Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Μπραβπ μαμμυ!!!Η ελπίδα πεθαινει παντα τελευταια!!!!

Κορίτσια μου έχει κάνει κάποια από εσα΄ς την εξέταση ΑΜΗ???Ξέρετε αν γράφετε και πόσο κοστίζει;;;Νομίζω η μουτζουρίτσα είχε αναφέρει ότι την έχει κάνει...Συγγνωμη αν κάνω λαθος

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωωωω κ μενα το αγχοσ εχει φτασει στα υψη!!!!! μακαρι να πανε ολα καλα και να ακουσουμε την πολυποθητη καρδουλα!!! αν και κανω ολη μερα αρντηικεσ σκεψεισ... αφου χθεσ ελεγα οτι τι εγκυμοσυνη ειναι αυτη χωρισ μια αναγουλα??? μια ζαλαδα ρε αδερφε???

3 minutes ago, Mairouli2807 said:

πωωωω κ μενα το αγχοσ εχει φτασει στα υψη!!!!! μακαρι να πανε ολα καλα και να ακουσουμε την πολυποθητη καρδουλα!!! αν και κανω ολη μερα αρντηικεσ σκεψεισ... αφου χθεσ ελεγα οτι τι εγκυμοσυνη ειναι αυτη χωρισ μια αναγουλα??? μια ζαλαδα ρε αδερφε???

Δεν έχει σημασία μαιρούλι μου αυτό!!!Μην σκεφτεσαι αρνητικά. Εμένα η κολλητή μου φίλη που γενναει τωρα τον Απριλιο δεν εκανε ουτε μια φορα εμετο!!!!Ουτε ζαλαδες ειχε. Μονο νυσταζε και καποιες φορες αναγουλιαζε. Και εχει μια τελεια εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

48 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μαιρουλι περαστικά στον πατέρα σου! Κ ο πατέρας μου ειχε κανει μπαλονακι στα 43 του, ενω η μαμά μου ηταν 6 μηνών εγκυος στην αδερφη μου! Φαντάζεστε τι περάσαμε τοτε...

ειρηνακι περαστικά κ σε σενα! Θα κανει τον κύκλο του κ θα περάσει! 

Ρενακι μου σου εύχομαι καλα αποτελέσματα για το απογευμα! 

Εγω που λέτε πριν λιγο πήγα τουαλέτα κ είχα αδιαθετήσει! Το σώμα μου με τρολλαρει κ επίσημα!!! 

Έλα δεν θέλω άγχος ένας νέος κύκλος ξεκινά...σε νιώθω πραγματικά αν δεν κάνω λάθος πάνω κάτω τον ίδιο καιρό προσπαθούμε ..αλλά είπαμε μανουλες θα γίνουμε και σύντομα.....πολύ σύντομα θα το δεις....

35 minutes ago, Mammy2 είπε:

Αρνητικο και γω κοριτσια καλημερα σας;!!!!-------------

Μαμυ δεν πειράζει πρώτος μήνας δεν είναι...; Όπως μου είπε κ κ γυναικολόγος μου είναι μηδαμινα τα ποσοστά για εγκυμοσύνη τον πρώτο μήνα.... εκτός βέβαια από κάποιες γυναίκες που τα πιάνουν με τη μυρωδιά...εεεε το να κάνουμε δεν είμαστε μέσα σε αυτές....άφθονες αγκαλιτσες κ θα έρθει το μωρακι....

37 minutes ago, Rena87 είπε:

Ω ψυχή μου με βουρλισε... ακου τι λέει μωρέ ο γκυκουλγς σου!! Σε σκλαβωσε να φανταστώ...

Ψυχή μου γλυκιά για να λες σκέτη καλημέρα μου είσαι στενοχωρημενο! Έλα..μαζί θα είμαστε ξανά στην προσπάθεια.. κ το Μαρακι .  Ακούς;;;;;;

Σίτι είσαι η ελπίδα μας!!! Αντε μη μας βασανίζεις!!! Δώσε μας  +++++ να βουρλιστουμε!!

Κάτσε δεν βγήκαν ακόμα τα αποτελέσματα σου.... Στην αναμονή είσαι κ εσυ ακόμα.....

Αλλά κ μένα να αδιαθετω με κόβω...αλλά δεν με πειράζει πραγματικά...δεν κάνα επιτρέπω στον εαυτό μου μα πέσει...όχι τουλάχιστον μέχρι να κλείσω ένα χρόνο προσπαθειών...μετά βλέπουμε αχαχχαχχααχχαχα

Κ μιας κ λέτε για μπαμπαδες....εμενα επαθε εγκεφαλικό σε ηλικία 50 ετών...έξι μηνες εντατική...δεν καταλάβαινε δεν μιλούσε δεν περπατούσε.....και μετά από φυσικοθεραπείες πολλές. Τον έχουμε μαζί μας υγιέστατο....έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε.....

• Μου αρέσει 6

vJ4vp2.png

Κοριτσακια μου καλημερα!!! Κανω το διαλειμμα μου μεχρι να παω στο ιδιαιτερο και ειπα να σας γραψω..

ειδα πως εγιναν καποια τεστακια με αρνητικο αποτελεσμα...δεν πειραζει!!!!

σιτακι εσυ εκανες τεστ?

μαμι μου ειδικα τον πρωτο μηνα ο οργανισμος της γυναικας παθαινει ενα σοκ απ τις ελευθερες εκσπερματισεις και ειναι ακομα πιο δυσκολο...οποτε μη σε παρει ουτε στιγμη απο κατω...

μαρακι εσυ εκανες τεστ?αρνητκο?δεν πειραζει αγαπουλα....ενας νεος κυκλος αρχιζει και χρειαζεται αισιοδοξια...

οι υπολοιπες πως ειστε?

εγω σημερα εμεινα σπιτι και πραγματικα ηταν σημαντικη κινηση...ειμαι πολύ καλύτερα,ο λαιμος περασε και μονο λιγο μπουκωμα εχω ,ζαλαδες ( που μπορει να ειναι και απ την εγκυμοσυνη...)..

τονακι.μουτζουρα,μαμα,ρενα,βικακι,σαμερακι πως ειστε???σας φιλω!

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

22 minutes ago, jane.austen είπε:

Κοριτσακια μου καλημερα!!! Κανω το διαλειμμα μου μεχρι να παω στο ιδιαιτερο και ειπα να σας γραψω..

σιτακι εσυ εκανες τεστ?

μαμι μου ειδικα τον πρωτο μηνα ο οργανισμος της γυναικας παθαινει ενα σοκ απ τις ελευθερες εκσπερματισεις και ειναι ακομα πιο δυσκολο...οποτε μη σε παρει ουτε στιγμη απο κατω...

μαρακι εσυ εκανες τεστ?αρνητκο?δεν πειραζει αγαπουλα....ενας νεος κυκλος αρχιζει και χρειαζεται αισιοδοξια...

οι υπολοιπες πως ειστε?

εγω σημερα εμεινα σπιτι και πραγματικα ηταν σημαντικη κινηση...ειμαι πολύ καλύτερα,ο λαιμος περασε και μονο λιγο μπουκωμα εχω ,ζαλαδες ( που μπορει να ειναι και απ την εγκυμοσυνη...)..

Τζεινακι μου δεν έκανα τέστακι...είπα να περίμενω μέχρι την Δευτέρα... προτιμώ να δω την κόκκινομούρα παρά ένα αρνητικό τέστακι...δεν ξέρω γιατί αλλά την ακατανομαστη την έχω συνηθίσει...το τεστ με αγχωνει...

Περαστικουλια σου κ προσοχή....

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

αχ κοριτσια μου μπορω να πω πως ειμαι χαρουμενη σημερα με τον μικρο μου η προσπαθεια μιας βδομαδας δε πηγε χαμενη...!!! στον μικρο μου του αρεσει να μας τραβαει τα μαλλια και εχει παρα πολυ δυναμη κιολας και μας τα ξεπατωνει... ολη αυτη την βδομαδα προσπαθουσα να του εξηγησω πως αυτο δεν ειναι σωστο... και σημερα με το που γυριζω απο το κομμωτηριο φρεσκοχτενισμενη και με το μαλλι μπουκλα (η αδυναμια του..) μου εκανε χαρες ερχετε στην αγκαλια μου παει να τραβηξει τα μαλλια και με το που του λεωω τι εχουμε πει γιαννη μου αρχιζε και μου τα χαιδευε...!!!αχ το παιδακι μου..!!!! λοιπων τωρα στα δικα μας για να μην ξεχνιομαστε  μαιρουλι μου πραγματικα σου ευχομαι να συνεχισει ετσι η εγκυμοσυνη σου και να μην εχεις ουτε αναγουλες ουτε καουρες ουτε τιποτα και εγω ειχω δυο φιλες που τις εγκυμοσυνες τους τις περασαν χωρις να εχουν τιποταα....!!!!!!! jane μου χερομαι που εισαι σημερα καλυτερα καλα εκανες και εκατσες σημερα σπιτακι σου...!!!!! τα κοριτσια που ειδαν αρνητικο τεστ δε πειραζει ερχετε ο επομενος γυρω .....!!!!!!! αναμενουμε ρενα για το απογευμα.. και την citty τη δευτεραα....!!!!!

• Μου αρέσει 3

em82p2.png QGcTp2.png

ΚλΓεια σας κοριτσια!!

Ρενα μου γιατι ετσι;; Βρε εσυ εισαι η ψυχη της παρεας!! Και εισαι και πολυ δυνατη!! Επισης δεν θελω να ξανακουσω ποτε οτι η βλαμμενη που δεν σε σεβαστηκε ειχε δικιο!! Δηλ τοαο κακο ειναι που θελεις ενα μωρο; Καλα κανεις και το συζητας και το θελεις και ερχεται να σαι σιγουρη!! Ευχομαι τ απογευμα να εχουμε μια θετικη χοριακη αλλα και αρβητικη να ναι ο επομενος μηνας θα ειναι μαχιμος χωρις αγχος!!

Μαρακιμου λυπαμαι που ηρθε η ατιμη αλλα μην μου στεναχωριεσαι!! Επομενος μηνας γεματος εκπληξεις!!

Μαμυ χαιρομαι που εισαι οκ!! Αλλωστε ακομα δεν ηρθε...μην ξεχνας και το δικο μου τεστ ηταν αρνητικο

Σιτυ αναμενουμε!! Δευτερα θα εχεις τα ομορφοτερα νεα!!

Μουτζουρακι μου πολυ σε χαιρομαι που το βλεπεις ετσί!! Την αλλη εβδομαδα θα εχουμε και δικα σου νεα!!

Βικυ ξεχασα να σου πω!! Τι καλα που θα εχετε τον μπαμπας σας σπιτι!! Να ξεκουραστειτε και να τ απολαυσετε!

Μαιρουλι περαστικα στον μπαμπα σου!! Κι εμενα 3 μπαλονακια και ενα μπαι πας αλλα μυαλο δεξ βαζει..εγω δεν του εχω αδυναμια παντως αλλα εχω στον παππου μου!!

Καλο υπερηχο σημερα θα περιμενουμε νεα!

Χαρουμενη μαμα μπραβο στο αγορακι σου και με γεια το μαλλι!! Ολα τακαταλαβαινουν τα σκατουλια μας!

Ειρηνη μου περαστικα ευχομαι συντομα να αναρρωσεις και να μηξ ξανακολλησει η νασια!

Τζειν μου καλα εκανες μεσολαβει και σκ και θα πας περδικι τν δευτερά!!

Σαμερακι που εισαι; Τι κανει ο μικρος σου??

Μαρτη μου μπραβο σου!! Εισαι δυναμη!! Να σε χαιρονται τα παιδακια σου!!

Μουτζουριτσα καλα να περασετε στην μονεβασια!! Ειναι πανεμορφα!!

Εγω σημερα κοριτσια τρεχω να προλαβω, καθαριζω σιδερωνω γιατι πρεπει να ετοιμασω τα πραγματα μας που θα φυγουμε αυριο και τ απογευμα εχω γυναικοντοκ για το καταραμενο τεστ παπ που δεν το μπορω καθολου!!

• Μου αρέσει 3

yk1yp3.png

Εδω εδω αλλα δεν εχω πολυ χρονο...jane καλα κανεις κ ξεκουραζεσαι πρωτα το μωρο.μαιρουλη περαστικα για τον μπαμπα...μαμα καλα να περασετε...ρενακι 3 ωρες υπομονη...mammy κ citty ακομα στην αναμονη...κ  καποια ακομη ειναι στις 8/2 αν θυμαμαι???μαρτακι μου φιλια...τονια ηρθε το σκ  ξεκουρασου κ συ καρδουλα μου

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, nini84 είπε:

Μπραβπ μαμμυ!!!Η ελπίδα πεθαινει παντα τελευταια!!!!

Κορίτσια μου έχει κάνει κάποια από εσα΄ς την εξέταση ΑΜΗ???Ξέρετε αν γράφετε και πόσο κοστίζει;;;Νομίζω η μουτζουρίτσα είχε αναφέρει ότι την έχει κάνει...Συγγνωμη αν κάνω λαθος

Ναι Νινακι μου μου την είχε γράψει κανονικά με όλες τις άλλες ορμόνες που εκανα την 3η μέρα του κύκλου... Για όλες με συμμετοχη είχα δώσει γύρω στα 17€!μετα μονο για την προγεστερόνη που μετριέται 7 μέρες απο την ωορηξια εδωσα 10€!

2 hours ago, Mairouli2807 είπε:

Μαιρουλι θα ακουσεις τον ομορφότερο ήχο της ζωής σου ❤

1 hour ago, jane.austen είπε:

σιτακι εσυ εκανες τεστ?

οι υπολοιπες πως ειστε?

Καρδουλα μου ευτυχώς που είσαι καλυτερα σήμερα! Αντε για μαθήματακι κ μετα ξανά κουκουλωμα την κοιλιτσα μας!❤

41 minutes ago, mama82 είπε:

ΚλΓεια σας κοριτσια!!

Ρενα μου γιατι ετσι;; Βρε εσυ εισαι η ψυχη της παρεας!! Και εισαι και πολυ δυνατη!! Επισης δεν θελω να ξανακουσω ποτε οτι η βλαμμενη που δεν σε σεβαστηκε ειχε δικιο!! Δηλ τοαο κακο ειναι που θελεις ενα μωρο; Καλα κανεις και το συζητας και το θελεις και ερχεται να σαι σιγουρη!! Ευχομαι τ απογευμα να εχουμε μια θετικη χοριακη αλλα και αρβητικη να ναι ο επομενος μηνας θα ειναι μαχιμος χωρις αγχος!!

Μαρακιμου λυπαμαι που ηρθε η ατιμη αλλα μην μου στεναχωριεσαι!! Επομενος μηνας γεματος εκπληξεις!!

Μαμυ χαιρομαι που εισαι οκ!! Αλλωστε ακομα δεν ηρθε...μην ξεχνας και το δικο μου τεστ ηταν αρνητικο

Σιτυ αναμενουμε!! Δευτερα θα εχεις τα ομορφοτερα νεα!!

Μουτζουρακι μου πολυ σε χαιρομαι που το βλεπεις ετσί!! Την αλλη εβδομαδα θα εχουμε και δικα σου νεα!!

Βικυ ξεχασα να σου πω!! Τι καλα που θα εχετε τον μπαμπας σας σπιτι!! Να ξεκουραστειτε και να τ απολαυσετε!

Μαιρουλι περαστικα στον μπαμπα σου!! Κι εμενα 3 μπαλονακια και ενα μπαι πας αλλα μυαλο δεξ βαζει..εγω δεν του εχω αδυναμια παντως αλλα εχω στον παππου μου!!

Καλο υπερηχο σημερα θα περιμενουμε νεα!

Χαρουμενη μαμα μπραβο στο αγορακι σου και με γεια το μαλλι!! Ολα τακαταλαβαινουν τα σκατουλια μας!

Ειρηνη μου περαστικα ευχομαι συντομα να αναρρωσεις και να μηξ ξανακολλησει η νασια!

Τζειν μου καλα εκανες μεσολαβει και σκ και θα πας περδικι τν δευτερά!!

Σαμερακι που εισαι; Τι κανει ο μικρος σου??

Μαρτη μου μπραβο σου!! Εισαι δυναμη!! Να σε χαιρονται τα παιδακια σου!!

Μουτζουριτσα καλα να περασετε στην μονεβασια!! Ειναι πανεμορφα!!

Εγω σημερα κοριτσια τρεχω να προλαβω, καθαριζω σιδερωνω γιατι πρεπει να ετοιμασω τα πραγματα μας που θα φυγουμε αυριο και τ απογευμα εχω γυναικοντοκ για το καταραμενο τεστ παπ που δεν το μπορω καθολου!!

Μαμακα δυο ατιμα λεπτακια είναι! Καλα αποτελεσματα!φιλια στο Μελίνακι ❤

1 hour ago, xaroumenh mama είπε:

αχ κοριτσια μου μπορω να πω πως ειμαι χαρουμενη σημερα με τον μικρο μου η προσπαθεια μιας βδομαδας δε πηγε χαμενη...!!! στον μικρο μου του αρεσει να μας τραβαει τα μαλλια και εχει παρα πολυ δυναμη κιολας και μας τα ξεπατωνει... ολη αυτη την βδομαδα προσπαθουσα να του εξηγησω πως αυτο δεν ειναι σωστο... και σημερα με το που γυριζω απο το κομμωτηριο φρεσκοχτενισμενη και με το μαλλι μπουκλα (η αδυναμια του..) μου εκανε χαρες ερχετε στην αγκαλια μου παει να τραβηξει τα μαλλια και με το που του λεωω τι εχουμε πει γιαννη μου αρχιζε και μου τα χαιδευε...!!!αχ το παιδακι μου..!!!! λοιπων τωρα στα δικα μας για να μην ξεχνιομαστε  μαιρουλι μου πραγματικα σου ευχομαι να συνεχισει ετσι η εγκυμοσυνη σου και να μην εχεις ουτε αναγουλες ουτε καουρες ουτε τιποτα και εγω ειχω δυο φιλες που τις εγκυμοσυνες τους τις περασαν χωρις να εχουν τιποταα....!!!!!!! jane μου χερομαι που εισαι σημερα καλυτερα καλα εκανες και εκατσες σημερα σπιτακι σου...!!!!! τα κοριτσια που ειδαν αρνητικο τεστ δε πειραζει ερχετε ο επομενος γυρω .....!!!!!!! αναμενουμε ρενα για το απογευμα.. και την citty τη δευτεραα....!!!!!

Αχ το γλυκακι.σου μωρέ! Του αρέσει η μαμά του όμορφη!❤

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, citty είπε:

Τζεινακι μου δεν έκανα τέστακι...είπα να περίμενω μέχρι την Δευτέρα... προτιμώ να δω την κόκκινομούρα παρά ένα αρνητικό τέστακι...δεν ξέρω γιατί αλλά την ακατανομαστη την έχω συνηθίσει...το τεστ με αγχωνει...

Περαστικουλια σου κ προσοχή....

αρα μετραμε καθυστερηση απο σημερα!!!! καλε ποια κοκκινομουρα??να παει απο κει που ηρθε!!!! ποτε λες να κανεις εφοσον δεν ερχεται η κυρια?

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

Καλησπέρα, κορίτσια! έτρεχα σε δουλίτσες το πρωί κι έριχνα κλεφτές ματιές!  

Ρένα μου, καλή επιτυχία!  Σε δύο ώρες περιμένουμε! !!!! Μην ακολυσω ξανά περί εμμονή ς θα βουρλιστώ!!!! Η βλαμμένη σου έλεγε αλήθεια όσο ο πρώτος των πανελληνίων είχε χρόνο να βγει για ποτό, να δει τους φίλους του και δεν στερήθηκε τίποτα.  

Σας φιλώ μία μία

• Μου αρέσει 3

Η ηλεκτρα ειναι στις 8

Επισης περιμενουμε να δουμε αν θα ρθει στην ειρηνη αφου αναρρωσει

Ουτε η χρυσα μας ειπε αν ηρθε

Κ φυσικα η σαμμερ στις 10

Χαρουμενη μαμα μπραβο στο αγορακι σου.μεγια το μαλακι

Μαμα καλα να περασετε

Σιτυ μπραβο στον μπαμπα σου που τα καταφερε.αλλα κ στων υπολοιπων που καναν χειρουργεια

• Μου αρέσει 1

Ααα το ηλεκτρακι...εγω στις 10.απο συμπτωματα απολυτως τπτ...χαρουμενουλα μπραβο στο παληκαρι σου..βικυ τι κανουν τα μωρακια σου???ο δικος μου τρωει πολυ καλα μπορω να πω...μουτζουρα τελεια η εκδρομουλα σου...να ξεσκασετε...

Ρενα ρενα ρενα...μην ακουσω ξανα για την ξινη οτι ειχε δικιο...απλα το μονο που εχω να σας πω πανω σε αυτο ειναι να μην γινεται το sex καταναγκαστικη εργασια.προσεξτε καλα τη σχεση σας με τον καλο σας γιατι αυτη ειναι η βαση για μια γερη οικογενεια...γι αυτο υι λογο δεν κανω τεστ ωορρηξιας..ερχομαστε σε επαφη οποτε θελουμε κ αν ειναι να ρθει θα ρθει...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...