

Κάπου πήρε το μάτι μου για τα hometest...από προσωπική εμπειρία πάντως θα τα πέταγα στα σκουπίδια!

Για τα κοριτσάκια με τα αρνητικά αποτελέσματα..υπομονή και θα έρθουν τα σποράκια..δεν είναι στο χέρι τους εξάλλου!!! Γιατί όταν εμείς κάτι το θέλουμε παααρα πολύ, στο τέλος θα το πετύχουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο!!!

Βρε κορίτσια, όσες γνωρίζετε..από το Ελενάκι μας έχουμε κάνα νέο???κάπου τώρα δεν είναι να κάνει την εμβ/ρα???

Πιπι μου θα ηθελες να μοιραστεις και μαζι μου την εμπειρια σου?σε μπερδεψαν χειροτερα?να σου ζησει το μωρακι σου!!!:D

Moutzoura μου γλυκιά μην απογοητεύσαι σύντομα θα έρθει το πολυπόθητο +++++++ θα το δεις :)

Pipi μου σε ευχαριστώ κόριτσι μου γλυκό και σε εσένα ότι καλύτερο εύχομαι :):):)

Πουλακι μου να σου πω την αληθεια...μπορει να πηρα το μηδεν αλλα ωστοσο νιωθω πιο ηρεμη τωρα που ξερω!κανω πλανο για τον επομενο κυκλο!παντως βρε κοριτσια κανενα σημαδι πως θα αδιαθετησω συντομα τουλαχιστον....να δω τι μου επιφυλασσει και αυτος ο κυκλος!:?

RyZa.png

Κοντεψαν να φαν μισο κιλο μανταρινια τα αγλεωρακια μου για απογεμα και τους εβαλα μια φετα με τυρι μηπως χορτασουν τωρα ο μ1μου ζηταει σκονισμενα μπισκοτακια σσ κουραμπιεδες χαχαχα

Λοιπον τζο εισαι απαραδεκτη εισαι μια μερα πριν την καθυστερηση και εδειξε η χοριακη κι ανησυχεις; ετσι θα παρουμε την πολη ωρε;

Μαμα επισης απαραδεκτη με τη μουσικη παιδεια της μελινας το καλοκαιρι επιτασεται επισκεψη επιμορφωτικη στη συναυλια του θανασακη...

Καλησπερα κοριτσια!! Μουτζουρα μου ποσο πολυ σε νιωθω δε φανταζεσαι.. λυπαμαι που τελικα δεν πηρες σημερα την πολυποθητη απαντηση. Κ εγω ακομη στην αναμονη ειμαι.. τα καφε που ειχα σταματησαν απο χθες βραδυ. Αν κ ευχομαι αυτο το μηνα να τα καταφερα, φοβαμαι ομως να εχω ελπιδες. Φοβαμαι μηπως αυτο το μηνα εκανα αργοτερα ωορρηξια, τη 18η μερα τοτε που ειχα παλι πονους ωορρηξιας κ υγρα, οποτε αδιαθετησω στις 30 ημερες, δηλ. 1/12. Ηδη απο χθες πρηστηκε το στηθος μου κ νιωθω συνεχως οτι θα μου ερθει.

καλως την!!!!Abbot μου...αυτο με τα καφε ειναι θετικο σημαδι!κ οτι σταματησαν κιολας!δυο μερουλες ειναι ακομα!!!δυο μερες αναμονη!δεν εμεινε τιποτα!εγω ειμαι στην 34η μερα...και χωρις κανενα σημαδι οτι αδιαθετω...ποιος ξερει αν και ποτε εκανα ωορρηξια τελικα...παλι πελαγωμενη νιωθω με αυτο το θεμα!βλεπω να κατασκηνωνω στον γυναικολογο αυτο το μηνα μηπως κ βγαλουμε ακρη με τον κυκλο μου!:?

RyZa.png

Κοντεψαν να φαν μισο κιλο μανταρινια τα αγλεωρακια μου για απογεμα και τους εβαλα μια φετα με τυρι μηπως χορτασουν τωρα ο μ1μου ζηταει σκονισμενα μπισκοτακια σσ κουραμπιεδες χαχαχα

Λοιπον τζο εισαι απαραδεκτη εισαι μια μερα πριν την καθυστερηση και εδειξε η χοριακη κι ανησυχεις; ετσι θα παρουμε την πολη ωρε;

Μαμα επισης απαραδεκτη με τη μουσικη παιδεια της μελινας το καλοκαιρι επιτασεται επισκεψη επιμορφωτικη στη συναυλια του θανασακη...

Ζωη να εχουν τα παιδακια σου Σανγκρε μου!!!!πολυ γελασα με τα σκονισμενα μπισκοτα! :D:D

RyZa.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες. Moutzoura2016 μην απογοητεύεσαι!!!Δυνατά!!!!

καλησπερα Νινακι μου!!!οχι οχι απογοητευση!τωρα με τρωει η αναμονη να ερθει να ξεκινησω προσπαθειες ξανα!:mrgreen::mrgreen:

RyZa.png

Με έχει βγάλει off σημερα γέρος να ειναι.τ ου έβαλα σε ένα μπολάκι να φάει δημητριακά με αποξηραμένα φρούτα και είχε την υπέροχη ιδέα να τα σκορπίσει όλα στο χαλί σαν έργο τέχνης!!!!ένα σίδερο είπα να βάλω να τελειώσω σήμερα με τις δουλειές και τσουπ βάλε και ηλεκτρική τώρα.ποναει και το κεφάλι όλα τέλεια!!!

Abbot σε βρίσκω σε καλό δρόμο!!!

Σαγκρε δεν είναι έρωτας τα αγόρια?να σου ζήσουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα Νινακι μου!!!οχι οχι απογοητευση!τωρα με τρωει η αναμονη να ερθει να ξεκινησω προσπαθειες ξανα!:mrgreen::mrgreen:

Κι εγώ το ίδιο!!! Καλό βράδυ και εδώ θα είμαστε να τα λέμε!!!

k0oZp3.png

γυρισα κ εγω.ενα πτωμα.ολα καλα ειπε ο γιατρος.μια κυστουλα εχω μονο που θα φυγει στην επομενη περιοδο.με εμψυχωσε πολυ.μουτζουρα την αλλη φορα κοριτσι μου.τζοημ αγχωνεσαι καθολου.....ολα θα παμε καλα.πιπι κ εσυ δεν εισαι στις μερες σου???με το καλο.ναι ρε κοριτσια η ελενα δεν εχει μπει καθολου.ελπιζω να ειναι καλα

δεν εχω κουραγιο

φιλια σε ολες

αυριο θα ειμαι ακμαιοτατη να γραψω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...