Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

4 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Κ εμένα μια κουμπάρα μου είπε χθες οτι δεν έπρεπε να παω στο νοσοκομείο.. αλλα δεν γίνεται!! Εναν μπαμπά εχουμε! Κ εμεις τα κοριτσια για τον πατέρα μας λιώνουμε... θα γυρίσω στις 3 σπίτι να ξαπλώσω καμία ωρα.. αλλα ευτυχώς ολο αυτο το διάστημα ξεκουραστηκα πολύ!!!

Απλά αγάπη τα νοσοκομεία είναι επικίνδυνα για τα μικρόβια.  Ο έρωτας με τον μπαμπά είναι μια άλλη ιστορία! 

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

30 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Κ εμένα μια κουμπάρα μου είπε χθες οτι δεν έπρεπε να παω στο νοσοκομείο.. αλλα δεν γίνεται!! Εναν μπαμπά εχουμε! Κ εμεις τα κοριτσια για τον πατέρα μας λιώνουμε... θα γυρίσω στις 3 σπίτι να ξαπλώσω καμία ωρα.. αλλα ευτυχώς ολο αυτο το διάστημα ξεκουραστηκα πολύ!!!

Περαστικά για τον μπαμπακα σου.....Κ εσύ ξεκουρασου.....

1 hour ago, Rena87 είπε:

22 η 23/1 ...αποκλείεται να μη δείξει.. αφού τη μετράνε κ πιο πριν.. από 10 μέρες μετά την ωορρηξια. Εμένα είναι 12 μερες

Υπομονή μέχρι το απόγευμα μπορεί κ να έχουμε πάρτυ....αλλά κ να μην είναι επαμε δεν το βάζουμε κάτω....δόξα το θεό καρπερη είσαι κ αυτό είναι αποδεδειγμένο

• Μου αρέσει 2

vJ4vp2.png

Μαιρουλι περαστικά στον πατέρα σου! Κ ο πατέρας μου ειχε κανει μπαλονακι στα 43 του, ενω η μαμά μου ηταν 6 μηνών εγκυος στην αδερφη μου! Φαντάζεστε τι περάσαμε τοτε...

ειρηνακι περαστικά κ σε σενα! Θα κανει τον κύκλο του κ θα περάσει! 

Ρενακι μου σου εύχομαι καλα αποτελέσματα για το απογευμα! 

Εγω που λέτε πριν λιγο πήγα τουαλέτα κ είχα αδιαθετήσει! Το σώμα μου με τρολλαρει κ επίσημα!!! 

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μαιρουλι περαστικά στον πατέρα σου! Κ ο πατέρας μου ειχε κανει μπαλονακι στα 43 του, ενω η μαμά μου ηταν 6 μηνών εγκυος στην αδερφη μου! Φαντάζεστε τι περάσαμε τοτε...

Εγω που λέτε πριν λιγο πήγα τουαλέτα κ είχα αδιαθετήσει! Το σώμα μου με τρολλαρει κ επίσημα!!! 

Μαρακι μου ενας νεος κυκλος ξεκινα!!!!!μονο ετσι να το σκεφτεσαι!!!!ερχεται πολυ σεξ!!!!!ηρθε νωριτερα η κακιασμενη δηλαδη?

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μαράκι κρίμα αλλά δεν πειράζει... Τον επόμενο μήνα πάλι...Τι να κάνουμε;;;θα το παλέψουμε όλες!!!Άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο!!!!

Ειρηνάκι περαστικά σου και πάλι!!!

Μαιρούλι περαστικά και σιδερένιος ο πατερούλης σου!!! Εμένα ο δικός μου έκανε ανοιχτή καρδιά στα 45 του και μετά από ένα χρόνο μπαλονάκι!!! Έχουν περάσει από τοτε 21 χρόνια!!! Ολα θα πάνε καλά!!!Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο είναι δυνατόν!!!

• Μου αρέσει 2

k0oZp3.png

6 minutes ago, marakif1990 είπε:

καλα κ εμεισ ειχαμε επιβαρυμενο ιστορικο.. στα 47 του ειχε περασει εμφραγμα... και οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη του ειπα να μπει μεσα προληπτικα να κανει την εξεταση αν θελει να δει εγγονι!!! και σημερα ελεγε ολη μερα οτι το εκανε για το εγγονι του!!! αυτα μου λεει και πωσ να τον μαλωσω που δεν προσεχει!!!!

• Μου αρέσει 4

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Μαρακι μου ενας νεος κυκλος ξεκινα!!!!!μονο ετσι να το σκεφτεσαι!!!!ερχεται πολυ σεξ!!!!!ηρθε νωριτερα η κακιασμενη δηλαδη?

Απλα ήρθε στην ωρα της! Κανονικά ειναι σημερα 28η μερα, αλλα Οκτώβρη (μετα απο κολποσκοπηση κ βιοψία βεβαια), Δεκέμβρη κ Γενάρη ήρθε στις 30-31 μερες... κατάλαβα κ ωορρηξια σ αυτο τον κύκλο 16η μερα, οποτε έλεγα οτι άλλαξε... αλλα ειμαι σίγουρη πως αν δεν εκανα το τεστ, παίζει να ερχοταν μες στο σκ... ετσι, για να με ταουρουφλισει!

• Μου αρέσει 2

1 minute ago, Mairouli2807 είπε:

καλα κ εμεισ ειχαμε επιβαρυμενο ιστορικο.. στα 47 του ειχε περασει εμφραγμα... και οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη του ειπα να μπει μεσα προληπτικα να κανει την εξεταση αν θελει να δει εγγονι!!! και σημερα ελεγε ολη μερα οτι το εκανε για το εγγονι του!!! αυτα μου λεει και πωσ να τον μαλωσω που δεν προσεχει!!!!

γλυκουλης μου!!!σιδερενιος να ναι Μαιρη μου και να σαι σιγουρη πως εχει μπροστα του πολλα παιχνιδια και χαρες με το εγγονακι του!

RyZa.png

2 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Ο γλυκούλης μωρε!!

Διαφημίσεις

Just now, marakif1990 είπε:

Απλα ήρθε στην ωρα της! Κανονικά ειναι σημερα 28η μερα, αλλα Οκτώβρη (μετα απο κολποσκοπηση κ βιοψία βεβαια), Δεκέμβρη κ Γενάρη ήρθε στις 30-31 μερες... κατάλαβα κ ωορρηξια σ αυτο τον κύκλο 16η μερα, οποτε έλεγα οτι άλλαξε... αλλα ειμαι σίγουρη πως αν δεν εκανα το τεστ, παίζει να ερχοταν μες στο σκ... ετσι, για να με ταουρουφλισει!

χμμμ καμια φορα τις καθυστερησεις τις προκαλει το ιδιο μας το αγχος!και οταν βλεπεις το - αυτοματως ξεμπλοκαρεις!ειναι σημαντικο που εχεις σταθερο κυκλο και που καταλαβαινεις ωορηξια...πολυ σημαντικο πιστεψε με!ερχεται το μπεμπεκι!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

17 minutes ago, Mairouli2807 είπε:

Ω ψυχή μου με βουρλισε... ακου τι λέει μωρέ ο γκυκουλγς σου!! Σε σκλαβωσε να φανταστώ...

8 minutes ago, Mammy2 είπε:

Αρνητικο και γω κοριτσια καλημερα σας;!!!!-------------

Ψυχή μου γλυκιά για να λες σκέτη καλημέρα μου είσαι στενοχωρημενο! Έλα..μαζί θα είμαστε ξανά στην προσπάθεια.. κ το Μαρακι .  Ακούς;;;;;;

Σίτι είσαι η ελπίδα μας!!! Αντε μη μας βασανίζεις!!! Δώσε μας  +++++ να βουρλιστουμε!!

Lilypie - (Lzpn)

11 minutes ago, Rena87 είπε:

Ω ψυχή μου με βουρλισε... ακου τι λέει μωρέ ο γκυκουλγς σου!! Σε σκλαβωσε να φανταστώ...

Ψυχή μου γλυκιά για να λες σκέτη καλημέρα μου είσαι στενοχωρημενο! Έλα..μαζί θα είμαστε ξανά στην προσπάθεια.. κ το Μαρακι .  Ακούς;;;;;;

Σίτι είσαι η ελπίδα μας!!! Αντε μη μας βασανίζεις!!! Δώσε μας  +++++ να βουρλιστουμε!!

ρενα  μου μαγειρευω θα μπω σε λιγο.Α μπα δεν στεναχωρηθηκα.Μεχρι να ερθει η κυουρια ελπιζω.

Επιστρεφωωωωω

• Μου αρέσει 3

gc6Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...