Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Αγάπη σε λίγο γυρνάω.  Περιμένω το ΣΚ πως και πως! ! Ούτε όταν πήγαινα σχολείο δεν το περίμενα με τόση χαρά! ! 

αντε ομορφια μου να γυρισεις να ηρεμησεις με το μπεμπακι σου!!!!

1 minute ago, nini84 είπε:

Οχι μουτζουρα μου.Δεν μου ειπε η γιατρος μου καθολου γιαυτην την εξεταση αλλα λεω αν μου πει ο αλλος στη θεσσαλονικη να εχω μία εικονα για το κοστος.

καταλαβα ομορφια...θα στις γραψει οποτε ειναι μικρο το κοστος οταν τις κανεις σε συμβεβλημενο εργαστηριο!τι να κανουμε?εμας οι βιταμινες μας...και των δυο πλεον... καθε μηνα ειναι 110e.....

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

42 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Τονακι μου ακομα η γυρισες?????εγω επιτελους σπιτιιιι...καυτο μπανιο φαγητο και επιτελους σ/κ!!!!νιωθω οτι κουβαλαω πολυ κουρασ

στην ζητησε ο γιατρος ομορφια?συνταγογραφειτε ναι!ειναι προσιτη με την συμμετοχη!γιατι οντως οι ατιμες οι ορμονικες ειναι πανακριβες!

ακομα να μπει!!!μας εσκασεεεεεε!!!!αλλα την αγαπαμεεεεε!!!

και σπιτι εεε????ααααχχχ ειπα αυτο το σ/κ να μην ασχοληθω με το γραφειο...του αφιερωσα ολο το προηγουμενο!αρκετα!!!!πως εισαι αγαπη?κρατας εε?πολυ χαιρομαι!!!

Κρατάω κρατάω ακόμα....ας ελπίσουμε ότι δεν θα έρθει....αλλά από συμπτώματα τίποτα ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης....τι να πω....λίγο το στήθος αλλά όχι συνέχεια...σταδιακά...εντάξει βέβαια δεν δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για καθυστέρηση ....σήμερα ήταν να έρθει....Μπορεί το πρωί να εμφανιστεί....Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες....αχχχαχχαχα

• Μου αρέσει 3

vJ4vp2.png

10 hours ago, Τονι@ είπε:

Ναι αγάπη.  Όπως και να έχει πάντως και έχεις στο μυαλό σου ότι δεν είσαι μόνη τώρα.  Σου έτυχε αυτή η δύσκολη φάση αλλά γενικά να εκμεταλλευεσαι και την παραμικρή ευκαιρία για χαλάρωση.  

Βρε σιτακι μου δεν την καταλαβαινουν όλες οι γυναίκες.  Δεν πειράζει.  Η ωορηξια γίνεται 12 με 16 μέρες πριν την επόμενη περίοδο 

Κορίτσια μου, τωρα κατάφερα να μπω!!! 

Τα νεα ειναι τέλεια!!! Το σποράκι μας μεγάλωσε και ειναι 7mm.. ακούσαμε και την καρδούλα του.. ο αντρας μου είχε μείνει κόκαλο! Στο σημείο που ακουςα την καρδιά ένιωσα δέος ρε κοριτσια.. τωρα το επόμενο ραντεβου μας ειναι στις 8/3 για αυχενική διαφάνεια. Βεβαια επειδή με ξέρει οτι ειμαι αγχώδης μου είπε οτι οποτε θελω μέχρι τοτε να παω να το δω!!! Τον αγαπώ τον γοατρουλη μου... απο το ρενάκι εχουμε κανένα νεο;;;

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

9 minutes ago, citty είπε:

Κρατάω κρατάω ακόμα....ας ελπίσουμε ότι δεν θα έρθει....αλλά από συμπτώματα τίποτα ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης....τι να πω....λίγο το στήθος αλλά όχι συνέχεια...σταδιακά...εντάξει βέβαια δεν δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για καθυστέρηση ....σήμερα ήταν να έρθει....Μπορεί το πρωί να εμφανιστεί....Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες....αχχχαχχαχα

Μακάρι να μην έρθει η κοκκινούλα!  Πολλές φορές έχω ακούσει ότι δεν είχαν τίποτα, μόνο καθυστέρηση!  Τη Δευτέρα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα! 

• Μου αρέσει 1

Κι εγω εδω!!

Που ειναι η ρενα;; Οεο;;;

Ειρηνη περαστικα και παλι αντε φτανει τοσο να γινεις καλα!!

Δεν πειραζει για την περιοδο τον επομενο μηνα!!

Αντε επιτελους σκ!!

Μαιρουλι μαγικο ε;; Με το καλο τωρα η αυχενικη!!

Πηγα κι εγω για τεστ παπ, ολα καλα εκει κατω αποτελεσματα αναμενω απο εβδομαδα

• Μου αρέσει 3

yk1yp3.png

7 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Τα νεα ειναι τέλεια!!! Το σποράκι μας μεγάλωσε και ειναι 7mm.. ακούσαμε και την καρδούλα του.. ο αντρας μου είχε μείνει κόκαλο! Στο σημείο που ακουςα την καρδιά ένιωσα δέος ρε κοριτσια.. τωρα το επόμενο ραντεβου μας ειναι στις 8/3 για αυχενική διαφάνεια. Βεβαια επειδή με ξέρει οτι ειμαι αγχώδης μου είπε οτι οποτε θελω μέχρι τοτε να παω να το δω!!! Τον αγαπώ τον γοατρουλη μου... απο το ρενάκι εχουμε κανένα νεο;;;

Μπράβο μαιρουλι μου!! Συγχαρητήρια! ! Ειδες που φοβοσουν? ? Πείστηκες τώρα ότι όλα είναι καλά? ? Με το καλό αγάπη μου! ! Να το απολαύσεις! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

10 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Τέλεια Μαιρουλι....εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο και καλότυχος μωράκι.....Μακάρι σύντομα όλες μας να βιώσουμε αυτά τα συναισθήματα......

4 minutes ago, Ioio είπε:

Μακάρι να μην έρθει η κοκκινούλα!  Πολλές φορές έχω ακούσει ότι δεν είχαν τίποτα, μόνο καθυστέρηση!  Τη Δευτέρα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα! 

Σε ευχαριστώ ιοίο μου ....μακάρι να είναι σπορακί....και να μην παίζει μαζί η κυουρια κοκκινουμουρα...χαχχαχαχαχ

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

Διαφημίσεις

3 minutes ago, mama82 είπε:

Κι εγω εδω!!

Αντε επιτελους σκ!!

Καλά αποτελέσματα! 

12 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Τέλεια! Γέρο και να πας να το δεις, μην αγωνιάς!

• Μου αρέσει 1

12 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Κοριτσια,μου ηρθαν ροζ!οποτε απο αυριο περιοδος!μεσα επεσα με την ωορρηξια!τουλαχιστον την καταλαβα αυτην την φορα!:)

Δεν πειράζει ειρηνακι μου....ο επόμενος κύκλος θα είναι τυχερός.....

• Μου αρέσει 1

vJ4vp2.png

2 minutes ago, citty είπε:

Τέλεια Μαιρουλι....εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο και καλότυχος μωράκι.....Μακάρι σύντομα όλες μας να βιώσουμε αυτά τα συναισθήματα......

Θα έρθει η σειρά σας! και σύντομα! 

Ειρήνη μου, τον άλλο μήνα! Πώς είσαι; λειτούργησε η αντιβίωση; 

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Μαιρουλι μουυυυυ!!!συγχαρητηρια!!!ολα καλα!!!μαγικο ηχος εε?να ειστε καλα παιδακια μου!αχ ο μπαμπας κοκαλλωσε!ο γλυκος μου!να απολαυσεις το ταξιδι ομορφια μου!!!

16 minutes ago, citty είπε:

αν περασει και το αυριο ομορφια πας πολυυυυ καλαααα!!!μακαριιιιι!!!

11 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Κοριτσια,μου ηρθαν ροζ!οποτε απο αυριο περιοδος!μεσα επεσα με την ωορρηξια!τουλαχιστον την καταλαβα αυτην την φορα!:)

αχ βρε Ειρηνακι!παμε για τον αλλο μηνα!τωρα να γινετε καλα και να αρχισετε τους χορους ντε!!!

4 minutes ago, mama82 είπε:

Κι εγω εδω!!

Αντε επιτελους σκ!!

μπραβο μαμακα!καλα αποτελεσματα να εχεις!!!

RyZa.png

Που σαι βρε ρενα;θα κοιμηθω..

Δ πειραζει ειρηνακι.τουλ καταλαβες ωορρηξια

Μπραβο μαιρουλα.μια χαρα το σπορακι

Μαμα καλα αποτελεσματα.τι ειπε για την περιοδο;

Σαμμερακι σ ευχαριστω για τη βοηθεια.ελπιζω απο δευτερα να κλεισουμε αν ολα πανε καλα.κ να τα πουμε κ απο κοντα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...