Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

24 minutes ago, Ioio είπε:

Κορίτσια, συμφωνώ, κρατήστε τπυς άντρες μακριά από ωορρηξία και αναμονή.  Όσο γίνεται ναην ξέρουν την αγωνία σας, γιατί είναι ευαίσθητοι οι γλυκούληδες. 

καλησπερα Ιοιο μου!η μικρη καλα?χαχαχαχα!ναι τα αγορακια μας!!!!ειναι ειναι!θελει προσοχη η σχεση μας περα απο την πλακα!ισχυει!

φφφφ και γι αυτο εμεις πρεπει να μεριμνησουμε!:-P

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Και εγώ κορίτσια πιστεύω ότι οι άντρες μας δε πρέπει να συμμετέχουν σε αυτό καλύτερα να μη ξέρουν δεν υπάρχει λόγος να τους περνάμε την αγωνία μας γιατί έτσι μπορεί να χάσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να νομίζουν ότι φτενε σε κάτι .Και ας μη το δείχνουν είναι αρκετά ευαίσθητοι σε τους κάνουμε έκπληξη...!! Εγώ λέω τώρα για έκπληξη που δε μπορώ να κρατηθώ χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 2

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, xaroumenh mama είπε:

Και εγώ κορίτσια πιστεύω ότι οι άντρες μας δε πρέπει να συμμετέχουν σε αυτό καλύτερα να μη ξέρουν δεν υπάρχει λόγος να τους περνάμε την αγωνία μας γιατί έτσι μπορεί να χάσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να νομίζουν ότι φτενε σε κάτι .Και ας μη το δείχνουν είναι αρκετά ευαίσθητοι σε τους κάνουμε έκπληξη...!! Εγώ λέω τώρα για έκπληξη που δε μπορώ να κρατηθώ χαχαχαχαχα 

χαχαχαχαχα!εμενα το θελει τοσο πολυ που ρωταει συνεχως ...μετραει μερες απο εδω μερες απο εκει!καλα δεν το συζητω τωρα με τα φαρμακα και τις ενεσεις...δεν υπηρχε χωρος για εκπληξεις...αλλα κ τους προηγουμενους μηνες..ελεγε το πρωι καλημερα αγαπη μου τεστ εκανες?η αμα δεν ελεγα τιποτα ...τι βγηκε το τεστ(τα ωορρηξιας εννοω!)αχαχαχα!ο γλυκος μου μωρεεεε!

• Μου αρέσει 4

RyZa.png

6 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

χαχαχαχαχα!εμενα το θελει τοσο πολυ που ρωταει συνεχως ...μετραει μερες απο εδω μερες απο εκει!καλα δεν το συζητω τωρα με τα φαρμακα και τις ενεσεις...δεν υπηρχε χωρος για εκπληξεις...αλλα κ τους προηγουμενους μηνες..ελεγε το πρωι καλημερα αγαπη μου τεστ εκανες?η αμα δεν ελεγα τιποτα ...τι βγηκε το τεστ(τα ωορρηξιας εννοω!)αχαχαχα!ο γλυκος μου μωρεεεε!

Α τι καλός που είναι ο άντρας σου...!!

• Μου αρέσει 1

em82p2.png QGcTp2.png

ηρθα κι εγω!!! πηγαμε με την κορη 13-15 για καφε!!!!! ωραια μαζεψαμε ηλιο!!!τα αγορια κλεψανε την παρασαση παλι!!!! η γιαγια μου που μεμεγαλωσε....ελεγε....ο αντρας να σε ξερει απο την καρδια και κατω!!!! μην τα λες ολα οοοοσα σκεφτεσαι και θες.... εχουν αλλο τροπο σκεψης οσο κι αν μας αγαπουν!!!!

η χριακη βγηκε ρενακι??????

μουτζουριτσα.... γλυκας ο αντρουλης σου αλλα μην κουραστει και αγχωθει στο τελος!!!!

σαγκρε μου σε δειχνει μεσα!!! με γεια το κουρεμα στα μ2 και μ3!!!!!

ειρηνακι πως εισαι σημερα???? η νασια καλα το κοριτσι μου????

• Μου αρέσει 2

pioqp3.png

88BZp3.png

πολυ καλα κανατε!!!εμεις εχουμε βροχη εδω σημερα!!!:-(

η μικρη με τα διαβασματα πως τα παει?

ποσο σοφη η γιαγια!

μα μου αγχωθηκε Μαρτακο ...τωρα με τα φαρμακα κ τις ενεσεις δεν την παλεψε...ηταν κ το σπερμοδιαγραμμα στη μεση βεβαια...αλλα τα ψιλοχρειαστηκε!οποτε τωρα αν δεν...θα παρουμε ενα διαλειμμα...πιο χαλαροι ρυθμοι!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

η κορη αρχισε επαναληψεις χημειακαι μαθηματικα!!!! βγηκε η υλη!!!! και σε λιγο μεσα στον μηνα μαλλον θα τελειωσει φυσικη (τεραστια η υλη) καιεκθεση (επισης τεραστια η υλη)!!!! σαν να αρχισε να ενδιαφερεται!!!!!! παντως η διασπαση προσοχης παει και ερχεται!!!!! εχουμε και τα μικρα!!!!!

ναι μουτζουριτσα μου χαλαρα!!!! θα ερθει!!!! ειναι σιγουρο!!!! δεν ξερουμε τον ακριβη χρονο μονο!!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

12 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

η κορη αρχισε επαναληψεις χημειακαι μαθηματικα!!!! βγηκε η υλη!!!! και σε λιγο μεσα στον μηνα μαλλον θα τελειωσει φυσικη (τεραστια η υλη) καιεκθεση (επισης τεραστια η υλη)!!!! σαν να αρχισε να ενδιαφερεται!!!!!! παντως η διασπαση προσοχης παει και ερχεται!!!!! εχουμε και τα μικρα!!!!!

ναι μουτζουριτσα μου χαλαρα!!!! θα ερθει!!!! ειναι σιγουρο!!!! δεν ξερουμε τον ακριβη χρονο μονο!!!!!

μπραβο στο κοριτσι σου!!!!αυτα τα μικρακια ειναι ο καλυτερος λογος να διασπαται η προσοχη!!!

αχ αυτος ο ατιμος ο χρονος Μαρτη μου!

RyZa.png

ελα μρτακο μου εδω ειμαι παω κι ερχομαι δηλτα μ κουρευτηκαν οκ ο μ2 αρχισε λεξουλες μου τραγουδουσε το κοκοαη σημ. Το κοκορακι... Το μ3στρουμπουλεψε το μ1ειναι αντρας πλεον μου τραγουδουσε το δε θελω δρομους θελω καλντεριμια.

αχ βρε κοριτσια κοιταξτε τι βρηκα!!!ενα βιντεο που για πρωτη φορα καταγραφεται ωορηξια σε ανθρωπινο σωμα....μα ειναι μαγικο...πως "παιρνει" η σαλπιγγα το ωαριακι .....φοβερο!

https://www.youtube.com/watch?v=2-VKgdhfNpY#action=share

RyZa.png

κοριτσιαααα μου!!γεια σας!ειμαι στο κρεβατι τελικα!!εχω παλι πυρετο αλλα θα δρασει η αντιβιωση & απο αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα!τουλαχιστον το κοριτσακι μου ειναι πολυ καλυτερα,λιγο βηχας & λιγες μυξουλες!

το ρενακι μπηκε;;εχουμε νεα;;;;

μουτζουρίτσα μου??αα βλεπω το ψαχνεις το πραμα!καλα κανεις!ολα αυτα ειναι πολυ ενδιαφεροντα!

• Μου αρέσει 2

ECV6p3.png

Just now, eirinaki1981 είπε:

κοριτσιαααα μου!!γεια σας!ειμαι στο κρεβατι τελικα!!εχω παλι πυρετο αλλα θα δρασει η αντιβιωση & απο αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα!τουλαχιστον το κοριτσακι μου ειναι πολυ καλυτερα,λιγο βηχας & λιγες μυξουλες!

το ρενακι μπηκε;;εχουμε νεα;;;;

μουτζουρίτσα μου??αα βλεπω το ψαχνεις το πραμα!καλα κανεις!ολα αυτα ειναι πολυ ενδιαφεροντα!

αχ βρε Ειρηνη μου ευχομαι ολοψυχα απο αυριο να εισαι καλυτερα!σε τσακισε τοσες μερες!

βασικα κατι διαβαζα και εσκασε μπροστα μου...το βρηκα μαγικο....κοιτα να δεις λεω πως ειναι... και φυσικα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!

αναμενουμε το Ρενιω μας!!!!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...