Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

3 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

κοριτσιαααα μου!!γεια σας!ειμαι στο κρεβατι τελικα!!εχω παλι πυρετο αλλα θα δρασει η αντιβιωση & απο αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα!τουλαχιστον το κοριτσακι μου ειναι πολυ καλυτερα,λιγο βηχας & λιγες μυξουλες!

το ρενακι μπηκε;;εχουμε νεα;;;;

μουτζουρίτσα μου??αα βλεπω το ψαχνεις το πραμα!καλα κανεις!ολα αυτα ειναι πολυ ενδιαφεροντα!

περαστικα σου ειρηνακι αυριο ευχομαι να εισαι καλητερααα!!!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω,κοριτσια μου!!οντως αυτη τη φορα αρρωστησα γερα!χρονια ειχα να παρω αντιβιωση!!!ειναι εναντια!αλλα ας οψεται η αναγκη!εχω μικρο παιδι αλλιως θα το προσπαθουσα μονο με τα αντιπυρετικα!δεν πειραζει,ο καθενας οσο αντεχει!

το ρενακι μας ελπιζω να ειναι καλυτερα απο χθες ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα!!!θελω να γραφει ομορφα και αστεια πραγματα!!!ακους;;δεν σου πανε τα απαισιοδοξα!!!εισαι γενναιααααααα!!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

18 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

σας ευχαριστω,κοριτσια μου!!οντως αυτη τη φορα αρρωστησα γερα!χρονια ειχα να παρω αντιβιωση!!!ειναι εναντια!αλλα ας οψεται η αναγκη!εχω μικρο παιδι αλλιως θα το προσπαθουσα μονο με τα αντιπυρετικα!δεν πειραζει,ο καθενας οσο αντεχει!

το ρενακι μας ελπιζω να ειναι καλυτερα απο χθες ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα!!!θελω να γραφει ομορφα και αστεια πραγματα!!!ακους;;δεν σου πανε τα απαισιοδοξα!!!εισαι γενναιααααααα!!

φφφ δουλευει τωρα...και δεν θα μπορει να μας γραψει!θα σκασωωωω μεχρι να εμφανιστει!

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

11 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

ααα γι αυτο δεν μας εχει γραψει ακομη!αληθεια,ποτε περιμενε περιοδο;;ουτε που θυμαμαι!σημερα;;

οχιιιιι ειναι πριν την καθυστερηση!λυσσανε απο πριν...να κανουν τεστ οι τσουπρες μας!

αυριο το πολυ μεθαυριο περιμενει...η χοριακη σε αυτη τη φαση θα δειξει!αχχχχ Παναγια μου να δειξει θετικο!!!!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Αααα ναι;;μπραβο!εγω δεν ειχα παει ποτε πριν για χοριακη!θελω να ερθει η καθυστερηση να κανωτεστ πρωτα!δεν μπορω εργαστηρια,αναλυσεις,αναμονη!

Μακαρι το κοριτσι μας!αλλα κι οχι δεν θα τα παρατησει!γιατι εγω θα βουρλιστωωωω!!

• Μου αρέσει 3

ECV6p3.png

Just now, eirinaki1981 είπε:

Αααα ναι;;μπραβο!εγω δεν ειχα παει ποτε πριν για χοριακη!θελω να ερθει η καθυστερηση να κανωτεστ πρωτα!δεν μπορω εργαστηρια,αναλυσεις,αναμονη!

Μακαρι το κοριτσι μας!αλλα κι οχι δεν θα τα παρατησει!γιατι εγω θα βουρλιστωωωω!!

καλε σιγα μην την αφησουμε να τα παρατησει!αλλωστε το υποσχεθηκε στη Μαρτη!δεν τα παραταμε ποτε ποτε!!!θα συνεχισει με την ιδια ενεργεια και περισσοτερη!:)

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου εγώ τώρα γύρισα από τη δουλειά....αλλά πήρα και για το σπίτι....τι κάνετε? Από ότι διάβασα από το Ρένακι μας δεν έχουμε νέα ακόμα.....

Ειρηνακι είσαι καλύτερα τώρα?

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

Μαρτη καλη επιτυχια ευχομαι συην κορη σου για τις πανελληνιες!!! Αρκετα αγχωτικη και κουραςτικη η περιοδος των επαναληψεων αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αλλος τροπος!! Χρειαζεται διαβασμα και κοπο!!! 

Ειρηνη υπομονη σιγουρα αυριο θα εισαι καλυτερα η αντιβιωση θα κανει τη δουλεια της.

ευχαριστω μουτζουρα μου για την ενημερωση απλα αναρωτιομουν μηπως ανηκει στις πολυ ακριβες εξετασεις αυτη η αμη. Αλλα φαινεται προσιτη αφου γραφεται κιολας μια χαρα.

Περιμενουμε τη Ρενα με αγωνια!!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

40 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κορίτσια τι κάνετε? ? Εγώ δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμα? ? Τι έκανε η Ρένα με τη χοριακη? Έχω αγωνία. 

Τονακι μου ακομα η γυρισες?????εγω επιτελους σπιτιιιι...καυτο μπανιο φαγητο και επιτελους σ/κ!!!!νιωθω οτι κουβαλαω πολυ κουρασ

9 minutes ago, nini84 είπε:

Μαρτη καλη επιτυχια ευχομαι συην κορη σου για τις πανελληνιες!!! Αρκετα αγχωτικη και κουραςτικη η περιοδος των επαναληψεων αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αλλος τροπος!! Χρειαζεται διαβασμα και κοπο!!! 

Ειρηνη υπομονη σιγουρα αυριο θα εισαι καλυτερα η αντιβιωση θα κανει τη δουλεια της.

ευχαριστω μουτζουρα μου για την ενημερωση απλα αναρωτιομουν μηπως ανηκει στις πολυ ακριβες εξετασεις αυτη η αμη. Αλλα φαινεται προσιτη αφου γραφεται κιολας μια χαρα.

Περιμενουμε τη Ρενα με αγωνια!!!!

στην ζητησε ο γιατρος ομορφια?συνταγογραφειτε ναι!ειναι προσιτη με την συμμετοχη!γιατι οντως οι ατιμες οι ορμονικες ειναι πανακριβες!

ακομα να μπει!!!μας εσκασεεεεεε!!!!αλλα την αγαπαμεεεεε!!!

23 minutes ago, citty είπε:

Κορίτσια μου εγώ τώρα γύρισα από τη δουλειά....αλλά πήρα και για το σπίτι....τι κάνετε? Από ότι διάβασα από το Ρένακι μας δεν έχουμε νέα ακόμα.....

Ειρηνακι είσαι καλύτερα τώρα?

και σπιτι εεε????ααααχχχ ειπα αυτο το σ/κ να μην ασχοληθω με το γραφειο...του αφιερωσα ολο το προηγουμενο!αρκετα!!!!πως εισαι αγαπη?κρατας εε?πολυ χαιρομαι!!!

RyZa.png

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Τονακι μου ακομα η γυρισες?????εγω επιτελους σπιτιιιι...καυτο μπανιο φαγητο και επιτελους σ/κ!!!!νιωθω οτι κουβαλαω πολυ κουρασ

στην ζητησε ο γιατρος ομορφια?συνταγογραφειτε ναι!ειναι προσιτη με την συμμετοχη!γιατι οντως οι ατιμες οι ορμονικες ειναι πανακριβες!

ακομα να μπει!!!μας εσκασεεεεεε!!!!αλλα την αγαπαμεεεεε!!!

και σπιτι εεε????ααααχχχ ειπα αυτο το σ/κ να μην ασχοληθω με το γραφειο...του αφιερωσα ολο το προηγουμενο!αρκετα!!!!πως εισαι αγαπη?κρατας εε?πολυ χαιρομαι!!!

Αγάπη σε λίγο γυρνάω.  Περιμένω το ΣΚ πως και πως! ! Ούτε όταν πήγαινα σχολείο δεν το περίμενα με τόση χαρά! ! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...